کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
شماره کیس ما هم توی لیست اقا رادوین نبود! انشالا ماهم به زودی بیایم تولیست طلاییشون
تشکر کنندگان: Radwin ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
به همه کلیر شده ها تبریک میگم
ندا
آقا من
وحید
مهشید (اگه اشتباه نکنم)
تیچر
هوووووورررررررررااااااااااااااااااا
دوستان الان که دلتون شاده برای بقیه هم دعا کنین
مخصوصاً نیمه نصفه ها
هیلدا
نگار (که واقعاً باید همه با هم بریم سفارت دعوا برا ایشون)
صدری (اگه اشتباه نکنم)
وبقیه دوستان که اسمشون یادم نیست
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
بچه هایی که کلیر شدند ، آیا در سیس اخرین آپدیت بوده و یا در سایت سفارت همزمان این اپ صورت گرفته؟ آیا کسی فاصله بین دو اپدیت در سایت امریکا و سفارت مثل من داره ؟
من مصاحبه 9 جون داشتم و 10 اپدیت سفارت و سیس کل خانواده
17 جون اپدیت سفارت و سیس کل خانواده
21-22-24-25-30 جون کل خانواده در سیس
1- جولای خودم در سیس و همچنان در سفارت 17 جون
مرسی از پاسخگویی
تشکر کنندگان: SAMBAR ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
رادوين پس ما چي داداش

چقدر شلوغه امشب ... ايول
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: moj21 ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، m.ghoreishi ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:07)Aghaman نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 00:00)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:54)Aghaman نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:51)رضا۲۰۱۵ نوشته:  اقا من جان سیستم ایمیل ابوظبی هنوز خوب کار نمیکنه شما فردا شب ایمیلت نیومد ایمیل بده کلیر نشده بودی
من یه شام به همه میدم :d
مگه من مردم که شما شام بدی
شما کماکان به مدیریتت و دادن خبرهای خوب ادامه بده
چه ایمیل اومد چه نیومد خودم شام میدم
انشالله خدا کماکان این انرژی رو به شما بده که دوستان رو چنین خوشحال و شادمان نگاه داری
خدا قوت برادر
Aghaman و رادیون جون و رضای عزیز، دوستان من دعوا نکنید.
فقط خواهشاً هرکی میخواد زحمت شام رو بکشه یکم زودتر خبر بده که ما بلیط بگیریم برسیم بهتون. Big Grin
اصن بلیط هم گیر نیمد اتول رو آتیش میکنیم میایم سمت تون. به این فرد در زبان فارسی سلیس میگویند: سیریش ... Cool Big Grin
من که جدا میگم شام میدم
کاملا هم مصر هستم
نه تنها شما که تمام دوستان این تاپیک قدمشون روی چشم
شما که عزیز دلی علیرضا جان دستور بدی با پیک میفرستیم خدمتتان
جالب اینجاست که نمیشه بری یه لیوان آب بخوری
میری و برمیگردی دو صفحه اضافه شده
ظاهرا با این تحلیل هایی که دوستان میکنند جمله طلایی رادوین که همیشه میگفت امسال سال طلائی لاتاری برای ایرانیان است هر روز پر رنگ تر میشه
امیدوارم این انرژی های مثبت به قدری موثر باشه که شما دوستان عزیزی که در آخرین ماه برای مصاحبه میروید بلا استثنا با دست پر و ویزا برگردید
البته شما که حتما یه ضربی
موفق باشید

ایمان بیاوریم به سال طلایی لاتاری ... فروغ فرخزاد (Rest in peace) هم اگه مثه من و شما درگیر لاتاری بود مطمئنم اینو بجای "ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد" می گفت ... اصن شاید این همون فصل سرده. Cool
ذوق مرگ شدم با دعای یکضربی ت آقامان جون. نیشم انقدر باز شد که بناگوشم درد گرفت. Big Grin خدا خیرت بده.
حرف نداری. الان من با کمری خمیده و چشمانی نیمه باز و خسته از روزی پربار، بازم نمیتونم از این صفحات دل بکنم. به قولی I Addicted to You ...
همدلی و همراهی دوستان به آدم حس خوب زندگی میده. انگار آدمای اینجا دستچین شدن واسه روزای سخت. همه خوبن. کاش جامعه واقعی مون پر بود از آدم هایی سرشار از این صفات شایسته. امیدوارم روزی برسه که حس مون نسبت به همدیگه همین قدر زیبا باشه و این بذر رشد کرده بی اعتمادی در جامعه مون از بین بره. زیاده گویی کردم باز.
Aghaman، فدایی داری. شام ویزای شما خوردن داره داداش. عزیزی. من خودم میام اونجا به همتون فلافل و سموسه میدم اسمی. Big Grin
واسه تک تک تون ویزا آرزو میکنم.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
اساتید عزیز من در مورد این آپدیت امروز عصر یکم شک دارم و فقط یک کمی نه بیشتر
دلایلم اینها هستش حالا دوستان خواستن نظر بدن اگر نظر بنده رو قبول ندارن
1. معمولا برای آپدیت ایمیل کیس اصلی آپ خورده
2. من امشبم حتی بعد چند ساعت آپ شدن هنوز جوابی به خاطر ایمیلی که داده بودم نگرفتم
3. 108 روز به صورت روزشمار از مصاحبم گذشته و 98 روز هم از آخرین آپدیت موثرم
4. من با همه دوستانی که تو این ماه چه خودشون چه همراه کیس آپدیت داشتن آپدیت شدم
5. اگر واقعا کلیر نشده بودم مثل کاربر تندیس چند ساعت بعد از آپ جواب ایمیلم میومد یا مثل یکی از دوستان دیگه که ایمیل داده بود خیلی واضح بهش گفته بودن تا یک هفته دیگه سایت رو چک کن
و نهایتا اینکه فک کنم اگه اپم اگه مال ایمیل بوده باشه تا فردا صبح یا نهایت شبش مشخص خواهد شد.
اینا دلایل من بود. حالا دیگه اساتید بهتر میدونن که دلایلم منطقی هستش یا نه و اگر نیست اعلام بفرمایند
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

دوستان سریع خلوت کنیدو این قرمه سبزی روهم کنار هم بخورید ببینیم نوبت ما ها «مصاحبه می ها»هم میشه .
حرکت کن حرکت کن
البته گفتم اما جایی نرید خواهشا.بودنتون دلگرمی

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، m.ghoreishi ، moj21 ، 1362amin1362 ، 2015reza ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس
دوستان چ خبر شده !!!
من چن روز نبودم ، کی ب کیه ، چن چنده !؟!؟
انگار خبراییی شده Smile
یه پاکار ثابت تاپیک یه آمار بده ببینیم برا کی باعص آهنگ کلیری بزارم!؟
من یه ۴۰، ۵۰ صهحه عقب اوفتادم !! باعص اضاف کار واسم Big Grin
البته داش رضا باعص با ضریب ۴ اضاف کارمو بده Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
زندگی زیباست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، Aghaman ، sadri54 ، bahar101 ، moj21 ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:40)mfte.teacher نوشته:  اساتید عزیز من در مورد این آپدیت امروز عصر یکم شک دارم و فقط یک کمی نه بیشتر
۱. معمولا برای آپدیت ایمیل کیس اصلی آپ خورده
۲. من امشبم حتی بعد چند ساعت آپ شدن هنوز جوابی به خاطر ایمیلی که داده بودم نگرفتم
۳. 108 روز به صورت روزشمار از مصاحبم گذشته و 98 روز هم از آخرین آپدیت موثرم
۴. من با همه دوستانی که تو این ماه چه خودشون چه همراه کیس آپدیت داشتن آپدیت شدم
۵. اگر واقعا کلیر نشده بودم مثل کاربر تندیس چند ساعت بعد از آپ جواب ایمیلم میومد یا مثل یکی از دوستان دیگه که ایمیل داده بود خیلی واضح بهش گفته بودن تا یک هفته دیگه سایت رو چک کن
و نهایتا اینکه فک کنم اگه اپم اگه مال ایمیل بوده باشه تا فردا صبح یا نهایت شبش مشخص خواهد شد.
اینا دلایل من بود. حالا دیگه اساتید بهتر میدونن که دلایلم منطقی هستش یا نه و اگر نیست اعلام بفرمایند

تیچر جان همه حرفارو قبلا زدیم فقط اینکه اگر اپدیت برا خودت تنها (نفر اصلی) بود میشد بگیم مربوط به ایمیلت بوده ولی حالا که کل افراد کیس اپدیت شدن این فرضیه کاملآ رد میشه. پس خوشحال باش که مثل وحیدجان و بقیه دوستان بزودی ایمیل طلایی رو دریافت خواهی کرد.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
ببخشیدممکنه سوالم تکراری باشه ،معمولا درجواب ایمیل همه افراد کیس اپ میخورندیا فقط نفراصلی؟ چون تو ایمیل امروز به ما جواب داده بودن که هنوز پرونده مادر حال بررسیه ومرتب سایت روچک کنیم وبعد امشب همه افرادکیس اپ خوردن،یعنی میشه روی این اپ حساب بازکردکه از 24مارس تا امروز لااقل یه نگاهی به پرونده ما انداختن؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Iaccept ، nimanoush ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:46)moj21 نوشته:  ببخشیدممکنه سوالم تکراری باشه ،معمولا درجواب ایمیل همه افراد کیس اپ میخورندیا فقط نفراصلی؟ چون تو ایمیل امروز به ما جواب داده بودن که هنوز پرونده مادر حال بررسیه ومرتب سایت روچک کنیم وبعد امشب همه افرادکیس اپ خوردن،یعنی میشه روی این اپ حساب بازکردکه از 24مارس تا امروز لااقل یه نگاهی به پرونده ما انداختن؟

معمولش نفر اصلی هست. مگه اینکه چند بار پشت سر هم ایمیل داده باشی ( من در مورد خودم این رو دیدم) با توجه به اینکه مثل من بیش از سه ماه گذشته اصلا این بعید نیست.
فقط سوالم اینه که همراه آپدیت تون جواب ایمیل هم اومد؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: moj21 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:40)mfte.teacher نوشته:  اساتید عزیز من در مورد این آپدیت امروز عصر یکم شک دارم و فقط یک کمی نه بیشتر
۲. من امشبم حتی بعد چند ساعت آپ شدن هنوز جوابی به خاطر ایمیلی که داده بودم نگرفتم
۵. اگر واقعا کلیر نشده بودم مثل کاربر تندیس چند ساعت بعد از آپ جواب ایمیلم میومد یا مثل یکی از دوستان دیگه که ایمیل داده بود خیلی واضح بهش گفته بودن تا یک هفته دیگه سایت رو چک کن

با این اپ کلیر نشدی ولی بعد این همه مدت نشانه خوبیه شاید در هفته اینده کلیر بشی ؛)
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، AliReza.Sh ، moj21 ، nora-nora ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، لیدا59 ، mel ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:54)رضا2015 نوشته:  

با این اپ کلیر نشدی ولی بعد این همه مدت نشانه خوبیه شاید در هفته اینده کلیر بشی ؛)
بله رضا خان کلیر شدن با ایمیل هستش، اما همانطور که خودتون هم فرمودین نشانه خوبیه. امیدوارم فردا با ایمیل کلیری خلاف آمارها رو اثبات کنم و یه بار دیگه بی قاعده بودن کلیر شدن اثبات بشه

تشکر کنندگان: nora-nora ، moj21 ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-02 ساعت 00:53)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 00:46)moj21 نوشته:  ببخشیدممکنه سوالم تکراری باشه ،معمولا درجواب ایمیل همه افراد کیس اپ میخورندیا فقط نفراصلی؟ چون تو ایمیل امروز به ما جواب داده بودن که هنوز پرونده مادر حال بررسیه ومرتب سایت روچک کنیم وبعد امشب همه افرادکیس اپ خوردن،یعنی میشه روی این اپ حساب بازکردکه از 24مارس تا امروز لااقل یه نگاهی به پرونده ما انداختن؟

معمولش نفر اصلی هست. مگه اینکه چند بار پشت سر هم ایمیل داده باشی ( من در مورد خودم این رو دیدم) با توجه به اینکه مثل من بیش از سه ماه گذشته اصلا این بعید نیست.
فقط سوالم اینه که همراه آپدیت تون جواب ایمیل هم اومد؟
باسلام ، ما ازروز مصاحبه به بعد فقط یک ایمیل به تاریخ27ژوین فرستادیم که جوابش امروز یک بعدازظهر اومدولی اپ رو امشب برای کل نفرات کیس زدند.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، الناز٢ ، لیدا59 ، bahar101 ، Iaccept ، بابراس
خواستم بگم در اين ٢٥ ساعت اخير اين تاپيك ١٣٥٦٤ منهاي ١٣٢٦٢ بعلاوه يك عدد پست به خودش ديده.
يعني ٣٠٣ پست. كه به طور متوسط در هر ساعت ١٢/١٢ پست بوده.
كه معني ش اينه هر ٥ دقيقه يك پست داشتيم. Cool
ميشه گفت از لحاظ زماني با همون يه ليوان آب خوردن كه Aghaman گفت برابري ميكنه.
شب بر همگي خوش. و پرانرژي باشيد.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAAM_60 ، لیدا59 ، vahid1432 ، khalilkhah ، Aghaman ، bahar101 ، Iaccept ، moj21 ، m.ghoreishi ، alinima

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان