کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-30 ساعت 21:53)neda733 نوشته:  اقای ورچندی ما چیکار کنیم?!

نداااااااا
شما آخر هفته اول جولای پیگیر باش
جولای ماه باقی مونده ها و آپریلی هاست Cool
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAAM_60 ، r.bazargan ، لیدا59 ، بابراس ، kimfar ، sadri54 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 22:53)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 22:42)سوین نوشته:  سلام به همه دوستان واساتیدومدیران
با تشکر از راهنمایی های شما که باعث شدتاباانرژی زیادی برای گرفتن ویزا به ابوظبی بریم.ماهم۱ضرب ویزا را گرفتیم،(برنده خانم بنده سربازی معاف به همراه۲فرزندم.زمان مصاحبه اوایل هفته گذشته) همانطور که مطلع هستید سیستمهاوسایت سفارت حدود ۲هفته خراب بود خانم افیسر فرمودن هفته اینده پاسهایتان بیاورید برای صدوراما به علت اینکه باید برمیگشتیم نموندیم. از فردای مصاحبه تا به امروز هر وقت سیس چک میکنم زده مراحل اداری. این به چه معنی است.به نظر شما ایمیل بزنم به سفارت یا برم دوباره ابوظبی.لطفا همچون گذشته بنده راهنمایی کنید

آقا مبارک باشه . به سلامتی.
تا ویزای شما صادر نشده AP رو نشون میده. به محض صادر شدن Issued میشید. اگه تا حالا صادر نشده یه ایمیل پیگیری بزنید تا بهتون جواب بدن که احتمالا میگن بیاید ویزاتون رو بگیرید.
دوستان اگه اشتباه میکنم اصلاح بفرماییدWink

سیستم ها راه افتاده
پاساتونو ببرین یا بفرستید برای پیکاپ
سیس هنوز مشکل داره که امروز تو صفحه فیسبوک وزارت خارجه هم اعلام کردن ولی ویزا صادر میشه
نمونش خود من ویزام صادر شده و دستمه بازم سیس میزنه AP
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
[عکس: lfvw_untitled.jpg]
مشکلات کاملا حل شده SmileSmileSmile
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، 1362amin1362 ، khalilkhah ، bahar101 ، Memolk ، pooyakm ، بابراس ، hamid99 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 22:15)azad229 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 22:07)sara456 نوشته:  دوستان لاتاری چیزی که من توی سایت سفارت خوندم، به نظرم اومد که سفارت ابوظبی کلا داره سیستم صدور ویزاش را تغییر میده و به سبک سفارت دبی میکنه که باید از پست ویزا دیگه صدور و تحویل گرفته بشه نه دیگه مستقیم به سفارت رجوع بشه، فکر میکنم علت بیخبریشون هم همین باشه،و مثل اینکه در تلاشند تا آخر این هفته سیستم جدیدشون راه بیافته،....
منم شک کرده بوذم به ابوظبی که چرا ۵ روز آخر جون همه مصاحبه هاش را شیفت داد جلوتر ، حتما میخواسته تو این روزهای آخر ماهی سیستم تحویل ویزاش را راه اندازی کنه

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

بعیده کارشونو متوقف کنن و به قولی کارشون تلمبار کنن برا دقیقه نود
حتی اگه بخوان این کار رو بکنن فعلاً روش قدیمیشونو انجام میدن
یادتون باشه سفارت وظایفی داره که باید انجام بشه خصوصاً در رابطه با لاتاری که تو ماهای آخره این یه نظر شخصی بود و تحلیل خاصی پشتش نیست Big Grin
میشه لطفا ادرس سایت بدین وچطوری باید ایمیل پیگیری بزنم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، الناز٢ ، بابراس ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 23:15)سوین نوشته:  میشه لطفا ادرس سایت بدین وچطوری باید ایمیل پیگیری بزنم

کدوم سفارت دوست من
یکم اطلاعات از کیستون بدین بهتر راهنمایی کنن دوستان
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Iaccept
دوستان سلام
میدونم سوالم به مباحث اینجا مربوط نیست
ولی از اونجایی که دوستان این تاپیک عموما مرحله مصاحبه را پشت سر گذاشتن لذا گفتم شاید بهتره از شما کمک بگیرم
ما با کیس 7900 رفتیم که احتمالا ماه آخر بریم مصاحبه و کم کم داریم مدارک جمع میکنیم (چقدر دیر ! مگه نه ؟! )
میخوام بدونم ارزش گذاری ملک به چه صورته ؟ آیا ترجمه مدارک کفایت میکنه ؟ یا حتما باید ارزش ملک و خودرو و ... ذکر شده باشه ؟
اگر لازمه آیا حتما باید توسط کارشناس دادگستری باشه ؟ آخه کارشناس دادگستری یه امر داخلیه و فکر نکنم برای سفارت خیلی معتبر باشه !

ممنون میشم از تجربه هاتون مطلعم کنید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، pooyakm ، بابراس ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 23:41)mohajermoj نوشته:  دوستان سلام
میدونم سوالم به مباحث اینجا مربوط نیست
ولی از اونجایی که دوستان این تاپیک عموما مرحله مصاحبه را پشت سر گذاشتن لذا گفتم شاید بهتره از شما کمک بگیرم
ما با کیس 7900 رفتیم که احتمالا ماه آخر بریم مصاحبه و کم کم داریم مدارک جمع میکنیم (چقدر دیر ! مگه نه ؟! )
میخوام بدونم ارزش گذاری ملک به چه صورته ؟ آیا ترجمه مدارک کفایت میکنه ؟ یا حتما باید ارزش ملک و خودرو و ... ذکر شده باشه ؟
اگر لازمه آیا حتما باید توسط کارشناس دادگستری باشه ؟ آخه کارشناس دادگستری یه امر داخلیه و فکر نکنم برای سفارت خیلی معتبر باشه !

ممنون میشم از تجربه هاتون مطلعم کنید

دوست عزيز با توجه به اينكه در ماه آخر براي مصاحبه ميريد سند ملك ارائه نديد چون به همونم كليرنس مي خوره كه پولشو از كجا آورديد و اين حرفا. لطفاً تمكن مالي ببريد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، HERMES7 ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، pooyakm ، بابراس ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 22:10)azad229 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 19:51)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 15:06)2015reza نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 07:37)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 04:29)saman98 نوشته:  اون خانم رو ولش كن
چرت و پرت زياد ميگه !!

من آمار درصد ویزای صادر شده نسبت به کل افراد قبول شده حداقل در ۱۰ سال گذشته را که نگاه می کردم (غیر پارسال و ۲۰۱۲ که دو مرحله ای بود و باعث شد خیلی ها مطلع نشوند) سالی ما کمتر از 60 درصد نداشتیم (بعضا بالای 70 درصد هم وجود داشته) حالا اگر همان 60 دصد را معیار قرار دهیم برای امسال می شود 3000 ویزا یعنی کلیه افرادی که به مصاحبه رفته اند و خواهند رفت را شامل می شود, این یعنی که باید ماهی حداقل 600 ویزا صادر شود, الان در همین ماه جون که امروز آخرین روزش است, حدود 200 ویزا صادر شده, حال سوالی که باقی می ماند این است که اینها می توانند صدور ویزا را سه برابر کنند یا خیر.
خليل عزيز، اگه برات مقدوره و زحمتي نيست، اين بررسي آماري رو به تفكيك ماه هاي آخر ، براي اين چند سال در بيار ببينيم سالهاي قبل ، با نزديك شدن به ماه هاي آخر ، سفارتخونه ها ويزاي صادره رو چند برابر كردن؟ باور كن اگه من مي تونستم خودم اين رقم رو در مياوردم، ولي آمار كار خودته و دست گُل خودت رو مي بوسه. سپاس از زحمتت.

من آمارهای سال های قبل را نگاه می کردم, غالب کیس ها بین یک تا دو ماه کلیر می شدند و فقط گروه اندکی نیاز به بررسی دراز مدت داشتند, برعکس حالا. حالا این چک های دراز مدت از کی شروع شد, درست از دو سال قبل یعنی از زمانی که زمزمه بهبود روابط با آم ری کا شروع شد, من فکر می کنم یکی در ینگه دنیا می خواهد به هر طریق شد ایجاد نارضایتی بکنه, وگرنه از دو سال قبل تا حالا چه مسئله امنیتی رخ داده که چک هایشان را طولانی کردند؟
جناب خلیل خواه به نظرتون کساییکه اخرهای ماه جون رفتن مصاحبه کی کلیر میشن. من سربازی نداشتم و الان تدریس در اموزشگاه خصوصی ۶ سال پیش کارمند آی تی یک شرکت مخابراتی از بعد از مصاحبه هم ۴ دفعه پشت سر هم آپ شدم
آیا روند امسال بهتر از پارساله؟ سهمیه ویزای ماهانه ماههای اخر بیشتر نمیکنن!
خیلی نگرانم، آفیسر به من گفت دو تا سه ماه دیگه ویزات میاد کفتم مطمعنا ، گفت قول نمیدم اما امیدوارم

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

الان بیشتر زوم روی فوریه است و تک وتوک دو ماه بعد از فوریه, با این روند آدم واقعا نمی دونه چه بگه ولی امیدت به خدا باشه, در ضمن آپ های اول کار معنا و مفهوم خاصی نداره, از نظر سرعت در کلیر کردن امسال از پارسال بهتره ولی از لحاظ افراد در صف مانده, زیاد فرقی نمی کنه, با این روند کلیر کردن (فعلا) احتمالا روی 2000 ویزا کار امسال تمامه مگر اینکه موجزه ای رخ بده که البته سفارتها اجازه موجزه ندارند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، r.bazargan ، پرسپولیس6 ، بابراس
خوشحال بودم كه آپ شدم امروز و چون هنوز جواب ايميل ندادند و آپ كردند،پس آپ ايميل نبوده...
الان نصف شبي تازه يادشون اومده ايميل بزنند بگن
We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review.
Unfortunately,we can not predict the maximum amount of time it takes.
فكر كنم بين پزشك ها ركورد دارم. بيشترين مدت زمان كليرنس پزشك ها اگه سربازي نرفته باشند٩٠ روزه بوده، كه من الان ٩١ روز رو هم رد كردم??
نميدونم رو چي گير كردند ولي حتما خيلي مهم بودم از نظر اونا??
عروسي خواهرم تو ا م ر ي ك ا كه به خاطر اينكه ويزاي من نيامد كنسل شد، ديگه نميدونم ابوظبي چي از جون من مي خوات???
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
سلام
دوستان این زمان صبح آپدیت شدن یا بعداز ظهر و شب اپدیت شدن چه فرقی داره در صدور ویزا ؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، vahid1432 ، بابراس ، bahar101
(2015-06-30 ساعت 23:59)sosol نوشته:  سلام
دوستان این زمان صبح آپدیت شدن یا بعداز ظهر و شب اپدیت شدن چه فرقی داره در صدور ویزا ؟
معمولا آپدیت های بعد از مصاحبه چه صبح باشه چه شب خیلی فرقی نداره.
اما زمانی این آپدیت مهم میشه که مدت زیادی از زمان مصاحبه ت گذشته باشه و آپدیت نشده باشی (مثل خودم که ۱۰۱ روز بدون آپدیت بودم) و یهو میبینی که شب هنگام آپدیت شدی (مثل خودم که دیشب آپدیت شدم) این یعنی کارهای پرونده شما در آمریکا تموم شده و جواب استعلامات رو فرستادن واسه سفارت.
و بعد از اون باید منتظر آپ صبح باشی (من هنوز منتظرم) که سفارت کارهای آخر رو انجام بده و بهت ایمیل بزنه و لحظه موعود برسهCoolCoolCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
حلول ماه پر ويزاي جولاي رو خدمت همه منتظران ويزا تبريك ميگم ؛ شايد كه اين جمعه بيايد ..
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
خدایا این 22 june رو به کلییر تبدیل کن
آخه تا کی باید این 22 june رو تحمل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Memolk ، arezoue ، hilda60 ، mfte.teacher ، 1362amin1362 ، بابراس ، hamid99 ، bahar101 ، SAMBAR ، smhh7441 ، samane1363 ، Iaccept
(2015-06-30 ساعت 23:54)tandis_n_m نوشته:  خوشحال بودم كه آپ شدم امروز و چون هنوز جواب ايميل ندادند و آپ كردند،پس آپ ايميل نبوده...
الان نصف شبي تازه يادشون اومده ايميل بزنند بگن
We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing review.
Unfortunately,we can not predict the maximum amount of time it takes.
فكر كنم بين پزشك ها ركورد دارم. بيشترين مدت زمان كليرنس پزشك ها اگه سربازي نرفته باشند٩٠ روزه بوده، كه من الان ٩١ روز رو هم رد كردم??
نميدونم رو چي گير كردند ولي حتما خيلي مهم بودم از نظر اونا??
عروسي خواهرم تو ا م ر ي ك ا كه به خاطر اينكه ويزاي من نيامد كنسل شد، ديگه نميدونم ابوظبي چي از جون من مي خوات???
تندیس خانم از شنیدن آپدیدتان خیلی خوشحال شدم اصلا به دلتون بد راه ندید به امید خدا همین روزها خبر کلیر تون میآید و میروید و یک عروسی توپ برگذار میکنید.برایتان دعا می کنم ارادتمند بابا دوقلو ها
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: vahid1432 ، Memolk ، tandis_n_m ، 1362amin1362 ، pooyakm ، بابراس ، babak90 ، hamid99 ، bahar101 ، samane1363 ، Iaccept

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان