کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-27 ساعت 23:15)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 23:00)sadri54 نوشته:  مدیران عزیز
با توجه به اینکه تا سه روز دیگر ، سه ماه از مصاحبه ما میگذرد، صلاح میدونید در این وضعیت موجود آپدیتها و کلیر شدنها
ایمیل پیگیری بزنم یا خیر؟

بزن بنظرم شما تو گروه ١٧ اپريل ابوظبي هستين و با اونا كلير ميشيد

سپاسگزارم مدیر عزیز، خدا شمارو برای همه گروه حفظ کنه.
پیش بینی شما برای کلیری 17 آپریل ها کی هست؟
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
واسه ۲۵ اپریلی ها چی?!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس
و واسه 4 فوریه ای ها
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Marmad ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس
انشالله جولاي
البته نميشه به قطعيت گفت
ولي فايل سيس نشون ميده اكثر كيس هاي مارچ اپ خوردن و جلو رفتن و الان نوبت دسته شماهاست با ايميل شما و ساير دوستان بنظرم تكون خواهد خورد
البته من بررسي كردم تو اين تاريخ در افريقا و اروپا هم چند كيس اپ خوردن كه هنوز كلير نشدن !
بعضي هاشون فقط اپ توي مي و جون داشتن
از روي فايل اول مي سيمون مشخص هست
بدبختي ما اين هست كه تا الان يه سرباز س رفته ١٠ سالگذشته با شغل غير دولتي نديدم كلير شده باشه همتون افتادين تو مارچ و اپريل
يه دكتر از مالزي يادمه كه ٦ ماه شدولي من منظورم سربازي با ديپلم و فوق ديپلم و ليسانس و يه كار خصوصيه!

ليدا جان شما بايد كليرت ميومد حالا با اين اپي كه داشتي ميتوني يه نامه بزني
نداجان كار شما رو بفوريت دارن انجام ميدن كه كلي بار تماس و ايميلشون سبك شه ! ولي نه جدا از شوخي شما اگر مورد خاصي نداشته باشي كار حساس يا سربازي س انشالله جولاي رفتني هستي
(2015-06-27 ساعت 23:12)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته:  [quote='khalilkhah' pid='629713' dateline='1435425674']
[quote='hamed shayan' pid='629694' dateline='1435420646']
[quote='khalilkhah' pid='629602' dateline='1435402345']
تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است
شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم

من به شخصه از شما تشکر میکنم استاد خلیل..... . من میدونم اینکار چقدر وقتتون را میگیره و این مطالب را جمع اواری میکنید من به تنهایی به اندازه همه ادم های این تاپیک ازتون تشکر میکنم . به قول بر وبچ میگه با ی راست ناراحتم کن تا ی دروغ خوشحال حیف ک تو این شکلک ها بوووس نداره
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
دوستان ما 6 می انکارا مصاحبه داشتیم کار ازاد فوق دیپلم معلمی.سربازی س 25 سال پیش.اپدیت ها 6،7،8،11،19 می.به نظرتون کی نوبت ما واسه کلیر میشه؟!!
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، pooyakm
دوستان عزیز با امید به دریافت ویزا برای همه و رسیدن به آرزوهاشون.
راستی اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
من سربازیمو خریدم اما یه دوره کوتاه آموزشی هم داشتم؛ شما چه راهکاری برا من بهتر میدونید؟ (برای مصاحبه)
و در ضمن من سفر خارجی زیاد داشتم. آیا لازم هست که لیست سفرهامو داشته باشم؟؟
از دوستان با تجربه و پیشکسوت یا هرکسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنن
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: samane1363 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، الناز٢ ، pooyakm
دیده بانها لحظه به لحظه تحرکات 19 می ها را زیر نظر دارند, خبرهای خوب در جولای
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-27 ساعت 23:26)رضا2015 نوشته:  انشالله جولاي
البته نميشه به قطعيت گفت
ولي فايل سيس نشون ميده اكثر كيس هاي مارچ اپ خوردن و جلو رفتن و الان نوبت دسته شماهاست با ايميل شما و ساير دوستان بنظرم تكون خواهد خورد
البته من بررسي كردم تو اين تاريخ در افريقا و اروپا هم چند كيس اپ خوردن كه هنوز كلير نشدن !
بعضي هاشون فقط اپ توي مي و جون داشتن
از روي فايل اول مي سيمون مشخص هست
بدبختي ما اين هست كه تا الان يه سرباز س رفته ١٠ سالگذشته با شغل غير دولتي نديدم كلير شده باشه همتون افتادين تو مارچ و اپريل
يه دكتر از مالزي يادمه كه ٦ ماه شدولي من منظورم سربازي با ديپلم و فوق ديپلم و ليسانس و يه كار خصوصيه!

ليدا جان شما بايد كليرت ميومد حالا با اين اپي كه داشتي ميتوني يه نامه بزني
نداجان كار شما رو بفوريت دارن انجام ميدن كه كلي بار تماس و ايميلشون سبك شه ! ولي نه جدا از شوخي شما اگر مورد خاصي نداشته باشي كار حساس يا سربازي س انشالله جولاي رفتني هستي

ممنونم واسه جواب اما این آپ با نامه بوده به نظرتون بازم نامه بزنیم یا نه؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، بابراس
ظاهرا مشکل سیستم صدور ویزا بکلی حل شده , فکر کنم ظرف این دو هفته آتی ایشالا یه کلیر کروهی حسابی خواهیم داشت , من پیشاپیش به این گروه تریک میگم ایشالا خوش قدم هستن برا بقیه افراد Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، smhh7441 ، بابراس ، الناز٢ ، varchandi ، pooyakm
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون

ممنون از آماری که گذاشتین
1- ببخشید میپرسم این تعداد رو چجوری در آوردین مال سیمونه یا خودتون ؟
2- این تعداد در محدوده ی ایرانه یا آسیا یا کل کشورها ؟
3- مال همه ی سفارتهاست ؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362
(2015-06-28 ساعت 00:02)mahshid_mm نوشته:  

ممنون از آماری که گذاشتین
۱- ببخشید میپرسم این تعداد رو چجوری در آوردین مال سیمونه یا خودتون ؟
۲- این تعداد در محدوده ی ایرانه یا کل کشورها ؟
۳- مال همه ی سفارتهاست ؟
آمار آقای خلیل خواه رد خور نداره Wink
با این اوصاف متوسط انتظار تا کلیرشدن حدود 4ماهه SadSadSad
امیدوارم این آخرکاری سرعتشون زیاد بشه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، khalilkhah ، alinima ، bahar101 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، بابراس ، 2015reza
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته:  
شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز بابت تفکرات مثبتتون منم با شما موافقم و مطمئنم که اطلاعات کل این پروسه یک فرآیند نظام مند و قانونمند مثلا مثل قوانین فیزیکی نیست تا بشه بر اساس یک سری آمار به یک تئوری رسید و نهایتا یک قانون را اثبات کرد. چون ما به کل امور واقف نیستیم و اطلاعات بدست آمده سطحی هستند و به عبارت ساده تر نمیشود اسم این اطلاعات را آمار گذاشت و کل این اطلاعات صرفا گزارش اتفاقات اخیر هست. و دوستانی که کار علمی کرده اند می دانند حتی ما وقتی هم که می خواهم یک فرضیه را اثبات کنیم مثلا بیان میکنیم با 5 درصد خطا یا 1 درصد خطا. و هیچ چیزی 100 درصد نیست. و اختلافهای فاحش در سالهای مختلف گویای این مسئله می باشد
و فراموش نکنیم که ما برای هر نتیجه گیری و تصمیمی نیازمند اطلاعات هستیم و بدست آوردن اطلاعات کار بسیار وقت گیری است و من شخصا از دوستانی همانند جناب خلیل خواه که اینقدر برای بدست آوردن این اطلاعات زحمت می کشند بی نهایت متشکرم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
سلام دوستان شبتون خوش به امید کلیرشدن همه دوستان مهاجرسرایی
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

ظاهرا مشکل سیستم صدور ویزا بکلی حل شده , فکر کنم ظرف این دو هفته آتی ایشالا یه کلیر کروهی حسابی خواهیم داشت , من پیشاپیش به این گروه تریک میگم ایشالا خوش قدم هستن برا بقیه افراد Wink
تشکر کنندگان: Atis ، Iaccept ، bahar101 ، Marmad ، khalilkhah ، vahid1432 ، USA2014 ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان