کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-10 ساعت 12:59)mkamyab نوشته:  سفارت آنکارا دو هفته ای میشه که رفته تو لک ....هیچ خبری ازش نیست ....دوستان کسی از آنکارا آپ دریافت نکرده ؟؟؟؟
اره والا نمیدونم چه بلایی سرشون اومده هیچ خبری نیست من امیدم به اینه که بعد اعلام نتایج مزاکرات یه خونه تکونی بکنند مخصوصا برای ماهایی که از عهد دقیانوس باقی موندیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: mkamyab ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Aliz12363 ، smpf ، samane1363
(2015-07-10 ساعت 14:23)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 12:59)mkamyab نوشته:  سفارت آنکارا دو هفته ای میشه که رفته تو لک ....هیچ خبری ازش نیست ....دوستان کسی از آنکارا آپ دریافت نکرده ؟؟؟؟
اره والا نمیدونم چه بلایی سرشون اومده هیچ خبری نیست من امیدم به اینه که بعد اعلام نتایج مزاکرات یه خونه تکونی بکنند مخصوصا برای ماهایی که از عهد دقیانوس باقی موندیم.

فسیل شدیم رفت باید کشفمون کنن بخدا

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: mkamyab ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Aghaman ، Memolk ، ریحانا ، mamal amrikaei ، smpf ، samane1363
تا قبل از کلیر شدن یه فکر داری که کی کلیر میشی بعدش هزار و یک فکر و چکنم چه نکنم !!!!!!!!!!!! من کلی استرس گرفتم و تازه خانواده خودم و شوهرم هم در تشدید این استرس مشارکت فعال دارن!! خواستم بگم بلاتکلیفی خیلی بده ولی باور کنین بعدش هم خیلی حال خوشی نیست!!!!!!!!!!!! البته بقول دوستی خدا خودش گفته که انسان را در رنج و سختی افریده !!! خداست دیگه ! دستش درد نکنه !
و باز بقول دکتر فرخ شادان که افتخار شاگردیش رو در دوره پزشکی و پی اچ دی داشتم اولش سخته بعدش سخت تر میشه ! فقط دنده تون پهن میشه کمتر سختی هارو حس میکنین. به امید پهن شدن دنده هایمان در اسزع وقت!!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-07-10 ساعت 14:38)zhila1393 نوشته:  تا قبل از کلیر شدن یه فکر داری که کی کلیر میشی بعدش هزار و یک فکر و چکنم چه نکنم !!!!!!!!!!!! من کلی استرس گرفتم و تازه خانواده خودم و شوهرم هم در تشدید این استرس مشارکت فعال دارن!! خواستم بگم بلاتکلیفی خیلی بده ولی باور کنین بعدش هم خیلی حال خوشی نیست!!!!!!!!!!!! البته بقول دوستی خدا خودش گفته که انسان را در رنج و سختی افریده !!! خداست دیگه ! دستش درد نکنه !
و باز بقول دکتر فرخ شادان که افتخار شاگردیش رو در دوره پزشکی و پی اچ دی داشتم اولش سخته بعدش سخت تر میشه ! فقط دنده تون پهن میشه کمتر سختی هارو حس میکنین. به امید پهن شدن دنده هایمان در اسزع وقت!!
امیدوارم ما هم کلییر شیم این سختیا رو بجون میخریم خیلی انتظار سخته

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، mkamyab ، SAMBAR ، zhila1393 ، sadri54 ، sinapco ، mehdiyk ، behjat ، Memolk ، ریحانا ، mamal amrikaei ، smpf ، samane1363
سلام به تمام هم قطارى هاى عزيز ٢٠١٥
مرسى كه اينقدر به ياد همديگه هستين
راستش اين روزا عين آدمى كه آجر خورده تو سرش گيج گيجم و تنها كارى كه با دقت ميتونم انجام بدم همين سر زدن به مهاجرسرا هست Big Grin
همونطور كه Alireza.sh عزيز گفتن كنترل نامحسوس و رصد كليرنس دوستان رو لابلاى هزار و يك كارانجام ميدم Tongue و دقيقا حواسم هست چه كسانى كلير شدن و با خوشحاليشون خوشحال ميشم و اميدوارم ما بقى هم بزودى اين حس رو تجربه كنن
Aghaman عزيز هميشه حواسشون به غيبتهاى من هست Big Grin و خيلى خوشحالم از اينكه اينقدر تونستم واسه همتون مهم باشم كه به يادم باشين
البته اينروزا حداقل ٨-٧ تا پيام خصوصى بيشتر واسه پيكاپ ويزا دارم چه اونايي كه كلير شدن و چه اونايى كه نگرانن من بزودى برم ينگه دنيا و ميخوان قبلش اطلاعات آژانس پيكاپ ويزا و يا خريد بليط رو ازم بگيرن كه خوشحالم كه كارى از دستم واسه دوستام بر مياد

اگه مثل من و همسرم بچه شهرستان و ساكن تهران باشين اونوقت وقتى بستگان درجه يك ميان كه واسه بدرقه پيش شما باشن و راهيتون كنن درك ميكنين كه حال و هواى خودم و خونه الان در چه وضعى هست و چطورى گيج ميزنين Big Grin Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته:  میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه Big GrinBig Grin

سلام من همیشه هستم لایک میزنم نوشته هارو و برای همه بچه ها دعا میکنم بالاخره نوبت رفتن منم رسیده سه شنبه صبح عازمم بچه ها دعا کنید بتونم از پسش بربیام توکل به خدا و به لطف دعای خیر همه شما دوستان خوبم ،دعا میکنم بزودی همه بچه ها کلیر بشن و اونور همه دوستیها ادامه پیدا کنه الهی آمین
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
(2015-07-10 ساعت 16:02)behjat نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته:  میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید

سلام من همیشه هستم لایک میزنم نوشته هارو و برای همه بچه ها دعا میکنم بالاخره نوبت رفتن منم رسیده سه شنبه صبح عازمم بچه ها دعا کنید بتونم از پسش بربیام توکل به خدا و به لطف دعای خیر همه شما دوستان خوبم ،دعا میکنم بزودی همه بچه ها کلیر بشن و اونور همه دوستیها ادامه پیدا کنه الهی آمین

ماشالله ، بهجت خانم داريم يكي يه دونه ، موفق باشي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamed shayan ، laleht ، Memolk ، hilda60 ، bahar101 ، Aghaman ، AliReza.Sh ، smpf ، behjat ، mkamyab ، samane1363 ، بابراس
ابوظبي تا ٩ ام جولاي كيس هاي اگوستش رو ردي كرده
بعضي از دوستان فكر كنم ٦ ام ايميل زدن ولي هنوز جواب نگرفتن شايد به اين دليل باشه
اميدوارم اين هفته سفارت ها دوباره يه شخمي بزنن.
اقا حيفه ها اون همه ويزا بمونه رو دستتون .
حيفه بوخودا Smile
(2015-07-10 ساعت 16:31)Shaft نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 16:02)behjat نوشته:  

ماشالله ، بهجت خانم داريم يكي يه دونه ، موفق باشي

بهجت جان بهترین ها رو برات ارزو میکنم خدا پشت و پناهت سفرت بی خطر
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: M.d ، laleht ، Memolk ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، Aghaman ، smpf ، behjat ، mkamyab ، samane1363 ، بابراس
به دوستان عزيزم يه عذر خواهى بدهكارم برنامه راديو لاتارى ١٨:٢٠ هست يه اشتباه تايپى داشتم واقعا اشتباه من رو ببخشيدSadSadSad
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: 2015reza ، laleht ، Memolk ، bahar101 ، sadri54 ، 1362amin1362 ، smpf ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 15:56)laleht نوشته:  سلام به تمام هم قطارى هاى عزيز ٢٠١٥
مرسى كه اينقدر به ياد همديگه هستين
راستش اين روزا عين آدمى كه آجر خورده تو سرش گيج گيجم و تنها كارى كه با دقت ميتونم انجام بدم همين سر زدن به مهاجرسرا هست :D
همونطور كه Alireza.sh عزيز گفتن كنترل نامحسوس و رصد كليرنس دوستان رو لابلاى هزار و يك كارانجام ميدم :P و دقيقا حواسم هست چه كسانى كلير شدن و با خوشحاليشون خوشحال ميشم و اميدوارم ما بقى هم بزودى اين حس رو تجربه كنن
Aghaman عزيز هميشه حواسشون به غيبتهاى من هست :D و خيلى خوشحالم از اينكه اينقدر تونستم واسه همتون مهم باشم كه به يادم باشين
البته اينروزا حداقل ٨-٧ تا پيام خصوصى بيشتر واسه پيكاپ ويزا دارم چه اونايي كه كلير شدن و چه اونايى كه نگرانن من بزودى برم ينگه دنيا و ميخوان قبلش اطلاعات آژانس پيكاپ ويزا و يا خريد بليط رو ازم بگيرن كه خوشحالم كه كارى از دستم واسه دوستام بر مياد

اگه مثل من و همسرم بچه شهرستان و ساكن تهران باشين اونوقت وقتى بستگان درجه يك ميان كه واسه بدرقه پيش شما باشن و راهيتون كنن درك ميكنين كه حال و هواى خودم و خونه الان در چه وضعى هست و چطورى گيج ميزنين :D :D

فقط یادت باشه دوست عزیز این نیز بگذرد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: laleht ، hamed shayan ، Memolk ، bahar101 ، 1362amin1362 ، M.d ، smpf ، behjat ، mkamyab ، samane1363 ، بابراس
امروز با زبون روزه واقعن كسايى كه باعث اين علافى و مشكلات ماها شدن رو نفرين كردم! خدا ايشالا بهشون بفهمونه كه شمايى كه نشستى اونور شيشه، با يك ضن شخصى ملت رو يه سال از زندگى ميندازى، ايشالا يه روزى برسه كه زمان هايى رو كه از اين مردم و از زندگيشون گرفتى همه رو پس بدى!
لعنت به شماها كه درك نداريد.

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: mehrdad_123 ، bahar101 ، mahtaji ، 1362amin1362 ، tandis_n_m ، p00ya2001 ، smpf ، mfte.teacher ، بابراس
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، smpf ، SAAM_60 ، mkamyab ، بابراس
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، tandis_n_m ، raminvet ، smpf ، mfte.teacher ، بابراس
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، mfte.teacher ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان