موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
اقا رضا2015، ببخشید من چون تعداد پیامهایم هنوز 25نشده بود مجبور شدم ، مشخصات کیس رو توی این بخش بفرستم. از شما ودوستان عذرخواهی میکنم.ضمنا اگر کسی من رو در مورد رتبه ها ونحوه کسب یا ارسال اونها راهنمایی کنه ممنون میشم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 13:55)بابراس نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:30)mamal amrikaei نوشته: یک هفته دیگر هم تمام شد و همچنان من منتظر همراه شدن با همسر و فرزندانم هستم. یکصدو پانزده روز گذشت. خدایا به حق این روز جمعه ماه رمضان هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن. الهی آمین .
الهی آمین
انشالله انشالله به همین زودی هوورراااااااا میکشی
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 14:15)Daneshjo نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:04)moj21 نوشته: اقا رضا۲۰۱۵، ببخشید من چون تعداد پیامهایم هنوز 25نشده بود مجبور شدم ، مشخصات کیس رو توی این بخش بفرستم. از شما ودوستان عذرخواهی میکنم.ضمنا اگر کسی من رو در مورد رتبه ها ونحوه کسب یا ارسال اونها راهنمایی کنه ممنون میشم.
دوست عزيز شما زمانيكه رتبه ي خودتون برسه به ۵ ميتونيد به بقيه اعضاء رتبه بدين
سمت چپ صفحه خودتون كه نگاه كنيد گزينه اي داره به نام رتبه كه الان رتبه ي ۳ هست چنانچه بخواهيد به كسي رتبه بدين بايد روي گزينه ي رتبه ي اون شخص كليك كنيد منظورم روي عددش هست و وارد صفحه ي رتبه دادن ميشيد قسمت راست صفحه گزينه اي هست به نام رتبه دادن اون رو كليك كنيد و بقيه مراحل كه آسون هست
به هر كسي فقط يكبار ميتونيد رتبه بديد
هر روز بييشتر از ۵ تا رتبه نميتونيد بديد
موفق و پيروز باشيد
راستي اين رتبه ها به چه دردي ميخورن؟!
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-03 ساعت 14:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-03 ساعت 14:35 توسط mkamyab.)
دوندگان دوی ماراتن به مسافت ۴۲ کیلومتر بعد از پیمودن 30 کیلومتر دچار گونه ای از اختلال در تنفس و نوعی گرفتگی عضلات میشوند که بعد از بروز ِاین حالت ، کم کردن از سرعت و تنفس عمیق موجب سازگاری مجدد دونده در بازیابی ِ خود و ادامه ی مسابقه می گردد. بعضی از قهرمانان حرفه ای مسابقات برای گذر ازاین اختلال فیزیکی بدون کم کردن سرعت برای خود از وردهای شخصی(mantra) استفاده میکنند این قهرمانان که عمدتا سیه چرده هستند هریک جمله یا عبارتی انگیزشگر را مدام تکرار میکنند و معتقدند که با تغییر تمرکز از درد و رنج فیزیکی بر روی جمله یا ذکری خوشایند بی هیچ معضلی از این مرحله به خوبی گذر می کنند و جالب است بدانید که معمولا همین ها جزو نفرات برتر مسابقه اند چرا که از سرعت خود نکاسته اند ....دوستان اولا که زندگی تنها در کجا زیستن خلاصه نمی شود و ثانیا حتی گذر از این مرحله شاید نقطه ی عطفی باشد اما به راستی همه ی زندگانی نیست ....برای همه ی شما پیش از خود عبوری شیرین و با موفقیت آرزو دارم و اما در انتها مانترا یا وردی که مرا همیشه آرام میکند را برایتان میگذارم....غزلی از مولانا که 10 سال است در بدترین شرایط زندگی آرام ِ آرامم میکند
چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنون
دلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون
چه دانستم که سیلابی مرا ناگاه برباید
چو کشتی ام دراندازد میان قلزم پرخون
زند موجی بر آن کشتی که تخته تخته بشکافد
که هر تخته فروریزد ز گردشهای گوناگون
نهنگی هم برآرد سر خورد آن آب دریا را
چنان دریای بیپایان شود بیآب چون هامون
شکافد نیز آن هامون نهنگ بحرفرسا را
کشد در قعر ناگاهان به دست قهر چون قارون
چو این تبدیلها آمد نه هامون ماند و نه دریا
چه دانم من دگر چون شد که چون غرق است در بیچون
چه دانمهای بسیار است لیکن من نمیدانم
که خوردم از دهان بندی در آن دریا کفی افیون
(2015-07-03 ساعت 14:09)Daneshjo نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:08)mkamyab نوشته: درود بر همه ی دوستان ِ مهاجر سرا و بالاخره یک درود ویژه به منتظران اتمام پروسه ی نفس گیر AP ....دوستان من یکی از اعضای این تاپیک هستم که بعضی از همراهان امثال ما رو خاموش خطاب میکنند و کاملا هم درسته ....اما دوستان عزیز من بنا به محدودیت اینترنتی و مشغله ی کاری مصاحبت و گپ و گفت با همه ی شما دوستان گرامی رو از دست دادم...الان از یکم بهمن ماه تا حالا همه ی صفحات رو جمعه ها خوندم و با همه ی شما هورا کشیدم و با خیلی هاتون هنوز همدردم ...شما منو نمیشناسین ولی من همه ی شما رو میشناسم ....الان که کمی فرصت پیدا شد یک امضا درست کردم و خواستم بگم همه ی شما رو دوست دارم و بدون لطف و همدردی هاتون تقریبا این انتظار لعنتی غیر ممکن بود و هست ... این دوست خاموش رو اولا عفو کنید و ثانیا شامل آرزو های قشنگتون بدونید.
دوست عزيز آرزو ميكنم زودتر هورايي بشين 
امیدوارم دوستان قدیمی تر زودتر از من عبور کنند...ممنون دوست عزیز
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 13:44)mkamyab نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:30)mamal amrikaei نوشته: یک هفته دیگر هم تمام شد و همچنان من منتظر همراه شدن با همسر و فرزندانم هستم. یکصدو پانزده روز گذشت. خدایا به حق این روز جمعه ماه رمضان هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن. الهی آمین .
دوست عزیز من یک کیس تک نفره ام که پنج ماه رو هم رد کردم ...اما باور کنید همیشه دلم و نگاهم در کلیر شدن کامل خانواده هاست ...براتون قشنگترین آرزوها رو دارم ...و به کلیر شدن هرچه زودترتون دلگرم و امیدوارم
ممنونم دوست من. آرزوی من و خانواده ام هم اینه که دوستان عزیز ما از جمله شما دوست عزیز از این قطار کلیر ها جا نمانید و به خوبی و خوشی به سرزمین فرصت های طلایی سفر کنید. الهی آمین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 14:32)mkamyab نوشته: دوندگان دوی ماراتن به مسافت ۴۲ کیلومتر بعد از پیمودن 30 کیلومتر دچار گونه ای از اختلال در تنفس و نوعی گرفتگی عضلات میشوند که بعد از بروز ِاین حالت ، کم کردن از سرعت و تنفس عمیق موجب سازگاری مجدد دونده در بازیابی ِ خود و ادامه ی مسابقه می گردد. بعضی از قهرمانان حرفه ای مسابقات برای گذر ازاین اختلال فیزیکی بدون کم کردن سرعت برای خود از وردهای شخصی(mantra) استفاده میکنند این قهرمانان که عمدتا سیه چرده هستند هریک جمله یا عبارتی انگیزشگر را مدام تکرار میکنند و معتقدند که با تغییر تمرکز از درد و رنج فیزیکی بر روی جمله یا ذکری خوشایند بی هیچ معضلی از این مرحله به خوبی گذر می کنند و جالب است بدانید که معمولا همین ها جزو نفرات برتر مسابقه اند چرا که از سرعت خود نکاسته اند ....دوستان اولا که زندگی تنها در کجا زیستن خلاصه نمی شود و ثانیا حتی گذر از این مرحله شاید نقطه ی عطفی باشد اما به راستی همه ی زندگانی نیست ....برای همه ی شما پیش از خود عبوری شیرین و با موفقیت آرزو دارم و اما در انتها مانترا یا وردی که مرا همیشه آرام میکند را برایتان میگذارم....غزلی از مولانا که ۱۰ سال است در بدترین شرایط زندگی آرام ِ آرامم میکند
چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنون
دلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون
چه دانستم که سیلابی مرا ناگاه برباید
چو کشتی ام دراندازد میان قلزم پرخون
زند موجی بر آن کشتی که تخته تخته بشکافد
که هر تخته فروریزد ز گردشهای گوناگون
نهنگی هم برآرد سر خورد آن آب دریا را
چنان دریای بیپایان شود بیآب چون هامون
شکافد نیز آن هامون نهنگ بحرفرسا را
کشد در قعر ناگاهان به دست قهر چون قارون
چو این تبدیلها آمد نه هامون ماند و نه دریا
چه دانم من دگر چون شد که چون غرق است در بیچون
چه دانمهای بسیار است لیکن من نمیدانم
که خوردم از دهان بندی در آن دریا کفی افیون
(2015-07-03 ساعت 14:09)Daneshjo نوشته: (2015-07-03 ساعت 13:08)mkamyab نوشته: درود بر همه ی دوستان ِ مهاجر سرا و بالاخره یک درود ویژه به منتظران اتمام پروسه ی نفس گیر AP ....دوستان من یکی از اعضای این تاپیک هستم که بعضی از همراهان امثال ما رو خاموش خطاب میکنند و کاملا هم درسته ....اما دوستان عزیز من بنا به محدودیت اینترنتی و مشغله ی کاری مصاحبت و گپ و گفت با همه ی شما دوستان گرامی رو از دست دادم...الان از یکم بهمن ماه تا حالا همه ی صفحات رو جمعه ها خوندم و با همه ی شما هورا کشیدم و با خیلی هاتون هنوز همدردم ...شما منو نمیشناسین ولی من همه ی شما رو میشناسم ....الان که کمی فرصت پیدا شد یک امضا درست کردم و خواستم بگم همه ی شما رو دوست دارم و بدون لطف و همدردی هاتون تقریبا این انتظار لعنتی غیر ممکن بود و هست ... این دوست خاموش رو اولا عفو کنید و ثانیا شامل آرزو های قشنگتون بدونید.
دوست عزيز آرزو ميكنم زودتر هورايي بشين 
امیدوارم دوستان قدیمی تر زودتر از من عبور کنند...ممنون دوست عزیز
متن خیلی جالبی بود.ممنون دوست عزیز.تو این شرایط خوندنش خیلی لازم بود.به امید کلیریه همه دوستان باحال این تاپیک.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،گفته بودین در مورد شرایط کیس صحبت کنم :
در حال حاضر دانشجو فوق
و لیسانسم عمران / مجرد /سربازی هم که نرفتم معافیت تحصیلی دارم /شغل دولتی هم نداشتم
فکر کنم به خاطر رشته فوق که آفیسر که یک خانم بود درست متوجه نشد چیه چک خوردم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 14:41)M.d نوشته: سلام دوستان،گفته بودین در مورد شرایط کیس صحبت کنم :
در حال حاضر دانشجو فوق
و لیسانسم عمران / مجرد /سربازی هم که نرفتم معافیت تحصیلی دارم /شغل دولتی هم نداشتم
عذر میخوام مگه رشته فوقتون چی بوده که اون خانم متوجه نشده؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 15:04)پرسپولیس6 نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:41)M.d نوشته: سلام دوستان،گفته بودین در مورد شرایط کیس صحبت کنم :
در حال حاضر دانشجو فوق
عذر میخوام مگه رشته فوقتون چی بوده که اون خانم متوجه نشده؟
چیز حساس و سختی نبود ،سازه های هیدرولیکی
که بعد گفت چیزی داری که نشون بده چه درسهایی داره رشته ات منم کارنامه بهش دادم