موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود برهمه دوستان و عزيزان مهاجر سرا
ماروز پنجشنبه براى بار سوم برگشتيم آنكارا و همون موقع رفتيم سفارت و پاسهامون رو تحويل داديم
وجمعه ظهر بود كه توى سايت ceac هرسه نفرمون issued شديم و شنبه ازسفارت برامون ايميل اومد
كه براى دريافت پاسپورتهاى ويزا خوردتون به ptt مراجعه كنيد ومن ساعت ١١ صبح كه رفتم گفتن هنوز نيومده
و ساعت ٢ بعدازظهر بسته پستى سفارت مياد . ساعت ٢ كه رفتم پست حدود ٣٦ تا پاسپورت ويزا خورده از سفارت
اومده بود كه مال ماهم داخل همونا بود وبعد انجام كارهاشون پاسپورتهارو به مردمى كه اونجا منتظربودن تحويل دادن
وبعدازاون همه استرس و اظطراب و انتظار بالاخره خداخواست و كارامون به نتيجه رسيد . اميدوارم كه اون لحظه رو همه
عزيزان منتظر تجربه كنن و به اميد خدا تلاش وپشتكارو هزينه هاى انجام شده همه ثمر بده وهمه به اونچه كه ميخوان برسن . من دراينجا ميخواستم از همه عوامل سايت كه مخلصانه ، همه اعضاى سايت كه صميمانه ودوستانه و اللخصوص
مديران زحمتكش كه صادقانه و آگاهانه به ما تا رسيدن به هدفمون كمك و يارى رسوندن واقعا واز صميم قلب از طرف خودم و خانوادم خيلى ، خيلى ، خيلى تشكر كنم و دست تك تك اونهارو به نشانه احترام بفشارم وبه همه بگم كه واقعاً ازشون ممنونم ، چون ما هرجيزى رو كه ميبايست انجام ميداديم رو از اين سايت ياد گرفتيم و با راهنماييهاى شما دوستان بود كه به نتيجه رسيديم و درآخرتشكرى ويژه از دوست و راهنماى عزيزم آقا Radwin گل و آقا رضاى 2015 كه درتمامى مراحل مارو راهنمايى كردن داشته باشم و از خداى بزرگ بهترينهارو براشون آرزو ميكنم و اميدوارم به هر آنچه
كه ميخوان برسن .
باسپاس فراوان و به اميد موفقيت همه بچه هاى لاتارى
من درد تو را ز دست آسان ندهم ~~~~~ دل بر نكنم زدوست تا جان ندهم
از دوست بيادگار دردى دارم ~~~~~ كان درد بصدهزار درمان ندهم
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 15:32)Amir shayan نوشته: سلام و درود برهمه دوستان و عزيزان مهاجر سرا
ماروز پنجشنبه براى بار سوم برگشتيم آنكارا و همون موقع رفتيم سفارت و پاسهامون رو تحويل داديم
وجمعه ظهر بود كه توى سايت ceac هرسه نفرمون issued شديم و شنبه ازسفارت برامون ايميل اومد
كه براى دريافت پاسپورتهاى ويزا خوردتون به ptt مراجعه كنيد ومن ساعت ١١ صبح كه رفتم گفتن هنوز نيومده
و ساعت ٢ بعدازظهر بسته پستى سفارت مياد . ساعت ٢ كه رفتم پست حدود ٣٦ تا پاسپورت ويزا خورده از سفارت
اومده بود كه مال ماهم داخل همونا بود وبعد انجام كارهاشون پاسپورتهارو به مردمى كه اونجا منتظربودن تحويل دادن
وبعدازاون همه استرس و اظطراب و انتظار بالاخره خداخواست و كارامون به نتيجه رسيد . اميدوارم كه اون لحظه رو همه
عزيزان منتظر تجربه كنن و به اميد خدا تلاش وپشتكارو هزينه هاى انجام شده همه ثمر بده وهمه به اونچه كه ميخوان برسن . من دراينجا ميخواستم از همه عوامل سايت كه مخلصانه ، همه اعضاى سايت كه صميمانه ودوستانه و اللخصوص
مديران زحمتكش كه صادقانه و آگاهانه به ما تا رسيدن به هدفمون كمك و يارى رسوندن واقعا واز صميم قلب از طرف خودم و خانوادم خيلى ، خيلى ، خيلى تشكر كنم و دست تك تك اونهارو به نشانه احترام بفشارم وبه همه بگم كه واقعاً ازشون ممنونم ، چون ما هرجيزى رو كه ميبايست انجام ميداديم رو از اين سايت ياد گرفتيم و با راهنماييهاى شما دوستان بود كه به نتيجه رسيديم و درآخرتشكرى ويژه از دوست و راهنماى عزيزم آقا Radwin گل و آقا رضاى ۲۰۱۵ كه درتمامى مراحل مارو راهنمايى كردن داشته باشم و از خداى بزرگ بهترينهارو براشون آرزو ميكنم و اميدوارم به هر آنچه
كه ميخوان برسن .
هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
امیر جان تبریک صمیمانه من رو نیز پذیرا باش و در ادامه راه برای خودت و خانواده عزیزت موفقیت روز افزون رو از خداوند منان خواستارم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
چندتا از دوستان بودن که مسل من زمان دایناسورها مصاحبه شدند ولی ازشون خبری نیست نمیدونم به سلامتی ویزا گرفتن یا کلا بی خیال شدند.به هر حال امیدوارم ویزا گرفته باشند.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-29 ساعت 15:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-29 ساعت 15:40 توسط لیدا59.)
(2015-06-29 ساعت 15:30)bahar101 نوشته: (2015-06-29 ساعت 15:11)لیدا59 نوشته: (2015-06-29 ساعت 14:24)h_researcher نوشته: (2015-06-29 ساعت 12:10)لیدا59 نوشته: 145 روز رو پشت سر گذاشتیم امیدوارم هر چه زودتر شمردن این روزا تمام شه و کلییر شیم بریم دست خدا
144 روز...
امیدوارم...موفق باشید
امیدوارم که خدا دلمونو شاد کنه
حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد ، حتی اگر به بلندای یلدا باشد ...
بیدار و امیدوار باش
خورشیدی در راه است ...
خیلی زیبا بود . پر از امید و آرامش ممنونم
(2015-06-29 ساعت 15:32)Amir shayan نوشته: سلام و درود برهمه دوستان و عزيزان مهاجر سرا
مديران زحمتكش كه صادقانه و آگاهانه به ما تا رسيدن به هدفمون كمك و يارى رسوندن واقعا واز صميم قلب از طرف خودم و خانوادم خيلى ، خيلى ، خيلى تشكر كنم و دست تك تك اونهارو به نشانه احترام بفشارم وبه همه بگم كه واقعاً ازشون ممنونم ، چون ما هرجيزى رو كه ميبايست انجام ميداديم رو از اين سايت ياد گرفتيم و با راهنماييهاى شما دوستان بود كه به نتيجه رسيديم و درآخرتشكرى ويژه از دوست و راهنماى عزيزم آقا Radwin گل و آقا رضاى ۲۰۱۵ كه درتمامى مراحل مارو راهنمايى كردن داشته باشم و از خداى بزرگ بهترينهارو براشون آرزو ميكنم و اميدوارم به هر آنچه
كه ميخوان برسن .
مبارک باشههههههه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-29 ساعت 15:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-29 ساعت 15:59 توسط پرسپولیس6.)
كه ميخوان برسن .
متن کامل و جامعی بود و برازنده شما دوسته عزیزه قدردان . شما قطعا در سایر مراحل زندگی نیز موفق خواهید بود چون لیاقتشو دارید . همیشه شاد باشید .......
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه يه تحليلي كنيد كيس من رو ؟
اپديت ها از امضام معلومه !!
اين اپديتي كه ميگيد از امريكا هست دقيقا چند وقت بعد از مصاحبه هست ؟
حدودا 41 روز از اخرين اپديت ميگذره !!
البته اينم بگم كه اخرين اپديت من بودم بقيه اپديت نشدن
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستانی که آپدیت داشتن و دوستانی که کلیر شدن و دوستانی که ویزا خوشگله تو پاس هاشون خورده
ما هم امروز اولین ایمیل پیگیری رو زدیم تا ببینیم خدا برامون چی مقدر کرده
دوستان برای هم دعا کنیم تا این مرحله از زندگیمون رو هم به خوبی و خوشی پشت سر بگذاریم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آفیسر به ما با اطمینان گفت دو تا سه ماه دیگه حداکثر ویزاتون آماده میشه، ۲۳ جون در ابوظبی مصاحبه داشتم . آپدیتهامون بشرح زیر است نظر دوستان باتجربه چیه ؟ به آفیسر اعتماد کنم ؟
خودم ۲۴ ۲۶ ۲۸ و ۲۹
همسرم ۲۴ ۲۶ ۲۹
برنده خودم بودم شغل خصوصی
همسرم سربازی ارتش
جالبه وقتی کلیرنس خوردیم و آفیسر بهمون گفتن نیاز به روند اداری دارید تازه از همسرم پرسید : " راستی شما سربازی داشتید؟ کجا؟ "
ببخشید من نمیتونم با تبلت امضا درست کنم
فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
[تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
این جدول را در بخش دیگری از مهاجرسرا مشاهده نمودم .
دوستان گرامی درخصوص جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11400 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
ممنون میشیم .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 16:54)azad229 نوشته: سلام آفیسر به ما با اطمینان گفت دو تا سه ماه دیگه حداکثر ویزاتون آماده میشه، ۲۳ جون در ابوظبی مصاحبه داشتم . آپدیتهامون بشرح زیر است نظر دوستان باتجربه چیه ؟ به آفیسر اعتماد کنم ؟
خودم ۲۴ ۲۶ ۲۸ و ۲۹
همسرم ۲۴ ۲۶ ۲۹
برنده خودم بودم شغل خصوصی
همسرم سربازی ارتش
جالبه وقتی کلیرنس خوردیم و آفیسر بهمون گفتن نیاز به روند اداری دارید تازه از همسرم پرسید : " راستی شما سربازی داشتید؟ کجا؟ "
ببخشید من نمیتونم با تبلت امضا درست کنم
فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزيز. اون آپ هايي كه خورديد مربوط به ارسال مداركتون از سفارت به آمريكاست و اصلاً مهم نيست. به آفيسر كه نمي شه اطمينان كرد. اما اميدوار باشيد تا همون دو الي سه ماه كلير مي شيد. ولي فرموديد كه بعد از AP ازتون در مورد سربازي پرسيد، پس مطمئن باشيد گزينه ي ديگري غير از سربازي توجه شو جلب كرده. شرايط رو بگيد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
[تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 16:55)پرسپولیس6 نوشته: [تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
این جدول را در بخش دیگری از مهاجرسرا مشاهده نمودم .
دوستان گرامی درخصوص جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11400 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
ممنون میشیم .
اعدادی ذکر کردید مثل ۲۰۱۴ از 23270 کیس نفر هستن نه کیس
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun