کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-27 ساعت 23:39)ali_bf1 نوشته:  دوستان ما ۶ می انکارا مصاحبه داشتیم کار ازاد فوق دیپلم معلمی.سربازی س 25 سال پیش.اپدیت ها ۶،۷،۸،11،19 می.به نظرتون کی نوبت ما واسه کلیر میشه؟!!

من نمونه ای مثل شما دو سال پیش میشناختم که تو 40 روز کلییر شدن امیدوارم شما هم هرچه زودتر ویزاتونو بگیرید
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-29 ساعت 17:58)varchandi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 13:01)khalilkhah نوشته:  گویا سیستم صدور ویزای ابوظبی هنوز خرابه, چون امروز حتی یک ویزا صادر نشده (حتی دیگر هیچ مصاحبه ای هم انجام نشده), کسی خبری از ابوظبی نداره؟

دوست من سلام
من دیروز هم اعلام کردم
ویزای من صادر شده با اینکه سیس هنوز کیس منو AP میزنه
ابوظبی ظاهراً با سیس مشکل داره
در ضمن خود دپارتمان استیت تو تاریخ 26 جون اطلاعیه داد کل دنیا درست شده
امروز از آژانسی که برا پیکاپ داده بودم پرسیدم گفت پاسامونوم گرفته و تا فردا و پس فردا دستمونه

با تشکر,
پس با این حساب اینکه می گن مشکل برطرف شده, هنوز کامل کامل برطرف نشده چون اگر شده بود, سیس درست بود
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، 1362amin1362 ، بابراس ، varchandi ، mohammad384
(2015-06-29 ساعت 14:07)amirgharibi نوشته:  دوستان سلام
من صبح ساعت ۹:۳۰ پاسمو دادم سفارت واسه ویزا، ظهر بهم زنگ زدن، گفتن ساعت ۴ با کپی پاس بیا آمادس.
سرعتشون خوب بود Smile
مجبورم تا پنج شنبه ارمنستان باشم، دوستان کسی اینجا بود بگین بریم بیرون.
امیدوارم کار افراد منتظر هم زود انجام بشه و کلیر شن

دوستان، من پاسمو‌گرفتم، یه پاکتم بهم دادن که باید اونو به افیسر تو‌فرودگاه بدم. خدارو شکر همه چی خوب بود.
امیدوارم شماهام زود کلیر بشین، واسه من بیش از ۱۰۰ روزی طول کشید.
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

(2015-06-29 ساعت 10:29)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 09:53)Radwin نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 09:42)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 09:36)Radwin نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 08:16)khalilkhah نوشته:  ایول به اینهمه امید

معلومه باید امید داشته باشید چرا که نه؟ اگر کسی که شش ماه مانده به پایان پروسه رفته مصاحبه امید نداشته باشه که دیگه واویلاBig Grin

مرسی آقای رادوین، قوت قلب من از انرژی مثبتی که شما به این تاپیک انتقال میدید نشأت میگیره Rolleyes
متاسفانه این آپدیت های قبل از مصاحبه من دوستان رو به اشتباه میندازه Big Grin ما تازه سوم ژوئن رفتیم مصاحبه و تا پایان پروسه لاتاری ۲۰۱۵ فقط چهار ماه فرصت داشتیم/داریم. که البته به نظرم برای امسال که قراره سال طلایی برای هممون باشه چهار ماه خیلی هم فرصت خوبیه Wink

دوست عزیز و گرامی چهار ماه آخر پروسه لاتاری معادل شش ماه در اول آن است. زمان کلیرنسها کوتاه میشود و سرعت کلیرها بیشتر. خیالتان راحت باشد. اتفاقا مثل من به های سیزن نمیخورید که خانه گیرتان نیایدBig Grin
خانم بهتون قول میدم تو همین جولای یا آگست ایشالا کلیر میشین.

Smile
این هفته هم ایشالا برای شما هورااااااا بکشیم.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، سلام مهاجر ، 1362amin1362 ، sadri54 ، behjat ، بابراس
منم همین الان پیگیری کردم در مورد ویزامون
آژانس پیکاپ کننده گفت ویزاهامون زده شده توی پاسپورت و تا دو سه روز دیگه بهمون تحویل میدن.....SmileSmile

البته مانند دوستمون varchandi هنوز وضعیت ما توی ceac مثل قبل یعنی AP هست.
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

مبارك باشه

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، Memolk ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 17:58)varchandi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 13:01)khalilkhah نوشته:  گویا سیستم صدور ویزای ابوظبی هنوز خرابه, چون امروز حتی یک ویزا صادر نشده (حتی دیگر هیچ مصاحبه ای هم انجام نشده), کسی خبری از ابوظبی نداره؟

دوست من سلام
من دیروز هم اعلام کردم
ویزای من صادر شده با اینکه سیس هنوز کیس منو AP میزنه
ابوظبی ظاهراً با سیس مشکل داره
در ضمن خود دپارتمان استیت تو تاریخ 26 جون اطلاعیه داد کل دنیا درست شده
امروز از آژانسی که برا پیکاپ داده بودم پرسیدم گفت پاسامونوم گرفته و تا فردا و پس فردا دستمونه

اول تبریک به دوست خوبم

دوم اینکه بی زحمت یکی از دوستان آدرس ایمیلی که ابوظبی نتیجه رو واستون میفرسته، آدرس رو فقط بزارین. من میترسم ایمیلم طبق معمول اسپم کرده باشه و نتیجه به دستم نرسه، آدرس رو بدین تا تو اکانتای ایمیلم ذخیره کنم.

مرسی
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، 1362amin1362 ، samane1363 ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 18:17)رضا2015 نوشته:  بله من که گفتم سوزنش گیر کرده ابوظبی سیس رو اپ میکنه ولی کلیری رو نشون نمیده !

امیدوارم دوستان از ایمیل هاشون نتیجه بگیرن مخصوصا hilda60.
بنظرم دوستانی که جدیدا اپ شبانه داشتن از 20 ام به بعد ایمیل بزنن .
هر کی کلیر بشه افطار + قرمه سبزی Smile

منم جواب همیشگی به علاوه اپدیت خودم در تاریخ امروز رو دریافت کردم
امیدوارم هر چه سریع تر یه خبرایی بشه و کلی اتفاق های خوب برای همه بیوفته
و همسر منم تو همین ماه رمضون کلیر بشه . الهی آمینRolleyes
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
دوستان , من صبح ساعت 9:30 پاسپورتم رو انداختم تو صندوق سفارت حدود ساعت 16:00 issued شدم اما بهم زنگ نزدن , فردا صبح برم سفارت یا منتظر زنگشون باشم؟
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-29 ساعت 17:44)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 17:12)azad229 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:59)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:54)azad229 نوشته:  سلام آفیسر به ما با اطمینان گفت دو تا سه ماه دیگه حداکثر ویزاتون آماده میشه، ۲۳ جون در ابوظبی مصاحبه داشتم . آپدیتهامون بشرح زیر است نظر دوستان باتجربه چیه ؟ به آفیسر اعتماد کنم ؟
خودم ۲۴ ۲۶ ۲۸ و ۲۹
همسرم ۲۴ ۲۶ ۲۹
برنده خودم بودم شغل خصوصی
همسرم سربازی ارتش
جالبه وقتی کلیرنس خوردیم و آفیسر بهمون گفتن نیاز به روند اداری دارید تازه از همسرم پرسید : " راستی شما سربازی داشتید؟ کجا؟ "
ببخشید من نمیتونم با تبلت امضا درست کنم

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

سلام دوست عزيز. اون آپ هايي كه خورديد مربوط به ارسال مداركتون از سفارت به آمريكاست و اصلاً مهم نيست. به آفيسر كه نمي شه اطمينان كرد. اما اميدوار باشيد تا همون دو الي سه ماه كلير مي شيد. ولي فرموديد كه بعد از AP ازتون در مورد سربازي پرسيد، پس مطمئن باشيد گزينه ي ديگري غير از سربازي توجه شو جلب كرده. شرايط رو بگيد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند.
همسرم در دانشگاه ازاد تدریس میکنن
چرا تعداد اپدیتهای من از همسرم بیشتره؟

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

دوست عزيز اين طبيعيه كه نفر اصلي رو بيشتر از نفرات زيرمجموعه چك مي كنن مثل خود من كه تو امضام كاملاً مشخصه. همسرتون فقط به خاطر تدريس دانشگاه و يا اگر رشته حساس تحصيلي داشته باشن فقط چك مي شن اما شما از لحاظ امنيتي و ديگر مسائل بيشتر چك خواهيد شد. اين رو بدون كه كلاً رو آقايون حساسيت بيشتري هست تا رو خانوم ها. چه نفر اصلي باشه و چه نفر زيرمجموعه. اما نگران نباش. سير طبيعي كليرنس در پرونده تون جاري هستش.

در مورد من این موضوع صحت نداره. به امضام نگاه کنید.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 18:09)Radwin نوشته:  دوستان در مورد ایمیل پیگیری فرستادن من یک نظریه ای برای خودم دارم که به آن اعتقاد دارم. ایمیل پیگیری را باید دوستانی بفرستند که فاصله با مصاحبشون اگر در اوایل مصاحبه داشتند بیش از شش ماه شده باشد و اگر بعد از پنج ماه اول مصاحبه داشتند بیش از چهارماه از مصاحبشون گذشته باشد. جدیدا پیامهایی به من داده میشود که میگویند با دادن ایمیل به یکباره کلیر شده اند این به نظر من درست به نظر نمی آید، وقتی دوستی بعد از دو سه ماه آپدیت میشود یعنی در آستانه کلیر شدن است و ایمیل که میدهد همزمان کلیر هم میشود این نشاندهنده اینکه کلیر شدن ناشی از ایمیل است نمیباشد بلکه این فرد قبل از ایمیل کلیر شده است چون کلیر کردن از جانب آمریکاست و ایمیل خطاب به سفارت. دلیل من هم برای کسانی که مدتها پس از مصاحبه تازه آپدیت داشته اند یا مدت زیادی از مصاحبشون نگذشته این است که آپدیت ناشی از ایمیل بیشتر فرد را دچار سردرگمی میکند و یک امید کاذب و حتی ناامیدی کاذب بوجود می اورد. در ضمن تعداد ایمیل که زیاد بشود عملا ارزش ایمیل پیگیری را هم کم میکند و کار دوستانی که میتوانند از آن سود ببرند را هم خراب میکند. در هرصورت این نظر شخصی من است صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

چشم قربان ، اطاعت امر.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، arash56 ، bahar101 ، mfte.teacher ، samane1363 ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 19:38)pooyakm نوشته:  دوستان , من صبح ساعت ۹:30 پاسپورتم رو انداختم تو صندوق سفارت حدود ساعت 16:00 issued شدم اما بهم زنگ نزدن , فردا صبح برم سفارت یا منتظر زنگشون باشم؟

منتظر زنگشون باشيد رفتن سفارت بيفايده است من همون روز دوشنبه كه مصاحبه ام بود عصرش ايشود شدم و سه شنبه رفتم سفارت ولي گفتن بايد صبر كني تا زنگ بزنيم و چهارشنبه صبح زنگ زدن براي ساعت ٤ همون روز
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، pooyakm ، behjat ، پرسپولیس6 ، mfte.teacher ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 20:17)mel نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 19:38)pooyakm نوشته:  دوستان , من صبح ساعت ۹:30 پاسپورتم رو انداختم تو صندوق سفارت حدود ساعت 16:00 issued شدم اما بهم زنگ نزدن , فردا صبح برم سفارت یا منتظر زنگشون باشم؟

منتظر زنگشون باشيد رفتن سفارت بيفايده است من همون روز دوشنبه كه مصاحبه ام بود عصرش ايشود شدم و سه شنبه رفتم سفارت ولي گفتن بايد صبر كني تا زنگ بزنيم و چهارشنبه صبح زنگ زدن براي ساعت ٤ همون روز

ما هم مثل شما امروز ایشود شدیم و حدود ۵ کیس دیگه میشناسم که امروز از ایروان در سایت سیس ایشود شدن ولی از طرف سفارت تماس نگرفتن ، بنظر من هم صبر کنید تا تماس بگیرن و احتمالا فردا تماس میگیرن
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
شدیدا نیاز به کلیر شدن توسط سفارت ابوظبی داریمTongue
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sadri54 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، Atis ، hilda60 ، arezoue ، mfte.teacher ، samane1363 ، SAMBAR
(2015-06-29 ساعت 20:36)r.bazargan نوشته:  شدیدا نیاز به کلیر شدن توسط سفارت ابوظبی داریمTongue

امریکا احتیاج به شما داره، پس زود زود کلیرتون می کنند.
تشکر کنندگان: arash56 ، bahar101 ، r.bazargan ، SAMBAR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان