کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-30 ساعت 22:53)varchandi نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 21:53)neda733 نوشته:  اقای ورچندی ما چیکار کنیم?!

نداااااااا
شما آخر هفته اول جولای پیگیر باش
جولای ماه باقی مونده ها و آپریلی هاست Cool

خدا از دهنتون بشنوه....

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: Memolk ، 1362amin1362 ، بابراس ، babak90 ، hamid99 ، bahar101 ، samane1363 ، Iaccept
(2015-07-01 ساعت 00:49)satanicboy1 نوشته:  حلول ماه پر ويزاي جولاي رو خدمت همه منتظران ويزا تبريك ميگم ؛ شايد كه اين جمعه بيايد ..
میاید حتما . خدایا2014 ها رو تنها نگذار و دلموشونو شاد کن دل ما هم شاد کن لطفا
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: hilda60 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، babak90 ، hamid99 ، bahar101 ، SAMBAR ، samane1363 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 21:48)varchandi نوشته:  دوستانی که بیش از شش ماه از مصاحبتون گذشته پیگیری مصرانه بکنید
قبلنا یه جایی خوندم سفارت هم بعد شش ماه موظفه جواب بده
حتی یه جا خوندم یکی از دوستان گفته بود بعد شش ماه آفیسر می تونه بدون اومدن جواب از آمریکا ویزا رو صادر کنه
بابا، جان من یه حرکتی بکنین
تلفن
ایمیل هفتگی
اصلاً من بودم تو ایمیلم می گفتم میخوام حضوری بیام

من بعد ٦ ماه ٢ تا ايميل زدم و همون جواب كپى پيسته دايمى رو زدن .... تلفن كه ندارن عملا، حضورى هم مطلقا پاسخگو نيستن چاره اى جز انتظار نيست ...٢٦٧ روز تمام و اين داستان ادامه دارد

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: لیدا59 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 23:54)tandis_n_m نوشته:  خوشحال بودم كه آپ شدم امروز و چون هنوز جواب ايميل ندادند و آپ كردند،پس آپ ايميل نبوده...
الان نصف شبي تازه يادشون اومده ايميل بزنند بگن
We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review.
Unfortunately,we can not predict the maximum amount of time it takes.
فكر كنم بين پزشك ها ركورد دارم. بيشترين مدت زمان كليرنس پزشك ها اگه سربازي نرفته باشند٩٠ روزه بوده، كه من الان ٩١ روز رو هم رد كردم??
نميدونم رو چي گير كردند ولي حتما خيلي مهم بودم از نظر اونا??
عروسي خواهرم تو ا م ر ي ك ا كه به خاطر اينكه ويزاي من نيامد كنسل شد، ديگه نميدونم ابوظبي چي از جون من مي خوات???

مطمئن هستم میری، شک نکن،....

برای دعای بارون فقط یک نفر با خودش چتر برده بود. چترت رو فراموش نکن Big GrinBig GrinBig Grin
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
(2015-07-01 ساعت 01:10)negarpak نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 21:48)varchandi نوشته:  دوستانی که بیش از شش ماه از مصاحبتون گذشته پیگیری مصرانه بکنید
حتی یه جا خوندم یکی از دوستان گفته بود بعد شش ماه آفیسر می تونه بدون اومدن جواب از آمریکا ویزا رو صادر کنه
تلفن
ایمیل هفتگی

من بعد ٦ ماه ٢ تا ايميل زدم و همون جواب كپى پيسته دايمى رو زدن .... تلفن كه ندارن عملا، حضورى هم مطلقا پاسخگو نيستن چاره اى جز انتظار نيست ...٢٦٧ روز تمام و اين داستان ادامه دارد

2015AS19** 01 issued
Ankara/ October
اینو مطمینید که آفیسره میتونه ویزارو بده؟
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101
(2015-07-01 ساعت 01:13)a.farzad نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 23:54)tandis_n_m نوشته:  خوشحال بودم كه آپ شدم امروز و چون هنوز جواب ايميل ندادند و آپ كردند،پس آپ ايميل نبوده...
We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review.
فكر كنم بين پزشك ها ركورد دارم. بيشترين مدت زمان كليرنس پزشك ها اگه سربازي نرفته باشند٩٠ روزه بوده، كه من الان ٩١ روز رو هم رد كردم??
عروسي خواهرم تو ا م ر ي ك ا كه به خاطر اينكه ويزاي من نيامد كنسل شد، ديگه نميدونم ابوظبي چي از جون من مي خوات???

برای دعای بارون فقط یک نفر با خودش چتر برده بود. چترت رو فراموش نکن Big GrinBig GrinBig Grin
چتر و فراموش نكردم. همرامه. فقط بارون نميات الانBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: a.farzad ، vahid1432 ، mfte.teacher ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، SAMBAR ، samane1363 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 01:28)endeavour نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 01:12)Arya123 نوشته:  سلام دوستان

همسر من هم AP خورده البته کار دولتی و سربازی هم نداشته فقط تو یه شرکت خصوصی بزرگ سمت داشته تاریخ مصاحبه مون ۲ اپریل بوده و همون ۲ اپریل هم اپدیت شده و از اون روز دیگه هیچ خبری نیست که نیست
دعا کنید که حداقل یه اپدیت بشه اونم بعد 90 روز
البته افیسره هم یکم بداخلاق بود و خودش گفت ۴ ماه طول میکشه
امیدوارم که بزودی زود همه مهاجر سرایی ها کلیر بشن
به ما هم گفت سه یا چهار ماه.....اتفاقا زیاد خوش اخلاق نبود.....احتمالا شما هم ابوظبی بودین.......ما هم یکی دو تا آپ داشتیم فقط ....ولی دوستان فرمودن زیاد هم به حرف‌های آفیسر ها هم نمیشه اطمینان کرد آخه........ولی به امید خدا اوایل جولای برای شما اتفاق خوبی می افته.....ما رو هم دعا کنید
محل مصاحبه مون انكارا بود دوست عزيز
تشکر کنندگان: لیدا59 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، endeavour ، bahar101 ، SAMBAR ، Iaccept
(2015-07-01 ساعت 01:19)Arya123 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 01:28)endeavour نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 01:12)Arya123 نوشته:  سلام دوستان

همسر من هم AP خورده البته کار دولتی و سربازی هم نداشته فقط تو یه شرکت خصوصی بزرگ سمت داشته تاریخ مصاحبه مون ۲ اپریل بوده و همون ۲ اپریل هم اپدیت شده و از اون روز دیگه هیچ خبری نیست که نیست
دعا کنید که حداقل یه اپدیت بشه اونم بعد 90 روز
البته افیسره هم یکم بداخلاق بود و خودش گفت ۴ ماه طول میکشه
امیدوارم که بزودی زود همه مهاجر سرایی ها کلیر بشن
به ما هم گفت سه یا چهار ماه.....اتفاقا زیاد خوش اخلاق نبود.....احتمالا شما هم ابوظبی بودین.......ما هم یکی دو تا آپ داشتیم فقط ....ولی دوستان فرمودن زیاد هم به حرف‌های آفیسر ها هم نمیشه اطمینان کرد آخه........ولی به امید خدا اوایل جولای برای شما اتفاق خوبی می افته.....ما رو هم دعا کنید
محل مصاحبه مون انكارا بود دوست عزيز
ما هم که ارمنستان بودیم آفیسره خیلی بد اخلاق بود حال نداشت خودش حرف بزنه مترجم اورد . اما به ما گفت خیلی زود نمیدونم اگه گفته بود دیر چقدر طول میکشید
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، endeavour ، بابراس ، bahar101 ، SAMBAR ، samane1363 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 23:49)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 22:10)azad229 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 19:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 15:06)2015reza نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 07:37)khalilkhah نوشته:  من آمار درصد ویزای صادر شده نسبت به کل افراد قبول شده حداقل در ۱۰ سال گذشته را که نگاه می کردم (غیر پارسال و ۲۰۱۲ که دو مرحله ای بود و باعث شد خیلی ها مطلع نشوند) سالی ما کمتر از 60 درصد نداشتیم (بعضا بالای 70 درصد هم وجود داشته) حالا اگر همان 60 دصد را معیار قرار دهیم برای امسال می شود 3000 ویزا یعنی کلیه افرادی که به مصاحبه رفته اند و خواهند رفت را شامل می شود, این یعنی که باید ماهی حداقل 600 ویزا صادر شود, الان در همین ماه جون که امروز آخرین روزش است, حدود 200 ویزا صادر شده, حال سوالی که باقی می ماند این است که اینها می توانند صدور ویزا را سه برابر کنند یا خیر.
خليل عزيز، اگه برات مقدوره و زحمتي نيست، اين بررسي آماري رو به تفكيك ماه هاي آخر ، براي اين چند سال در بيار ببينيم سالهاي قبل ، با نزديك شدن به ماه هاي آخر ، سفارتخونه ها ويزاي صادره رو چند برابر كردن؟ باور كن اگه من مي تونستم خودم اين رقم رو در مياوردم، ولي آمار كار خودته و دست گُل خودت رو مي بوسه. سپاس از زحمتت.

من آمارهای سال های قبل را نگاه می کردم, غالب کیس ها بین یک تا دو ماه کلیر می شدند و فقط گروه اندکی نیاز به بررسی دراز مدت داشتند, برعکس حالا. حالا این چک های دراز مدت از کی شروع شد, درست از دو سال قبل یعنی از زمانی که زمزمه بهبود روابط با آم ری کا شروع شد, من فکر می کنم یکی در ینگه دنیا می خواهد به هر طریق شد ایجاد نارضایتی بکنه, وگرنه از دو سال قبل تا حالا چه مسئله امنیتی رخ داده که چک هایشان را طولانی کردند؟
جناب خلیل خواه به نظرتون کساییکه اخرهای ماه جون رفتن مصاحبه کی کلیر میشن. من سربازی نداشتم و الان تدریس در اموزشگاه خصوصی ۶ سال پیش کارمند آی تی یک شرکت مخابراتی از بعد از مصاحبه هم ۴ دفعه پشت سر هم آپ شدم
آیا روند امسال بهتر از پارساله؟ سهمیه ویزای ماهانه ماههای اخر بیشتر نمیکنن!
خیلی نگرانم، آفیسر به من گفت دو تا سه ماه دیگه ویزات میاد کفتم مطمعنا ، گفت قول نمیدم اما امیدوارم

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

الان بیشتر زوم روی فوریه است و تک وتوک دو ماه بعد از فوریه, با این روند آدم واقعا نمی دونه چه بگه ولی امیدت به خدا باشه, در ضمن آپ های اول کار معنا و مفهوم خاصی نداره, از نظر سرعت در کلیر کردن امسال از پارسال بهتره ولی از لحاظ افراد در صف مانده, زیاد فرقی نمی کنه, با این روند کلیر کردن (فعلا) احتمالا روی 2000 ویزا کار امسال تمامه مگر اینکه موجزه ای رخ بده که البته سفارتها اجازه موجزه ندارند

دوستان عزیز منتظر
میدونم انتظار خیلی سخته ( خودم 7 ماه منتطر بودم ) اما اینقدر برای خودتون اما و اگر نتراشید چون فقط باعث خرابی روحیتون میشه . چند نکته :
- همه اساتید همیشه گفتند روند بررسی پرونده ها در ماههای آخر سریعتر هست ( قبول کنید خواهشا و نگران نباشید)
- آمار هایی که توی سایت ها میاد و از سیس استخراج میشه و .... همیشه بروز نیست من موارد مربوط به خودم رو چک کردم و مطمئن میگم همیشه بروز نیست اگر میگید تو ژوئن 200 تا انجام شده این قطعی نیست ممکنه بیشتر باشه یکی دو هفته بعد مشخص میشه
- فرآیند بررسی و چک های امنیتی امسال با پارسال با ..... هیچ فرقی نکرده فقط چون سیستم پرکردن فرمها الکترونیکی شد خیلی ها که سالهای قبل شاید یا حال نداشتن پست کنن یا شرکت پستشون نمی برد و ... امسال تو چرخه قرار گرفتن یکم شلوغ تر شده دوست خودم با شرایط مشابه مشابه من 4 سال پیش 7 ماه پروسش طول کشید . من هم امسال هفت ماه شد.
- پارسال بدلیل خرابی سیستم دوستان اذیت شدند امسال خداروشکر مشکلی نیست

همگیتون ایشالا ویزا می گیرید. بلیط می گیرید . .....

برای همه آرزوی شادی و سلامتی و پایان خوش انتظار دارم
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
(2015-07-01 ساعت 01:23)mick نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 23:49)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 22:10)azad229 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 19:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 15:06)2015reza نوشته:  خليل عزيز، اگه برات مقدوره و زحمتي نيست، اين بررسي آماري رو به تفكيك ماه هاي آخر ، براي اين چند سال در بيار ببينيم سالهاي قبل ، با نزديك شدن به ماه هاي آخر ، سفارتخونه ها ويزاي صادره رو چند برابر كردن؟ باور كن اگه من مي تونستم خودم اين رقم رو در مياوردم، ولي آمار كار خودته و دست گُل خودت رو مي بوسه. سپاس از زحمتت.

من آمارهای سال های قبل را نگاه می کردم, غالب کیس ها بین یک تا دو ماه کلیر می شدند و فقط گروه اندکی نیاز به بررسی دراز مدت داشتند, برعکس حالا. حالا این چک های دراز مدت از کی شروع شد, درست از دو سال قبل یعنی از زمانی که زمزمه بهبود روابط با آم ری کا شروع شد, من فکر می کنم یکی در ینگه دنیا می خواهد به هر طریق شد ایجاد نارضایتی بکنه, وگرنه از دو سال قبل تا حالا چه مسئله امنیتی رخ داده که چک هایشان را طولانی کردند؟
جناب خلیل خواه به نظرتون کساییکه اخرهای ماه جون رفتن مصاحبه کی کلیر میشن. من سربازی نداشتم و الان تدریس در اموزشگاه خصوصی ۶ سال پیش کارمند آی تی یک شرکت مخابراتی از بعد از مصاحبه هم ۴ دفعه پشت سر هم آپ شدم
آیا روند امسال بهتر از پارساله؟ سهمیه ویزای ماهانه ماههای اخر بیشتر نمیکنن!
خیلی نگرانم، آفیسر به من گفت دو تا سه ماه دیگه ویزات میاد کفتم مطمعنا ، گفت قول نمیدم اما امیدوارم

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

الان بیشتر زوم روی فوریه است و تک وتوک دو ماه بعد از فوریه, با این روند آدم واقعا نمی دونه چه بگه ولی امیدت به خدا باشه, در ضمن آپ های اول کار معنا و مفهوم خاصی نداره, از نظر سرعت در کلیر کردن امسال از پارسال بهتره ولی از لحاظ افراد در صف مانده, زیاد فرقی نمی کنه, با این روند کلیر کردن (فعلا) احتمالا روی 2000 ویزا کار امسال تمامه مگر اینکه موجزه ای رخ بده که البته سفارتها اجازه موجزه ندارند

دوستان عزیز منتظر
میدونم انتظار خیلی سخته ( خودم ۷ ماه منتطر بودم ) اما اینقدر برای خودتون اما و اگر نتراشید چون فقط باعث خرابی روحیتون میشه . چند نکته :
- همه اساتید همیشه گفتند روند بررسی پرونده ها در ماههای آخر سریعتر هست ( قبول کنید خواهشا و نگران نباشید)
- آمار هایی که توی سایت ها میاد و از سیس استخراج میشه و .... همیشه بروز نیست من موارد مربوط به خودم رو چک کردم و مطمئن میگم همیشه بروز نیست اگر میگید تو ژوئن 200 تا انجام شده این قطعی نیست ممکنه بیشتر باشه یکی دو هفته بعد مشخص میشه
- فرآیند بررسی و چک های امنیتی امسال با پارسال با ..... هیچ فرقی نکرده فقط چون سیستم پرکردن فرمها الکترونیکی شد خیلی ها که سالهای قبل شاید یا حال نداشتن پست کنن یا شرکت پستشون نمی برد و ... امسال تو چرخه قرار گرفتن یکم شلوغ تر شده دوست خودم با شرایط مشابه مشابه من ۴ سال پیش ۷ ماه پروسش طول کشید . من هم امسال هفت ماه شد.
- پارسال بدلیل خرابی سیستم دوستان اذیت شدند امسال خداروشکر مشکلی نیست

همگیتون ایشالا ویزا می گیرید. بلیط می گیرید . .....

برای همه آرزوی شادی و سلامتی و پایان خوش انتظار دارم
تو این مدت این بهترین امیدواری بود . ممنونم بابته این دلداریا خیلی آرامش گرفتم بخدا
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، aria802 ، bahar101 ، hamid99 ، samane1363
(2015-07-01 ساعت 01:17)tandis_n_m نوشته:  

سیل در کل بلا هست، ولی خدا ایشالله تو این قضیه سیل نازل میکنه همه رو با خودش میبره WinkRolleyesRolleyes
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
(2015-07-01 ساعت 01:26)a.farzad نوشته:  

سیل در کل بلا هست، ولی خدا ایشالله تو این قضیه سیل نازل میکنه همه رو با خودش میبره WinkRolleyesRolleyes
اره استثنا در اين مورد با سيل مشكلي ندارم.طوفان بشه،سونامي بشه،هر چي ميخوات بشه زودتر فقطططططBig Grin
(2015-07-01 ساعت 01:30)tandis_n_m نوشته:  

اره استثنا در اين مورد با سيل مشكلي ندارم.طوفان بشه،سونامي بشه،هر چي ميخوات بشه زودتر فقطططططBig Grin

پس همه سوار کشتی نوح بشیم، آقا ، خانم جا نمونی حرکته، حرکت ...
تشکر کنندگان: tandis_n_m ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، samane1363
تلفن
ایمیل هفتگی

اصلا خودتون رو خسته نکنن اونا کار خودشون رو می کنن. من هم تلفن زدم و هم ایمیل دادم وقت بدید حضوری بیام چون تو ایمیل یه مشت جملات تکرار ی رو میگید و دلی در جواب گفتن ما نمیتونیم حضوری به شما بگیم و یا تلفنی اطلاعات کیس رو بگیم بدون احراز هویت. اینا نمیدونم بعد از 7 ماه چی میخوان کشف کنن که نکردن
(2015-07-01 ساعت 01:33)a.farzad نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 01:30)tandis_n_m نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 01:13)a.farzad نوشته:  مطمئن هستم میری، شک نکن،....

برای دعای بارون فقط یک نفر با خودش چتر برده بود. چترت رو فراموش نکن Big Grin:Big Grin

پس همه سوار کشتی نوح بشیم، آقا ، خانم جا نمونی حرکته، حرکت ...
آقا نگه دار ما هم برسيمBig Grin
آقاي فرزاد ارسال هات شد ١٠ تا. ديگه وقتشه امضا درست كني واسه خودتCool
يه كم هم رتبه بگيري بايد بياي به من رتبه بديBig Grin
تشکر کنندگان: a.farzad ، fa15 ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، SAAM_60 ، bahar101 ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان