کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-27 ساعت 19:54)kingaram نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است

با تشکر از آنالیزتون، دو تا سوال:
اول اینکه چرا مارس اینطوریه؟ آیا تمامی افراد مشکل دار (البته از نظر اونا!) بطور اتفاقی جمع شدن تو این ماه یا اینکه عمدی بوده؟
دوم اینکه استاد خلیل خواه چه شکلی مشخص میشه که یکی آخرین آپدیتش 20 مارس بوده، چون اکثر بچه ها ایمیل پیگیری فرستادن و طبعا تاریخ 20 مارس در پروفایل اون ها در سیس نمایش داده نمیشه.
ممنون از راهنماییShy و Sad برای مارسی ها...

آره آمار مارس به صورت معنی داری بالاست (پارسال هم همجوری شد منتهی امسال بهتره), و مثلا باید حالا یک چیزی تو مایه 100 باشد
در مورد سوال دوم تقریبا غیر ممکنه ولی اگر آپ های کسی را دنبال کنی فوقش یک یا دو آپ مصنوعی داره از طریق بقیه آپ ها می توان روند را مشخص کرد.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته:  
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: kingaram ، bahar101 ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، nora-nora ، Memolk ، p00ya2001 ، بابراس
سلام دوستان .. از آنکارا کسی خبر داره ؟؟؟ ویزاها رو به موقع صادر میکنن ؟؟ همسرم این هفته داره میره به امید خدا ... امیدوارم مثل ویزای خودم 3 روزه تحویل بدن ..
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، r.bazargan ، Memolk ، behjat ، بابراس ، hamid99
(2015-06-27 ساعت 21:10)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 19:54)kingaram نوشته:  
با تشکر از آنالیزتون، دو تا سوال:
اول اینکه چرا مارس اینطوریه؟ آیا تمامی افراد مشکل دار (البته از نظر اونا!) بطور اتفاقی جمع شدن تو این ماه یا اینکه عمدی بوده؟
دوم اینکه استاد خلیل خواه چه شکلی مشخص میشه که یکی آخرین آپدیتش 20 مارس بوده، چون اکثر بچه ها ایمیل پیگیری فرستادن و طبعا تاریخ 20 مارس در پروفایل اون ها در سیس نمایش داده نمیشه.
ممنون از راهنماییShy و Sad برای مارسی ها...

Kingaram جان، دوست عزیز، تا جایی که من میدونم اینجوری نیست که شما می فرمائید.
تعدادی که در ماه مارس کلیر شدن ممکنه از ماه های گذشته هم باشن و الزاماً در ماه مارس مصاحبه نشدن.
از طرفی سرعت سفارت ها در ماه های پایانی به طور فزاینده ای بالا میره و تعداد کلیر شدن ها اتفاقی دور از انتظار نیست اصلاً ...
برای بررسی و مقایسه چند جامعه آماری ایتم های بیشتری مورد نیاز هست.
پایدار باشید.

دوست گرامی کلیر کردن ماهانه ربطی به کلیر مارس نداره, الان بین 250 تا 350 نفر در ماه مصاحبه می شوند, آمار کلیر ماهانه از اول آوریل تا حالا تغییر محسوسی نداشته (بلکه در برخی ماهها کمتر هم شده)
جان کلام اینکه که اگر فوریه تا حالا 80 درصد کلیر شدند مارس باید 60 درصد کلیر داشته باشه نه 30 درصد
(2015-06-27 ساعت 20:37)Radwin نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 20:19)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 20:16)Radwin نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 15:21)mehdiii82 نوشته:  اي جاااااااااااان
اي شككككككككر
بالاخره ما هم كلير شديم!البته خانم سارا خانم زودتر اطلاع رساني كردن!
خدا نصيب همه بچه ها بكنه!البته سارا جون هيشكي نميتونه اين مسير و بي استرس بگذرونه!من بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم!!!

مهدی جان دیدی کلیر شدی دوست گرامی. من هم خدمت شما و سارای گرامی و دیگر دوستانی که مخصوصا این روزها هوراهای آنها را مکرر خواهیم شنید تبریک عرض میکنم منتظر روزهای طوفانی و پر از کلیر در هرسه سفارت و مخصوصا ابوظبی و مخصوصا مارچیها باشید

رادوین جان نظرت در مورد کیس ما چیه؟ ما که از آخرین آپدیتمون ۹۹ روز میگذره، باید همین روزا منتظر باشیم یا نه؟Cool

وحیدجان صدای پای ویزا دارد می آید یک کم گوش کن میشنویCool

به به، چه صدای خوبی، خیلی دوست دارم زود ببینمش ???
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، farrokh33 ، samane1363 ، alinima ، Memolk ، arash56 ، arezoue ، p00ya2001 ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 21:59)maryamb نوشته:  سلام دوستان .. از آنکارا کسی خبر داره ؟؟؟ ویزاها رو به موقع صادر میکنن ؟؟ همسرم این هفته داره میره به امید خدا ... امیدوارم مثل ویزای خودم ۳ روزه تحویل بدن ..

کسی صدای منو میشنوه ؟؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، zohreh-gh ، p00ya2001 ، SAMBAR
(2015-06-26 ساعت 01:34)khaleghi نوشته:  يعني ما كه مصاحبمون تو آگوست هست تمام ديگه!!! اگه آپ بخوريم كه بعيد ميدونم بموقع جواب بياد!!!؟؟

سلام دوست عزیز تمام این آمار وارقامی که دوستان ارایه میدهند بیشتر حدس وگمان است به نظر من تا اواخر سپتامبر ویزا صادر میکنند به هیچ عنوان امیدتان را از دست ندهید وبا اعتماد به نفس خودتان رو برا مصاحبه آماده کنید .همیشه شاذ باشید
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، p00ya2001 ، SAMBAR ، بابراس ، pooyakm
(2015-06-27 ساعت 22:22)maryamb نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:59)maryamb نوشته:  سلام دوستان .. از آنکارا کسی خبر داره ؟؟؟ ویزاها رو به موقع صادر میکنن ؟؟ همسرم این هفته داره میره به امید خدا ... امیدوارم مثل ویزای خودم ۳ روزه تحویل بدن ..

کسی صدای منو میشنوه ؟؟؟

مریم جان ظاهرا همه سیستم ها دوباره آنلاین شده و مشکلی توی صدور ویزا نیست. باید سر موقع صادر بشه. کارمندای سفارت هم سخت مشغول کار هستند.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: samane1363 ، r.bazargan ، bahar101 ، alinima ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، SAMBAR ، بابراس ، pooyakm
مدیران عزیز
با توجه به اینکه تا سه روز دیگر ، سه ماه از مصاحبه ما میگذرد، صلاح میدونید در این وضعیت موجود آپدیتها و کلیر شدنها
ایمیل پیگیری بزنم یا خیر؟
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، SAMBAR ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 18:04)alinima نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 08:00)kingaram نوشته:  دوستان 20 مارچی باز مانده از آنکارا لطفا بیان اعلام وجود کنن تا یه بر آورد آماری از خودمون داشته باشیم، اولیشون من!!

من 20 مارچ هستم در خدمتتون

منم از 20 مارچ دیگه آپدیت نشدم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، p00ya2001 ، بابراس
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود 4ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار2014 که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، ebrahim1e ، Aghaman ، p00ya2001 ، SAMBAR ، SAAM_60 ، varchandi
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید

ماه های اولی با حدود 12 ماه وقت کلیر شدن با ماه های آخری قابل مقایسه نیست,
(2015-06-27 ساعت 23:00)sadri54 نوشته:  مدیران عزیز
با توجه به اینکه تا سه روز دیگر ، سه ماه از مصاحبه ما میگذرد، صلاح میدونید در این وضعیت موجود آپدیتها و کلیر شدنها
ایمیل پیگیری بزنم یا خیر؟

بزن بنظرم شما تو گروه ١٧ اپريل ابوظبي هستين و با اونا كلير ميشيد
اینم یه دعای دیگه خدایا این آپ شدنهای ما را به کلییر برسان تا انتظار طاقت فرسای چک اکمیتی به پایان برسه آمییییین
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، kimfar ، farrokh33 ، behjat ، bahar101 ، samane1363 ، zohreh-gh ، p00ya2001 ، SAMBAR ، بابراس
شاد باش به تمام دوستان کلیر شده حال و گذشته و آینده!
این هم کلیپ زیبای دیگری از جول استین در مورد انتخاب ایمان به جای ترس
ما که نداریم از این ادما تو این تاپیک ولی برای اونایی که ممکنه ته دلشون بلرزه از این انتظار نکات جالبی داره
حق یارتون
http://www.aparat.com/v/P62Br
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان