موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 00:06)p00ya2001 نوشته: سلام دوستان شبتون خوش به امید کلیرشدن همه دوستان مهاجرسرایی
سلام شب شما هم خوش
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، از اونجایی که تو فروم نامزدی و ازدواج چیزی جز بیخبری و انرژی منفی نیست، اومدم اینجا که هم انرژی بگیرم و هم به همه کلیر شده هاتون تبریک بگم، توکل به خدای بزرگ، برای ما هم دعا کنید دوستان....
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-28 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 00:33 توسط sadri54.)
1:
Last name ,first name
preference Category : DV Diversity
Foreign State : IRAN
Interview date : MMM DD , YYY
Dear Sir/Madam
I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S Embassy in Ankara/Abu Dahabi / Yeravan on MMM DD , YYY and now after XXX days , my administrative processing has been still pending . In addition after XXX days there have been no changes in my application status.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance
Sincerely yours
First name , Last name
2:
Dear Sir/Madam I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S. Embassy in Abudhabi on ***** and now after **** days, my administrative processing has been still pending. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. Sincerely Yours
دوستان کدوم متن بهتره؟
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
دوتاش یک معنی و درخواست میکنه ولی اولی کاملتره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 00:34)m.ghoreishi نوشته: دوتاش یک معنی و درخواست میکنه ولی اولی کاملتره
به خاطر عادتی که از انگلیسی ربانها سراع دارم متن دوم رو می پسندم. کوتاه و خلاصه و مفید تمام چیزهایی رو که بالا گفتین هم تو خودش داره
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 00:02)mahshid_mm نوشته: (2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته: تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است
ممنون از آماری که گذاشتین
۱- ببخشید میپرسم این تعداد رو چجوری در آوردین مال سیمونه یا خودتون ؟
۲- این تعداد در محدوده ی ایرانه یا آسیا یا کل کشورها ؟
۳- مال همه ی سفارتهاست ؟
این آمار کاریست مشترک توسط من و سیمون: 
ایرانه
همه باهم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 00:46)mfte.teacher نوشته: (2015-06-28 ساعت 00:34)m.ghoreishi نوشته: دوتاش یک معنی و درخواست میکنه ولی اولی کاملتره
به خاطر عادتی که از انگلیسی ربانها سراع دارم متن دوم رو می پسندم. کوتاه و خلاصه و مفید تمام چیزهایی رو که بالا گفتین هم تو خودش داره
اقا بخاطر تیچر جانم شده متن دومو بفرست. از عادات خارجیها مطلعه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-28 ساعت 01:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 01:12 توسط AliReza.Sh.)
(2015-05-22 ساعت 16:21)Reza-2015 نوشته: سلام دوستان
حدود یک ماه پیش بنده با کمک مطالب سالهای گذشته همین فروم و البته کمی ویرایش، یک نامه جهت ارسال به سفارت و پیگیری وضعیت AP پرونده خودمون تهیه کردم که خوشبختانه اصلا بهش نیاز نشد و قبل از اینکه اونو ارسال کنم، آپدیتهای پشت سر هم سیس شروع شد و نهایتا کلیر شدیم و ویزامون رو گرفتیم. با خودم گفتم شاید این متن بتونه به دوستانی که میخوان به سفارت ایمیل بزنند و کیسشون رو پیگیری کنند کمکی بکنه. بنابراین این متن رو در ادامه کپی کردم. انشالله که مفید باشه.
به امید کلیری همه عزیزان لاتاری ۲۰۱۵
Case Number: 2015AS0000XXXX
Principal Applicant Name: FAMILY NAME, FIRST NAME
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Interview Date: MMM DD, YYYY
Dear Sir/Madam
I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S. Embassy in Ankara on MMM DD, YYYY and now after XXX days, my administrative processing has been still pending. In addition, after XXX days there have been no changes in my application status.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Sincerely Yours
FIRST NAME FAMILY NAME
MMM DD, YYYY
اينم نقل قول مربوط به صفحه ٥٣٥ همين تاپيك جهت نمونه ايميل پيگيري دوران كليرنس كه دوست مون فرمودن ولي بعد كامنت شون رو حذف كردن !!
مرسي از دوست خوبمون. و موفق باشيد.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-27 ساعت 21:01)sara mohajer نوشته: ممنون از همه دوستان كه با خوشحالي ما خوشحال ميشن و رتبه ميدن. ايشالا ما هم بزودي در شادي كليري همه تون شركت كنيم.
از آقا radwin هم ممنون كه ٢ روز زودتر از سفارت كليري ما رو اعلام كرد!
در پايان هورررررااااااا 
انشاء الله که مبارکتون باشه. در ضمن از الان قول میدهم اگر خدا عمری داد خیلی از دوستان را به همین شکل سورپرایز کنم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-28 ساعت 02:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 03:42 توسط Radwin.)
(2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته: (2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته: (2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته: (2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته: تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
اکتبر: 19 نفر, نوامبر: 20 نفر, دسامبر: 21 نفر, ژانویه: 45, فوریه: 55, مارس: 164, آوریل: 161, می: 172, جون: 247 نفر
همانطور که دیده می شود به سه گروه قابل تقسیم شدن هستند گروه اول از اکتبر تا فوریه که مراحل پایانی کار نزدیک می شوند, گروه دوم از مارس تا می که تازه اول کار هستند, و گروه آخر جون
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم
چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟! سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید
فرخ گرامی اجازه بدهید در اینمورد با شما موافق نباشم. خلیلخواه عزیز زحمت میکشند و آماری را استخراج میفرمایند که طبیعتا اینکه امسال چه خواهد شد را به قطعیت نشان نمیدهد ولی این دلیل نمیشود که این آمار بیان نشود. دوست گرامی انرزی مثبت به نظر من با امید کاذب متفاوتست و آمار باعث میشود که ما خودمان را در دنیای واقعیتری ببینیم. حالا در این دنیای واقعی ما و همه دوستان باید سعی کنیم با انرژی مثبت و امید دادن کار را پیش ببریم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هفته اول مارچ مصاحبه, 2 بار آپدیت MAY and 26 june
همچنان انتظار
نظرتون چیه؟ اوضاع پسر خالم خوبه یا بد؟
من که میگه میگیره 100%
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULY
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 00:17)sara456 نوشته: سلام دوستان، از اونجایی که تو فروم نامزدی و ازدواج چیزی جز بیخبری و انرژی منفی نیست، اومدم اینجا که هم انرژی بگیرم و هم به همه کلیر شده هاتون تبریک بگم، توکل به خدای بزرگ، برای ما هم دعا کنید دوستان....
سارا جان خوشحالیم که در جمع ما احساس خوبی داری مطمینم خودت میتونی منبع انرژی مثبت و نشاط در جمع دوستانت باشی ! چرا که نه ! انتقال انرژی مثبت باعث بیشتر شدن این انرژی میشه ۰برو ببینم چه میکنی عروس خانوم
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-27 ساعت 22:22)maryamb نوشته: (2015-06-27 ساعت 21:59)maryamb نوشته: سلام دوستان .. از آنکارا کسی خبر داره ؟؟؟ ویزاها رو به موقع صادر میکنن ؟؟ همسرم این هفته داره میره به امید خدا ... امیدوارم مثل ویزای خودم ۳ روزه تحویل بدن ..
کسی صدای منو میشنوه ؟؟؟ سلام ما دوشنبه که مصاحبه محدد داشتیم پاسپورتامون رو که گرفتند و جمعه ظهر ویزامون رو دادند.
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه واقعا دارم به نظریه پرونده پشت شوفاژ ایمان میارم، من همچنان دارم با 20 مارچ زندگی می نمایم .....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 02:33)Radwin نوشته: (2015-06-27 ساعت 23:05)farrokh33 نوشته: (2015-06-27 ساعت 21:51)khalilkhah نوشته: (2015-06-27 ساعت 20:27)hamed shayan نوشته: (2015-06-27 ساعت 15:22)khalilkhah نوشته: تعداد کیس های کلیر نشده براساس ماه:
جالب اینجاست که مجموع ۵ ماه اول سال از کل مارس کمتر است شمارو به خدا انجوری نگید دوست خوبم
چیرو نگم؟! آمار ننویسم؟! سلام دوست عزیز ممنون از آمارهایی که با زحمت بسیار از منابع مختلف استخراج میکنید ودر اختیار سایر دوستان قرار میدهید ولی من به عنوان تجربه یک نکته رو باید خدمتتان عرض کنم .برخی از دوستانی که در ماه اکتبر (اولین ماه شروع مصاحبه ها)مصاحبه داشتند وکلیرنس خورده بودندو تا اواخر ژانویه کلیر نشده بودند یعنی حدود ۴ماهی از مصاحبه شون میگذشت کم کم نا امید میشدند وترس از تکرار۲۰۱۴ که زود تراز موعد ویزاها تمام شده بود رو در پست هاشون که میگذاشتند میدیدم همون موقع هم من وسایر دوستان با یادداشتهایی بهشون دلداری میدادیم وامید رو دردلهاشون زنده نگه میداشتیم بلاخره اکثر اونها با کمی تاخیر کلیر شدند ورفتند به دنیای آرزوهایشان .میگویند حرف خوب نیکی وشادی میآورد وحرف بد بدسگالی وویرانی به دنبال دارد .البته نمیخواهم آمارهای خوبتان رو بد جلوه دهم ولی متاسفانه شما طوری پست میگذارید که انگار این آمار واعداد وارقام واقعی وبدون هیچ اشتباهی هستند .با پوزش از محضر شما خواهشی دارم :مارا مثل همیشه از آمارهای خوبتان مطلع کنید ولی نتیجه گیری رو به سایر دوستان واگذارید ودرخاتمه کمی هم به سایر دوستانی که درآخر صف هستند دلداری دهید وبه اونها امید دهید تا بتوانند از این مارتن لاتاری سربلند وشاد بیرون آیند درخاتمه باز هم پوزش صمیمانه مرا بپذیرید.همیشه شاد باشید
فرخ گرامی اجازه بدهید در اینمورد با شما موافق نباشم. خلیلخواه عزیز زحمت میکشند و آماری را استخراج میفرمایند که طبیعتا اینکه امسال چه خواهد شد را به قطعیت نشان نمیدهد ولی این دلیل نمیشود که این آمار بیان نشود. دوست گرامی انرزی مثبت به نظر من با امید کاذب متفاوتست و آمار باعث میشود که ما خودمان را در دنیای واقعیتری ببینیم. حالا در این دنیای واقعی ما و همه دوستان باید سعی کنیم با انرژی مثبت و امید دادن کار را پیش ببریم
با تشکر از شما بزرگوار
حقیقتش را بخواهید این داده های با پی گیری مستمر بدست آمده (عرق جوین و کد یمین) , و صرفا هدف ما دادن اطلاعات صحیح (تا آنجا که امکان دارد) به دوستان است و لاغیر. من قبلا هم به دوستان عرض کردم, دوستانی که از نوشته های من دلگیر می شوند (منظور نازک دلان دل شیشه ایست), به مجردی که به نام من می رسند , مطلب را نخوانده به مطلب بعدی بروند.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
|