کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-10 ساعت 12:30)رضا2015 نوشته:  خوب من رفتم ap های اروپا و افریقا رو هم یه دیدی زدم .
ظاهرا تایم های کلیر هم داره هم زمان پیش میره و توی افریقا و اروپا هم الان کلیرنس رسیده به اواخر مارچ و اوایل اپریل .

امیدوارم همین طور ادامه پیدا کنه و دوستان مارچ و اپریلی تو این ماه و نهایتا ماه دیگه کلیر بشن.

هیپپیییییییییییییییییییییییییییییپ هورا برای رضا که ریشش و زد داره میره یو اس ! Smile
آقا رضا پس ما ها چه به سرمون میاد

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، samane1363 ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 12:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 12:30)رضا۲۰۱۵ نوشته:  خوب من رفتم ap های اروپا و افریقا رو هم یه دیدی زدم .
ظاهرا تایم های کلیر هم داره هم زمان پیش میره و توی افریقا و اروپا هم الان کلیرنس رسیده به اواخر مارچ و اوایل اپریل .

امیدوارم همین طور ادامه پیدا کنه و دوستان مارچ و اپریلی تو این ماه و نهایتا ماه دیگه کلیر بشن.

هیپپیییییییییییییییییییییییییییییپ هورا برای رضا که ریشش و زد داره میره یو اس ! Smile

این رضا نه ، اون رضاWinkWinkWink
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، bahar101 ، smpf ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 12:30)رضا2015 نوشته:  خوب من رفتم ap های اروپا و افریقا رو هم یه دیدی زدم .

آقا رضا سپاسگذار و قدردان زحمات شما هستیم ....ممنون برادر
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: HERMES7 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، mfte.teacher ، بابراس
سفارت آنکارا دو هفته ای میشه که رفته تو لک ....هیچ خبری ازش نیست ....دوستان کسی از آنکارا آپ دریافت نکرده ؟؟؟؟
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، Memolk ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 12:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 12:30)رضا۲۰۱۵ نوشته:  خوب من رفتم ap های اروپا و افریقا رو هم یه دیدی زدم .

لیدا جان شما که تا من یه چیزی میگم اشکتون میاد دم مشکتون Smile
شما از مارچی ها هم جلوتری هر ان ممکنه کلیری شما بیاد.
سلام بر دوستان عزيزم
راديو لاتارى برنامه داره باز تو كانال TMTV اگه اشتباه نكنم ساعت 18:20 بود، خواستين نگاه كنيد.
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، bahar101 ، smpf ، samane1363 ، بابراس

عاقا این ریشا بد جور اذیتم کرده بود

دوستانی که در جریان بودن میدونن به خاطر موقعیت کاری بوده و چاره ای نداشتم
ولی تمام تجربیات و البته دردسرهایی که کشیدم رو گفتم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، AliReza.Sh ، bahar101 ، smpf ، mkamyab ، sadri54 ، Memolk ، samane1363 ، بابراس
(2015-07-09 ساعت 22:53)annahitaa نوشته:  ميشه بگين قيمتش هم چقدر شده؟

من از شیراز برای پیکاپ دادم که قیمتش ۳۵۰ هزار تومان شد' برای ادرس لطفا پیغام خصوصی بدید
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، p00ya2001 ، bahar101 ، smpf ، Memolk ، بابراس
میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه Big GrinBig Grin
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته:  میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید

من هم که همیشه آخر ماجرا میرسم ای بابا .
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، smpf ، 1362amin1362 ، Aghaman ، Memolk ، behjat ، mfte.teacher ، samane1363 ، بابراس
بدبختی من اینقدر خیالم راحت بود یکضرب میگیرم همش داشتم دنبال برگه سفید میگشتم تیک ها را ندیدم ولی خب آفیسره یکدسته برگه آبی دم دستش گذاشته بود به قول یکی از بچه ها با پنبه سر می برید امیدوارم زودکلیربشیم که میشیم فقط الان مشکلم بیماری سی اک هست روزی چندبار چک میکنم
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-07-10 ساعت 13:29)ریحانا نوشته:  بدبختی من اینقدر خیالم راحت بود یکضرب میگیرم همش داشتم دنبال برگه سفید میگشتم تیک ها را ندیدم ولی خب آفیسره یکدسته برگه آبی دم دستش گذاشته بود به قول یکی از بچه ها با پنبه سر می برید امیدوارم زودکلیربشیم که میشیم فقط الان مشکلم بیماری سی اک هست روزی چندبار چک میکنم
این بیماریه اپیدمی شده نگران نباش

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، smpf ، 1362amin1362 ، Memolk ، SAAM_60 ، mfte.teacher
من دیگه حواسم به ریش رضا نبود ایول
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، M.d ، mkamyab ، 1362amin1362 ، Aghaman ، behjat ، Memolk ، آزاده_امین ، samane1363
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته:  میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده

لاله خانم به صورت نامحسوس هستش. از لایک پای پست ها میشه رصدشون کرد. Wink بهجت خانوم هم همینطور، البته هر دو بیشتر سمت تاپیک اولین سفر ...
خلیل خواه عزیز واقعاً نبودش محسوسه.
دقیقاً بهداد هم داره دنبال موقعیت سوق الجیشی برای زدن پایگاه میگرده. همین روزا هم ارتقاش میده احتمالاً ... Big Grin اصن من که دیدیم بهداد داره میره هیوستون خیلی خوشحال شدم، چون فعلاً مقصد ما هم اونوره البته اگه ما رو بطلبه.
رادوین هم وقتی میاد که سوپرکلیر داشته باشیم. الان در کمینه تا این غول بی شاخ و دم کلیرنس رو واسه دوستان شکار کنه.
بابک جون هم درگیر کارای رفتنه.
رضا اا هم که خودش گفت بنده خدا ده روز مریض بوده دو روز دیگه هم عازمه که ایشالله مبارکش باد ... Big Grin
آقا رضا مدیر خودمون دمش گرمه که اینجاست و هوای بچه ها رو داره.
نگران نباش دوست خوب من، اینجا تعدادمون زیاده، هر 4 نفری یه چراغ هم خاموش کنیم باز دعوا میشه ... Big Grin
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان