موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:22)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزيز يه چيز بگم كه ديگه استرس نداشته باشي؟؟؟؟؟ من اسم كشور محل تولدم رو كه ايران هستش رو زده بودم امارات متحده عربي. ? ديگه از اين تابلو تر؟؟؟؟؟ رفتم اونجا آفيسر فهميد و بهم گير داد و گفت شما ريفيويزي. منو مي بيني؟ اوه. چهارشاخ بريدم. اونم حال منو ديد رفت با رييسش صحبت كرد و اون گفت اشكال نداره چون از سهميه آسيا استفاده كرده نو پرابلم. ??? حالا استرس مسترس رو بزار كنار. ٢٦٠ رو كه خوب پر كردي. پس ديگه نگران نباش.
ببخشيد مگه ميشه فرم ثبت نام اوليه رو چك كنيم ؟ اگه ميشه به ما هم بگيد يكبار چك كنيم ببينيم چي نوشته بوديم براي مصاحبه...
من اشتباهی ک داشتم رو از نامه اولیه و اطلاعاتی که بود ولی خیلی دیر متوجه شدم
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:22)P.E نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزيز يه چيز بگم كه ديگه استرس نداشته باشي؟؟؟؟؟ من اسم كشور محل تولدم رو كه ايران هستش رو زده بودم امارات متحده عربي. ? ديگه از اين تابلو تر؟؟؟؟؟ رفتم اونجا آفيسر فهميد و بهم گير داد و گفت شما ريفيويزي. منو مي بيني؟ اوه. چهارشاخ بريدم. اونم حال منو ديد رفت با رييسش صحبت كرد و اون گفت اشكال نداره چون از سهميه آسيا استفاده كرده نو پرابلم. ??? حالا استرس مسترس رو بزار كنار. ٢٦٠ رو كه خوب پر كردي. پس ديگه نگران نباش.
ممنون ولی اونی ک تونستمو ایمیل زدم ناراحتی اینجاس ک بادقت بعدش هم چک نکردم نامه اولو و از اون ۵ماه قبل تاریخ مصاحبه و باتوج ب نوعه اعلام کارنتی امسال نتونستم ایمیل بزنم ک خدایی نکرده کلا دیگه بمن تاریخ مصاحبه ندن
حساس نشو. حساس نشو. ??هيچ چيز خاصي نيست اين مواردي كه اعلام كردي. اگه خودت حساسيت نشون بدي اونا هم حساس مي شن.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:26)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:25)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:22)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
ببخشيد مگه ميشه فرم ثبت نام اوليه رو چك كنيم ؟ اگه ميشه به ما هم بگيد يكبار چك كنيم ببينيم چي نوشته بوديم براي مصاحبه...
شما همون ٢٦٠ رو بلد باشي كافيه. همون مواردي رو كه تو فرم ٢٦٠ نوشته بودي رو كامل مطالعه كن كه سوتي ندي.
پس نميشه؟؟
260 رو کاملا دقیق و بی اشکال پر کردم چون اشتباه تاریخ تولد درس عبرت شد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این اشتباهاتو قبل قسم خوردن باید بگم حتما؟چون توضیحش کللی طول میکشه.چی بگم ک بتونم نظره افیسرو جلب کنم.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:26)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:25)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:22)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
شما همون ٢٦٠ رو بلد باشي كافيه. همون مواردي رو كه تو فرم ٢٦٠ نوشته بودي رو كامل مطالعه كن كه سوتي ندي.
پس نميشه؟؟
شما هم داري حساس مي شي ها. حساس نشو. حساس نشو?? تنها چيزي كه مهمه اينه كه قبل از مصاحبه به همراه خانواده( منظور افراد كيسه. نه كل فاميل) ?بشينيد فرم ٢٦٠ رو به دقت مطالعه كنيد كه حرفاتون با نوشته هاتون متناقص نباشه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:32)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:26)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:25)1362amin1362 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:22)Shahram914 نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:15)1362amin1362 نوشته: دوست عزيز يه چيز بگم كه ديگه استرس نداشته باشي؟؟؟؟؟ من اسم كشور محل تولدم رو كه ايران هستش رو زده بودم امارات متحده عربي. ? ديگه از اين تابلو تر؟؟؟؟؟ رفتم اونجا آفيسر فهميد و بهم گير داد و گفت شما ريفيويزي. منو مي بيني؟ اوه. چهارشاخ بريدم. اونم حال منو ديد رفت با رييسش صحبت كرد و اون گفت اشكال نداره چون از سهميه آسيا استفاده كرده نو پرابلم. ??? حالا استرس مسترس رو بزار كنار. ٢٦٠ رو كه خوب پر كردي. پس ديگه نگران نباش.
پس نميشه؟؟
شما هم داري حساس مي شي ها. حساس نشو. حساس نشو?? تنها چيزي كه مهمه اينه كه قبل از مصاحبه به همراه خانواده( منظور افراد كيسه. نه كل فاميل) ?بشينيد فرم ٢٦٠ رو به دقت مطالعه كنيد كه حرفاتون با نوشته هاتون متناقص نباشه
این اشتباهات رو قبل قسم خوردن بگم حتما؟ بعد نوضیحش کللیه چی بگم نظره محترمش جلب شه؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 18:07)negarpak نوشته: دوستان عزيز بالاى ١٠٠ روز لطفا اميدتون رو از دست ندين من مطمىنم جولاى ماه خوبى براى همه منتظران خواهد بود (روز٢٦٨ ام )
2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
من به کلیر شدن شما امیدوارم ...چیزی نمونده ...همیشه قبل از خودم کلیر شدن شما و چند تن از دوستان دیگه مثلFaroborzzz....bidaad...sheikhi ....SAMBAR...researcher و چند تن از دوستان دیگه که یادم نیست رو بی صبرانه منتظرم و البته بسیار بسیار امیدوار
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من به خودم کم کم دارم شک میکنم که نکنه اونجایی که واسه مصاحبه رفتم شاید سفارت ابوظبی نبوده. هیچ که هیچ
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-03 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-03 ساعت 19:10 توسط mkamyab.)
(2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما فقط دچار اشتباه شدی و اشتباه با دروغ خیلی فرق داره و این رو آفیسر به خوبی تشخیص میده اصلا و به هیچ وجه ناراحت و نگران نباش و همه ی موارد رو به انگلیسی تو یک برگه به آفیسر بده و همه چی رو خیلی خونسرد توضیح بده ....اصلا شما داری میری مصاحبه که هم دیده بشی و هم راجع به هرچی که لازمه توضیح بدی ...نگران نباش و توصیه ام اینه که خودت رو آماده و خونسرد و خوشحال نشون بده که حتما یکضرب رو بگیری ....برات بهترین ها رو آرزو دارم
(2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما فقط دچار اشتباه شدی و اشتباه با دروغ خیلی فرق داره و این رو آفیسر به خوبی تشخیص میده اصلا و به هیچ وجه ناراحت و نگران نباش و همه ی موارد رو به انگلیسی تو یک برگه به آفیسر بده و همه چی رو خیلی خونسرد توضیح بده ....اصلا شما داری میری مصاحبه که هم دیده بشی و هم راجع به هرچی که لازمه توضیح بدی ...نگران نباش و توصیه ام اینه که به خودت رو آماده و خونسرد و خوشحال نشون بده که حتما یکضرب رو بگیری ....برات بهترین ها رو آرزو دارم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 19:04)mkamyab نوشته: (2015-07-03 ساعت 18:10)P.E نوشته: سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما فقط دچار اشتباه شدی و اشتباه با دروغ خیلی فرق داره و این رو آفیسر به خوبی تشخیص میده اصلا و به هیچ وجه ناراحت و نگران نباش و همه ی موارد رو به انگلیسی تو یک برگه به آفیسر بده و همه چی رو خیلی خونسرد توضیح بده ....اصلا شما داری میری مصاحبه که هم دیده بشی و هم راجع به هرچی که لازمه توضیح بدی ...نگران نباش و توصیه ام اینه که خودت رو آماده و خونسرد و خوشحال نشون بده که حتما یکضرب رو بگیری ....برات بهترین ها رو آرزو دارم
دوست عزیز شما فقط دچار اشتباه شدی و اشتباه با دروغ خیلی فرق داره و این رو آفیسر به خوبی تشخیص میده اصلا و به هیچ وجه ناراحت و نگران نباش و همه ی موارد رو به انگلیسی تو یک برگه به آفیسر بده و همه چی رو خیلی خونسرد توضیح بده ....اصلا شما داری میری مصاحبه که هم دیده بشی و هم راجع به هرچی که لازمه توضیح بدی ...نگران نباش و توصیه ام اینه که به خودت رو آماده و خونسرد و خوشحال نشون بده که حتما یکضرب رو بگیری ....برات بهترین ها رو آرزو دارم
ممنون از همراهی و کمک شما و دوستان قبل واقعا ممنون.یعنی تصحیح اشتباهمو ک در 260 نوشتم فقط بنویسم ک در فرم اول این اشتباهاتو کردم؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
بچه من دوباره وارد حالت کلیرنس شدم اما خانوادم کلیر شدن. نمی دونم چه حکمتی داره این جریان
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.