کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-03 ساعت 13:44)mkamyab نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 13:30)mamal amrikaei نوشته:  یک هفته دیگر هم تمام شد و همچنان من منتظر همراه شدن با همسر و فرزندانم هستم. یکصدو پانزده روز گذشت. خدایا به حق این روز جمعه ماه رمضان هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن. الهی آمین .

دوست عزیز من یک کیس تک نفره ام که پنج ماه رو هم رد کردم ...اما باور کنید همیشه دلم و نگاهم در کلیر شدن کامل خانواده هاست ...براتون قشنگترین آرزوها رو دارم ...و به کلیر شدن هرچه زودترتون دلگرم و امیدوارم

من هم همیشه همین دعا رو میکنم که اول اون خانواده هایی که نصفشون ویزاگرفتن ونیمی موندن کلیر بشن تا کیسهایی مثل مال ما که هیچکدوم نگرفتن. امیدوارم شما وتمام کیسهای مثل شما هرچه زودتر تکمیل بشن وباهم ،بادلی شاد ولبی خندان به سلامتی به امریکا پرواز کنید.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، bahar101 ، mamal amrikaei ، Marmad ، Daneshjo ، بابراس ، hamid99 ، hilda60 ، SAMBAR ، smpf ، APOLO5321
الميرا جان تبريك من رو هم پذيرا باش و اميدوارم در ادامه راه نيز موفق باشيد.
اينم هوراي من به افتخارتون
هووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااا??
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: bahar101 ، moj21 ، Daneshjo ، بابراس ، alinima ، hamid99 ، SAAM_60 ، mkamyab ، nora-nora ، smpf
(2015-07-03 ساعت 09:53)tandis_n_m نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 01:33)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 01:28)SAMBAR نوشته:  دوستان ما واقعا نیازمند دعاهای سبزتون هستیم.

ما هم همینطور

و من نیز...
منم...
تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، moj21 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mkamyab ، smpf ، tandis_n_m
(2015-07-03 ساعت 14:27)khaleghi نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 14:15)Daneshjo نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 14:04)moj21 نوشته:  اقا رضا۲۰۱۵، ببخشید من چون تعداد پیامهایم هنوز 25نشده بود مجبور شدم ، مشخصات کیس رو توی این بخش بفرستم. از شما ودوستان عذرخواهی میکنم.ضمنا اگر کسی من رو در مورد رتبه ها ونحوه کسب یا ارسال اونها راهنمایی کنه ممنون میشم.

دوست عزيز شما زمانيكه رتبه ي خودتون برسه به ۵ ميتونيد به بقيه اعضاء رتبه بدين
سمت چپ صفحه خودتون كه نگاه كنيد گزينه اي داره به نام رتبه كه الان رتبه ي ۳ هست چنانچه بخواهيد به كسي رتبه بدين بايد روي گزينه ي رتبه ي اون شخص كليك كنيد منظورم روي عددش هست و وارد صفحه ي رتبه دادن ميشيد قسمت راست صفحه گزينه اي هست به نام رتبه دادن اون رو كليك كنيد و بقيه مراحل كه آسون هست
به هر كسي فقط يكبار ميتونيد رتبه بديد
هر روز بييشتر از ۵ تا رتبه نميتونيد بديد
موفق و پيروز باشيد

راستي اين رتبه ها به چه دردي ميخورن؟!

اگر نظر بنده رو بخواييد فقط اداي احترام هست به همراهانتون در تاپيك
ولي از منظر بقيه دوستان و عزيزان تازه وارد كاربردي كه اين رتبه ها داره اين هستش كه ، مشخص ميشه چه كاربري فعاليتش بيبشتر بوده در سايت ، بنابراين با تجربه تر هم ميتونه باشه و همين كمكي ميكنه به عزيزان تا زماني كه ميخوان براي خوندن تاپيك بزارن هدايت شده تر باشهShy
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: بابراس ، moj21 ، پرسپولیس6 ، bahar101 ، SAAM_60 ، Aghaman ، 1362amin1362 ، nora-nora ، smpf
دوستان بعد از اینکه ویزا صادر شد دیگه سیک چیزی نمینویسه؟‏!‏‏!‏‏!‏ دلمون تنگ میشه که اینجوری، چیو هی چک کنیم
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
با سلام به همه دوستان و آرزوی موققیت برای همه عزیزان
من به تازگی عضو مهاجر سرا شدم! خیلی آشنایی ندارم. الان از مصاحبه من و همسرم 5 ماه می گذره می خواستم یه خبری بگیرم از آنکارا منتها ایمیلم رو جواب نمیدن تقریبا 4 روزه ایمیل زدم. هم به CA-Ankara و هم دیروز به webmasterankara.
می خواستم ببینم کسی اخیرا ایمیل زده به اینها؟
ممنون
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، moj21 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، smpf
دوستان سلام
این روزها منم کم کم دارم بی حوصله میشم و از اینکه آپدیت میخوریم ولی خبری نمیشه؛ هی امیدوار میشیم و هی دوباره تو حالمون میخوره خسته شدم.
امیدوارم که این وضعیت برای همه زودتر بگذره و از بلاتکلیفی در بیایم. به همه دوستان خوبی که این چند روزه کلیر شدن هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم براشون.
کسی اخیرا در جولای از ارمنستان آپدیت نشده؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: Daneshjo ، بابراس ، moj21 ، arash56 ، bahar101 ، hamid99 ، 1362amin1362 ، rz59 ، smpf
(2015-07-03 ساعت 15:08)moj21 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 13:44)mkamyab نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 13:30)mamal amrikaei نوشته:  یک هفته دیگر هم تمام شد و همچنان من منتظر همراه شدن با همسر و فرزندانم هستم. یکصدو پانزده روز گذشت. خدایا به حق این روز جمعه ماه رمضان هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن. الهی آمین .

دوست عزیز من یک کیس تک نفره ام که پنج ماه رو هم رد کردم ...اما باور کنید همیشه دلم و نگاهم در کلیر شدن کامل خانواده هاست ...براتون قشنگترین آرزوها رو دارم ...و به کلیر شدن هرچه زودترتون دلگرم و امیدوارم

من هم همیشه همین دعا رو میکنم که اول اون خانواده هایی که نصفشون ویزاگرفتن ونیمی موندن کلیر بشن تا کیسهایی مثل مال ما که هیچکدوم نگرفتن. امیدوارم شما وتمام کیسهای مثل شما هرچه زودتر تکمیل بشن وباهم ،بادلی شاد ولبی خندان به سلامتی به آمریکا پرواز کنید.
دوست عزیز از لطف شما ممنونم. خدا کنه هرکس تا اینجای راه رو آمده بقیه راهم به سلامتی طی کنه و ناامید نشه. ازجمله شما دوست مهربانم.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، moj21 ، bahar101 ، sadri54 ، 1362amin1362 ، behjat ، smpf
(2015-07-03 ساعت 15:22)Aliz12363 نوشته:  با سلام به همه دوستان و آرزوی موققیت برای همه عزیزان
من به تازگی عضو مهاجر سرا شدم! خیلی آشنایی ندارم. الان از مصاحبه من و همسرم ۵ ماه می گذره می خواستم یه خبری بگیرم از آنکارا منتها ایمیلم رو جواب نمیدن تقریبا ۴ روزه ایمیل زدم. هم به CA-Ankara و هم دیروز به webmasterankara.
می خواستم ببینم کسی اخیرا ایمیل زده به اینها؟
ممنون

با سلام ،من به سفارت ابوظبی برای اولین بار 27جون ایمیل زدم وجوابم رو 1جولای دادند.درمورد سفارت آنکارا اطلاع دقیقی ندارم.ب
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf
(2015-07-03 ساعت 15:07)M.d نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 15:04)پرسپولیس۶ نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 14:41)M.d نوشته:  سلام دوستان،گفته بودین در مورد شرایط کیس صحبت کنم :
در حال حاضر دانشجو فوق
و لیسانسم عمران / مجرد /سربازی هم که نرفتم معافیت تحصیلی دارم /شغل دولتی هم نداشتم
فکر کنم به خاطر رشته فوق که آفیسر که یک خانم بود درست متوجه نشد چیه چک خوردم
عذر میخوام مگه رشته فوقتون چی بوده که اون خانم متوجه نشده؟
چیز حساس و سختی نبود ،سازه های هیدرولیکی
که بعد گفت چیزی داری که نشون بده چه درسهایی داره رشته ات منم کارنامه بهش دادم
اگه تنها دلیلش این باشه بدشانسی محضه .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: بابراس ، Iaccept ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، smpf
سلام مجدد دوستان
من تو صفحه فيس بوكم كلي عكس دارم كه با خانومم هستم و اينا رو چوري به افيسر برسونم؟
ايميل بزنم و ادرس فيس بوكم رو بدم ؟
يا چاپ كنم؟
كسي تجربه اي داره راهنماييم كنه؟

شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
تشکر کنندگان: بابراس ، Iaccept ، 1362amin1362 ، moj21 ، ebrahim1e ، Daneshjo ، smpf
(2015-07-03 ساعت 03:45)mkamyab نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 23:12)لیدا59 نوشته:  از بس سایت سیس رو چک کردم تا سایتو باز میکنم 22 june رو نشون میده تا معطل نشم . ای خدا ما را از 22 june رها بخش و به سمت کلییری هدایت کن

اگر اون 22 جون با ای میل نبوده و شب هنگام بوده من بهت قول میدم که به زودی کلیری
متاسفانه با ایمیل بوده

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، bahar101 ، بابراس ، moj21 ، hilda60 ، Daneshjo ، samane1363 ، smpf
(2015-07-03 ساعت 13:39)elmira behdad نوشته:  كيس همسرم بالاخره كلييييييييييييير شد
باارزوي پايان انتظار براي همه منتظرااان
مبارکههههههه

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، bahar101 ، بابراس ، moj21 ، hilda60 ، nora-nora ، Daneshjo ، smpf
(2015-07-03 ساعت 15:26)Marmad نوشته:  دوستان سلام
این روزها منم کم کم دارم بی حوصله میشم و از اینکه آپدیت میخوریم ولی خبری نمیشه؛ هی امیدوار میشیم و هی دوباره تو حالمون میخوره خسته شدم.
امیدوارم که این وضعیت برای همه زودتر بگذره و از بلاتکلیفی در بیایم. به همه دوستان خوبی که این چند روزه کلیر شدن هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم براشون.
کسی اخیرا در جولای از ارمنستان آپدیت نشده؟
ان شالله ما بزودی تو همین ماه جولای کلییر میشیم همه دوستانی که 4ماه به بالا 5ماه و 6 ماه منتظرن کلییر میشیم

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، 1362amin1362 ، mkamyab ، bahar101 ، arash56 ، بابراس ، moj21 ، پرسپولیس6 ، hilda60 ، Daneshjo ، SAMBAR ، smpf
دوستان عزیز و مدیران محترم با سلام ؛ آنگونه که در این چند ماه دستگیرمان شده بنظر میرسد کلیرهای گروهی و سوپر کلیرها بطور معمول در اول تا سوم هرماه میلادی بوقوع پیوسته اند. سوال این است که با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان پروسه لاتاری ۲۰۱۵ این روال برای ماه جولای هم مورد انتظار است یا با توجه به تنگی وقت کلیرهای گروهی در زمانهای کم وقفه تری بوقوع می پیوندد؟
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ali-2015 ، بابراس ، sadri54 ، moj21 ، hilda60 ، Daneshjo ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان