کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه

دوستان یه مطلب که حالا متوجه شدم. این جواب حالا مال ایمیلی هستش که تو 6 جولای فرستادم و مال امروزم رو جواب تمپلت دادن. و نکته بعدیش اینکه اون ایمیلی که جوابش رو بالا گذاشتم جوابش رو همون موقع فرستادن اما به دست من نرسیده
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: mkamyab ، 1362amin1362 ، sadri54 ، پرسپولیس6 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 14:39)mfte.teacher نوشته:  علما، اساتید عظام لاتاری
لطفا به این سوال من جواب بدین
با این وضعیت کلیرنس ابوظبی و حوادثی برای من اتفاق افتاده و همچنین هفته آینده اون مهلت ۴ ماهه ای به من گفتن تموم میشه، آیا کلیر خواهم شد. یا ایمیل بزنم و انصراف بدم
منظورت حرف افيسره تيچر جان?
رو اون كه اصلا حساب نكن اون يه چيزي ميگه لحظه اي پي كه سكته نزني
مثلا اگر ماه هاي اول بري ميگه ٣ تا ٦ ماه بعد همون شخص الان بره ميگه ٢ ٣ ماه .
شما راحت زندگي ات رو بكن با ارامش چك كن مياد بالاخره ويزات Smile
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، samane1363 ، Memolk ، 1362amin1362 ، hamid99 ، sadri54 ، areb1356 ، M.d ، mfte.teacher ، پرسپولیس6 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 16:19)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:14)mfte.teacher نوشته:  Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
دوستان یه مطلب که حالا متوجه شدم. این جواب حالا مال ایمیلی هستش که تو ۶ جولای فرستادم و مال امروزم رو جواب تمپلت دادن. و نکته بعدیش اینکه اون ایمیلی که جوابش رو بالا گذاشتم جوابش رو همون موقع فرستادن اما به دست من نرسیده

تیچر جان فکر نکنم تفاوت بین کلمات نشونه خاصی باشه.
من review رو یه سرچی کردم توی همین تاپیک خودمون: 5 6 تای اول رو باز کردم به اینا رسیدم:

نمــــونه یک نمــونه دو

موفق باشی.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-09 ساعت 15:13)aria802 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 13:48)smhh7441 نوشته:  دوستان، همراهان و عزیزان

ما باز هورا.......................................................................
شدیم.............................................

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

هورا.......................................................Smile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

مخلص همگیSmileSmileSmileSmile
حسین

سلام مبارک باشه به سلامتی
تا کی وقت دادن بری ویزا را بگیری؟
ممنون از لطفتان
تا 26 جولای
البته من امروز پاسپورت رو پیکاپ کردم
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: Memolk ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، آزاده_امین ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 15:48)azad229 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 15:20)smhh7441 نوشته:  ممنون از ابراز لطف و محبت همه دوستان عزیز
SmileWinkBig GrinShyRolleyes
تا چه تاریخی مهلت دارید برید ویزا را بگیرید؟

فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk

تا 26 جولای
البته من امروز پاسپورت رو پیکاپ کردم
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamid99 ، Memolk ، p00ya2001 ، bahar101 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 16:26)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:19)mfte.teacher نوشته:  
نظر دوستان چیه؟
دوستان یه مطلب که حالا متوجه شدم. این جواب حالا مال ایمیلی هستش که تو ۶ جولای فرستادم و مال امروزم رو جواب تمپلت دادن. و نکته بعدیش اینکه اون ایمیلی که جوابش رو بالا گذاشتم جوابش رو همون موقع فرستادن اما به دست من نرسیده

تیچر جان فکر نکنم تفاوت بین کلمات نشونه خاصی باشه.
من review رو یه سرچی کردم توی همین تاپیک خودمون: ۵ ۶ تای اول رو باز کردم به اینا رسیدم:

نمــــونه یک نمــونه دو

موفق باشی.

جلال جان منم با دوستمون علیرضا موافقم و نمیشه خیلی برا این دو کلمه تفسیر جداگانه ای در نظر گرفت فقط چیزی که مشخصه مراحل اداری پرونده شما تمام شدست و با یک رویو ساده و کوتاه مدت انشالا ایمیل کلییری رو دریافت خواهی کرد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
اینم حال یک سال اخیر من! درسو ول کردم اپلای دکترا رو ول کردم، کارو ول کردمو چون کوه ایستادم اما ...

مـا مـی دويـم و جـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

قـولـی کـه عـشـق داده بـه جـايـی نـمـی رسـد

چـون کـوه روی حـرفِ خـودم ايـسـتـاده‌ام

کـوهـی کـه ايـسـتـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد!

دريـا هـنـوز هـسـت ولـی مـانـده‌ام چـرا

ايـن رودِ بـی اراده بـه جـايـی نـمـی رسـد

دنـيـا هـمـيـشـه عـرصـه ی پـيـچـيـده بـودن اسـت

آدم کـه صـاف و سـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

تـاريـخ را ورق زدم و مـطـمـئـن شـدم

هـرگـز کـسـی پـيـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد

مـن حـاضـرم قـسـم بـخـورم مـسـت نـيـسـتـم

ايـن چـنـد جـرعـه بـاده بـه جـايـی نـمـی رسـد !
نظر دوستان چیه؟
تیچرجان پیشاپیش به شما تبریک می گم چون ایمیل ماقبل آخر ما هم نوشته بود دارند ریویوو می کنند یعنی پروسه تموم شده و حالا دارند بازنگری می کنند. امید به خدا بزودی هوررااای بلندی برای شما می کشیم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
امروز یکی از دوستام برای ویزای غیر مهاجرتی انکارا بود که به بنده خدا ویزا کلا ندادن.درباره شرایط پیگیری ویزای لاتاری از سفارت پرسیده بود بهش گفته بودن اینجا اصلا پیگیری نمیشه جوابا از یو اس میاد و اینجا برای تحویل مدارکه.اینم از زندگی ما.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، mkamyab ، smpf
دوستان من میخوام در مورد شرایطم با یه وکیل صحبت کنم ببینم میشه از اون ور کاری پیش برد یا نه.حالا اگه شما وکیل معتمدی سراغ دارید که بتونم باهاش ارتباط داشته باشم ممنون میشم کمکم کنید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، bahar101 ، moj21 ، Atis ، smpf
به امید شنیدن خبرای خوب خوب امشب که باعث بشه همه یه جونه دوباره بگیرن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، sinapco ، arash56 ، sadri54 ، mel ، mehdiyk ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Daneshjo ، bahar101 ، mkamyab ، nora-nora ، SAAM_60 ، لیدا59 ، moj21 ، smpf
(2015-07-09 ساعت 18:02)satan نوشته:  به امید شنیدن خبرای خوب خوب امشب که باعث بشه همه یه جونه دوباره بگیرن
RolleyesRolleyesRolleyes
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، bahar101 ، mfte.teacher ، SAAM_60 ، moj21 ، smpf
امروز تو ceac کیس 5826 issued
تشکر کنندگان: mel ، 1362amin1362 ، mkamyab ، Daneshjo ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، sadri54 ، moj21 ، smpf
يه چیز عجیب غریب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چرا دوباره تو سی اک آپ خوردم ؟؟؟
امروز 9 جولای دوباره آپ خوردم
هنوز پاسپورتم نرسیده سفارت ، رفت تا یگشنبه
البته نامه ی سایت ابوظبی کماکان سرجاشه
ما که آخرش نفهمیدیم کی به کیه

لطفا یه راهنمایی سریع ، متشکرم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، bahar101 ، mkamyab ، AliReza.Sh ، پرسپولیس6 ، sadri54 ، moj21 ، smpf
نظر دوستان چیه؟

دوست عزیز من یکماه پیش ایمیل زدم عین جواب شمارو برام فرستادن. فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه. اما بازم شما استاد زبان هستید . بنظر شما فرقی داره ؟
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، moj21 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان