کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-30 ساعت 12:04)h_researcher نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 11:24)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 11:14)SAMBAR نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 10:42)negarpak نوشته:  ٢٦٧ روز گذشت ... [emoji16]

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October

عجب دردی من و شما گرفتارشیم واقعا منم دارم دونه دونه روزها رو میشمارم.
منم به این درد دچارم . هر روز از اول میشمارم . خدا به ما ۲۰۱۴ ها رحم کنه
ما همدردیم...

منم با دویست اندی رور هنوز منتظرم ولی دیگه دارم نامید میشم
کسی بوده بعد 7 ماه کلیر شده باشه؟؟؟Sad
سفارت انکارا.مصاحبه نوامبر.اپ یه چندتایی تا 20 مارچ...
امید وارم صلاحم تو رفتن باشه.......
تشکر کنندگان: kingaram ، 1362amin1362 ، bahar101 ، nora-nora ، 2015reza ، بابراس ، Iaccept
دوستان عزيز ،با اجازه ادمين ميخوام اعلام كنم كه يك نفر از بچه هاي ١٧ آپريلي با شماره ٣٨٣١ آپ شده به تاريخ ٣٠ جون . براي من هم دعا كنيد. رتبه هم يادتون نره
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-06-30 ساعت 18:14)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 17:02)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 16:41)SAAM_60 نوشته:  مـــــــگه میشــــــــــــــه ؟!!!! ... مــــــــگه داریــــــــــــــــــــــم ؟!

ما 29 JUNE ایمل پیگیری زدیم ۵ دقیقه بعدش ایمل کانفرمیشن اومد الان دارم سیس رو چک میکنم فقط خودم که ایشود ( issued ) شدم 29 JUNE آپدیت خوردم و همسر گرامی همچنان رو 30 APRIL مونده !!!! یعنی این همه خواهش و التماس تو نامه که همسرم بارداره هیچ فایده ایی نداشته ؟؟!؟!؟!؟!؟

اين چيزيه كه دقيقا واسه من اتفاق افتاده
بعد از ايميل پيگيري فقط خودم آپديت خوردم و همسرو فرزندم بدون تغيير موندن
نگرام نباشSmile
پویای عزیز مرسی‌ امیدوارم هرچه زودتر همه با هم کلیر بشیم Smile Smile
شما جواب ایمیلتونم دادند و آپ شدید?
من ایمیل زدم،جواب ندادند،ولی آپ شدم
[/quote]

بله تندیس جان واسه من 2 بار ایمیل زدن و آپدیت همون تاریخ شدم ولی‌ کاش ایمیل نمی‌زدم چون هیچ تغییری در اپدیت همسرم ایجاد نشد فقط من که ویزامو گرفتم آپدیت شدم
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: tandis_n_m ، 1362amin1362 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، بابراس ، Iaccept
دوستانی که بیش از شش ماه از مصاحبتون گذشته پیگیری مصرانه بکنید
قبلنا یه جایی خوندم سفارت هم بعد شش ماه موظفه جواب بده
حتی یه جا خوندم یکی از دوستان گفته بود بعد شش ماه آفیسر می تونه بدون اومدن جواب از آمریکا ویزا رو صادر کنه
بابا، جان من یه حرکتی بکنین
تلفن
ایمیل هفتگی
اصلاً من بودم تو ایمیلم می گفتم میخوام حضوری بیام
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
اقای ورچندی ما چیکار کنیم?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، samane1363 ، varchandi ، بابراس ، Iaccept
دوستان امروز حدود 10 کیس که غالب آنها از فوریه بودند, در سیس ایشود شدند, که احتمالا قبلا اسامی آنها اینجا اعلام شده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-30 ساعت 21:46)SAAM_60 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 18:14)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 17:02)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 16:41)SAAM_60 نوشته:  مـــــــگه میشــــــــــــــه ؟!!!! ... مــــــــگه داریــــــــــــــــــــــم ؟!

ما 29 JUNE ایمل پیگیری زدیم ۵ دقیقه بعدش ایمل کانفرمیشن اومد الان دارم سیس رو چک میکنم فقط خودم که ایشود ( issued ) شدم 29 JUNE آپدیت خوردم و همسر گرامی همچنان رو 30 APRIL مونده !!!! یعنی این همه خواهش و التماس تو نامه که همسرم بارداره هیچ فایده ایی نداشته ؟؟!؟!؟!؟!؟

اين چيزيه كه دقيقا واسه من اتفاق افتاده
بعد از ايميل پيگيري فقط خودم آپديت خوردم و همسرو فرزندم بدون تغيير موندن
نگرام نباشSmile
پویای عزیز مرسی‌ امیدوارم هرچه زودتر همه با هم کلیر بشیم Smile Smile
شما جواب ایمیلتونم دادند و آپ شدید?
من ایمیل زدم،جواب ندادند،ولی آپ شدم

بله تندیس جان واسه من ۲ بار ایمیل زدن و آپدیت همون تاریخ شدم ولی‌ کاش ایمیل نمی‌زدم چون هیچ تغییری در اپدیت همسرم ایجاد نشد فقط من که ویزامو گرفتم آپدیت شدم

[/quote]

مرسی از پاسختون..
تازه نوبت کیس های مارچ و اپریل شده و یکی یکی کلیر میشوند....مطمئنم به زودی نوبت شما هم میشه و ما رو با خبر کلیر شدنتون خوشحال میکنیدWink
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
سلام آفیسر از من رزومه نخواست ، ظاهرا اگه رزومه بخوان بهتر کلیر میکنن, خودم ایمیل بزنم که آیا لازمه برای تسریع کلیرنس خودم و همسرم رزومه بفرستم ؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، nora-nora ، hamed shayan ، بابراس ، Iaccept
دوستان لاتاری چیزی که من توی سایت سفارت خوندم، به نظرم اومد که سفارت ابوظبی کلا داره سیستم صدور ویزاش را تغییر میده و به سبک سفارت دبی میکنه که باید از پست ویزا دیگه صدور و تحویل گرفته بشه نه دیگه مستقیم به سفارت رجوع بشه، فکر میکنم علت بیخبریشون هم همین باشه،و مثل اینکه در تلاشند تا آخر این هفته سیستم جدیدشون راه بیافته،....
(2015-06-30 ساعت 19:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 15:06)2015reza نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 07:37)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:29)saman98 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:14)amj7 نوشته:  يادمه سارا گرو اومده بود تو دو سه تا برنامه صحبت ميكرد،
ميگفت اكثر كيس ها چهار تا شيش هفته كلير ميشن.
ما امسال روند كليرنس رو بهبود داديم و ازين مزخرفات.
اينجا كه دوستان كلى انتظار كشيدن.
بندگان خدا شيش ماه هم داشتيم.
حالا يكى هم مثل من پيدا ميشه كم طاقته.
دارن چيكار ميكنن با ما!

اون خانم رو ولش كن
چرت و پرت زياد ميگه !!

من آمار درصد ویزای صادر شده نسبت به کل افراد قبول شده حداقل در ۱۰ سال گذشته را که نگاه می کردم (غیر پارسال و ۲۰۱۲ که دو مرحله ای بود و باعث شد خیلی ها مطلع نشوند) سالی ما کمتر از 60 درصد نداشتیم (بعضا بالای 70 درصد هم وجود داشته) حالا اگر همان 60 دصد را معیار قرار دهیم برای امسال می شود 3000 ویزا یعنی کلیه افرادی که به مصاحبه رفته اند و خواهند رفت را شامل می شود, این یعنی که باید ماهی حداقل 600 ویزا صادر شود, الان در همین ماه جون که امروز آخرین روزش است, حدود 200 ویزا صادر شده, حال سوالی که باقی می ماند این است که اینها می توانند صدور ویزا را سه برابر کنند یا خیر.
خليل عزيز، اگه برات مقدوره و زحمتي نيست، اين بررسي آماري رو به تفكيك ماه هاي آخر ، براي اين چند سال در بيار ببينيم سالهاي قبل ، با نزديك شدن به ماه هاي آخر ، سفارتخونه ها ويزاي صادره رو چند برابر كردن؟ باور كن اگه من مي تونستم خودم اين رقم رو در مياوردم، ولي آمار كار خودته و دست گُل خودت رو مي بوسه. سپاس از زحمتت.

