موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 12:59)mkamyab نوشته: سفارت آنکارا دو هفته ای میشه که رفته تو لک ....هیچ خبری ازش نیست ....دوستان کسی از آنکارا آپ دریافت نکرده ؟؟؟؟
اره والا نمیدونم چه بلایی سرشون اومده هیچ خبری نیست من امیدم به اینه که بعد اعلام نتایج مزاکرات یه خونه تکونی بکنند مخصوصا برای ماهایی که از عهد دقیانوس باقی موندیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 14:23)SAMBAR نوشته: (2015-07-10 ساعت 12:59)mkamyab نوشته: سفارت آنکارا دو هفته ای میشه که رفته تو لک ....هیچ خبری ازش نیست ....دوستان کسی از آنکارا آپ دریافت نکرده ؟؟؟؟
اره والا نمیدونم چه بلایی سرشون اومده هیچ خبری نیست من امیدم به اینه که بعد اعلام نتایج مزاکرات یه خونه تکونی بکنند مخصوصا برای ماهایی که از عهد دقیانوس باقی موندیم.
فسیل شدیم رفت باید کشفمون کنن بخدا
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
تا قبل از کلیر شدن یه فکر داری که کی کلیر میشی بعدش هزار و یک فکر و چکنم چه نکنم !!!!!!!!!!!! من کلی استرس گرفتم و تازه خانواده خودم و شوهرم هم در تشدید این استرس مشارکت فعال دارن!! خواستم بگم بلاتکلیفی خیلی بده ولی باور کنین بعدش هم خیلی حال خوشی نیست!!!!!!!!!!!! البته بقول دوستی خدا خودش گفته که انسان را در رنج و سختی افریده !!! خداست دیگه ! دستش درد نکنه !
و باز بقول دکتر فرخ شادان که افتخار شاگردیش رو در دوره پزشکی و پی اچ دی داشتم اولش سخته بعدش سخت تر میشه ! فقط دنده تون پهن میشه کمتر سختی هارو حس میکنین. به امید پهن شدن دنده هایمان در اسزع وقت!!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 14:38)zhila1393 نوشته: تا قبل از کلیر شدن یه فکر داری که کی کلیر میشی بعدش هزار و یک فکر و چکنم چه نکنم !!!!!!!!!!!! من کلی استرس گرفتم و تازه خانواده خودم و شوهرم هم در تشدید این استرس مشارکت فعال دارن!! خواستم بگم بلاتکلیفی خیلی بده ولی باور کنین بعدش هم خیلی حال خوشی نیست!!!!!!!!!!!! البته بقول دوستی خدا خودش گفته که انسان را در رنج و سختی افریده !!! خداست دیگه ! دستش درد نکنه !
و باز بقول دکتر فرخ شادان که افتخار شاگردیش رو در دوره پزشکی و پی اچ دی داشتم اولش سخته بعدش سخت تر میشه ! فقط دنده تون پهن میشه کمتر سختی هارو حس میکنین. به امید پهن شدن دنده هایمان در اسزع وقت!!
امیدوارم ما هم کلییر شیم این سختیا رو بجون میخریم خیلی انتظار سخته
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته: میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه 

سلام من همیشه هستم لایک میزنم نوشته هارو و برای همه بچه ها دعا میکنم بالاخره نوبت رفتن منم رسیده سه شنبه صبح عازمم بچه ها دعا کنید بتونم از پسش بربیام توکل به خدا و به لطف دعای خیر همه شما دوستان خوبم ،دعا میکنم بزودی همه بچه ها کلیر بشن و اونور همه دوستیها ادامه پیدا کنه الهی آمین
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 16:02)behjat نوشته: (2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته: میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه 

سلام من همیشه هستم لایک میزنم نوشته هارو و برای همه بچه ها دعا میکنم بالاخره نوبت رفتن منم رسیده سه شنبه صبح عازمم بچه ها دعا کنید بتونم از پسش بربیام توکل به خدا و به لطف دعای خیر همه شما دوستان خوبم ،دعا میکنم بزودی همه بچه ها کلیر بشن و اونور همه دوستیها ادامه پیدا کنه الهی آمین
ماشالله ، بهجت خانم داريم يكي يه دونه ، موفق باشي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
امروز با زبون روزه واقعن كسايى كه باعث اين علافى و مشكلات ماها شدن رو نفرين كردم! خدا ايشالا بهشون بفهمونه كه شمايى كه نشستى اونور شيشه، با يك ضن شخصى ملت رو يه سال از زندگى ميندازى، ايشالا يه روزى برسه كه زمان هايى رو كه از اين مردم و از زندگيشون گرفتى همه رو پس بدى!
لعنت به شماها كه درك نداريد.
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-10 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-10 ساعت 17:25 توسط لیدا59.)
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه