کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
من تو سایت ایروان شماره بالای 5000 ندیدم که کلیر شده باشه

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: bahar101 ، smpf ، ریحانا ، 1362amin1362
(2015-07-09 ساعت 01:39)mkamyab نوشته:  [عکس: behesht01.JPG]

ممنون
هم خط و هم شعر عالی بود
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: bahar101 ، mkamyab ، nora-nora ، smpf ، samane1363 ، لیدا59 ، SAMBAR ، ebrahim1e ، 1362amin1362
(2015-07-09 ساعت 10:48)ahuraee نوشته:  هورااااااا
الان سايت ما رو issued كرد
مرسي از همه دوستان واسه كمكاشون به خصوص خانم ليدا و زهره و به خصوص ورچندي عزيز
به نظرتون امروز ويزا رو ميدن؟

مبارک باشه اهورا جان خیلی خوشحال شدیمSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mkamyab ، smpf ، Memolk ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
(2015-07-09 ساعت 10:22)APOLO5321 نوشته:  سلام
من با توجه به دوره کلیرنس همسرم که بیش از ۶ ماه شده، با یک وکیل معتبر در آمریکا مکاتبه کردم و جواب ایشان این بود:

" مدت زمان مشخصی برای روند اتمام کلیرنس واقعا مشخص نیست و تنها باید منتظر باشید و سایت مربوطه را چک کنید از طریق ایمیل هم می توانید در خصوص وضعیت پرونده خود با سفارت مکاتبه کنید و ازشون سوال کنید."

مکاتبه با سفارت هم که نه چیز خاصیه و نه دیگه نیازی به گذاشتن جوابشون در اینجاست؛ چون همه دوستان، جواب را از حفظند! D:

قابل توجه دوستان ...اینکه در هر مرحله و در هر سایت و مدارک ِمربوط به پیگیری ویزایDV ، حتمی نبودن و قطعی نبودن صدور ویزا برای برندگان به دفعات ذکر شده و حتی عنوان شده که پروسه ی تحقیقات ممکنه بیشتر از 6 ماه هم طول بکشه این مساله بیش از آنکه بار اطلاع رسانی داشته باشد بار حقوقی دارد ....یقینا بعد از اعلام و درج چندباره ی ایشان به عنوان برگزار کننده ی قرعه کشی ویزای گوناگونی از ابتدایی ترین مراحل تا انتهای آن ...جایی برای پیگیری قانونی و حقوقی نمی ماند.
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-07-09 ساعت 12:16)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 22:33)sunn789 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 20:38)hamidrezamg نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 18:35)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 18:26)mamal amrikaei نوشته:  115 روز تمام !

بنده هم در خدمتم با ۱۲۲ روز انتظار. عجب اوضاعی درست کردن برای ما. نشستیم روزهای عمرمونو میشماریم تا زودتر بگذره.
ما هم 158 روز رو پشت سر گذروندیم .
خدایا ختم بخیر کن این انتظارو

175روز...
[/quote
172 روز گذشت اما به زودی هورا واسه همه
چهارشنبه آینده میشم 120 روز و مهلت ۴ ماهه ای که خودشون گفتن تموم میشه.
امیدوارم عبور همه ی شما + چند تای دیگه رو تو همین هفته هوراااا بکشم

تشکر کنندگان: smpf ، Memolk ، soruosh ، mamal amrikaei ، sadri54 ، samane1363 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
دوستان، همراهان و عزیزان

ما باز هورا.......................................................................
شدیم.............................................

روز 7 جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

هورا.......................................................Smile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

مخلص همگیSmileSmileSmileSmile
حسین
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

(2015-07-09 ساعت 13:48)smhh7441 نوشته:  دوستان، همراهان و عزیزان

ما باز هورا.......................................................................

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

حسین

به به، امروز خبراییه ظاهراً ... امیدوارم همیشه کلی خبرای خوب باشه.
مبارک مبارک باشه دوست عزیز. همیشه شاد باشید حسین آقا.
آقا ما اعلام بولتن رو حاضریم عقب بندازیم اگه دوستان یک به یک و دسته جمعی ویزا بگیرن، باور کن !! Big Grin
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، smpf ، Memolk ، mkamyab ، ریحانا ، mamal amrikaei ، smhh7441 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، M.d ، آزاده_امین

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

حسین
مبارکتون باشه دوست عزیز ....به امید موفقیت های پی در پی در زندگی آینده ....هوراااااااااا

تشکر کنندگان: smpf ، Memolk ، hamid99 ، smhh7441 ، 1362amin1362 ، M.d ، آزاده_امین

حسین

هـــــــــــــــــــــــوووووورررررررررررررااااااااا
مبارکه حسین آقا Smile
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: smpf ، Memolk ، mkamyab ، hamid99 ، smhh7441 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، M.d ، آزاده_امین
(2015-07-09 ساعت 13:09)ahuraee نوشته:  سفارت ايروان
سايت سيس اپديت كرد و ايشود كرد
الان هم زنگ زدن ساعت چهار برم پاسها رو بگيرم
ايشالا اين لحظه واسه همه دوستان منتظر زودتر پيش بياد و همه با دست پر از اين تايپيك خارج بشن

ahuraee، دوست عزیز، بازم تبریک. و دو تا خواهش:

- لطفاً در اولین فرصت سفرنامه بنویسید تا همه بتونیم استفاده کنیم و در ضمن سفرنامه تون توی سایت موندگار باشه.

- با توجه به اینکه شرایط شما در خصوص اثبات صحت ازدواج مساله داشت لطف کنید و یه سری نکات رو به صورت راهنمایی در تاپیک ازدواج بعد از قبولی در لاتاری مطرح بفرمائید که به دیگران هم کمک کنه. گرچه با صحبتی که با شما داشتم میدونم که ماهیت مساله شما کمی با عنوان اون تاپیک مغایره.

به هر صورت، شاد و خوشحال و خوشبخت باشید دوست عزیز.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Memolk ، mkamyab ، hamid99 ، samane1363 ، ebrahim1e ، smpf ، 1362amin1362

حسین

تبريك زياد ، هورااااااااااااااااا Smile)))))
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: hamid99 ، smhh7441 ، smpf ، 1362amin1362 ، آزاده_امین

حسین
هووووووووورااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه
تشکر کنندگان: hamid99 ، samane1363 ، smhh7441 ، smpf ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
(2015-07-09 ساعت 13:07)ARSAMNEW نوشته:  من که دیروز کلیر خوردم اصلا بهم نگفت کی چک کنم ازشم خواستم نگفت گفت معلوم نیست .یعنی مثل بقیه نگفت سه ماه دیگه سایتو چک کنید دوماه دیگه یا یک ماه دیگه.. نظرتون چیه بچه ها ؟چون ماه های اخره نمیگن؟
ریحانا جان ماله شما هم همینطور بود ؟

خیر به ما هم زمان نداد گفت سایتوچک کنید پرسیدم چقدرطول میکشد گفت معلوم نیست فقط تا ایشودشد زوذبیایید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-07-09 ساعت 13:23)ahuraee نوشته:  مرسي از لطفتون خيلي كمك كردين با ما تماس گرفتن ساعت ٤ميريم سفارت ميگيريم.ممنون بابت راهنمايياتون.

تبريك فراوان بابت ويزا Smile))))))
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، hamid99 ، smpf ، 1362amin1362 ، آزاده_امین
من روزها هر نیم ساعت و همسرم هر یک ربع و شبها هر کدوممون یه لپ تاب بدست و لحظه به لحظه سایت ها رو چک می کنیم .اصلا همه چیز ریخته بهم همش بین سیس و سفارت و مهاجر سرا می گردیم نرفته دیوونه شدیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: