کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
اقا من جان سیستم ایمیل ابوظبی هنوز خوب کار نمیکنه شما فردا شب ایمیلت نیومد ایمیل بده کلیر نشده بودی
من یه شام به همه میدم :d
واقعا انسان از محیط صمیمی و زیبای این تاپیک لذت میبره. اینکه دوستان از صمیم قلب برای موفقیت دیگران آنهم کسانی که به نوعی رقیبشان به حساب می آیند خوشحال میشوند واقعا غیرقابل توصیف است. فقط سعی کنیم دوستان عزیز این دوستیهایی که در مواقع سختی و استرس به قوت خود باقی مانده است حفظ کنیم و در ایالات متحده یار و یاور هم باشیم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-07-01 ساعت 22:23)1362amin1362 نوشته:  اينم صفحه ٩٠٠ ببخشيد بچه ها من دوس داشتم تو اين صفحه اعلام كليري كنم. نشد ديگه. شرمنده.

وحيد جان. تو نمي دوني من چقدر به خاطرت خوشحالم. تبريك من رو هم پذيرا باش و اميدوارم در ادامه راه موفق باشي دوست خوبم

مرسی امین جان خودم الان بااااااااااااااال در آوردمBig GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCoolCoolCoolCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: nora-nora ، Memolk ، m.ghoreishi ، arezoue ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، tandis_n_m ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21 ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:51)رضا2015 نوشته:  اقا من جان سیستم ایمیل ابوظبی هنوز خوب کار نمیکنه شما فردا شب ایمیلت نیومد ایمیل بده کلیر نشده بودی

مگه من مردم که شما شام بدی
شما کماکان به مدیریتت و دادن خبرهای خوب ادامه بده
چه ایمیل اومد چه نیومد خودم شام میدم
انشالله خدا کماکان این انرژی رو به شما بده که دوستان رو چنین خوشحال و شادمان نگاه داری
خدا قوت برادر
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
آقایون و خانمای کلیر شده تبریکات بنده را نیز پذیرا باشید. برای منم دعا کنید . اسمم ممل آمریکاییه ولی مثل اینکه آمریکا قصد داره منو راه نده.!!! بعد از صدو چهارده روز همچنان منتظرم.‌ یکی بیاد بداد من برسه.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Aghaman ، arash56 ، Memolk ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، rz59 ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21 ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:53)vahid1432 نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 22:23)1362amin1362 نوشته:  اينم صفحه ٩٠٠ ببخشيد بچه ها من دوس داشتم تو اين صفحه اعلام كليري كنم. نشد ديگه. شرمنده.

وحيد جان. تو نمي دوني من چقدر به خاطرت خوشحالم. تبريك من رو هم پذيرا باش و اميدوارم در ادامه راه موفق باشي دوست خوبم

مرسی امین جان خودم الان بااااااااااااااال در آوردمBig GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCoolCoolCoolCool

وحیدجان کاکو مبارکت باشه. یادش بخیر اولین بار پنج روز به مصاحبت پیام داده بودی ولی الان کلیر شدنت را تبریک میگویم واقعا و از صمیم قلب برایت خوشحالم.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-07-01 ساعت 23:54)Aghaman نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:51)رضا۲۰۱۵ نوشته:  اقا من جان سیستم ایمیل ابوظبی هنوز خوب کار نمیکنه شما فردا شب ایمیلت نیومد ایمیل بده کلیر نشده بودی

انشالله خدا کماکان این انرژی رو به شما بده که دوستان رو چنین خوشحال و شادمان نگاه داری
خدا قوت برادر

موخ لسس Big Grin
شما حتما کپی بلیط رو هم برسون به سفارت که مدیکال نخوری ؛) اینم نکته کنکوری برای قرمه اون ور Big Grin
(2015-07-01 ساعت 23:55)mamal amrikaei نوشته:  آقایون و خانمای کلیر شده تبریکات بنده را نیز پذیرا باشید. برای منم دعا کنید . اسمم ممل آمریکاییه ولی مثل اینکه آمریکا قصد داره منو راه نده.!!! بعد از صدو چهارده روز همچنان منتظرم.‌ یکی بیاد بداد من برسه.

عزیز برادر خودم کلیر شدنت را بهت خبر میدم خیالت راحت راحت
تشکر کنندگان: Memolk ، mamal amrikaei ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، SAAM_60 ، Arya123 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، moj21 ، بابراس
(2015-07-01 ساعت 23:56)Radwin نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:53)vahid1432 نوشته:  

مرسی امین جان خودم الان بااااااااااااااال در آوردمBig GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCoolCool:cool

وحیدجان کاکو مبارکت باشه. یادش بخیر اولین بار پنج روز به مصاحبت پیام داده بودی ولی الان کلیر شدنت را تبریک میگویم واقعا و از صمیم قلب برایت خوشحالم.

فدات رادوین جان
خیلییییی لحظه خوبیهههههه اصلا فکرشو نمیکردم. امیدوارم نصیب همه بشه

بچه هایی که منتظر هستند لحظه ای که اصلا فکرشو نمیکنید آپدیت میشید.WinkWinkWink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-07-01 ساعت 23:51)رضا۲۰۱۵ نوشته:  اقا من جان سیستم ایمیل ابوظبی هنوز خوب کار نمیکنه شما فردا شب ایمیلت نیومد ایمیل بده کلیر نشده بودی
خدا قوت برادر

Aghaman و رادیون جون و رضای عزیز، دوستان من دعوا نکنید.
فقط خواهشاً هرکی میخواد زحمت شام رو بکشه یکم زودتر خبر بده که ما بلیط بگیریم برسیم بهتون. Big Grin
اصن بلیط هم گیر نیمد اتول رو آتیش میکنیم میایم سمت تون. به این فرد در زبان فارسی سلیس میگویند: سیریش ... Cool Big Grin
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-02 ساعت 00:00)AliReza.Sh نوشته:  
خدا قوت برادر

Aghaman و رادیون جون و رضای عزیز، دوستان من دعوا نکنید.
فقط خواهشاً هرکی میخواد زحمت شام رو بکشه یکم زودتر خبر بده که ما بلیط بگیریم برسیم بهتون. Big Grin
اصن بلیط هم گیر نیمد اتول رو آتیش میکنیم میایم سمت تون. به این فرد در زبان فارسی سلیس میگویند: سیریش ... Cool Big Grin

من که جدا میگم شام میدم
کاملا هم مصر هستم
نه تنها شما که تمام دوستان این تاپیک قدمشون روی چشم
شما که عزیز دلی علیرضا جان دستور بدی با پیک میفرستیم خدمتتان
جالب اینجاست که نمیشه بری یه لیوان آب بخوری
میری و برمیگردی دو صفحه اضافه شده
ظاهرا با این تحلیل هایی که دوستان میکنند جمله طلایی رادوین که همیشه میگفت امسال سال طلائی لاتاری برای ایرانیان است هر روز پر رنگ تر میشه
امیدوارم این انرژی های مثبت به قدری موثر باشه که شما دوستان عزیزی که در آخرین ماه برای مصاحبه میروید بلا استثنا با دست پر و ویزا برگردید
البته شما که حتما یه ضربی
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
(2015-07-01 ساعت 23:58)Radwin نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 23:55)mamal amrikaei نوشته:  آقایون و خانمای کلیر شده تبریکات بنده را نیز پذیرا باشید. برای منم دعا کنید . اسمم ممل آمریکاییه ولی مثل اینکه آمریکا قصد داره منو راه نده.!!! بعد از صدو چهارده روز همچنان منتظرم.‌ یکی بیاد بداد من برسه.

عزیز برادر خودم کلیر شدنت را بهت خبر میدم خیالت راحت راحت

ممنون دکتر جان. من مدیون محبتهای شما و آقا رضای گل ۲۰۱۵ هستم همیشه. خدا شما دوتا رو از ما نگیره الهی.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: arash56 ، moj21 ، Memolk ، HERMES7 ، AliReza.Sh ، nora-nora ، m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Iaccept ، بابراس
به همه دوستان کلیر شده از صمیم قلب تبریک میگم ،امیدوارم بهترینها رو در پیش رو داشته باشند. ببخشید چون تازه واردم اسم نمیبرم که خدای نکرده کسی از قلم نیافته!
تشکر کنندگان: arash56 ، arezoue ، nora-nora ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، zhila1393 ، 1362amin1362 ، tandis_n_m ، vahid1432 ، Iaccept ، بابراس
سلام وتبریک به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشه
من هم امروز آپ دیت داشتم همچنین همسرم و پسرم که 19 آپریل ویزاشون ایشود شده بود آپدیت داشتن نظر دوستان باسابقه چیه؟
تشکر کنندگان: moj21 ، Memolk ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، vahid1432 ، samane1363 ، Iaccept ، nimanoush ، بابراس
.
روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار
سهم چشمانت بهار / قلبت از هر غصه دور / بزم عشقت پر سرور
بخت و تقدیرت قشنگ / عمر شیرینت بلند / سرنوشتت تابناک
جسم و روحت پاک پاک
گفتم تبریک ریتمیک نثار دوستان خوبم کنم.همواره شادیهاتون آرزو ماست.خوشحالم کلیر شدین دوستان و ناراحت که شاید از فردا اینجا خلوت بشه
هرجا هستید همیشه شاد و سلامت باشید.بازم تبریک یگم وبه امید روزهای قشنگ برای همه هم قطاران خوبم

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان