کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-27 ساعت 11:27)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 05:02)Radwin نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 02:26)pooyakm نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 14:31)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 14:21)hamid99 نوشته:  سلام دوستان. ارمنستان کلیر شده های جدید رو اعلام کرده:
4671 ، 4617 ، 4703 ، 4555 ، 5158 ، 5667 ، 5281 ، 4624 و
امروز: 4212، 4275، 4266، 4196، 4204

خبر خوش برای مارسی ها تمامی دوستانی که امروز کلیر شدند مربوط به ماه مارس می باشند, امیدوارم شروع خوبی باشد برای تمامی مارسی های عزیز

یه نفر از ماه جون هم هست

دم ایروان گرم تا من لیست کلیر شده ها را زدم فوری توی سایتش آپدیت کرد. کاش آنکارا هم همینجوری سایتش را آپدیت میکرد. حالا منتظر کلیر شدن ابوظبی ها باشید که تعدادشان خیلی زیاده
کاش ایروان یه نگاهی هم به فوریه میکرد و خدا یه نگاهی به ما تا زود تر از این وضعیت بیاییم بیرون

دوست عزیز ایمیل براشون بفرستید و اینکه چرا کلیر نشده اید را ازشون بخواهید این حق را خودشان هم بهتون داده اند پس کاملا پیگیر باشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-27 ساعت 15:21)mehdiii82 نوشته:  اي جاااااااااااان
اي شككككككككر
بالاخره ما هم كلير شديم!البته خانم سارا خانم زودتر اطلاع رساني كردن!
خدا نصيب همه بچه ها بكنه!البته سارا جون هيشكي نميتونه اين مسير و بي استرس بگذرونه!من بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم!!!

مهدی جان دیدی کلیر شدی دوست گرامی. من هم خدمت شما و سارای گرامی و دیگر دوستانی که مخصوصا این روزها هوراهای آنها را مکرر خواهیم شنید تبریک عرض میکنم منتظر روزهای طوفانی و پر از کلیر در هرسه سفارت و مخصوصا ابوظبی و مخصوصا مارچیها باشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-27 ساعت 20:16)Radwin نوشته:  
اي شككككككككر
خدا نصيب همه بچه ها بكنه!البته سارا جون هيشكي نميتونه اين مسير و بي استرس بگذرونه!من بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم!!!

مهدی جان دیدی کلیر شدی دوست گرامی. من هم خدمت شما و سارای گرامی و دیگر دوستانی که مخصوصا این روزها هوراهای آنها را مکرر خواهیم شنید تبریک عرض میکنم منتظر روزهای طوفانی و پر از کلیر در هرسه سفارت و مخصوصا ابوظبی و مخصوصا مارچیها باشید

خدا از دهنت بشنوه رادوین عزیز.چشم انتظاری سخته
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Iaccept ، sadri54 ، r.bazargan ، alinima ، SAMBAR ، بابراس
اي شككككككككر

رادوین جان نظرت در مورد کیس ما چیه؟ ما که از آخرین آپدیتمون ۹۹ روز میگذره، باید همین روزا منتظر باشیم یا نه؟Cool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، arash56 ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363 ، r.bazargan ، alinima ، SAMBAR
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است
شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، alinima ، farrokh33 ، SAMBAR
(2015-06-27 ساعت 19:08)ali-2015 نوشته:  دوستان یک سوال : شده که کلیری بدون آپ شبانه اتفاق بیافته ؟؟؟؟؟؟ یا باید حتما منتظر حداقل یک آپ از آمریکا باشیم . آخه کیس ما فقط همان اوایل مصاحبه آپ داشته.

دوست عزیز حکمت آپ شبانه اینه که یا مدارک شما برای بررسی به آمریکا رسیده و دیگری اینکه بررسیهایش تمام شده و برای صدور ویزا به سفارت ارسال شده. پس در دو تاریخ شما آپ شبانه دارید
تشکر کنندگان: arash56 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، r.bazargan ، alinima ، farrokh33 ، babak90 ، pooyakm
(2015-06-27 ساعت 20:19)vahid1432 نوشته:  
اي شككككككككر

رادوین جان نظرت در مورد کیس ما چیه؟ ما که از آخرین آپدیتمون ۹۹ روز میگذره، باید همین روزا منتظر باشیم یا نه؟Cool

وحیدجان صدای پای ویزا دارد می آید یک کم گوش کن میشنویCool
All visa-issuing embassies and consulates are now back online. We are scheduling visa interviews and issuing nonimmigrant and immigrant visas.
Q: How can you clear your backlog so quickly?

As posts have been brought back online, we have been processing pending biometric checks. As those results are obtained and automatically transferred back to posts, our overseas staff has been completing the final adjudication steps to issue the visas.
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6
دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یاکریم خانه میریزد ، چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنهکارم !
دلم گرم است ، میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم … برایت من خدا را آرزو دارم !
تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی است که ان را ساخته است،
تبریک میگم به تمامی عزیزانی که تو این روزا با شادیشون ماهم شاد شدیم.انشالا ماهم تو همین روزا طمع خوش رهایی از انتظارو بچشیم.

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
ممنون از همه دوستان كه با خوشحالي ما خوشحال ميشن و رتبه ميدن. ايشالا ما هم بزودي در شادي كليري همه تون شركت كنيم.
از آقا radwin هم ممنون كه ٢ روز زودتر از سفارت كليري ما رو اعلام كرد!
در پايان هورررررااااااا Smile
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
چجوری رادوین جان دو روز زودتر اعلام کردن?!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 21:02)neda733 نوشته:  چجوری رادوین جان دو روز زودتر اعلام کردن?!!!!!

از کراماتِ شــــــــیــــخِ ماســت ندا خانم ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-27 ساعت 19:54)kingaram نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است
با تشکر از آنالیزتون، دو تا سوال:
اول اینکه چرا مارس اینطوریه؟ آیا تمامی افراد مشکل دار (البته از نظر اونا!) بطور اتفاقی جمع شدن تو این ماه یا اینکه عمدی بوده؟
دوم اینکه استاد خلیل خواه چه شکلی مشخص میشه که یکی آخرین آپدیتش 20 مارس بوده، چون اکثر بچه ها ایمیل پیگیری فرستادن و طبعا تاریخ 20 مارس در پروفایل اون ها در سیس نمایش داده نمیشه.
ممنون از راهنماییShy و Sad برای مارسی ها...

Kingaram جان، دوست عزیز، تا جایی که من میدونم اینجوری نیست که شما می فرمائید.
تعدادی که در ماه مارس کلیر شدن ممکنه از ماه های گذشته هم باشن و الزاماً در ماه مارس مصاحبه نشدن.
از طرفی سرعت سفارت ها در ماه های پایانی به طور فزاینده ای بالا میره و تعداد کلیر شدن ها اتفاقی دور از انتظار نیست اصلاً ...
برای بررسی و مقایسه چند جامعه آماری ایتم های بیشتری مورد نیاز هست.
پایدار باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: bahar101 ، kingaram ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، پرسپولیس6 ، p00ya2001 ، بابراس
سفره های افطار همه دوستان گرم و شاد
بعد از یک روز سخت و زبان بسته وقتی بعد از افطار میشینی این همه شاد باش رو برای دو نفر میخونی
واقعا دلت قرص و محکم میشه که خدا یه لطفی به همه ما داشته و لحظه به لحظه اش شکرگزارش میشی
واقعا این مدت برای من تغییرات بزرگی افتاد و بابت همه چیزش از خدا سپاسگذارم
امیدوارم دوستان منتظر هم بزودی در شادیشون شریک بشیم و خندان
یا علی
(2015-06-27 ساعت 20:53)roya.radmanesh نوشته:  دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یاکریم خانه میریزد ، چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنهکارم !
دلم گرم است ، میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم … برایت من خدا را آرزو دارم !
تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی است که ان را ساخته است،
تبریک میگم به تمامی عزیزانی که تو این روزا با شادیشون ماهم شاد شدیم.انشالا ماهم تو همین روزا طمع خوش رهایی از انتظارو بچشیم.

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

احسنتBig Grin
من هر وقت پستا شمارو میبینم میام ک بهتون رتبه بدم میبینم ک قبلا تقدیم شده Big Grin
تنکس
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان