کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-03 ساعت 14:22)faryas نوشته:  این دو تا عشقمو ببینید...فقط آمریکا اصلیش گیر میاد Big Grin

[عکس: so7a533wl0gomgk0hxqx.jpg]
[عکس: s94byv2sm658xrt0ea89.jpeg]

اولی رو منم عاشقشم
Rolleyes
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، aminb ، msr839
سلام دوستان
هرسال قبل از اعلام نتایج لاتاری ، من به سایت مربوط برای دریافت نتیجه لاتاری میرفتم به صفحه ای که "کد رهگیری و نام خانوادگی و سال تولد را میپرسید" و صفحه باز میشد ،
اما الان حدود یک هفته است که از هر نوع اینترنتی ، با استفاده از فیلترشکن و بدون فیلتر شکن و هم با مرورگرهای اینترنتی مختلف حتی اینترنت اسکپلورر این کارو انجام میدم اما
صفحه مربوطه باز نمیشه ، کسی میتونه راهنمایی کنه؟
و یک بار تست کنه و نتیجه باز شدن صفحه را اعلام کنه؟

آدرس سایت:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

سعی کنید وارد قسمت دیدن نتایج شود

باتشکر
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، King Eagle ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 14:31)mreza2023 نوشته:  سلام دوستان
هرسال قبل از اعلام نتایج لاتاری ، من به سایت مربوط برای دریافت نتیجه لاتاری میرفتم به صفحه ای که "کد رهگیری و نام خانوادگی و سال تولد را میپرسید" و صفحه باز میشد ، اما الان حدود یک هفته است که از هر نوع اینترنتی ، با سد غیرقابل عبورشکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن و هم با مرورگرهای اینترنتی مختلف حتی اینترنت اسکپلورر این کارو انجام میدم اما صفحه مربوطه باز نمیشه ، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

آدرس سایت:

باتشکر
دایی دارن سرورش رو چاق میکنن برای ماهه دیگه. همون منیپیولیت دارن میکنن. چند روز دیگه فیکس میشه
تشکر کنندگان: abas_kashan ، alireza_guitar ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 14:25)payamshad نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:15)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:31)almascanada نوشته:  بزنه امسال دربیام یعنی پوز همشونو بزنم زمین وای چقدر خراب میشن اینا یعنی هر موقع ببینمشون میرم رو مغزشون ،میگم چی شد ها شما میگفتی حرف هست همش چرت و پرت هستش مسخرم میکردین ،،،،،،،،،،

Sent from my Lenovo A3000-H

این اتفاق دقیقا برای من افتاد! البته با کمهی فرق.
دامادمون مثل شما منو مسغره می کرد و همیشه می گفت این چیزا چرت و پرته!
اما حالا.....!
حالا منتظر اینه که FBI چکش تموم بشه و بره ارمنستان ویزاشو بگیره!!!!!!!!!!!

به لطف حدا برنده میشی و از همه مهم تر اعصاب خودت راحت میشه ولی به نظر من برای آرامش خودتم که شده کار بد اون ها را بسپر بدست خالق خلقت خودت رهاشون کن . Rolleyes آروم باش و ذهنتو درگیر مسایل منفی نکن
اوکی داداش ان شالله ان شاالله ،بخت و قبال همه خوب باشه همین

تشکر کنندگان: payamshad ، alireza_guitar ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 14:33)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:31)mreza2023 نوشته:  سلام دوستان
هرسال قبل از اعلام نتایج لاتاری ، من به سایت مربوط برای دریافت نتیجه لاتاری میرفتم به صفحه ای که "کد رهگیری و نام خانوادگی و سال تولد را میپرسید" و صفحه باز میشد ، اما الان حدود یک هفته است که از هر نوع اینترنتی ، با سد غیرقابل عبورشکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن و هم با مرورگرهای اینترنتی مختلف حتی اینترنت اسکپلورر این کارو انجام میدم اما صفحه مربوطه باز نمیشه ، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

آدرس سایت:

باتشکر
دایی دارن سرویسشو چاق میکنن برای ماهه دیگه. همون منیپیولیت دارن میکنن. چند روز دیگه فیکس میشه
سرورو از اینترنت خارج کردن تا پردازشای برندگان انجام بدن Smile

فکر کن چقدر حجم پردازش اطلاعاتی میخواد تا هوش مصنوعی عکسها را چک کنه تا مغایر قوانین نباشه
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، pouya007 ، rezijon ، aminb ، Sam2014 ، ostokhan ، msr839 ، King Eagle ، puryapurya
[quote='SORAYA1368' pid='590099' dateline='1428054165']
[quote='Aroma' pid='590082' dateline='1428053007']
[quote='SORAYA1368' pid='590059' dateline='1428051044']
سلام دوستان اينجا كسى هست كه بتونه يه سرى سؤال تخصصى رو جواب بده؟ يه بار رفتم پيش وكيل، ميخوام يه بار ديگه برم ميخوام قبل اينكه برم يه چند تا سؤال بپرسم؟

البته خوشحال مي شم كمكتون كنم اگر ميشه لطف كنيد ايميل بزنيد ، نمي خوام مثل پارسال معتاد به اين تاپيك بشم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 14:22)faryas نوشته:  این دو تا عشقمو ببینید...فقط آمریکا اصلیش گیر میاد Big Grin

اون رد بول خارجی رو من مغازم دارم ،اون ماشینه یه چیز دیگست ، راستی من اگه دراومدم بگه چیکار میکردی چی بگم ، من شش ماه تو هارپر مارکت پدرم کمکش میکردم ،اگه بزنم شغلم این بود نگن یهو مدارک بیار ،بیمه بودی یا نه ، خلاصه چی بگم بهتره ، بگم بیکار بودم یا کار داشتم ؟

تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، javadgorgani
(2015-04-03 ساعت 14:34)almascanada نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:25)payamshad نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:15)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:31)almascanada نوشته:  بزنه امسال دربیام یعنی پوز همشونو بزنم زمین وای چقدر خراب میشن اینا یعنی هر موقع ببینمشون میرم رو مغزشون ،میگم چی شد ها شما میگفتی حرف هست همش چرت و پرت هستش مسخرم میکردین ،،،،،،،،،،

این اتفاق دقیقا برای من افتاد! البته با کمهی فرق.
دامادمون مثل شما منو مسغره می کرد و همیشه می گفت این چیزا چرت و پرته!
اما حالا.....!
حالا منتظر اینه که FBI چکش تموم بشه و بره ارمنستان ویزاشو بگیره!!!!!!!!!!!

به لطف حدا برنده میشی و از همه مهم تر اعصاب خودت راحت میشه ولی به نظر من برای آرامش خودتم که شده کار بد اون ها را بسپر بدست خالق خلقت خودت رهاشون کن . Rolleyes آروم باش و ذهنتو درگیر مسایل منفی نکن
اوکی داداش ان شالله ان شاالله ،بخت و قبال همه خوب باشه همین

بزرگی داداش روح بزرگی داری که رهاشون میکنی .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، pouya007 ، rezijon ، hilda60 ، aminb ، msr839 ، puryapurya
شما با روح بزرگت میبینی داداش Payamshad چاکر همه بچه ها هستیم ، با بخشش خوب و ساکت موندن خوب میشه طرف رو زد

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، payamshad ، pouya007 ، rezijon ، aminb ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 14:39)almascanada نوشته:  

اون رد بول خارجی رو من مغازم دارم ،اون ماشینه یه چیز دیگست ، راستی من اگه دراومدم بگه چیکار میکردی چی بگم ، من شش ماه تو هارپر مارکت پدرم کمکش میکردم ،اگه بزنم شغلم این بود نگن یهو مدارک بیار ،بیمه بودی یا نه ، خلاصه چی بگم بهتره ، بگم بیکار بودم یا کار داشتم ؟

اولی که داج ...بحثی نیست ...اصلا تولیدش همون جاست
رد بول فقط باید امریکا بخوری ...مال ایران خوب نیست درجه۲...خخخخخخ
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، rezijon ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، javadgorgani

-

-
جونم هردو رو عشقه!
ایشالا زودتر قبول بشیم بریم!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: rezijon ، payamshad ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، redbull

WOW چلنجر مدل 70 ایول داری بابا معلومه ماشین شناسی و یه امریکایی باز واقعی. کلاً دمت گرم روحمو تازه کردی
یکی از مهمترین دلایل من برای مهاجرت به امریکا ماشین امریکایی هست با چاشنی روندن تو خیابونای امریکا
دویی فریاس کی بشه با همین چلنجر برات یه burnout تمام عیار بزنم که تا آخر عمرت از ذهنت پاک نشه(البته پول یه جفت رینگ و لاستیک پای خودت)
کلاً به نظرم muscle carهای امریکایی به نوعی شناسنامه این کشور محسوب میشن، شورلت کامارو، فورد موستانگ و دوج چلنجر از وحشی‌ترین انواع این نوع از خودروها هستن:

[عکس: eahlvn4jldmipe5wou4k.jpg]
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، nima2016 ، redbull ، puryapurya ، javadgorgani ، DELPHI5 ، karkiaa
(2015-04-03 ساعت 13:43)someonelikeyou نوشته:  مهاجرت به پول بیشتر از علم و زبان و هر چیز دیگه نیاز داره
درود بر شما برنده خوش شانس 2016
در باره فرمایش شما به این عرایض بنده توجه کنید :
1- شما لاتاری 2016 را برنده می شوید >> به خاطر شانس شما بوده و نه پول . شما اگر دنیای پول را هم خرج می کردید لاتاری برنده نمی شدید .
2- شما می روید برای پروسه بعدی تا گرفتن ویزا >> باز هم به خاطر برنامه ریزی درست و به موقع ، تحقیق و خوانندن تجربیات دوستان دیگر حالا تو این انجمن گقتگو یا هر منبع دیگر ، رفت وآمد و تلاش برای تکمیل مدارک ، رفتن به مدیکال و مصاحبه وووو و نه به خاطر پول چون شما با پول نمی تونید زودتر کارنت شوید ، زودتر بروید مصاحبه و حتی ویزا بگیرید پس باز هم پول بیشتر کاری برایتان نمی کند !!!!
3- ویزا می گیرید و به سلامتی میروید سیاتل >> در عمه ریکا پول بیشتر و زیاد متضمن موفقیت و دلیل بر درست بودن مهاجرت نمی باشد . در عمه ریکا پول زیاد داشتن بدون توجیه دردسر ساز هست . پول نداشتن هم دردسرساز. این ماجرای پول داشتن و مقدارش مثل لبه تیغه و کی و کجا و مقدارش تعیین کننده است .
در کل پول داشتن یکی از فاکتورهای لازم در است ولی به هیچ وجه کافی نیست . شما باید زبان قوی داشته باشی و البته تیز و زرنگ باشی تا سوار موج زندگی بشوی . کار یا بیزنس خوب و مناسب . بعدش پول .
اینجا نه خبری از حساب بانکی با بیست و اندی درصد سود سالانه هست و نه از سیستم دلالی و غیره که بدون مشقت و کار کردن پول در بیاری .
پس من از صمیم قلب آرزو می کنم به همه آرزوهها و هدف های زیبایی که تو امضات نوشتی برسی ولی با عینک واقع بینی و یادن نره با داشتن علم و زبان قوی و صد البته صبر و تحمل فراوان ، پول زیاد در مهاجرت به کارت می یاد .مهاجرت پول نیاز داره ولی تنها اولویت و نیاز نیست .
سربلند و پیروز باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، nima2016 ، King Eagle ، puryapurya ، alireza_guitar ، MEHR52 ، DELPHI5 ، karkiaa
این faryas چرا دوباره محروم شد؟
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
ای ولله فروم باز شده Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان