موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 17:00)لیدا59 نوشته: [quote='elmira behdad' pid='632213' dateline='1435914552']
كيس همسرم بالاخره كلييييييييييييير شد
باارزوي پايان انتظار براي همه منتظرااان
مبارکه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 15:45)پرسپولیس6 نوشته: (2015-07-03 ساعت 15:07)M.d نوشته: (2015-07-03 ساعت 15:04)پرسپولیس۶ نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:41)M.d نوشته: سلام دوستان،گفته بودین در مورد شرایط کیس صحبت کنم :
در حال حاضر دانشجو فوق
و لیسانسم عمران / مجرد /سربازی هم که نرفتم معافیت تحصیلی دارم /شغل دولتی هم نداشتم
فکر کنم به خاطر رشته فوق که آفیسر که یک خانم بود درست متوجه نشد چیه چک خوردم
عذر میخوام مگه رشته فوقتون چی بوده که اون خانم متوجه نشده؟
چیز حساس و سختی نبود ،سازه های هیدرولیکی
که بعد گفت چیزی داری که نشون بده چه درسهایی داره رشته ات منم کارنامه بهش دادم
اگه تنها دلیلش این باشه بدشانسی محضه .
خودم كه فكر ميكنم همينه،انشالله كه همگي زود كلير بشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-03 ساعت 17:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-03 ساعت 17:37 توسط m.ghoreishi.)
دوست عزيز M.d اصلا نگران نباش چون افرادى با شرايط مشابه شما خيلى زود كليير شدند شماهم از اين قائده مستثنا نيستيد،
بين ٣ هفته تا يك ماه اينده كليير خواهى شد، موفق باشى
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان منتظر امیدوارم که همه دوستان هرچه زودتر کلیر بشن و این انتظار در نهایت یه شیرینی به زندگیشون بده . من که الان دارم روز114 رو پشت سر میزارم و هنوز اپدیت هم نداشتم اما کماکان امید دارم و نا امید نشدم و از دوستانی که تازه به این گروه میان میخوام که تا روز اخر هنوز وقت هست و نا امید نشن چون انسان به امید زنده هست . همه ما وارد راهی شدیم که شاید کمتر کسی جرعت انجامش رو داشته باشه ولی قبول کردیم و باید ادامه بدیم . به امید روزهای خوب
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 17:36)alinima نوشته: سلام به همه دوستان منتظر امیدوارم که همه دوستان هرچه زودتر کلیر بشن و این انتظار در نهایت یه شیرینی به زندگیشون بده . من که الان دارم روز114 رو پشت سر میزارم و هنوز اپدیت هم نداشتم اما کماکان امید دارم و نا امید نشدم و از دوستانی که تازه به این گروه میان میخوام که تا روز اخر هنوز وقت هست و نا امید نشن چون انسان به امید زنده هست . همه ما وارد راهی شدیم که شاید کمتر کسی جرعت انجامش رو داشته باشه ولی قبول کردیم و باید ادامه بدیم . به امید روزهای خوب
ما دقیقا 160 روزه که منتظریم به امید خدا همین روزا کلییر میشیم
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 23:55)mamal amrikaei نوشته: آقایون و خانمای کلیر شده تبریکات بنده را نیز پذیرا باشید. برای منم دعا کنید . اسمم ممل آمریکاییه ولی مثل اینکه آمریکا قصد داره منو راه نده.!!! بعد از صدو چهارده روز همچنان منتظرم. یکی بیاد بداد من برسه.
داداش ممل آمریکایی هم آخرش نرفت آمریکا ایدیتو عوض کن
شوخی میکنم باهاتون انشالله به زودی کلیر بشی
واستون آرزوی موفقیت میکنم.
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 17:39)لیدا59 نوشته: (2015-07-03 ساعت 17:36)alinima نوشته: سلام به همه دوستان منتظر امیدوارم که همه دوستان هرچه زودتر کلیر بشن و این انتظار در نهایت یه شیرینی به زندگیشون بده . من که الان دارم روز114 رو پشت سر میزارم و هنوز اپدیت هم نداشتم اما کماکان امید دارم و نا امید نشدم و از دوستانی که تازه به این گروه میان میخوام که تا روز اخر هنوز وقت هست و نا امید نشن چون انسان به امید زنده هست . همه ما وارد راهی شدیم که شاید کمتر کسی جرعت انجامش رو داشته باشه ولی قبول کردیم و باید ادامه بدیم . به امید روزهای خوب
ما دقیقا 160 روزه که منتظریم به امید خدا همین روزا کلییر میشیم
امیدوارم که شما هم همین روزها کلیر بشید و خبرش رو توی گروه ببینیم
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز بالاى ١٠٠ روز لطفا اميدتون رو از دست ندين من مطمىنم جولاى ماه خوبى براى همه منتظران خواهد بود (روز٢٦٨ ام )
2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینهها
واکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک2013 پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما 2 شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:07)negarpak نوشته: دوستان عزيز بالاى ١٠٠ روز لطفا اميدتون رو از دست ندين من مطمىنم جولاى ماه خوبى براى همه منتظران خواهد بود (روز٢٦٨ ام )
2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
به امید خدا هممون بزودی کلییر میشیم ماه جولای 7 مین ماهه پس عدد 7 خیلی مقدسه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزيز يه چيز بگم كه ديگه استرس نداشته باشي؟؟؟؟؟ من اسم كشور محل تولدم رو كه ايران هستش رو زده بودم امارات متحده عربي. ? ديگه از اين تابلو تر؟؟؟؟؟ رفتم اونجا آفيسر فهميد و بهم گير داد و گفت شما ريفيويزي. منو مي بيني؟ اوه. چهارشاخ بريدم. اونم حال منو ديد رفت با رييسش صحبت كرد و اون گفت اشكال نداره چون از سهميه آسيا استفاده كرده نو پرابلم. ??? حالا استرس مسترس رو بزار كنار. ٢٦٠ رو كه خوب پر كردي. پس ديگه نگران نباش.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 17:35)m.ghoreishi نوشته: دوست عزيز M.d اصلا نگران نباش چون افرادى با شرايط مشابه شما خيلى زود كليير شدند شماهم از اين قائده مستثنا نيستيد،
بين ٣ هفته تا يك ماه اينده كليير خواهى شد، موفق باشى
ممنون،انشالله همگي زود كلير بشيم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزيز يه چيز بگم كه ديگه استرس نداشته باشي؟؟؟؟؟ من اسم كشور محل تولدم رو كه ايران هستش رو زده بودم امارات متحده عربي. ? ديگه از اين تابلو تر؟؟؟؟؟ رفتم اونجا آفيسر فهميد و بهم گير داد و گفت شما ريفيويزي. منو مي بيني؟ اوه. چهارشاخ بريدم. اونم حال منو ديد رفت با رييسش صحبت كرد و اون گفت اشكال نداره چون از سهميه آسيا استفاده كرده نو پرابلم. ??? حالا استرس مسترس رو بزار كنار. ٢٦٠ رو كه خوب پر كردي. پس ديگه نگران نباش.
ممنون ولی اونی ک تونستمو ایمیل زدم ناراحتی اینجاس ک بادقت بعدش هم چک نکردم نامه اولو و از اون 5ماه قبل تاریخ مصاحبه و باتوج ب نوعه اعلام کارنتی امسال نتونستم ایمیل بزنم ک خدایی نکرده کلا دیگه بمن تاریخ مصاحبه ندن
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:22)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
ببخشيد مگه ميشه فرم ثبت نام اوليه رو چك كنيم ؟ اگه ميشه به ما هم بگيد يكبار چك كنيم ببينيم چي نوشته بوديم براي مصاحبه...
شما همون ٢٦٠ رو بلد باشي كافيه. همون مواردي رو كه تو فرم ٢٦٠ نوشته بودي رو كامل مطالعه كن كه سوتي ندي.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