من آمارهای سال های قبل را نگاه می کردم, غالب کیس ها بین یک تا دو ماه کلیر می شدند و فقط گروه اندکی نیاز به بررسی دراز مدت داشتند, برعکس حالا. حالا این چک های دراز مدت از کی شروع شد, درست از دو سال قبل یعنی از زمانی که زمزمه بهبود روابط با آم ری کا شروع شد, من فکر می کنم یکی در ینگه دنیا می خواهد به هر طریق شد ایجاد نارضایتی بکنه, وگرنه از دو سال قبل تا حالا چه مسئله امنیتی رخ داده که چک هایشان را طولانی کردند؟
جناب خلیل خواه به نظرتون کساییکه اخرهای ماه جون رفتن مصاحبه کی کلیر میشن. من سربازی نداشتم و الان تدریس در اموزشگاه خصوصی ۶ سال پیش کارمند آی تی یک شرکت مخابراتی از بعد از مصاحبه هم ۴ دفعه پشت سر هم آپ شدم
آیا روند امسال بهتر از پارساله؟ سهمیه ویزای ماهانه ماههای اخر بیشتر نمیکنن!
خیلی نگرانم، آفیسر به من گفت دو تا سه ماه دیگه ویزات میاد کفتم مطمعنا ، گفت قول نمیدم اما امیدوارم

فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، hamed shayan ، pooyakm ، بابراس
(2015-06-30 ساعت 22:07)sara456 نوشته:  دوستان لاتاری چیزی که من توی سایت سفارت خوندم، به نظرم اومد که سفارت ابوظبی کلا داره سیستم صدور ویزاش را تغییر میده و به سبک سفارت دبی میکنه که باید از پست ویزا دیگه صدور و تحویل گرفته بشه نه دیگه مستقیم به سفارت رجوع بشه، فکر میکنم علت بیخبریشون هم همین باشه،و مثل اینکه در تلاشند تا آخر این هفته سیستم جدیدشون راه بیافته،....
منم شک کرده بوذم به ابوظبی که چرا ۵ روز آخر جون همه مصاحبه هاش را شیفت داد جلوتر ، حتما میخواسته تو این روزهای آخر ماهی سیستم تحویل ویزاش را راه اندازی کنه

فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، پرسپولیس6 ، r.bazargan ، بابراس
ساعت ده و نیم شبه تو خونه آخرین آپدیت همچنان 20 مارچ ( 7 جون با ایمیل ) آی لاو یو مهاجر سرا
Big Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

اطلاعيه صدور ويزاي سفارت أمريكا

اطلاعیه مهم در مورد رفع اشکال سیستم آنلاین ویزاهای آمریکا:
- سیستم کامپیوتری و اینترنتی همه سفارتها و کنسولگری های آمریکا اکنون به حالت کاری عادی خود بازگشته اند و ما مشغول ارائه وقتهای مصاحبه و صدور ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی هستیم.
- ما ازتاریخ ۲۱ تا ۲۹ ژوئن بیش از ۴۱۰۰۰۰ غیر مهاجرتی صادر کرده ایم. کارکنان کنسولی در آخر هفته گذشته به طور تمام وقت کار کرده و به بخش عمده ای از پرونده های در نوبت رسیدگی کرده اند.
- ما به همه درخواستهای ویزای H-2 برای کار موقت، که در بازه تاریخی ۹ تا ۱۹ ژوئن تحت رسیدگی قرار داشتند، رسیدگی کرده ایم. کنسولگریها و سفارت آمریکا در مکزیک اکنون به صورت متداول به ویزاهای H-2 رسیدگی می کنند.
- ما هنوز برخی مشکلات اینترنتی را با برخی فرمهای آنلاین ویزاهای مهاجرتی تجربه می کنیم. امیدواریم تا اوایل هفته آینده این مشکلات برطرف شوند.
- ما عمیقا از مشکلاتی که برای مسافران و همچنین برای خانواده هایشان و موسسات آمریکایی ایجاد شده است متاسفیم.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود خانم افیسر فرمودن هفته اینده پاسهایتان بیاورید برای صدوراما به علت اینکه باید برمیگشتیم نموندیم. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت یا برم دوباره ابوظبی.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، vahid1432 ، bahar101 ، khalilkhah ، pooyakm ، Atis ، smhh7441 ، sadri54 ، alinima ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 22:42)سوین نوشته:  سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود خانم افیسر فرمودن هفته اینده پاسهایتان بیاورید برای صدوراما به علت اینکه باید برمیگشتیم نموندیم. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت یا برم دوباره ابوظبی.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید

آقا مبارک باشه . به سلامتی.
تا ویزای شما صادر نشده AP رو نشون میده. به محض صادر شدن Issued میشید. اگه تا حالا صادر نشده یه ایمیل پیگیری بزنید تا بهتون جواب بدن که احتمالا میگن بیاید ویزاتون رو بگیرید.
دوستان اگه اشتباه میکنم اصلاح بفرماییدWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: سوین ، bahar101 ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، nora-nora ، پرسپولیس6 ، بابراس ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان