کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
جدآ خیلی ناراحتم برا بچه های منتظر . برا چندمین بار میگم خدا عاقبت همه مونو خیر کنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
دوستان من واقعاً متاسفم.
هر دم از اين باغ بري مي رسد.....
اصلاً نمي دونم چي بگم. متاسفم واقعاً
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

خدايا ، حكمتت چيه؟
يكسال و اندي به اميد اينكه مصاحبه برن دوستان كه شايد ويزا بشن يانه ، اما الان حتي نتونن مصاحبه برن . من واقعا متأسفم براي دوستاني كه كيسشون اعلام نشد ، از خدا ميخوام اشتباهي شده باشه
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
AliReza.sh دوست من ، نميدونم چي بگم ولي از صميم قلب آرزو دارم هر چي خيره براي شما باشه، اميدوارم كه بتوني با اين مساله كنار بياي داداش گلم كه حتما ميتوني
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
یعنی هر کسی که کیسش بالای 7650 باشه دیگه مصاحبه نمیره ؟؟؟؟آخه مگه میشه این همه انتظار ........
انشالله که اشتباهی و همه دوستانی که موندن میرن مصاحبه،خدایا خودت همه را کمک کن
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، m.ghoreishi ، bahar101 ، mkamyab ، mfte.teacher ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 21:07)M.d نوشته:  یعنی هر کسی که کیسش بالای 7650 باشه دیگه مصاحبه نمیره ؟؟؟؟آخه مگه میشه این همه انتظار ........
انشالله که اشتباهی و همه دوستانی که موندن میرن مصاحبه،خدایا خودت همه را کمک کن
این که خیلی بده اصلا امسال معلوم نیست دارن چکار میکنن والا

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس
واقعا شك بزرگي بود !!!
واقعا نميدونم چي بگم
ديشب پيش خودم احتمال ميدادم كه تا ٨٣٠٠ رو اعلام ميكنن !!!
[emoji20] [emoji20]

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sadri54 ، Memolk ، bahar101 ، samane1363 ، بابراس
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101
عليرضا جان. رضا صادقي. ديگر دوستان كارنت نشده. من متاسفم واقعاً. اصلاً بد تو شك هستم. خدا صبر بده بهتون. رضا جان( مدير) تو يه چيزي بگو. الان اين بچه ها حالشون خوب نيست. SadSadSadSad
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: hamid99 ، AliReza.Sh ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، sadri54 ، nimanoush ، Memolk ، fa15 ، bahar101 ، rezasadeghi ، َalikh ، laleht ، samane1363 ، بابراس ، ARSAMNEW
دوستان عزیزم یک مقدار صبر کنید شاید اشتباهی در بولتن رخ داده وگرنه آگوست را کمتر اعلام میکردند و 7650 را برای سپتامبر اعلام میکردند البته ممکن است که اینها از وضعیت تعداد کلیرها در آگوست و لود کاری مطمئن نیستند و شاید این عدد را تغییر دهند یا احیانا اشتباه کرده اند. درهرصورت اینهمه هم استرس به خودتان وارد نکنید چون این نگرانی که به دوستان بالای 7650 وارد میشود به دوستان دیگر هم که پایینتر هستند وارد میشود که نکند ویزاهای امسال در حد پایینتری میخواهد بسته شود پس اصلا به این صحبتها دامن نزنید چون همه میدانیم که اینهمه انتظار و استرس و هزینه و فلج شدن زندگی بسیار وحشتناکه. ولی دوستان ایجاد شدن جو ناامیدی وضعیت را بدتر میکند به همان خدایی که اسم شما را در لاتاری درآورد ایمان داشته باشید و از خداوند بخواهید که هرچه صلاحتان هست اتفاق بیفتد نه آنچه که ما فکر میکنیم صلاحمان است. دیگر چیز زیادی تا آخر پروسه لاتاری امسال نمانده است شما که اینهمه تحمل فرمودید یک مقدار دیگر هم تحمل بفرمائید. خدا شاهده نمیخواهم آرامش بیخودی به شما بدهم چون خودم از زدن حرفهایی که بهشون ایمان ندارم و حرفهای دل خوش کنک خوشم نمیاید. ولی من باور دارم که در این فرصت باقیمانده خبرهای بسیار خوبی برای دوستان منتظر در راه است و حرف همیشگی خودم را دوباره تکرار میکنم امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری است. امیدوارم خداوند به همه دوستان عزیزم قدرت تحمل انتظار طاقت فرسا را به بهترین شکل و با ویزا بدهد.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
حال الانم دقیقا مث حال اواخر پروسه لاتاری پارسالِ، خیلی حس بدی دارم
خدایا به دوستای کیس بالایی مون آرامش بده و خیلی زود یه خوشی خیلی خیلی بزرگتر نصیبشون کن
Sad
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAAM_60 ، Memolk ، bahar101 ، hilda60 ، بابراس ، ALISHARIFI
(2015-07-10 ساعت 21:26)Radwin نوشته:  دوستان عزیزم یک مقدار صبر کنید شاید اشتباهی در بولتن رخ داده وگرنه آگوست را کمتر اعلام میکردند و 7650 را برای سپتامبر اعلام میکردند البته ممکن است که اینها از وضعیت تعداد کلیرها در آگوست و لود کاری مطمئن نیستند و شاید این عدد را تغییر دهند یا احیانا اشتباه کرده اند. درهرصورت اینهمه هم استرس به خودتان وارد نکنید چون این نگرانی که به دوستان بالای 7650 وارد میشود به دوستان دیگر هم که پایینتر هستند وارد میشود که نکند ویزاهای امسال در حد پایینتری میخواهد بسته شود پس اصلا به این صحبتها دامن نزنید چون همه میدانیم که اینهمه انتظار و استرس و هزینه و فلج شدن زندگی بسیار وحشتناکه. ولی دوستان ایجاد شدن جو ناامیدی وضعیت را بدتر میکند به همان خدایی که اسم شما را در لاتاری درآورد ایمان داشته باشید و از خداوند بخواهید که هرچه صلاحتان هست اتفاق بیفتد نه آنچه که ما فکر میکنیم صلاحمان است. دیگر چیز زیادی تا آخر پروسه لاتاری امسال نمانده است شما که اینهمه تحمل فرمودید یک مقدار دیگر هم تحمل بفرمائید. خدا شاهده نمیخواهم آرامش بیخودی به شما بدهم چون خودم از زدن حرفهایی که بهشون ایمان ندارم و حرفهای دل خوش کنک خوشم نمیاید. ولی من باور دارم که در این فرصت باقیمانده خبرهای بسیار خوبی برای دوستان منتظر در راه است و حرف همیشگی خودم را دوباره تکرار میکنم امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری است. امیدوارم خداوند به همه دوستان عزیزم قدرت تحمل انتظار طاقت فرسا را به بهترین شکل و با ویزا بدهد.

دوستان با KCC تماس گرفتن و متاسفانه عدد این ماه بولتن رو تائید کردن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، mfte.teacher ، samane1363 ، بابراس
دیگه کلا کارنت نمیکنن?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، mfte.teacher ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 21:03)Shaft نوشته:  AliReza.sh دوست من ، نميدونم چي بگم ولي از صميم قلب آرزو دارم هر چي خيره براي شما باشه، اميدوارم كه بتوني با اين مساله كنار بياي داداش گلم كه حتما ميتوني

Shaft عزیز، دوست گل من، واقعاً ممنون از همدردیت. این مساله خیلی خیلی واسم ارزش داره. هفته اینده حتماً میبینمتون.

یادم میاد خیلی وقت پیش مطلبی میخوندم در مورد مراحل پس از شنیدن خبر بد. راستش دقیق یادم نیست که بخوام نقل قول کنم فقط چیزایی که یادمه رو میگم.

مرحله اول شوک هست.
خب این مرحله رو منم بعد از دیدن عدد بولتن تجربه کردم. واقعاً شوک خیلی خیلی بزرگی بود. با اینکه من مدام به خانمم میگفتم که ما نباید به این موضوع دل خوش کنیم و دراومدن لاتاری همون قدر که شادمون کرده میتونه ناراحت مون کنه ولی اعتراف میکنم هیچ وقت فکر نمیکردم که انقدر روی من تاثیرگذار باشه.
خب این مرحله با یه دوش آب از سر بنده گذشت!!

مرحله بعد واسه بعضی ها انکاره.
این همون چیزیه که باعث میشه درصد کمی انتهای مغزم حس کنم که شاید اشتباهی شده باشه یا مشکلی باشه یا استثنایی باشه و ...
با رضای عزیزمون صحبت کردم، ایشون خاطرش هست که سال 2013 یک بار بولتن اشتباه اعلام شده بوده و بعد تصحیح شده. خب اینم شاید احتمالش حتی زیر 1 درصد باشه ولی امیدوارکننده نیست واسه من یکی. باید پذیرفت. مضاف بر این که rezasadeghi عزیزمون هم تلفنی با KCC صحبت کردن و عدد تأئید شده.

مرحله بعد پذیرش هست.
خب دیگه باید بپذیریم که خوب یا بد همینه و ما چاره ای جز پذیرش نداریم و این موضوعیه که از کنترل ما خارجه متاسفانه!!

مرحله آخر هم من اسمش رو میذارم بازگشت به Plan B . Wink
خب فکر کنم که چه چیزایی باید تغییر کنه.
اولین مورد اینه که به خانم عزیزم که متاسفانه الان ازم دوره بگم چه اتفاقی افتاده. این خیلی سخته. Sad
دومیش اینه که خوب فکر کنم و تغییراتی در زندگیم بدم.
Plan های مهاجرت دیگه ای که پیش از اومدن لاتاری توی زندگیم داشتم رو دوباره شروع کنم و جدی باشم در موردشون.
خیلی کارا هست که باید انجام بدم. یکی ش هم گذاشتن سفرنامه م هست که واسه همیشه نصفه نیمه موند!! Cool

خب، از Aghaman عزیز که با تماس تلفنی ش همدردی صمیمانه خودش رو ابراز کرد جداً تشکر میکنم و به نگاه و بینش شون آفرین میگم. ایشون خیلی انسان وارسته و مثبت اندیشی هستن و مدام نکاتی رو یاداور میشن که باعث میشه نیمه پر لیوان همش جلوتون چشمک بزنه. ممنون دوست خوبم.

در نهایت اینکه دوستی خیلی چیز باارزشیه و ...

الان دیگه مغزم کار نمیکنه، ببخشید. همینا هم نمیدونم چقدرش رو درست تایپ کردم و چقدرش چرت و پرته.

موفق باشید و شااااااد.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
نه خطی نکشید ولی تو سیس ا پی هستم
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، bahar101 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان