کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-09 ساعت 19:54)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 18:36)Aghaman نوشته:  يه چیز عجیب غریب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چرا دوباره تو سی اک آپ خوردم ؟؟؟
امروز ۹ جولای دوباره آپ خوردم
هنوز پاسپورتم نرسیده سفارت ، رفت تا یگشنبه
البته نامه ی سایت ابوظبی کماکان سرجاشه
ما که آخرش نفهمیدیم کی به کیه
لطفا یه راهنمایی سریع ، متشکرم

دوست من، با احترام به همه ی افراد جمع مون، به نظرم یه مشورتی با دوستان صاحب نظر و باتجربه تر در این خصوص مثل بهداد، رادوین، رضا، خلیل خواه و ... داشته باشید. بدون شک در ادامه رویه به شما کمک خواهند کرد.
بهترین ها رو براتون آرزو داریم و میدونید که واقعاً دوست داریم که ویزا رو بگیرید.
موفق باشی دوستِ خوبِ من.
منتظر خبراهای خوبت هستیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تیچر جان، شما به بنده لطف دارید. دربست در خدمتیم.

ممنونم علیرضای عزیز
ظاهرا همین الان مشکل حل شد
از دبی بهم اس ام اس زدن که ظهر پاسپورتم رو تحویل دادن
اون آپ هم بخاطر همینه
تا دیشب طرف مربوطه میگفت که یکشنبه پاس ها رو میبره و سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه تحویل میگیره ولی من انقدر غر زدم که بنده ی خدا امروز بدون اینکه به من بگه پاسپورتم رو برده بود ، پس ظاهرا مشکلی نیست ، از لطف شما هم ممنون
اما نتیجه ی اخلاقی :
پاسپورتها رو حداقل تو ماه رمضان هر روز تحویل میگیرند و احتیاجی نیست یکشنبه و سه شنبه مراجعه شود
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اگر ویزام تا یکَشنبه بخوره تو پاسپورت یکشنبه تو اهواز شام میدم ، اهوازی ها جایی قرار نذارن لطفا
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
مدیران و صاحب نظران گرامی
لطف میفرمایید تحلیل کنید چرا خبری از آپدیت و کلیر در ابوظبی نیست؟!!
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، arash56 ، 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، smpf
(2015-07-09 ساعت 20:46)Aghaman نوشته:  

دوست من، با احترام به همه ی افراد جمع مون، به نظرم یه مشورتی با دوستان صاحب نظر و باتجربه تر در این خصوص مثل بهداد، رادوین، رضا، خلیل خواه و ... داشته باشید. بدون شک در ادامه رویه به شما کمک خواهند کرد.
بهترین ها رو براتون آرزو داریم و میدونید که واقعاً دوست داریم که ویزا رو بگیرید.
موفق باشی دوستِ خوبِ من.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنونم علیرضای عزیز
اون آپ هم بخاطر همینه
تا دیشب طرف مربوطه میگفت که یکشنبه پاس ها رو میبره و سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه تحویل میگیره ولی من انقدر غر زدم که بنده ی خدا امروز بدون اینکه به من بگه پاسپورتم رو برده بود ، پس ظاهرا مشکلی نیست ، از لطف شما هم ممنون
اما نتیجه ی اخلاقی :
پاسپورتها رو حداقل تو ماه رمضان هر روز تحویل میگیرند و احتیاجی نیست یکشنبه و سه شنبه مراجعه شود
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اگر ویزام تا یکَشنبه بخوره تو پاسپورت یکشنبه تو اهواز شام میدم ، اهوازی ها جایی قرار نذارن لطفا

اين سري من خدمتتم ، ما كه نمكت رو خورديم داداش
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، smpf
(2015-07-09 ساعت 19:59)rz59 نوشته:  من هم امروز ويزا رو استمپ شده توي پاسپورتم گرفتم، بالاخره انتظار يك ساله به پايان رسيد و وارد مرحله جديد شدم ، اميدوارم اين لحظه شيرين رو همتون بزودي تجربه كنيد و زودتر اين تاپيك رو ببنديد و بريد سراغ تاپيك اولين سفر به آمريكا ، تنها نكته استرس زا براي من در پروسه امسال لاتاري ، تاخير در ارسال فرم ds-260 و تاخير در دعوت به مصاحبه بود، مشكلي كه خيلي ها باهاش روبرو شدن كه فكر كنم تجربه خوبي براي برنده هاي ٢٠١٦ باشه، باز هم ممنون از همه شما دوستاني كه در اين يكسال در اين فروم باهاشون در ارتباط بودم و همينطور مديران محترم.
ضمنا به نظر من سرعت كار ابوظبي كاملا خوبه، چون ١ روز بعد تحويل پاسپورت ، ايشود شدم و بعد ٣ روز هم پاسم ، مهمور شده به ويزا به من تحويل داده شد.

مبارک باشه دوست عزیز.
امیدوارم سفر خوبی داشته باشید.
دقیقاً همینه که شما میفرمائید و این پیام شما میتونه تجربه خوبی باشه واسه دوستان 2016 ای، گرچه دوستان زحمت کشیدن و این موضوع رو مدام در تاپیک های 2016 تکرار کردن تا کسی بخاطر دیر پر کردن فرم از قافله جا نمونه.
لطفاً اگه قبلاً در مورد شرایط تون توضیح ندادید توضیحی بفرمائید تا دیگران استفاده کنن (من یادم نمیاد شایدم شما توضیح داده باشید و حافظه من یاری نکنه).
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: rz59 ، 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، Aghaman ، moj21 ، bahar101 ، smpf
دوستان عزیز وچشم انتظار با سلام وعرض ادب.امیدوارم که همگی شما عزیزان ویزای ثروتمندترین ونیرومندترین کشوردنیا رو درپاسپورتهایتان دریافت نمائید.
این مساله ای رو که میگم مربوط به خودمه واصلا قصد ناامیدنمودن بقیه دوستان رو ندارم،بنده با مطالعه تاپیک ها ودیدن انتظارهای 4،5،6 وحتی 7 ماهه!!! عطای ویزا رو به لقایش بخشیدم بنده که 21 جون مصاحبمون بود 99% تا آخرسپتامبرویزائی بهم نخواهد رسید فقط دلم میخواست یکی ازدولتمردان امریکا را رو در رو ببینم و بگم چرا با سرنوشت بسیاری از ما ایرانیان بازی میکنید کیلو کیلو ویزای لاتاری به این نپالی ها و نیجریه ای ها میدین ولی ایرانی بیچاره رو لای مگنه میذارین،آخه امریکائی که در2 تماس موبایلی رد بن لادن میزنه و پیداش میکنه نمیتونه یه برنده لاتاری رو که با هزارامید و آرزو چشم به شروع یه زندگی جدید دوخته رو در کمترازیک هفته کلیرکنه؟ والله میتونن من به این نتیجه رسیدم که دلشون نمیخواد مسلمان های بیشتری وارد امریکا بشوند.این لابی قدرتمند یهود دست اداره مهاجرت رو هم بسته که ایرانی های زیادی وارد امریکا نکنند و بقیه سهمیه ها رو هم بدند به بقیه کشورها.لطفا پاسخ سوال بنده رو مرحمت فرمائید:همسرم و فرزندانم که ویزا گرفتن وقتی وارد امریکا شدند و برای من درخواست کنند بعد ازچه مدتی بهم ویزا خواهند داد؟با آرزوی کلیرشدن همه شما عزیزان و دریافت ویزا برایتان
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: hamid99 ، sadri54 ، 1362amin1362 ، raminvet ، moj21 ، bahar101 ، Memolk
(2015-07-09 ساعت 21:02)Shaft نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 20:46)Aghaman نوشته:  
موفق باشی دوستِ خوبِ من.
ممنونم علیرضای عزیز
اون آپ هم بخاطر همینه
اما نتیجه ی اخلاقی :
موفق باشید
نتیجه اخلاقی دوم :
اين سري من خدمتتم ، ما كه نمكت رو خورديم داداش

داداش گلم، جداً با خبرت شادم کردی.
ممنون از اطلاع رسانی سریعت.
امیدوارم خیلی زود ویزا توی دستات باشه که این ویزا واقعاً دیدن داره و تا توی دستت نباشه خیالت راحت نیست ... Big Grin
یه توصیه به دوستان و زحمت برای Aghaman عزیز و شرمندگی من برای پیشنهادم: اگه آژانسی که کار پیکاب ویزای ایشون رو انجام داده به همین سرعت هم ویزا رو به دستشون برسونه احتمالاً آژانس قابل اعتماد با عملکردی خوب و زمان تحویل دهی مناسب هست. میتونید به ایشون پیام بزنید و مشخصات آژانس رو ازشون بگیرید.

توی پرانتز:
آقا ما هم شام دعوتیم؟ CoolBig Grin
Shaft عزیز، اگه برنامه م جور بشه این دفعه منم پایه ی دعوت کردنم حاجی.

Aghaman دوست داشتنی، ما هم با شما انتظار میکشیم واسه ویزاتون. بی خبرمون نذار.
[font=Courier]
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: sadri54 ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، Aghaman ، moj21 ، bahar101 ، Memolk
(2015-07-09 ساعت 20:34)areb1356 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 19:59)rz59 نوشته:  من هم امروز ويزا رو استمپ شده توي پاسپورتم گرفتم، بالاخره انتظار يك ساله به پايان رسيد و وارد مرحله جديد شدم ، اميدوارم اين لحظه شيرين رو همتون بزودي تجربه كنيد و زودتر اين تاپيك رو ببنديد و بريد سراغ تاپيك اولين سفر به آمريكا ، تنها نكته استرس زا براي من در پروسه امسال لاتاري ، تاخير در ارسال فرم ds-260 و تاخير در دعوت به مصاحبه بود، مشكلي كه خيلي ها باهاش روبرو شدن كه فكر كنم تجربه خوبي براي برنده هاي ٢٠١٦ باشه، باز هم ممنون از همه شما دوستاني كه در اين يكسال در اين فروم باهاشون در ارتباط بودم و همينطور مديران محترم.
ضمنا به نظر من سرعت كار ابوظبي كاملا خوبه، چون ١ روز بعد تحويل پاسپورت ، ايشود شدم و بعد ٣ روز هم پاسم ، مهمور شده به ويزا به من تحويل داده شد.

ضمن تبریک برای گرفتن ویزاتون و آرزوی موفقیت های آتی..
شما چه روزی پاس رو تحویل دادین و چه روزی تحویل گرفتینش؟
خيلي ممنون دوست عزيز
پاس رو روز دوشنبه ساعت ١٢ تحويل دادم و روز پنجشنبه هم ساعت ١٢ تحويل گرفتم، ضمن اينكه سه شنبه شب تو سايت ايشود شدم فكر كنم چهارشنبه هم ميرفتم ويزا رو گرفته بودم.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sadri54 ، 1362amin1362 ، Jefferson ، پرسپولیس6 ، moj21 ، ریحانا ، bahar101 ، Memolk ، mkamyab ، r.bazargan
(2015-07-09 ساعت 21:24)AliReza.Sh نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز.
امیدوارم سفر خوبی داشته باشید.
دقیقاً همینه که شما میفرمائید و این پیام شما میتونه تجربه خوبی باشه واسه دوستان ۲۰۱۶ ای، گرچه دوستان زحمت کشیدن و این موضوع رو مدام در تاپیک های ۲۰۱۶ تکرار کردن تا کسی بخاطر دیر پر کردن فرم از قافله جا نمونه.
لطفاً اگه قبلاً در مورد شرایط تون توضیح ندادید توضیحی بفرمائید تا دیگران استفاده کنن (من یادم نمیاد شایدم شما توضیح داده باشید و حافظه من یاری نکنه).
موفق باشید.

ضمن تشكر از لطف شما ، بعد از اينكه برگشتم تهران حتما يك سفرنامه براتون تو فروم ميزارم.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، r.bazargan
(2015-07-09 ساعت 21:30)Jefferson نوشته:  دوستان عزیز وچشم انتظار با سلام وعرض ادب.امیدوارم که همگی شما عزیزان ویزای ثروتمندترین ونیرومندترین کشوردنیا رو درپاسپورتهایتان دریافت نمائید.
این مساله ای رو که میگم مربوط به خودمه واصلا قصد ناامیدنمودن بقیه دوستان رو ندارم،بنده با مطالعه تاپیک ها ودیدن انتظارهای ۴،۵،۶ وحتی ۷ ماهه!!! عطای ویزا رو به لقایش بخشیدم بنده که 21 جون مصاحبمون بود 99% تا آخرسپتامبرویزائی بهم نخواهد رسید فقط دلم میخواست یکی ازدولتمردان آمریکا را رو در رو ببینم و بگم چرا با سرنوشت بسیاری از ما ایرانیان بازی میکنید کیلو کیلو ویزای لاتاری به این نپالی ها و نیجریه ای ها میدین ولی ایرانی بیچاره رو لای مگنه میذارین،آخه آمریکائی که در۲ تماس موبایلی رد بن لادن میزنه و پیداش میکنه نمیتونه یه برنده لاتاری رو که با هزارامید و آرزو چشم به شروع یه زندگی جدید دوخته رو در کمترازیک هفته کلیرکنه؟ والله میتونن من به این نتیجه رسیدم که دلشون نمیخواد مسلمان های بیشتری وارد آمریکا بشوند.این لابی قدرتمند یهود دست اداره مهاجرت رو هم بسته که ایرانی های زیادی وارد آمریکا نکنند و بقیه سهمیه ها رو هم بدند به بقیه کشورها.لطفا پاسخ سوال بنده رو مرحمت فرمائید:همسرم و فرزندانم که ویزا گرفتن وقتی وارد آمریکا شدند و برای من درخواست کنند بعد ازچه مدتی بهم ویزا خواهند داد؟با آرزوی کلیرشدن همه شما عزیزان و دریافت ویزا برایتان
اصلا ربطي نداره به تاريخ مصاحبه نداره، شما ويزا ميگيري.
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، Jefferson ، SAAM_60 ، 1362amin1362 ، hamid99 ، پرسپولیس6 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، mkamyab ، nimanoush
(2015-07-09 ساعت 21:30)Jefferson نوشته:  دوستان عزیز وچشم انتظار با سلام وعرض ادب.امیدوارم که همگی شما عزیزان ویزای ثروتمندترین ونیرومندترین کشوردنیا رو درپاسپورتهایتان دریافت نمائید.
این مساله ای رو که میگم مربوط به خودمه واصلا قصد ناامیدنمودن بقیه دوستان رو ندارم،بنده با مطالعه تاپیک ها ودیدن انتظارهای ۴،۵،۶ وحتی ۷ ماهه!!! عطای ویزا رو به لقایش بخشیدم بنده که 21 جون مصاحبمون بود 99% تا آخرسپتامبرویزائی بهم نخواهد رسید فقط دلم میخواست یکی ازدولتمردان آمریکا را رو در رو ببینم و بگم چرا با سرنوشت بسیاری از ما ایرانیان بازی میکنید کیلو کیلو ویزای لاتاری به این نپالی ها و نیجریه ای ها میدین ولی ایرانی بیچاره رو لای مگنه میذارین،آخه آمریکائی که در۲ تماس موبایلی رد بن لادن میزنه و پیداش میکنه نمیتونه یه برنده لاتاری رو که با هزارامید و آرزو چشم به شروع یه زندگی جدید دوخته رو در کمترازیک هفته کلیرکنه؟ والله میتونن من به این نتیجه رسیدم که دلشون نمیخواد مسلمان های بیشتری وارد آمریکا بشوند.این لابی قدرتمند یهود دست اداره مهاجرت رو هم بسته که ایرانی های زیادی وارد آمریکا نکنند و بقیه سهمیه ها رو هم بدند به بقیه کشورها.لطفا پاسخ سوال بنده رو مرحمت فرمائید:همسرم و فرزندانم که ویزا گرفتن وقتی وارد آمریکا شدند و برای من درخواست کنند بعد ازچه مدتی بهم ویزا خواهند داد؟با آرزوی کلیرشدن همه شما عزیزان و دریافت ویزا برایتان

دوست عزیز من، همه میدونیم فشار زیادی روی شما و دوستانی که ویزای نصفه نیمه گرفتن هست و در این موضوع هیچ شکی نیست و انکارنشدنی ست ...
هنوز برای ناامید شدن تون وقت بسیار است!!
با احترام به نظر شما، کیس شما دقیقاً مثال نقض صحبت خودتون هست.
صحبت شما همون روحیه ایه که بهتره پیش از ورود تک تک مون به آمـ ـریـ ـکا تغییر پیدا کنه. من مدام به همسر خودمم یادآوری میکنم که اونا الزامی برای دادن ویزا به ما ندارن و در بدترین حالت هیچ دلیلی هم وجود نداره که به قول شما عدالت (با معیارهای ما) رو رعایت کنن.
طبعاً هر قانونی در هر کشور برای بهبود اون کشور و در جهت منافع اونا پایه گذاری شده. و نیازی نیست اونا چیزی رو به ما جواب بدن. همونطوری که واقعاً دلیلی نداره مسئولیت برون رفت از اوضاع بد فعلی مون رو به گردن اونا بندازیم.
خوشبختانه در یک مورد منافع اونا با شانس ما همسو شده و اتفاقات خوبی برامون داره رقم میخوره.
شما هم نگران نباشید و امیدورام به زودی کلیر بشید و ویزا بگیرید.
شما که اینطوری میگید پس ما که هنوز حتی شماره مون هم کارنت نشده چی باید بگیم !!
موفق باشید.
[font=Courier]
[/font]
[font=Courier]
[/font]
(2015-07-09 ساعت 20:15)lilimohajer2015 نوشته:  دوستان کسی میدونه برای تحویل پاسپورت به سفارت ابوظبی برای صدور ویزا چه روزهایی و چه ساعتهایی تا 30 جولای باید مر اجعه کرد در رمضان و بعد از رمضان
دوست عزيز در ماه رمضان هر روز از يكشنبه تا پنجشنبه ساعت ١٢ ظهر پاسها را تحويل ميگيرن و هر روز هم در همون ساعت با توجه به تاريخي كه در رسيد دريافت پاسپورت به شما تحويل ميشه ويزا رو تحويل ميدهند با ذكر اين نكته كه سفارت از ١٩ تا ٢٣ جولاي بخاطر عيد فطر تعطيله اما بعد از اين تاريخ و بعد از ماه رمضان دوباره برنامه كاري سفرت عادي ميشه يعني روزهاي يكشنبه و سه شنبه ساعت ٢ بعد از ظهر براي تحويل پاسپورت و دريافت ويزا.
به نظر من اگر كلير شده ايد حتما از اين فرصت ماه رمضان استفاده كنيد كه اكازيون هست.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، r.bazargan
من امشب خیلی دلم گرفته . تورو خدا هر کسی دلش شکست واسه ما هم دعا کنه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، raminvet ، Jefferson ، M.d ، sadri54 ، arash56 ، samane1363 ، behjat ، satan ، mehdiyk ، SAMBAR ، moj21 ، ریحانا ، bahar101 ، Memolk ، ALISHARIFI ، r.bazargan
(2015-07-09 ساعت 21:47)Shaft نوشته:  
جناب این برنمه لاتاری مثل ی توپ میمونه که هر لحظه هزار دور میزنه و هر بارم یه طرفی هستش. این مسئله تاریخ مصاحبه نباید باعث نا امیدی تون بشه بخصوص اسنکه شما خوشبختانه نصف خانواده ویزا گرفتن و فق شما موندین با توجه به اینکه سیاست بر اینه که نصف و نیمه ها نمون و تو ماهای آخر کلیری سرعت بیشتری بخود میگیره اصلا نگران نباشین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-07-09 ساعت 22:07)mfte.teacher نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 21:47)Shaft نوشته:  
جناب این برنمه لاتاری مثل ی توپ میمونه که هر لحظه هزار دور میزنه و هر بارم یه طرفی هستش. این مسئله تاریخ مصاحبه نباید باعث نا امیدی تون بشه بخصوص اسنکه شما خوشبختانه نصف خانواده ویزا گرفتن و فق شما موندین با توجه به اینکه سیاست بر اینه که نصف و نیمه ها نمون و تو ماهای آخر کلیری سرعت بیشتری بخود میگیره اصلا نگران نباشین

آمییییین
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Jefferson ، mfte.teacher ، moj21 ، ریحانا ، bahar101
بابا این حرفها چیه دوست عزیز شما بازم خانوادتون ویزا دارن خیلی از بچه ها همشون تو apهستن زندگیمونم داریم میکنیم امیدوارم هستیم ویزامونم میگیریم هورررا میکشیم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان