کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-09 ساعت 13:48)smhh7441 نوشته:  دوستان، همراهان و عزیزان

ما باز هورا.......................................................................
شدیم.............................................

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

هورا.......................................................Smile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

مخلص همگیSmileSmileSmileSmile
حسین

حسین جان مبارک باشه
بیزنس و راه بنداز تا منم بیام
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: soruosh ، SAAM_60 ، hamid99 ، smhh7441 ، SAMBAR ، smpf ، 1362amin1362 ، M.d ، آزاده_امین
(2015-07-09 ساعت 01:51)mkamyab نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 01:26)gonbad61 نوشته:  سلام دوستان
مگه واسه هر کیس نامبر با هر تعداد نفر فقط یک صفحه بیشتر توی سیس باز میشه که دوستان میگن مثلا واسه من تنها اپ خورده یا کل خانواده اپ خورده؟

دوست عزیز بر روی هر کدام از اعضای خانواده در همان صفحه کلیک بفرمایید عنوان کیس نامبر در انتها با شماره ی اعضای خانواده تغییر میکنه که ممکنه APیکی باشند یا نه

02 همسر و 03فرزندمیشه دیگه؟!؟؛؟!
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Memolk ، smpf ، SAAM_60 ، 1362amin1362
علما، اساتید عظام لاتاری
لطفا به این سوال من جواب بدین
با این وضعیت کلیرنس ابوظبی و حوادثی برای من اتفاق افتاده و همچنین هفته آینده اون مهلت 4 ماهه ای به من گفتن تموم میشه، آیا کلیر خواهم شد. یا ایمیل بزنم و انصراف بدم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، Memolk ، smpf ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei
دوستان ویزا گرفته و کلیر شده تبریک فراوان
ان شا ا... بقیه منتظر ها هم زودتر جوابشون بیاد
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن

ما باز هورا.......................................................................

روز ۷ جولای خانمم یه آپ شبانه داشت و دیروز با ایمیل سفارت ابوظبی(در ساعت دو و نیم ظهر ) خوشبختانه کلیییییییییییییییییییییییییییییییر شد.SmileSmile

از هم دوستان، مدیران و پیشکسوتان، خانم‌ها، آقایون و بخصوص همشهریان عزیز شیرازی که اینجا هستند تشکر میکنم. بخصوص از آقا رضای گل و گلاب(مدیر عزیز)، رادوین عزیز، آقا پویا، دوست عزیز ورچندی و تک تک دوستان دیگری که با اطلاع رسانی، راهنمایی و شادی آفرینی این دوره رو برای ما آسان کردند صمیمانه تشکر میکنم.

برای همه دوستان مصاحبه شده و مصاحبه نشده و دوستانی که مثل من نصف و نیمه کلیر شده بودند از ته دل و صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم. .....

و اینکه علیرغم کلیر شدن فکر نکنم بتونم از این تاپیک و دوستان عزیزی که اینجا هستن دل بکنم. ولی امیدوارم همه با ویزا از این تاپیک به سلامتی برن و جاهای خوب خوب همدیگه رو باز ببینیم

حسین
تبریک دوست عزیز، ایشالا بعد از این هم همیشه دلتون آروم و لبتون خندون باشه
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: fa15 ، smpf ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-07-08 ساعت 19:16)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 19:05)رضا۲۰۱۵ نوشته:  والا نميدونم

شاید اگر همه عزیزان همکاری میکردن و در منتظرسرا عضو میشدن امکان دستیابی به اینچنین امارهایی فراهم میشد.

سلام
یک تاپیک داریم توی مهاجر سرا به نام شماره کیس برندگان که من فکر میکنم این تاپیک روزهای اول که میخاستیم امار ایرانیها را در بیاریم یک کم به درد می خورد اما الان دیگه تقریبا بی استفاده مونده چون بعدش سیمون خیلی دقیق تراکم کیسها و تعداد کیسهای ایرانی را اعلام کرد
حالا چند روزه خاستم یک پیشنهاد بدم:
پیشنهادم اینه که یک تاپیک دیگه ایجاد بشه تا افراد شماره کیس، تاریخ مصاحبه، تاریخ دریافت ویزا، یا علت کلیرنس خوردن و به طوری کلی یک شرح مختصر از کیسها باشه یک چیزی مثل همین امضاها که بشه خیلی سریع مدت زمان کلیرنس افراد، کمترین مدت انتظار و بیشترین مدت انتظار در آنجا ثبت بشه که دوستان هم مدام اینجا کانتر نندازندBig Grin .
با تشکر از جناب مدیر
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، zohreh-gh ، hamid99 ، smpf ، samane1363 ، 1362amin1362 ، M.d ، nora-nora ، moj21
(2015-07-09 ساعت 14:39)mfte.teacher نوشته:  علما، اساتید عظام لاتاری
لطفا به این سوال من جواب بدین
با این وضعیت کلیرنس ابوظبی و حوادثی برای من اتفاق افتاده و همچنین هفته آینده اون مهلت ۴ ماهه ای به من گفتن تموم میشه، آیا کلیر خواهم شد. یا ایمیل بزنم و انصراف بدم
تیچر عزیز به من هم گفتن حداکثر سه ماه وقتی 4 ماه گذشت نامه سوم رو زدم که شما گفتید 3 ماه ولی الان از 4 ماه هم گذشته پس از کلیرنس ما خبری نشد و ویزای ما کو؟؟؟!!! Big Grin ما را خواستند و با دست ادب ویزایمان را دادند. شما نیز یک نامه جانانه ولی محترمانه برایشان بنویسید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
(2015-07-09 ساعت 14:10)nora-nora نوشته:  من روزها هر نیم ساعت و همسرم هر یک ربع و شبها هر کدوممون یه لپ تاب بدست و لحظه به لحظه سایت ها رو چک می کنیم .اصلا همه چیز ریخته بهم همش بین سیس و سفارت و مهاجر سرا می گردیم نرفته دیوونه شدیم.

ما هم مثل شما شدیم
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Memolk ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، nora-nora ، آزاده_امین ، moj21
(2015-07-09 ساعت 14:45)ebrahim1e نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 19:16)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 19:05)رضا۲۰۱۵ نوشته:  والا نميدونم

شاید اگر همه عزیزان همکاری میکردن و در منتظرسرا عضو میشدن امکان دستیابی به اینچنین امارهایی فراهم میشد.

سلام
یک تاپیک داریم توی مهاجر سرا به نام شماره کیس برندگان که من فکر میکنم این تاپیک روزهای اول که میخاستیم امار ایرانیها را در بیاریم یک کم به درد می خورد اما الان دیگه تقریبا بی استفاده مونده چون بعدش سیمون خیلی دقیق تراکم کیسها و تعداد کیسهای ایرانی را اعلام کرد
حالا چند روزه خاستم یک پیشنهاد بدم:
پیشنهادم اینه که یک تاپیک دیگه ایجاد بشه تا افراد شماره کیس، تاریخ مصاحبه، تاریخ دریافت ویزا، یا علت کلیرنس خوردن و به طوری کلی یک شرح مختصر از کیسها باشه یک چیزی مثل همین امضاها که بشه خیلی سریع مدت زمان کلیرنس افراد، کمترین مدت انتظار و بیشترین مدت انتظار در آنجا ثبت بشه که دوستان هم مدام اینجا کانتر نندازندBig Grin .
با تشکر از جناب مدیر
دوست گرامی صفحه منتظرسرا به همین دلیل ایجاد شده . شما هم میتوانید به همین ادرس http://montazersara.net/ رفته و عضو شوید تا امار دقیق و شرح وضعیت ارائه شود.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: smpf ، SAAM_60 ، samane1363 ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-07-09 ساعت 10:48)ahuraee نوشته:  هورااااااا
الان سايت ما رو issued كرد
مرسي از همه دوستان واسه كمكاشون به خصوص خانم ليدا و زهره و به خصوص ورچندي عزيز
به نظرتون امروز ويزا رو ميدن؟

سلام
تبریک میگم بتون
وقتی گفتید به خاطر ازدواج به کیستون گیر دادن منم کلی استرس گرفتم
اما الان کلی خوشحالم و واسه شما هم آرزوی یک زندگی شاد و خوشحال در یو اس دارم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، smhh7441 ، 1362amin1362 ، moj21 ، smpf

حسین

سلام مبارک باشه به سلامتی
تا کی وقت دادن بری ویزا را بگیری؟
تشکر کنندگان: smhh7441 ، 1362amin1362 ، moj21 ، smpf
ديگه خسته شدم دارم كم مي ارم حوصله هيچ كاري ندارم همش منتظرم پس چرا خبري نمي شه يكي دلداريم بده كاش اصلا برنده نشده بودم يك سال و نيم از زندگيم تو بلاتكليفي گذشت و هي بايد تلقين كنم كه حتما خدا خداسته و .... حكمتي هست
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: mahtaji ، behjat ، SAAM_60 ، satan ، Memolk ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، sadri54 ، arash56 ، mamal amrikaei ، پرسپولیس6 ، nora-nora ، mohammad384 ، moj21 ، smpf
ممنون از ابراز لطف و محبت همه دوستان عزیز
SmileWinkBig GrinShyRolleyes
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

(2015-07-09 ساعت 15:20)smhh7441 نوشته:  ممنون از ابراز لطف و محبت همه دوستان عزیز
SmileWinkBig GrinShyRolleyes
تا چه تاریخی مهلت دارید برید ویزا را بگیرید؟

فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، smpf
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html
این جواب ایمیل هست که برام ایمیلی که یکی دو ساعت قبل فرسادم زدن.
نکته جالبش administrative review هست. نه administrative process به نظر اساتید این دو واژه فرق نداره. برای من که فرق داره به لحاط مفهوم.
نظر دوستان چیه؟
در ضمن جواب ایمیل چند روز پیشم رو هم همین امروز داد ولی همون جواب روتین بوده. اما اینجا زحمت دادن و جواب نوشتن.
حالا مونده تحلیل اساتید. و فرق این دو کلمه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان