کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام یه سئوال از دوستانی که ایروان مصاحبه داشتن...
دوستانی که اخرین اپشون مال 2 جون ایا این اپ از ceac بود یا سفارت ؟ ایا اطلاعی دارین؟
چون بیشتر دوستان فکرکنم در این روز اپ داشتن.
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Marmad ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 16:54)azad229 نوشته:  سلام آفیسر به ما با اطمینان گفت دو تا سه ماه دیگه حداکثر ویزاتون آماده میشه، ۲۳ جون در ابوظبی مصاحبه داشتم . آپدیتهامون بشرح زیر است نظر دوستان باتجربه چیه ؟ به آفیسر اعتماد کنم ؟
خودم ۲۴ ۲۶ ۲۸ و ۲۹
همسرم ۲۴ ۲۶ ۲۹
برنده خودم بودم شغل خصوصی
همسرم سربازی ارتش
جالبه وقتی کلیرنس خوردیم و آفیسر بهمون گفتن نیاز به روند اداری دارید تازه از همسرم پرسید : " راستی شما سربازی داشتید؟ کجا؟ "
ببخشید من نمیتونم با تبلت امضا درست کنم

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

همونطور که دوستان هم گفتن به حرف افیسر نمیشه اعتماد کرد , البته امیدوارم حرفش واسه شماهم مثل من باشه و زودتر از چیزی که گفت کارتون انجام بشه , به من گفت دوماه اما 20 روزه کلییر شدم
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-29 ساعت 17:09)ziba_sunset نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:55)پرسپولیس۶ نوشته:  [تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
این جدول را در بخش دیگری از مهاجرسرا مشاهده نمودم .
دوستان گرامی درخصوص جدول فوق سوالاتی داشتم ممنون میشم بتونید راهنمایی فرمایید
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11400 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
وسوال سوم آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
ببخشید از سوالات طولانی و زیاد اینجانب تا همینجا هم از حضورسبزتان متشکرم .
ممنون میشیم .
اعدادی ذکر کردید مثل ۲۰۱۴ از 23270 کیس نفر هستن نه کیس
شرمنده میپرسم : منظورشما اینه که ستونهای اولیه براساس تعداد نفرات و ستونهای بعدی که نام ماههای سال است براساس شماره کیس است؟
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-06-29 ساعت 17:21)AliReza.Sh نوشته:  درود و شادباش به همه ی دوستانی که کلیر شدن و دیگرانی که در صف مقدم انتظار دریافت ویزا به سر میبرن. Big Grin
طرح سوال در تاپیکی جز تاپیک مربوطه از نظر بنده حقیر هم رفتاری نکوهش شده ست. لیکن اینجانب گستاخی نموده و پا را فراتر نهاده و در جستجوی پاسخی درخور سوالی که ذهنم را مشغول کرده میپرسم.

سوال: یادم میاد که یکی از دوستان پیش از دریافت نامه دوم یا حتی شاید پیش از کارنت شدن ایمیلی به KCC زده بودن و پرسیده بودن که روند بررسی فرم شون به اتمام رسیده یا نه؟؟ مضمون هم یجورایی به این موضوع اشاره داشت که آیا به موقع به مصاحبه دعوت میشن یا با تأخیر این اتفاق واسشون میوفته. اساساً به نظر شما همچین ایمیلی مناسب هست؟ آیا از این روش میشه جواب گرفت؟
منتظر نظرات شما هستم. ممنون از همگی به خاطر توجه تون.
[/quot
من اپریل انلاک کردم ونگران بودم که فرم بررسی نشه. چند روز پیش ایمیل زدم و یه سوال پرسیدم و نمیخواستم مستقیم بپرسم و یه سوال تو همین مایه ها پرسیدم. کی سی سی هم جواب داد و خیالم راحت شد

(2015-06-29 ساعت 17:32)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 17:09)ziba_sunset نوشته:  [quote='پرسپولیس۶' pid='630396' dateline='1435580709']
[تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
اگر در متن جدول درست متوجه شده باشم درسال 2005 از 19628 کیس فبولی آسیا 11400 کیس که در ستون Sep میباشد کارنم و مصاحبه شده اند که این روال در سالهای 2006 الی 2008 نیز کمابیش با اعداد منطقی (تا قبل از All Current شدن) و با اعداد 7700 و 7750 و 13400 در سالهای مختلف مشاهده می گردد. ولی از سال 2009 که در آسیا 14002 مودر قبولی داشتیم در ماه جون 30350 کیس کارنت شده اند که این بیش از کیس های قبولی میباشد و این روال در سالهای 2010 و ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ نیز مشاهده میشود و مجددا در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ روال مشابه سالهای 2005 الی 2008 میباشد. آیا این تفاوتها اشکال در متن جدول است یا دلیل خاصی داشته است ؟
سوال دوم اینکه مطابق جدول فوق در سال ۲۰۱۴ از 23270 کیس آسیا فقط 13350 کیس کارنت شده اند و اجتمالا مصاحبه .
با این وصف پیش بینی شما درسال ۲۰۱۵ (که قعلا 7650 کیس تا اگست ) چیست ؟ چه تعداد کارنتی و مصاحبه تا آخر Sep از 20002 کیس آسیا در ۲۰۱۵ میباشد(چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید)؟
ممنون میشیم .
شرمنده میپرسم : منظورشما اینه که ستونهای اولیه براساس تعداد نفرات و ستونهای بعدی که نام ماههای سال است براساس شماره کیس است؟
بله
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، 1362amin1362 ، AliReza.Sh
(2015-06-29 ساعت 16:52)hilda60 نوشته:  تبریک به همه دوستانی که آپدیت داشتن و دوستانی که کلیر شدن و دوستانی که ویزا خوشگله تو پاس هاشون خورده
ما هم امروز اولین ایمیل پیگیری رو زدیم تا ببینیم خدا برامون چی مقدر کرده
دوستان برای هم دعا کنیم تا این مرحله از زندگیمون رو هم به خوبی و خوشی پشت سر بگذاریم
Smile Smile
نگران نباشین ایشالاه هر چه سریعتر همسرتون هم به لطف و کرم خدا کلییر میشن .Shy
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، hilda60 ، sadri54 ، لیدا59 ، بابراس ، SAMBAR
(2015-06-29 ساعت 17:12)azad229 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:59)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:54)azad229 نوشته:  سلام آفیسر به ما با اطمینان گفت دو تا سه ماه دیگه حداکثر ویزاتون آماده میشه، ۲۳ جون در ابوظبی مصاحبه داشتم . آپدیتهامون بشرح زیر است نظر دوستان باتجربه چیه ؟ به آفیسر اعتماد کنم ؟
خودم ۲۴ ۲۶ ۲۸ و ۲۹
همسرم ۲۴ ۲۶ ۲۹
برنده خودم بودم شغل خصوصی
همسرم سربازی ارتش
جالبه وقتی کلیرنس خوردیم و آفیسر بهمون گفتن نیاز به روند اداری دارید تازه از همسرم پرسید : " راستی شما سربازی داشتید؟ کجا؟ "
ببخشید من نمیتونم با تبلت امضا درست کنم

سلام دوست عزيز. اون آپ هايي كه خورديد مربوط به ارسال مداركتون از سفارت به آمريكاست و اصلاً مهم نيست. به آفيسر كه نمي شه اطمينان كرد. اما اميدوار باشيد تا همون دو الي سه ماه كلير مي شيد. ولي فرموديد كه بعد از AP ازتون در مورد سربازي پرسيد، پس مطمئن باشيد گزينه ي ديگري غير از سربازي توجه شو جلب كرده. شرايط رو بگيد تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي كنند.
همسرم در دانشگاه ازاد تدریس میکنن
چرا تعداد اپدیتهای من از همسرم بیشتره؟

دوست عزيز اين طبيعيه كه نفر اصلي رو بيشتر از نفرات زيرمجموعه چك مي كنن مثل خود من كه تو امضام كاملاً مشخصه. همسرتون فقط به خاطر تدريس دانشگاه و يا اگر رشته حساس تحصيلي داشته باشن فقط چك مي شن اما شما از لحاظ امنيتي و ديگر مسائل بيشتر چك خواهيد شد. اين رو بدون كه كلاً رو آقايون حساسيت بيشتري هست تا رو خانوم ها. چه نفر اصلي باشه و چه نفر زيرمجموعه. اما نگران نباش. سير طبيعي كليرنس در پرونده تون جاري هستش.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، samane1363 ، بابراس ، pooyakm
دوستان عزیز کیس پدر و مادرم دیروز و امروز اپ شدند به نظرتون چقدر طول می کشه ایشود بشوند
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، sadri54 ، بابراس

(2015-06-29 ساعت 17:32)پرسپولیس۶ نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 17:09)ziba_sunset نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 16:55)پرسپولیس۶ نوشته:  [تصویر: hnrs1xa48b8p7l2gh4tx.jpg]
ممنون میشیم .
بله
[/quote]
ممنون از راهنمایی تون جدول تا حدودی برام روشن شد. لطفا میتونید راجع به سوال دوم و سوم هم راهنمایی فرمایید.
چه عددی را درستون Sep ۲۰۱۵ پیش بینی میفرمایید؟
آیا اطلاعی از بالاترین شماره کیس قبولی ایران در سال ۲۰۱۵ دارید ؟
باز هم ممنومم
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-06-29 ساعت 13:01)khalilkhah نوشته:  گویا سیستم صدور ویزای ابوظبی هنوز خرابه, چون امروز حتی یک ویزا صادر نشده (حتی دیگر هیچ مصاحبه ای هم انجام نشده), کسی خبری از ابوظبی نداره؟

دوست من سلام
من دیروز هم اعلام کردم
ویزای من صادر شده با اینکه سیس هنوز کیس منو AP میزنه
ابوظبی ظاهراً با سیس مشکل داره
در ضمن خود دپارتمان استیت تو تاریخ 26 جون اطلاعیه داد کل دنیا درست شده
امروز از آژانسی که برا پیکاپ داده بودم پرسیدم گفت پاسامونوم گرفته و تا فردا و پس فردا دستمونه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-29 ساعت 17:58)varchandi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 13:01)khalilkhah نوشته:  گویا سیستم صدور ویزای ابوظبی هنوز خرابه, چون امروز حتی یک ویزا صادر نشده (حتی دیگر هیچ مصاحبه ای هم انجام نشده), کسی خبری از ابوظبی نداره؟

دوست من سلام
من دیروز هم اعلام کردم
ویزای من صادر شده با اینکه سیس هنوز کیس منو AP میزنه
ابوظبی ظاهراً با سیس مشکل داره
در ضمن خود دپارتمان استیت تو تاریخ 26 جون اطلاعیه داد کل دنیا درست شده
امروز از آژانسی که برا پیکاپ داده بودم پرسیدم گفت پاسامونوم گرفته و تا فردا و پس فردا دستمونه

تبریک میگم.مبارکه داداش
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: varchandi ، arezoue ، hilda60 ، 1362amin1362 ، mfte.teacher ، sadri54 ، بابراس
حسم میگه آخر این هفته برای ابوظبیه
خوب ابوظبی تو این چند ماهه اخیر سرش خیلی شلوغ بوده
فک کنم دارن آماده می کنن خودشونو برای آخر هفته

دوست دارم پیشاپیش تبریک بگم به همه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
دوستان در مورد ایمیل پیگیری فرستادن من یک نظریه ای برای خودم دارم که به آن اعتقاد دارم. ایمیل پیگیری را باید دوستانی بفرستند که فاصله با مصاحبشون اگر در اوایل مصاحبه داشتند بیش از شش ماه شده باشد و اگر بعد از پنج ماه اول مصاحبه داشتند بیش از چهارماه از مصاحبشون گذشته باشد. جدیدا پیامهایی به من داده میشود که میگویند با دادن ایمیل به یکباره کلیر شده اند این به نظر من درست به نظر نمی آید، وقتی دوستی بعد از دو سه ماه آپدیت میشود یعنی در آستانه کلیر شدن است و ایمیل که میدهد همزمان کلیر هم میشود این نشاندهنده اینکه کلیر شدن ناشی از ایمیل است نمیباشد بلکه این فرد قبل از ایمیل کلیر شده است چون کلیر کردن از جانب آمریکاست و ایمیل خطاب به سفارت. دلیل من هم برای کسانی که مدتها پس از مصاحبه تازه آپدیت داشته اند یا مدت زیادی از مصاحبشون نگذشته این است که آپدیت ناشی از ایمیل بیشتر فرد را دچار سردرگمی میکند و یک امید کاذب و حتی ناامیدی کاذب بوجود می اورد. در ضمن تعداد ایمیل که زیاد بشود عملا ارزش ایمیل پیگیری را هم کم میکند و کار دوستانی که میتوانند از آن سود ببرند را هم خراب میکند. در هرصورت این نظر شخصی من است صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
بله من که گفتم سوزنش گیر کرده ابوظبی سیس رو اپ میکنه ولی کلیری رو نشون نمیده !

امیدوارم دوستان از ایمیل هاشون نتیجه بگیرن مخصوصا hilda60.
بنظرم دوستانی که جدیدا اپ شبانه داشتن از 20 ام به بعد ایمیل بزنن .
هر کی کلیر بشه افطار + قرمه سبزی Smile
(2015-06-29 ساعت 18:09)Radwin نوشته:  دوستان در مورد ایمیل پیگیری فرستادن من یک نظریه ای برای خودم دارم که به آن اعتقاد دارم. ایمیل پیگیری را باید دوستانی بفرستند که فاصله با مصاحبشون اگر در اوایل مصاحبه داشتند بیش از شش ماه شده باشد و اگر بعد از پنج ماه اول مصاحبه داشتند بیش از چهارماه از مصاحبشون گذشته باشد. جدیدا پیامهایی به من داده میشود که میگویند با دادن ایمیل به یکباره کلیر شده اند این به نظر من درست به نظر نمی آید، وقتی دوستی بعد از دو سه ماه آپدیت میشود یعنی در آستانه کلیر شدن است و ایمیل که میدهد همزمان کلیر هم میشود این نشاندهنده اینکه کلیر شدن ناشی از ایمیل است نمیباشد بلکه این فرد قبل از ایمیل کلیر شده است چون کلیر کردن از جانب آمریکاست و ایمیل خطاب به سفارت. دلیل من هم برای کسانی که مدتها پس از مصاحبه تازه آپدیت داشته اند یا مدت زیادی از مصاحبشون نگذشته این است که آپدیت ناشی از ایمیل بیشتر فرد را دچار سردرگمی میکند و یک امید کاذب و حتی ناامیدی کاذب بوجود می اورد. در ضمن تعداد ایمیل که زیاد بشود عملا ارزش ایمیل پیگیری را هم کم میکند و کار دوستانی که میتوانند از آن سود ببرند را هم خراب میکند. در هرصورت این نظر شخصی من است صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

منم با رادوین موافقم. ایمیل زیاد فرستادن فقط ارزشش رو کم میکنه و کار دوستانی رو که میتونن با ایمیل کاری رو از پیش ببرن خراب.
بهتره فقط در صورت لزوم ایمیل فرستاد. در بیشتر مواقع جواب یه چیزی هست و اون اینکه پرونده شما در حال بررسی هست. مگر اینکه مدت زمان زیادی ازش گذشته باشه.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-29 ساعت 18:17)رضا2015 نوشته:  بله من که گفتم سوزنش گیر کرده ابوظبی سیس رو اپ میکنه ولی کلیری رو نشون نمیده !

امیدوارم دوستان از ایمیل هاشون نتیجه بگیرن مخصوصا hilda60.
بنظرم دوستانی که جدیدا اپ شبانه داشتن از 20 ام به بعد ایمیل بزنن .
هر کی کلیر بشه افطار + قرمه سبزی Smile

حالا تکلیف ما چیه که ایران نیستیم پس افطاری و قورمه سبزی ما چی میشه؟؟
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان