کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-28 ساعت 07:06)kingaram نوشته:  من دیگه واقعا دارم به نظریه پرونده پشت شوفاژ ایمان میارم، من همچنان دارم با 20 مارچ زندگی می نمایم .....

kingaram جان شوفاژ موفاژ نداريم تو اين تاپيك بايد فقط ايمان داشت كه ويزا ي امريكا مال ماست همونجوري كه اسممون ميون اينهمه شركت كننده در اومده پس با اعتماد به نفس منتظر كلير شدن ميمونيم Smile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-28 ساعت 06:14)zohreh-gh نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 22:22)maryamb نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:59)maryamb نوشته:  سلام دوستان .. از آنکارا کسی خبر داره ؟؟؟ ویزاها رو به موقع صادر میکنن ؟؟ همسرم این هفته داره میره به امید خدا ... امیدوارم مثل ویزای خودم ۳ روزه تحویل بدن ..

کسی صدای منو میشنوه ؟؟؟
سلام ما دوشنبه که مصاحبه محدد داشتیم پاسپورتامون رو که گرفتند و جمعه ظهر ویزامون رو دادند.

از اطلاعاتت ممنونم عزیزم Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
(2015-06-28 ساعت 07:59)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 02:33)Radwin نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته:  شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید

فرخ گرامی اجازه بدهید در اینمورد با شما موافق نباشم. خلیلخواه عزیز زحمت میکشند و آماری را استخراج میفرمایند که طبیعتا اینکه امسال چه خواهد شد را به قطعیت نشان نمیدهد ولی این دلیل نمیشود که این آمار بیان نشود. دوست گرامی انرزی مثبت به نظر من با امید کاذب متفاوتست و آمار باعث میشود که ما خودمان را در دنیای واقعیتری ببینیم. حالا در این دنیای واقعی ما و همه دوستان باید سعی کنیم با انرژی مثبت و امید دادن کار را پیش ببریم

با تشکر از شما بزرگوار
حقیقتش را بخواهید این داده های با پی گیری مستمر بدست آمده (عرق جوین و کد یمین) , و صرفا هدف ما دادن اطلاعات صحیح (تا آنجا که امکان دارد) به دوستان است و لاغیر. من قبلا هم به دوستان عرض کردم, دوستانی که از نوشته های من دلگیر می شوند (منظور نازک دلان دل شیشه ایست), به مجردی که به نام من می رسند , مطلب را نخوانده به مطلب بعدی بروند.

سلام جناب خلیل خواه. ممنون از زحماتی که برای بدست اوردن امار ها میکشید. از وقت و زمانی که برای این کار صرف میکنین کمال تشکر را به نوبه خود دارم.
مسئله ای که برای بنده مبهم میباشد اینکه امار شما برای آسیا می باشد و یا برای کل دنیا؟ و سوال دیگه اینکه امارهای شما از چه سایتس استخراج شده است؟ بر اساس سایت سیمون و اخرین امار مربوط به 24 جون ، بنده با کمی احتمال و محاسبه به طور مثال برای ماه مارچ برای اسیا به تعداد 60 نفر رسیدم. البته بدون در نظر گزفتن کلیرهای این چند روزه که در حدود 12 نفر از مارسی ها این چند روزه کلیر شده اند.
البته جسارت بنده رو ببخشید. شاید استخراج و محاسبه امار بنده ایراد داشته باشد. بازم از شما ممنون.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، 2015reza
(2015-06-28 ساعت 01:10)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 16:21)Reza-۲۰۱۵ نوشته:  سلام دوستان
حدود یک ماه پیش بنده با کمک مطالب سالهای گذشته همین فروم و البته کمی ویرایش، یک نامه جهت ارسال به سفارت و پیگیری وضعیت AP پرونده خودمون تهیه کردم که خوشبختانه اصلا بهش نیاز نشد و قبل از اینکه اونو ارسال کنم، آپدیتهای پشت سر هم سیس شروع شد و نهایتا کلیر شدیم و ویزامون رو گرفتیم. با خودم گفتم شاید این متن بتونه به دوستانی که میخوان به سفارت ایمیل بزنند و کیسشون رو پیگیری کنند کمکی بکنه. بنابراین این متن رو در ادامه کپی کردم. انشالله که مفید باشه.
به امید کلیری همه عزیزان لاتاری ۲۰۱۵
Case Number: 2015AS0000XXXX
Principal Applicant Name: FAMILY NAME, FIRST NAME
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Interview Date: MMM DD, YYYY
Dear Sir/Madam

I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S. Embassy in Ankara on MMM DD, YYYY and now after XXX days, my administrative processing has been still pending. In addition, after XXX days there have been no changes in my application status.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

Sincerely Yours
FIRST NAME FAMILY NAME
MMM DD, YYYY

اينم نقل قول مربوط به صفحه ٥٣٥ همين تاپيك جهت نمونه ايميل پيگيري دوران كليرنس كه دوست مون فرمودن ولي بعد كامنت شون رو حذف كردن !!
مرسي از دوست خوبمون. و موفق باشيد. 

بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون.
راستش خودم کامنتمو حذف کردم چون تکراری بود. Tongue
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: r.bazargan ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، bahar101 ، AliReza.Sh
سلام دوستان
من با توجه به ایمیل سفارت خودمو رسوندم ایروان، برای سومین باره که میام اینجا، اگه خواستین میتونم تور ایروان هم بزارم با نازلترین قیمت ؛)
متاسفانه دیروز با اینکه سفارت تا ۵ باز بود، پرواز ما تاخیر داشت و نتونستم پاس و برسونم بهشون ، ایشالاه موند واسه فردا
دوستان مهاجرسراییی کیا ایروان هستن ؟
امبدوارم بقیه دوستان هم زود کلیر بشن Smile
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

(2015-06-28 ساعت 10:07)amirgharibi نوشته:  سلام دوستان
من با توجه به ایمیل سفارت خودمو رسوندم ایروان، برای سومین باره که میام اینجا، اگه خواستین میتونم تور ایروان هم بزارم با نازلترین قیمت ؛)
متاسفانه دیروز با اینکه سفارت تا ۵ باز بود، پرواز ما تاخیر داشت و نتونستم پاس و برسونم بهشون ، ایشالاه موند واسه فردا
سلام من هم ایروان هستم،البته زمینی اومدم،شما کجا اقامت دارید؟!؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ریحانا ، pooyakm
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته:  شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم

چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!
سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید

فرخ گرامی اجازه بدهید در اینمورد با شما موافق نباشم. خلیلخواه عزیز زحمت میکشند و آماری را استخراج میفرمایند که طبیعتا اینکه امسال چه خواهد شد را به قطعیت نشان نمیدهد ولی این دلیل نمیشود که این آمار بیان نشود. دوست گرامی انرزی مثبت به نظر من با امید کاذب متفاوتست و آمار باعث میشود که ما خودمان را در دنیای واقعیتری ببینیم. حالا در این دنیای واقعی ما و همه دوستان باید سعی کنیم با انرژی مثبت و امید دادن کار را پیش ببریم

با تشکر از شما بزرگوار
حقیقتش را بخواهید این داده های با پی گیری مستمر بدست آمده (عرق جوین و کد یمین) , و صرفا هدف ما دادن اطلاعات صحیح (تا آنجا که امکان دارد) به دوستان است و لاغیر. من قبلا هم به دوستان عرض کردم, دوستانی که از نوشته های من دلگیر می شوند (منظور نازک دلان دل شیشه ایست), به مجردی که به نام من می رسند , مطلب را نخوانده به مطلب بعدی بروند.
استاد خلیل خواه خیلی زحمت این تاپیک رو کشیده و واسه همه ثابت شده است .
اطلاعات جامع و کامل ایشون خیلی به همه ما کمک کرده .
از همین جا قدر دانی میکنیم ازش !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
(2015-06-28 ساعت 10:07)amirgharibi نوشته:  سلام دوستان
سلام من هم ایروان هستم،البته زمینی اومدم،شما کجا اقامت دارید؟!؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، amirgharibi
[quote='sadri54' pid='629777' dateline='1435435026']
۱:
Last name ,first name
preference Category : DV Diversity
Foreign State : IRAN
Interview date : MMM DD , YYY

Dear Sir/Madam
I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S Embassy in Ankara/Abu Dahabi / Yeravan on MMM DD , YYY and now after XXX days , my administrative processing has been still pending . In addition after XXX days there have been no changes in my application status.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance
Sincerely yours
First name , Last name
۲:
Dear Sir/Madam I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S. Embassy in Abudhabi on ***** and now after **** days, my administrative processing has been still pending. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. Sincerely Yours

دوستان کدوم متن بهتره؟
[/quote

هر دوانهShyShy
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: r.bazargan ، sadri54 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس
دوستان ابوظبی 23 جون اپدیت های زیادی داشته است. چرا میگید ابوظبی عقب افتاده?
تشکر کنندگان: r.bazargan ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، پرسپولیس6
(2015-06-28 ساعت 09:51)ehsanalavy نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته:  چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟!

با تشکر از شما بزرگوار

سلام جناب خلیل خواه. ممنون از زحماتی که برای بدست اوردن امار ها میکشید. از وقت و زمانی که برای این کار صرف میکنین کمال تشکر را به نوبه خود دارم.
مسئله ای که برای بنده مبهم میباشد اینکه امار شما برای آسیا می باشد و یا برای کل دنیا؟ و سوال دیگه اینکه امارهای شما از چه سایتس استخراج شده است؟ بر اساس سایت سیمون و اخرین امار مربوط به 24 جون ، بنده با کمی احتمال و محاسبه به طور مثال برای ماه مارچ برای اسیا به تعداد 60 نفر رسیدم. البته بدون در نظر گزفتن کلیرهای این چند روزه که در حدود 12 نفر از مارسی ها این چند روزه کلیر شده اند.
البته جسارت بنده رو ببخشید. شاید استخراج و محاسبه امار بنده ایراد داشته باشد. بازم از شما ممنون.

سلام بابت وقتی که همه ی دوستان میزارن ممنون.
من فایل آخر سیمون رو مربوط به 24ام فقط بخش AS آسیا، فیلتر کردم، فیلتر ها :
سفارت های : فقط ابوظبی، آنکارا و ایروان
وضعیت : فقط چک امنیتی
آخرین آپدیت : فقط ماه jun

نتیجه :
276 کیس و به عبارتی 558 نفر منتظر کلیر شدن هستن، کسانی که آخرین آپدیتاشون در jun بوده و عموماً باید ایرانی باشن.

چرا ما اختلاف داریم؟؟
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101 ، پرسپولیس6
سلام دوستان.
برای تمدید مدیکال ایا نیازی هست مجددا تستها و واکسیناسیون ها اینجا تمدید بشه یا مجددا تزریق بشن؟

از کساییکه اطلاعات در این زمینه داشته باشن ممنون میشم.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: zhila1393 ، 1362amin1362 ، لیدا59 ، bahar101 ، p00ya2001
(2015-06-28 ساعت 10:41)yesorno نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 09:51)ehsanalavy نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته:  سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید

با تشکر از شما بزرگوار

سلام بابت وقتی که همه ی دوستان میزارن ممنون.
من فایل آخر سیمون رو مربوط به 24ام فقط بخش AS آسیا، سد غیرقابل عبور کردم، سد غیرقابل عبور ها :
سفارت های : فقط ابوظبی، آنکارا و ایروان
وضعیت : فقط چک امنیتی
آخرین آپدیت : فقط ماه jun

نتیجه :
276 کیس و به عبارتی 558 نفر منتظر کلیر شدن هستن، کسانی که آخرین آپدیتاشون در jun بوده و عموماً باید ایرانی باشن.

چرا ما اختلاف داریم؟؟

دوستان فایل سیمون زیاد دقیق آپدیتها رو نشون نمیده.به عنوان مثال شوهر من کلیرنس خورده و آخرین آپدیتش 23 جون هست و آخرین آپدیت من 2 جون بود که در فایل سیمون فقط آپدیت من که نفر برنده اصلی هستم نمایش داده میشه .در نتیجه در فایل سیمون آخرین آپدیت نفر اصلی فقط نمایش داده میشه
ممکنه خیلی از دوستان شرایط مشابه کیس ما داشته باشند
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، 2015reza
فایل سیمون میشه بفرستی
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-28 ساعت 07:06)kingaram نوشته:  من دیگه واقعا دارم به نظریه پرونده پشت شوفاژ ایمان میارم، من همچنان دارم با 20 مارچ زندگی می نمایم .....
من که فکر میکنم پرونده ما افتاده تو سیاه چاله.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، لیدا59 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، bahar101 ، kingaram ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان