موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 12:04)h_researcher نوشته: (2015-06-30 ساعت 11:24)لیدا59 نوشته: (2015-06-30 ساعت 11:14)SAMBAR نوشته: (2015-06-30 ساعت 10:42)negarpak نوشته: ٢٦٧ روز گذشت ... [emoji16]
2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
عجب دردی من و شما گرفتارشیم واقعا منم دارم دونه دونه روزها رو میشمارم.
منم به این درد دچارم . هر روز از اول میشمارم . خدا به ما ۲۰۱۴ ها رحم کنه
ما همدردیم...
منم با دویست اندی رور هنوز منتظرم ولی دیگه دارم نامید میشم
کسی بوده بعد 7 ماه کلیر شده باشه؟؟؟
سفارت انکارا.مصاحبه نوامبر.اپ یه چندتایی تا 20 مارچ...
امید وارم صلاحم تو رفتن باشه.......
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ،با اجازه ادمين ميخوام اعلام كنم كه يك نفر از بچه هاي ١٧ آپريلي با شماره ٣٨٣١ آپ شده به تاريخ ٣٠ جون . براي من هم دعا كنيد. رتبه هم يادتون نره
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که بیش از شش ماه از مصاحبتون گذشته پیگیری مصرانه بکنید
قبلنا یه جایی خوندم سفارت هم بعد شش ماه موظفه جواب بده
حتی یه جا خوندم یکی از دوستان گفته بود بعد شش ماه آفیسر می تونه بدون اومدن جواب از آمریکا ویزا رو صادر کنه
بابا، جان من یه حرکتی بکنین
تلفن
ایمیل هفتگی
اصلاً من بودم تو ایمیلم می گفتم میخوام حضوری بیام
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
اقای ورچندی ما چیکار کنیم?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز حدود 10 کیس که غالب آنها از فوریه بودند, در سیس ایشود شدند, که احتمالا قبلا اسامی آنها اینجا اعلام شده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آفیسر از من رزومه نخواست ، ظاهرا اگه رزومه بخوان بهتر کلیر میکنن, خودم ایمیل بزنم که آیا لازمه برای تسریع کلیرنس خودم و همسرم رزومه بفرستم ؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لاتاری چیزی که من توی سایت سفارت خوندم، به نظرم اومد که سفارت ابوظبی کلا داره سیستم صدور ویزاش را تغییر میده و به سبک سفارت دبی میکنه که باید از پست ویزا دیگه صدور و تحویل گرفته بشه نه دیگه مستقیم به سفارت رجوع بشه، فکر میکنم علت بیخبریشون هم همین باشه،و مثل اینکه در تلاشند تا آخر این هفته سیستم جدیدشون راه بیافته،....
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
اطلاعيه صدور ويزاي سفارت أمريكا
اطلاعیه مهم در مورد رفع اشکال سیستم آنلاین ویزاهای آمریکا:
- سیستم کامپیوتری و اینترنتی همه سفارتها و کنسولگری های آمریکا اکنون به حالت کاری عادی خود بازگشته اند و ما مشغول ارائه وقتهای مصاحبه و صدور ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی هستیم.
- ما ازتاریخ ۲۱ تا ۲۹ ژوئن بیش از ۴۱۰۰۰۰ غیر مهاجرتی صادر کرده ایم. کارکنان کنسولی در آخر هفته گذشته به طور تمام وقت کار کرده و به بخش عمده ای از پرونده های در نوبت رسیدگی کرده اند.
- ما به همه درخواستهای ویزای H-2 برای کار موقت، که در بازه تاریخی ۹ تا ۱۹ ژوئن تحت رسیدگی قرار داشتند، رسیدگی کرده ایم. کنسولگریها و سفارت آمریکا در مکزیک اکنون به صورت متداول به ویزاهای H-2 رسیدگی می کنند.
- ما هنوز برخی مشکلات اینترنتی را با برخی فرمهای آنلاین ویزاهای مهاجرتی تجربه می کنیم. امیدواریم تا اوایل هفته آینده این مشکلات برطرف شوند.
- ما عمیقا از مشکلاتی که برای مسافران و همچنین برای خانواده هایشان و موسسات آمریکایی ایجاد شده است متاسفیم.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-30 ساعت 22:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-30 ساعت 22:48 توسط سوین.)
سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود خانم افیسر فرمودن هفته اینده پاسهایتان بیاورید برای صدوراما به علت اینکه باید برمیگشتیم نموندیم. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت یا برم دوباره ابوظبی.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید