کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
Grand Canyon Amazing skywalk

[عکس: 90nljhr0hwhkh6b72dyq.jpg]

[عکس: u0xlxbfkrpdnhnnc2a9u.jpg]
(2015-04-03 ساعت 15:26)aminb نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:22)faryas نوشته:  این دو تا عشقمو ببینید...فقط آمریکا اصلیش گیر میاد Big Grin

[عکس: so7a533wl0gomgk0hxqx.jpg]

WOW چلنجر مدل 70 ایول داری بابا معلومه ماشین شناسی و یه آمریکایی باز واقعی. کلاً دمت گرم روحمو تازه کردی
یکی از مهمترین دلایل من برای مهاجرت به آمریکا ماشین آمریکایی هست با چاشنی روندن تو خیابونای آمریکا
دویی فریاس کی بشه با همین چلنجر برات یه burnout تمام عیار بزنم که تا آخر عمرت از ذهنت پاک نشه(البته پول یه جفت رینگ و لاستیک پای خودت)
کلاً به نظرم muscle carهای آمریکایی به نوعی شناسنامه این کشور محسوب میشن، شورلت کامارو، فورد موستانگ و دوج چلنجر از وحشی‌ترین انواع این نوع از خودروها هستن:

[عکس: eahlvn4jldmipe5wou4k.jpg]
عشق من و تازه شدن روح شما باعث اخراج من شد ....!!!!!!!!

این دفعه گفتن پست هات بیربط ! اقا من پست نزارم سنگینترم

یکدفعه به قول دوستان اومدیم از امیال وارزوها بنویسیم...
هیچ خ .. ....این دفعه بار ۱۲ ام بود
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، javadgorgani ، aminb ، DELPHI5 ، YOUNES
دوستان عزیز
20 مکان دیدنی آمریکا
(شایدم خودتون بدونید)

2016
2017
2019
تشکر کنندگان: satin ، asher ، ostokhan ، King Eagle ، rezijon ، msr839 ، azadeh.mohamad ، aminb ، YOUNES
دوستان بنظرتون توی برنامه یکساله ورود به امریکا تا چند ماه سوختی (نبود کار) براش حساب کنیم و تا چند ماه توجیه داره؟!

البته میدونم ایالتی فرق میکنه ولی مینیمم اجاره اتاق 500 هست
تشکر کنندگان: asher ، rezijon ، msr839 ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:09)redbull نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 15:26)aminb نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:22)faryas نوشته:  این دو تا عشقمو ببینید...فقط آمریکا اصلیش گیر میاد Big Grin

[عکس: so7a533wl0gomgk0hxqx.jpg]

WOW چلنجر مدل 70 ایول داری بابا معلومه ماشین شناسی و یه آمریکایی باز واقعی. کلاً دمت گرم روحمو تازه کردی
یکی از مهمترین دلایل من برای مهاجرت به آمریکا ماشین آمریکایی هست با چاشنی روندن تو خیابونای آمریکا
دویی فریاس کی بشه با همین چلنجر برات یه burnout تمام عیار بزنم که تا آخر عمرت از ذهنت پاک نشه(البته پول یه جفت رینگ و لاستیک پای خودت)
کلاً به نظرم muscle carهای آمریکایی به نوعی شناسنامه این کشور محسوب میشن، شورلت کامارو، فورد موستانگ و دوج چلنجر از وحشی‌ترین انواع این نوع از خودروها هستن:

[عکس: eahlvn4jldmipe5wou4k.jpg]
عشق من و تازه شدن روح شما باعث اخراج من شد ....!!!!!!!!

این دفعه گفتن پست هات بیربط ! اقا من پست نزارم سنگینترم

یکدفعه به قول دوستان اومدیم از امیال وارزوها بنویسیم...
که اینم باعث اخراجم شد
تقی ب توقی میخوره من اخراج میشم !!!
هیچ دفعه تو عمرم از مدرسه ودانشگاه اخراج و توبیخ و...نشدم
هیچ جا تو عمرم خلافی نکردم ...ولی هر دفعه به ی بهانه ....این دفعه بار ۱۲ ام بود

دلگیر نشو فریاس زندگی سر ناسازگاری با ما برداشته
تشکر کنندگان: redbull ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، pouya007 ، javadgorgani ، aminb ، moxtar88 ، YOUNES
(2015-04-03 ساعت 13:58)faryas نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:09)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 10:24)Aroma نوشته:  به
وای Sad....واقعا ما که پشت سیستم نشستیم نمیتونیم به راحتی حرف شما و حس شما رو درک کنیم....
آرزوی موفقیت دوست عزیز امسال و همه ی دوستان....
چرا از موبایل استفاده نمیکنی ؟ ساده سریع کم مصرف و ....
آخه سرعتش نوشتاری کپی پیست و .... سریعتره...
همچنین نتم وای فای نیست.....Cool
تشکر کنندگان: redbull ، rezijon ، msr839 ، pouya007 ، aminb
باورم نمیشه که یکسال دیگه در انتظار لاتاری اینقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود که داشتیم تو تاپیک میترکوندیم با برو بچ......هی ی ی ی ی ی ی ی ی..........
تشکر کنندگان: abas_kashan ، King Eagle ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، azadeh.mohamad ، we are one ، aminb ، faridl14
(2015-04-03 ساعت 17:21)abas_kashan نوشته:  دوستان بنظرتون توی برنامه یکساله ورود به آمریکا تا چند ماه سوختی (نبود کار) براش حساب کنیم و تا چند ماه توجیه داره؟!

والا به نظرمن یک ماه اول که صد در صدر سوخته است تا مدارک از قبیل گرین کارت و سوشال و..... بیاد و اجاره خونه و کار های اولیه یک ماه تمام میشه تازه از ماه دوم جدی باید افتاد دنبال کار اونهم معمولا کارهای ساده و غیر مرتبط .به نظرم اگر توی سه ماه اول مشغول به کار بشید خیلی شانس آوردیم .
تشکر کنندگان: abas_kashan ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، pouya007 ، we are one ، aminb ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 16:24)amino نوشته:  کسی عکس رویایی نداره. از بلاد کفر؟
اینم چندتا عکس رویایی از بلاد کفر شرمنده فقط یکم زیاده آخه عشق منه Stanford University
[عکس: 0xeyj2blgxyw9vyb3ond.jpg]
[عکس: tvd48ksavo8abqgkykcr.jpg]
[عکس: tjp0m5urwnb1cn17reuh.jpg]
[عکس: swxmfmcufo6x05rmvcyq.jpg]
[عکس: 1hw51p9y8k8b3isuf9yh.jpg]
[عکس: ooov00cci8hg3ghs2n6y.jpg]
[عکس: 7al6vdnb3gbw4lq33bqe.gif]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، nima2016 ، pouya007 ، asher ، fatima96 ، we are one ، MEHR52 ، aminb ، ghzlsa ، moxtar88
(2015-04-03 ساعت 17:27)satin نوشته:  باورم نمیشه که یکسال دیگه در انتظار لاتاری اینقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود که داشتیم تو تاپیک میترکوندیم با برو بچ......هی ی ی ی ی ی ی ی ی..........

به به سلام Satin خانوم یار قدیمی خوش اومدین Smile به امید قبولی شما و همه قدیمیا
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، babak_m ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:33)asher نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 17:21)abas_kashan نوشته:  دوستان بنظرتون توی برنامه یکساله ورود به آمریکا تا چند ماه سوختی (نبود کار) براش حساب کنیم و تا چند ماه توجیه داره؟!

والا به نظرمن یک ماه اول که صد در صدر سوخته است تا مدارک از قبیل گرین کارت و سوشال و..... بیاد و اجاره خونه و کار های اولیه یک ماه تمام میشه تازه از ماه دوم جدی باید افتاد دنبال کار اونهم معمولا کارهای ساده و غیر مرتبط .به نظرم اگر توی سه ماه اول مشغول به کار بشید خیلی شانس آوردیم .
6 ماه به نظرت پس؟!
تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، pouya007 ، asher ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:46)babak_m نوشته:  سلام به همه دوستان .......
بسلامتی برنامه رفتن من به آمریکا از طریق ویزای نامزدی اوکی شده و تقریبا 50 درصد کارها از طرف من انجام شده مونده 50 درصد دیگه کار که هنوز بوقینه مورد نظر برای انجامش پیدا نشده ....Big GrinBig GrinBig Grin

چیز دیگه ای ازش نمونده.

اون 50 درصدم به امید خدا اکی میشه
تشکر کنندگان: redbull ، rezijon ، King Eagle ، msr839 ، pouya007 ، aminb
اخطار : ارسال مطالب حاوی لینک به سایتهای دیگر که به نحوی تبلیغات تلقی شود طبق قوانین سایت ممنوع است.
بیشترین میزان تخطی از قوانین سایت در این تاپیک می باشد. از دوستان شدیدا دعوت میکنم یکبار قوانین سایت را بطور کامل بخوانند.

انجمن قوانین و مقررات فروم
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، rezijon ، King Eagle ، hashemi_83 ، puryapurya ، pouya007 ، 2taha ، we are one ، alireza_guitar ، MEHR52 ، aminb ، ghzlsa ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 17:46)babak_m نوشته:  سلام به همه دوستان .......
بسلامتی برنامه رفتن من به آمریکا از طریق ویزای نامزدی اوکی شده و تقریبا 50 درصد کارها از طرف من انجام شده مونده 50 درصد دیگه کار که هنوز بوقینه مورد نظر برای انجامش پیدا نشده ....Big GrinBig GrinBig Grin
به به....میشه واقعاBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: redbull ، rezijon ، msr839 ، ostokhan ، babak_m ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:39)abas_kashan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 17:33)asher نوشته:  [quote='abas_kashan' pid='590213' dateline='1428065474']
اصلا بردیم تو حال و هوای رانندگی تو جاده های نیومکزیکو و تگزاس. همچین توی یه جاده مستقیم برهوت که فقط توش یه کافه و یه پمپ بنزین هستش. عجب حسی داره جون داداش. اونم با این ماشینها
میدونی استخان چرا من‌‌ عاشق بازی
hitman absolution
هستم .....؟؟؟؟؟؟؟؟ چون دقیقا ی مرحله از اون همین حس و حالی رو که داری ازش میگی رو داره .....جاده برهوت و پمپ بنزین و و......
رفتم تو dream الان ......
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، ostokhan ، puryapurya ، pouya007 ، aminb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان