کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-01 ساعت 23:17)Aghaman نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 19:08)رضا۲۰۱۵ نوشته:  4115 هم از ابوظبی کلیر شده Smile

4115 كه كيس منه برادر
کجا کلیر شده عزیز دل ؟؟؟؟؟؟؟

دوست گرامی مثل اینکه پستهای منو نمیخونی مستقیما خدمتتون تبریک گفتم حدود شش صفحه قبل
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
بچه ها فکر کنم ندا غش کرده!
اب قند چیزی بیارین
ندا هوووووووووووو Smile
(2015-07-01 ساعت 23:29)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:27)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
4115 كه كيس منه برادر
کلیر شدی
اول و سوم ویزا گرفتن !
اقا میخوای قرمه سبزیه ما رو بپیچونی ؟

آقا رضا، داستان بو داره هااا. Aghaman داره کلیری رو انکار میکنه!! قورمه سبزی پیچونه احتمالاً ... Big Grin رسیدگی کن برادر ...

نه عزیز من در نمیتونه بره به اسم و رسم گفتیم کلیر شده انکار فایده ای نداره
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: arash56 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، AliReza.Sh ، Memolk ، Aghaman ، moj21 ، SAMBAR ، 2015reza ، p00ya2001 ، Iaccept ، alinima ، بابراس
دوستان عزیز سلام
دقیقا هر روزی که سرم خیلی شلوغ میشه و بیشتر از 7 ، 8 ساعت سایت رو چک نمیکنم یه آپدیتی میشم
خوب بهتره دیگه اصلا هیچ وقت سایت رو چک نکنم شاید فرجی شد Big GrinBig Grin
ما هم مثل سایر دوستان امروز یا بهتر بگم امشب آپدیت شدیم ( کل کیس )
البته همسر و پسرم ویزاشون رو هم گرفته بودن ولی امشب کل کیس آپدیت شد
آپدیت قبلی 24 جون بود که فقط مربوط به خودم بود
با توجه به اعتقاد و ایمانی که به نظرات رادوین عزیز و رضای مهربان دارم خودم هم احتمال خبرهای خوبی رو میدم ، امیدوارم که اشتباه نکرده باشیم
از تمام دوستانی که تبریک گفتن بسیار بسیار ممنونم ، به هر حال این نشان همدلی و اخوت کامل در این سایت و بالاخص در این تاپیک است
چه این آپدیت به کلیر شدن ختم شود و چه نشود ذره ای از احساس دین من به شما دوستان مهربان کم نمیکند
شاید فعلا تنها کاری که از من برآید دعا کردن برای تمام دوستان است
امیدوارم بزودی این احساس خوب در دل تمام شما عزیزان رخنه کند و انشالله هر آنچه که حق شما و لیاقتتان است را بزودی در بر بگیرید
این پست تنها تشکری است بابت همدلی شما ، دلتان شاد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
(2015-07-01 ساعت 23:37)Aghaman نوشته:  دوستان عزیز سلام
دقیقا هر روزی که سرم خیلی شلوغ میشه و بیشتر از ۷ ، ۸ ساعت سایت رو چک نمیکنم یه آپدیتی میشم
با توجه به اعتقاد و ایمانی که به نظرات رادوین عزیز و رضای مهربان دارم خودم هم احتمال خبرهای خوبی رو میدم ، امیدوارم که اشتباه نکرده باشیم
از تمام دوستانی که تبریک گفتن بسیار بسیار ممنونم ، به هر حال این نشان همدلی و اخوت کامل در این سایت و بالاخص در این تاپیک است
چه این آپدیت به کلیر شدن ختم شود و چه نشود ذره ای از احساس دین من به شما دوستان مهربان کم نمیکند
امیدوارم بزودی این احساس خوب در دل تمام شما عزیزان رخنه کند و انشالله هر آنچه که حق شما و لیاقتتان است را بزودی در بر بگیرید

سلام تبریک میگم انشاالله فردا همین موقع هورا ها برای شما راه می افته موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: arash56 ، Aghaman ، bahar101 ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:27)رضا2015 نوشته:  

4115 كه كيس منه برادر
کلیر شدی
اول و سوم ویزا گرفتن !

آقا ما هیچ چیزی رو نمیپیچونیم
مخلص تمام دوستان هم هستیم
به نظرات شما و رادوین عزیز هم ایمان داریم
ولی فقط آپدیت است برادر جان کو تا کلیر شدن ؟
نفرات اول و سوم که 25 مارس ویز تو پاسشون بود عزیز من
البته چون به شما و رادوین جان ارادت خاص دارم فعلا دارم شادی میکنم تا ایمیل بیاد
ضمنا چه ایمیل برسد و چه نرسد ما در خدمت تمام دوستان هستیم و انشالله بعد از ماه رمضان جدی جدی یه شام به همه میدم
(2015-07-01 ساعت 22:09)mel نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 21:27)vahid1432 نوشته:  من کلیر شدم
هووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا

تبريك فراوان وحيد جان ، با ارزوي روزهاي اتي خوش براي شما Smile)))))))
کاکو مبارکه !!!! امیدوارم یه کلیر حسابی تا آخر هفته داشته باشیمSmile
تشکر کنندگان: Memolk ، nora-nora ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
دقیقا هر روزی که سرم خیلی شلوغ میشه و بیشتر از ۷ ، ۸ ساعت سایت رو چک نمیکنم یه آپدیتی میشم

دوست عزیز و گرامی من وقتی من ریسک کردم و اسم سه تا از دوستان را گفتم و کلیر شدنشان را تبریک گفتم یعنی برو دنبال گرفتن ویزات.......... الکی مثلا من سفارت آمریکامBig GrinBig GrinBig Grin
تا ایمیل بیاد غش میکنم رضا جان!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: arash56 ، bahar101 ، Memolk ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:35)Radwin نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:29)AliReza.Sh نوشته:  
4115 كه كيس منه برادر
کلیر شدی
اول و سوم ویزا گرفتن !

آقا رضا، داستان بو داره هااا. Aghaman داره کلیری رو انکار میکنه!! قورمه سبزی پیچونه احتمالاً ... Big Grin رسیدگی کن برادر ...

نه عزیز من در نمیتونه بره به اسم و رسم گفتیم کلیر شده انکار فایده ای نداره
رادوین عزیز حرف شما سند است
آدم باید خیلی کم هوش باشه که به نظرات شما شک کنه و خوشبختانه من اصلا کم هوش نیستم
از لطف و بررسی شما نهایت سپاس را دارم
من هم قبول دارم که انشالله ممکنه خبرهای بسیار خوبی در راه باشه که با توجه به نظر شما حتما هم همینطوره ولی تا الان که فقط آپدیته جان برادر
انشالله بزودی ایمیلش هم برسه
امیدوارم هر جا که هستی خدا پشت و پناهت باشه
ممنون
(2015-07-01 ساعت 23:44)neda733 نوشته:  تا ایمیل بیاد غش میکنم رضا جان!

ندا جان تبریک میگم.دیگه فقط خوشحال باش خانوم.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: Memolk ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
ارش شما اپ شدی?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:46)neda733 نوشته:  ارش شما اپ شدی?!

امروز نه ندا جان.محتاج دعا هستیم.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAAM_60 ، الناز٢ ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:41)Aghaman نوشته:  

4115 كه كيس منه برادر
کلیر شدی
اول و سوم ویزا گرفتن !

آقا ما هیچ چیزی رو نمیپیچونیم
مخلص تمام دوستان هم هستیم
به نظرات شما و رادوین عزیز هم ایمان داریم
ولی فقط آپدیت است برادر جان کو تا کلیر شدن ؟
نفرات اول و سوم که 25 مارس ویز تو پاسشون بود عزیز من
البته چون به شما و رادوین جان ارادت خاص دارم فعلا دارم شادی میکنم تا ایمیل بیاد
ضمنا چه ایمیل برسد و چه نرسد ما در خدمت تمام دوستان هستیم و انشالله بعد از ماه رمضان جدی جدی یه شام به همه میدم

Aghaman عزیزم این از معجزات قورمه سبزیه حالا ایمان بیاور به قورمه سبزیBig GrinBig Grin در ضمن یادت باشه چهار پنج روز پیش توی پیام بهتون گفتم که احتمال کلیر شدن شما بالاست که خود شما هم احتمال میدادی ولی باور نمیکردی. برو پی بلیط عزیز منBig Grin
تشکر کنندگان: Aghaman ، AliReza.Sh ، nora-nora ، Memolk ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، 2015reza ، samane1363 ، p00ya2001 ، sadri54 ، Iaccept ، moj21
(2015-07-01 ساعت 23:44)Radwin نوشته:  

دوست عزیز و گرامی من وقتی من ریسک کردم و اسم سه تا از دوستان را گفتم و کلیر شدنشان را تبریک گفتم یعنی برو دنبال گرفتن ویزات.......... الکی مثلا من سفارت آمریکامBig GrinBig GrinBig Grin

سفارت آمریکای عزیز سلام
قربون دستت من بلیطم رو هم گرفتم ، یه لطفی بکن من رو درگیر مدیکال مجدد نکن تو رو خدا ، یه ویزای یکی دو ماهه بزن تو پاسمون ، ما هم دست اهل و عیال رو بگیریم و بریم اونور

آقای سفارت محترم ما الان از مخلصی به Mokh less تغییر پیدا کردیم
ولی برای شما کماکان مخلصیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان