کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
اقا لینک اهنگ کانتری چرا پاک شد...!!!!!!!!
من ندیدم کدومتون گذاشتید ولی کار هرکی بود هزار تا لایک داره ...
دستت درد نکنه بیگ لایک .....

این روز اخری من بردی طرفای تگزاس و برگردوندی ....
تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb
یه سوال....
محدودیتی تو انتخاب ایالت و شهر مورد نظر وجود نداره،داره؟
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb
(2015-04-03 ساعت 18:22)azadeh.mohamad نوشته:  یه سوال....
چه محدودیتی.!!! تمام خاک پاک مال خودته ...شما فقط قبول بشو ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، azadeh.mohamad ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:53)saboteur نوشته:  اخطار : ارسال مطالب حاوی لینک به سایتهای دیگر که به نحوی تبلیغات تلقی شود طبق قوانین سایت ممنوع است.
بیشترین میزان تخطی از قوانین سایت در این تاپیک می باشد. از دوستان شدیدا دعوت میکنم یکبار قوانین سایت را بطور کامل بخوانند.

انجمن قوانین و مقررات فروم
خوانندگان حتما لایک فراموش نشه.....
منظورم اینه که حتما مطالعه فرمایید...
تشکر کنندگان: saboteur ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، rezijon ، fatima96 ، aminb
انشالله اگه لاتاری قبول شدیم و رفتیم آمریکا واسه تقویت زبان بهتره توو کلاسهای ESL) English as Second Language) شرکت کنیم ،‌ ضمنا میگن این کلاسها مجانی هست
می گذرد ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، redbull ، puryapurya ، asher ، rezijon ، nima2016 ، لیلا... ، bijan9 ، we are one ، King Eagle ، aminb ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 18:52)msr839 نوشته:  انشالله اگه لاتاری قبول شدیم و رفتیم آمریکا واسه تقویت زبان بهتره توو کلاسهای ESL) English as Second Language) شرکت کنیم ،‌ ضمنا میگن این کلاسها مجانی هست
second or first ?????
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، pouya007 ، aminb
[quote='aminb' pid='590185' dateline='1428062995']
بگیر که اومد:

آبشار زیبای Niagara(بخوانید نایاگرا)

[align=center][عکس: rhkbwo5kge5djghbfrsj.jpg]

[عکس: k8qby15z67qds7x1lbsk.jpg]

[عکس: xs259io219zjaemki9wg.jpg]

[عکس: f5so7ucyv5ibf2f96995.jpg]

وای قلبمTongueTongueTongueTongueTongueTongue
تشکر کنندگان: msr839 ، asher ، pouya007 ، babak_m ، javadgorgani ، puryapurya ، bijan9 ، elahe mousavi ، aminb
منو پارسال دو یا سه بار از سایت محروم کردن...امسال فقط اوایل شروع به کار تاپیک بهم اخطار دادند ....همینطور پیش برم فکر کنم سال دیگه یکی از مدیران سایتم ...
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، rezijon ، puryapurya ، pouya007 ، abas_kashan ، King Eagle ، aminb ، YOUNES
آره داداش این کلاس مجانی برگزار میشه رفیقه من ۴ ماه میشه رفته الان کلاس ها هم میره مفت مفت مفت ،اصلا خنگ باش گیج باش اصلا دو سال سر یه کلاس بشین یک دلار هم ازت هزینه نمیگیرن ،

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: redbull ، asher ، rezijon ، msr839 ، babak_m ، puryapurya ، pouya007 ، bijan9 ، we are one ، aminb
(2015-04-03 ساعت 18:57)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 18:52)msr839 نوشته:  انشالله اگه لاتاری قبول شدیم و رفتیم آمریکا واسه تقویت زبان بهتره توو کلاسهای ESL) English as Second Language) شرکت کنیم ،‌ ضمنا میگن این کلاسها مجانی هست
second or first ?????

second
چون این آموزش واسه کساییه که زبان انگلیسی‌زبان اصلیشون نیست
می گذرد ...
تشکر کنندگان: asher ، rezijon ، redbull ، nima2016 ، puryapurya ، pouya007 ، babak_m ، ofrfar ، aminb
(2015-04-03 ساعت 17:39)abas_kashan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 17:33)asher نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 17:21)abas_kashan نوشته:  دوستان بنظرتون توی برنامه یکساله ورود به آمریکا تا چند ماه سوختی (نبود کار) براش حساب کنیم و تا چند ماه توجیه داره؟!

البته میدونم ایالتی فرق میکنه ولی مینیمم اجاره اتاق 500 هست
والا به نظرمن یک ماه اول که صد در صدر سوخته است تا مدارک از قبیل گرین کارت و سوشال و..... بیاد و اجاره خونه و کار های اولیه یک ماه تمام میشه تازه از ماه دوم جدی باید افتاد دنبال کار اونهم معمولا کارهای ساده و غیر مرتبط .به نظرم اگر توی سه ماه اول مشغول به کار بشید خیلی شانس آوردیم .
6 ماه به نظرت پس؟!
والا عباس جان خودم که مثل شما جز هیئت منتظران 2016 هستم ولی باتوجه به تجربیات دوستان در مهاجر سرا که خوندم شاید تا شش ماه در ایالتهای مثل کالیفرنیا هم طول بکشه که مشغول به کار بشیم البته شرایط افراد متفاوته یادمه توی یکی از پستهای تکزاس دوستی نوشته بود که چهار ماه بعد از ورودش به عمه ریکا نتونسته بود کار پیدا کنه. البته خیلیها هم دو سه ماهه کار پیدا کرده بودن. البته ان شا الله اگر برنده شدیم ویزا گرفتیم بنظرم که زمان ورود رو باید طوری تنظیم کرد که دانشجو ها و دبیرستانیهای عزیز عمه ریکایی موقعه سر کلاس رفتنشون باشه چون اکثرا عادت دارن که توی تعطیلات کار کنند. که این مساله شانس یک تازه وارد برای بدست اوردن کار های ساده مثل کار در فروشگاه و مک دونالد و فروشندگی که غالبا در بدو ورود به صورت پارت تایم هستش رو سختتر میکنه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، babak_m ، puryapurya ، abas_kashan ، rezijon ، aminb ، msr839 ، kuwait
خوبی ایالتهای مثل تکزاس و یا شهر لاس وگاس اینه که با 500 -600تا میشه یک سوییت و یا آپارتمان نقلی اجاره کرد که طبیعتا بهتر اتاق و خونه ی اشتراکی هست و آزادیش بیشتره.
تشکر کنندگان: pouya007 ، babak_m ، nima2016 ، puryapurya ، amino ، rezijon ، aminb ، msr839
(2015-04-03 ساعت 18:34)puryapurya نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 17:53)saboteur نوشته:  اخطار : ارسال مطالب حاوی لینک به سایتهای دیگر که به نحوی تبلیغات تلقی شود طبق قوانین سایت ممنوع است.
بیشترین میزان تخطی از قوانین سایت در این تاپیک می باشد. از دوستان شدیدا دعوت میکنم یکبار قوانین سایت را بطور کامل بخوانند.

انجمن قوانین و مقررات فروم
خوانندگان حتما لایک فراموش نشه.....
منظورم اینه که حتما مطالعه فرمایید...
آقا پوریا من متوجه نشدم این یعنی اگر از یه سایت کپی کنیم بزاریم اینجا باید آدرس سایت بزاریم یا نذاریم؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، msr839 ، DELPHI5
سلام دوستان عزیز
با آرزوی موفقیت و گرفتن ویزا برای همه اعضای این تایپیک
دوستان کسی از اصطلاحاتی که برای برندگان بوجود میاد اطلاعی دارید؟ ممنون میشم توضیح بدید. تشکر
AP
Fbaچک
کلیر شدن
و اینکه در فرم260 و مصاحبه میشه شغل دولتی رو کتمان کرد؟!
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، rezijon ، aminb ، msr839 ، asher
(2015-04-03 ساعت 18:25)redbull نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 18:22)azadeh.mohamad نوشته:  یه سوال....
چه محدودیتی.!!! تمام خاک پاک مال خودته ...شما فقط قبول بشو ...

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

راستی ممنون از دوستانی که رتبه میدنWink
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، rezijon ، aminb ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان