کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان عزیز
سلام
باور بفرمایید بسیاری از دوستان از این تاپیک استفاده ی بهینه میکنن
واقعا اگر قراره در مورد قرمه سبزی و سیب زمینی و .... صحبت بشه که بهتره یک تاپیک آشپزی بزنیم
من قبول دارم که بعضا بعضی حرف ها و شوخی ها کمک به روحیه دوستان میکنه ولی هر چیزی که از حد بگذره دیگه تحملش سخت خواهد شد
حالا شوخی رضا و رادوین و یکی دو مورد دیگه قبول ، آخه ببینید چند پست در خصوص قرمه سبزی صحبت شده
بهتر نیست آقایان مدیر یه تاپیک جداگانه درست کنند که دوستان تمام درد و دلشان را آنجا بکنند ؟
من شرایط همه را درک میکنم و شوخی های معقول و در حد اعتدال رو هم دوست دارم ولی الان بعد از چند ساعت برگشتم 1000 تا کار هم دارم ، مثل همه ی شما دوستان عزیزم هم نگران آپدیت و ایمیل و .... دیگه هستم ، میبینم 6 صفحه اضافه شده و 90 درصدش شده قرمه سبزی ، به نظر شما درسته ؟
اگر یک بار دیگه قوانین مهاجرسرا را مطالعه کنید میبینید که این جور بحث ها کاملا مغایر با قوانین سایت است حالا چرا مدیران محترم جلوی این بی قانونی را نمیگیرند بنده دلیلش را نمیفهمم
البته باز تکرار میکنم قطعا این گونه شوخی ها کمک به بالا آمدن روحیه دوستان میکند و من هم استقبال میکنم ولی واقعا شما به این داستان قرمه سبزی نگاه کنید ، آیا از حد خارج نشده است
آیا بد نیست به جز خودمان به دیگران هم فکر کنیم
اگر سخنان من باعث رنجش دوستان میشود من پیشاپیش دست همه را میبوسم و عذر خواهی میکنم ولی من با هر منطقی که نگاه میکنم زیاده روی در چنین بحث هایی را دور از اهداف مهاجرسرا میدانم
برای همه ی شما بهترین ها را آرزو میکنم
در ضمن برای اینکه بدانید من هم با اکثر دوستان هم عقیده هستم اعلام میکنم که من هم خیلی قرمه سبزی دوست دارم ( این را هم گفتم که جو دوستانه ی ما بین همه ی ما کماکان باقی بماند )
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
به به مبارک باشه اکسبت عزیز Smile
بابا اهنگ ؛)
هورررا
(2015-06-29 ساعت 22:18)رضا2015 نوشته:  به به مبارک باشه اکسبت عزیز Smile
بابا اهنگ ؛)
هورررا

9کرم داش رضااااااااااااBig Grin
یه دونه ای
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101 ، mehrdad_123 ، 1362amin1362 ، alinima ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 22:15)Aghaman نوشته:  دوستان عزیز
سلام
واقعا اگر قراره در مورد قرمه سبزی و سیب زمینی و .... صحبت بشه که بهتره یک تاپیک آشپزی بزنیم
من قبول دارم که بعضا بعضی حرف ها و شوخی ها کمک به روحیه دوستان میکنه ولی هر چیزی که از حد بگذره دیگه تحملش سخت خواهد شد
حالا شوخی رضا و رادوین و یکی دو مورد دیگه قبول ، آخه ببینید چند پست در خصوص قرمه سبزی صحبت شده
بهتر نیست آقایان مدیر یه تاپیک جداگانه درست کنند که دوستان تمام درد و دلشان را آنجا بکنند ؟
من شرایط همه را درک میکنم و شوخی های معقول و در حد اعتدال رو هم دوست دارم ولی الان بعد از چند ساعت برگشتم 1000 تا کار هم دارم ، مثل همه ی شما دوستان عزیزم هم نگران آپدیت و ایمیل و .... دیگه هستم ، میبینم ۶ صفحه اضافه شده و 90 درصدش شده قرمه سبزی ، به نظر شما درسته ؟
اگر یک بار دیگه قوانین مهاجرسرا را مطالعه کنید میبینید که این جور بحث ها کاملا مغایر با قوانین سایت است حالا چرا مدیران محترم جلوی این بی قانونی را نمیگیرند بنده دلیلش را نمیفهمم
البته باز تکرار میکنم قطعا این گونه شوخی ها کمک به بالا آمدن روحیه دوستان میکند و من هم استقبال میکنم ولی واقعا شما به این داستان قرمه سبزی نگاه کنید ، آیا از حد خارج نشده است
اگر سخنان من باعث رنجش دوستان میشود من پیشاپیش دست همه را میبوسم و عذر خواهی میکنم ولی من با هر منطقی که نگاه میکنم زیاده روی در چنین بحث هایی را دور از اهداف مهاجرسرا میدانم
در ضمن برای اینکه بدانید من هم با اکثر دوستان هم عقیده هستم اعلام میکنم که من هم خیلی قرمه سبزی دوست دارم ( این را هم گفتم که جو دوستانه ی ما بین همه ی ما کماکان باقی بماند )

دوست گرامی اینکه شما میفرمائید از لحاظ قانونی صحیحه و من و رضا و هیچیک از دوستان هم استثناء نیستیم ولی عزیز من در این تاپیک چند نوع پست وجود دارد اول پستهای تحلیلی و پاسخ به سوالات، دوم پستهای اطلاع دادن کلیر شدن و شادیهای آن و سوم پستهای شوخی. اون دو پست اول که اصلا هرقدر باشند مشکلی نیست چون اسم این تاپیک هم اقتضاء میکند که این پستها در این تاپیک مطرح شوند ولی سومی سلیقه ای است و اگر مزاحم هدف اصلی این تاپیک شود کاملا حق به جانب شماست چون هدف اصلی را مختل کرده است ولی در میان شادیهای ناشی از کلیر شدن دوستانمان به نظر من بد که نیست خوب هم هست البته گفتم این کاملا سلیقه ای است و ممکنه آنچه من خوب میدانم برای شما قابل قبول نباشد ولی تا وقتی اهداف این تاپیک تأمین میشود و دوستان از این تاپیک راضیند و مشکلات و استرسهایشان حل میشود با سعه صدر از کنار یکسری مسائل رد شویم بهتر است. در هرصورت امیدوارم این که این مسائل ذکر شده را حمل بر جسارت بنده نکنید و انشاء الله وقتی بزودی زود هورای کلیر شدن شما را هم شنیدیم براتون قورمه سبری درست کنندBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-29 ساعت 22:15)Aghaman نوشته:  دوستان عزیز
سلام
من شرایط همه را درک میکنم و شوخی های معقول و در حد اعتدال رو هم دوست دارم ولی الان بعد از چند ساعت برگشتم 1000 تا کار هم دارم ، مثل همه ی شما دوستان عزیزم هم نگران آپدیت و ایمیل و .... دیگه هستم ، میبینم ۶ صفحه اضافه شده و 90 درصدش شده قرمه سبزی ، به نظر شما درسته ؟
حق با شماست. ببخشيد از حد گذرونديم. ?????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-29 ساعت 21:40)vahid1432 نوشته:  هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااا
من همین الان بعد از ۱۰۱ روز بدون آپدیت، آپدیت شدم SmileSmileSmileSmileSmileSmile
به به تبریک چه خبر خوبی دادی
پیش پیش کلیری رو تبریک میگم

(2015-06-29 ساعت 22:01)Iaccept نوشته:  دوستانی ک اسمشونو یادم رفت بیارم عذر میخام مثل shaft عزیز ک الان یادم اومد Smile کلا اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین Smile
.
.
الکی مثلا من میخام از این تاپیک برم Smile Big Grin
دوستان اینجور هورا کشیدددددددددددددددددددن انصافا رتبه میخاداآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
تبریک تبریک واقعا چه شبی شد امشب
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، vahid1432 ، 2015reza ، Memolk ، bahar101 ، بابراس ، smhh7441
(2015-06-29 ساعت 21:40)vahid1432 نوشته:  هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااا
من همین الان بعد از ۱۰۱ روز بدون آپدیت، آپدیت شدم SmileSmileSmileSmile

وحید خان، فکر کنم تمومه دیگه. آقا پیشاپیش تبریک ... ویزا رو گرفتی دستی هم بر سر ما بکش برادر ...

(2015-06-29 ساعت 21:57)Iaccept نوشته:  انگاری باید چراغ اولو خودم روشن کنممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بزن دس قشنگروووووووووووووووووو
بکش هورااااااا بلندروووووووووووووووو
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااا
دآش رضااااااااااااااااااااا بیس پونزه ۹کرتممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوستان من فکر کنم هوراییییییییییییییییییییییییییییییییییی شدممممممممممممممممم ......................

Iaccept عزیز، ای که من شما روبا تاپیک اصطلاحات و ضرب المثل های انگلیسی میشناسم ... Big Grin آق شادمون کردی امشب. پایدار و برقرار باشی. ویزا خوشکله توی چنگته داداش.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Iaccept ، 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، بابراس ، smhh7441
(2015-06-29 ساعت 22:01)Iaccept نوشته:  دوستانی ک اسمشونو یادم رفت بیارم عذر میخام مثل shaft عزیز ک الان یادم اومد Smile کلا اگه خوبی بدی دیدین حلال کنین Smile
.
.
دوستان اینجور هورا کشیدددددددددددددددددددن انصافا رتبه میخاداآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ

دوست عزیز تبریک میگم با آرزوی موفقیت براتون در آمریکا
آیا شما به سفارت ایمیل زدید یا خودشون براتون ایمیل فرستادند؟
از این جهت میپرسم چون من هم در 23 ژوئن آپدیت شدم. آیا باید به سفارت ایمیل بزنم؟
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، Memolk ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 23:04)rz59 نوشته:  
.
.

دوست عزیز تبریک میگم با آرزوی موفقیت براتون در آمریکا
آیا شما به سفارت ایمیل زدید یا خودشون براتون ایمیل فرستادند؟
از این جهت میپرسم چون من هم در 23 ژوئن آپدیت شدم. آیا باید به سفارت ایمیل بزنم؟
دوست عزیز ممنون
تمام بچه هایی ک تو تاریخ 23 و 24 جون و یا حتی قبلش اپ شدن تو این چند روز ایمیل خوشگلرو میگیرن
نگران نباش
ب قول داش رضا سوزنشون داره گیرش رفع میشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr

چک ویزا امارات

سفرنامه

وحيد جان ، I accept جان تبريك من رو بپذيريد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، alinima ، bahar101 ، vahid1432 ، samane1363 ، r.bazargan ، Memolk ، arezoue ، m.ghoreishi ، بابراس ، SAMBAR
براتون ايميل كلير اومد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، alinima ، bahar101 ، arezoue ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 23:11)Shaft نوشته:  براتون ايميل كلير اومد

آرهBig Grin
دوستان برا پیکاپ ویزا جای خوب سراغ دارین؟
برام پیام خصوصی کنین
ممنون
شرمنده
در ضمن alireza.sh و aghaman عزیز و وحید جون خیلی ممنون بابت کمکاتون و همراهیاتون
ایشالا کلیری خودتونRolleyesSmile

چک ویزا امارات

سفرنامه

دوستان باتجربه تجزیه تحلیل کنن لطفا
۴ می مصاحبه
5_6_7_8 می آپ
12 جون آپ تو سایت سیستم
۱۹ جون آپ تو سایت ترکیه
۲۶ جون آپ تو سایت ترکیه
هنوز تو سایت سیس ۱۲ جون نوشته
هنوز کلیر نشده
از کجا متوجه میاین آپ ها شبانه بوده
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Memolk ، بابراس
(2015-06-29 ساعت 23:14)Iaccept نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 23:11)Shaft نوشته:  براتون ايميل كلير اومد

آرهBig Grin
دوستان برا پیکاپ ویزا جای خوب سراغ دارین؟
برام پیام خصوصی کنین
ممنون
شرمنده
در ضمن alireza.sh و aghaman عزیز و وحید جون خیلی ممنون بابت کمکاتون و همراهیاتون
ایشالا کلیری خودتونRolleyesSmile
واااااااااای Iaccept مباااااارکه عزیز جان، خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم داداش ... شبمو ساختی. ایشالا همیشه زندگی بر وفق مرااااد باشه امرژی مثبت [emoji1] ++++++
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Iaccept ، Shaft ، samane1363
(2015-06-29 ساعت 23:16)golli نوشته:  دوستان باتجربه تجزیه تحلیل کنن لطفا
۴ می مصاحبه
5_6_7_8 می آپ
12 جون آپ تو سایت سیستم
۱۹ جون آپ تو سایت ترکیه
۲۶ جون آپ تو سایت ترکیه
هنوز تو سایت سیس ۱۲ جون نوشته
هنوز کلیر نشده
از کجا متوجه میاین آپ ها شبانه بوده

دوست عزيز به وقت ايران عرض مي كنم اگر در سايت سيس از ساعت ٨ شب تا ٤ صبح آپديت شديد از آمريكا بوده و اگر در ساعات نزديك ب ساعات كاري ايران آپديت شديد از سفارت بوده. مادام بايد چك كنيد كه متوجه بشيد در چه ساعتي بوده. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان