کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-03 ساعت 22:42)almascanada نوشته:  دوستان به سوال دارم من بعد تحصیلاتم کلا بیکار بودم فقط شش ماه تو هارپر مارکت پدرم کار کردم بنویسم که کار کردم یا نه ؟

Sent from my Lenovo A3000-H

نه داداش اون که کار محسوب نمیشه در ضمن شما برای کجا میخوای بنویسی؟
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-04-03 ساعت 22:48)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 22:40)farshadnikjoo نوشته:  سلام دوستان ی سوال داشتم
من 20 روز دیگه دارم میرم خدمت.اگه لاتاری 2016 قبول بشم چی میشه؟
می تونم برم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

آره میتونی چشماتو ببندی توی رویا بری مصاحبه تازه میتونی تا دم در کاخ سفید هم بری Big Grin عزیزدل سرباز تا اونجایی که من میدونم فقط میتونه سفرهای زیارتی بری مثه مکه و کربلا البته شما میتونی بگی میخوای بری زیارت آنتالیا Big Grin شما ینی نمیدونستی که قراره سرباز بشی که اومدی ثبتنام کردی؟ حالا اینکه قبول بشی الکی یکی از گزینه ها میسوزه هیچ شما فکر خودت باش که اگر قبول بشی چه حس بدی بهت دست میده و چجوری از نظر روحی بهم میریزی که چه شانسیه که باس توی سربازی قبول بشی.

پاسخت جالب بود ممنون Smile
ولی اگه بتونم تو خدمت دانشگاه بدون کنکور قبول شم(کارشناسی ارشد) و از خدمت انصراف بدم چی؟
بعدش از طریق دانشجویی پاسپورت بگیرمو برم واسه مصاحبه؟
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-04-03 ساعت 22:50)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 22:42)almascanada نوشته:  دوستان به سوال دارم من بعد تحصیلاتم کلا بیکار بودم فقط شش ماه تو هارپر مارکت پدرم کار کردم بنویسم که کار کردم یا نه ؟

نه داداش اون که کار محسوب نمیشه در ضمن شما برای کجا میخوای بنویسی؟
تو فرم ۲۶۰ دیگه داداش اونجا میگم باید بنویسم یا نه؟ اگه ننویسم مشکلی داره اونا شک میکنن که من ۲.۵ سال بعد فارقالتحصیلی بیکار موندم ؟

تشکر کنندگان: rezijon ، msr839
American dream چیه؟
تشکر کنندگان: aminb ، msr839
دوستان عزیز درود بر شما

خوشحالم که بعد از هفت ماه مجددا تونستم تو جمع شما دوستان باشم........

از صمیم قلب آرزو میکنم امسال قرعه به نام دوستانی دراید که واقعا براش برنامه ریزی کردند.......
شاید بعضی وقتها که
انتخابی وجود ندارد ،
اعتماد
بهترین راه باشد.
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، payamshad ، puryapurya ، msr839 ، babak_m ، asher ، alireza_guitar ، azadeh.mohamad ، we are one ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 22:34)redbull نوشته:  [عکس: gyxr6p8dqhw4ann7smru.jpg]
[عکس: ayd87tpn8k3nugm59vki.jpeg]
[عکس: m2vz7dlphklx7w0jfdjc.jpg]

چاکرتون فریاس .....

american dream بود که براتون گذاشتم .....خداوکیلی دیگه پست نمیزارم .....فقط تا روز قبل اعلام نتایج ....

[عکس: o1e246kgwol5elpailup.jpg]
[عکس: 5kyhfyhsx41hy83pu5js.jpg]

فریاس اگه دستم بهت برسه سرتو میگذارم لب جوب گوش تا گوش میبرم تا دفعه بعد اینطور با احساسات دل های شکسته بازی نکنی Sad
آخه لامصب این امریکا خراب شده جوب هم نداره که! اه
حالا از اینا گذشته این ساندویچ اولی که گذاشتی مال کجاست؟ McDonalds و Burger Kings که معلومه نیست ولی هر چی هست وای وای وای خدا لعنتت کنه Wink
تشکر کنندگان: rezijon ، kuwait ، puryapurya ، msr839 ، redbull ، pouya007 ، alireza_guitar ، moxtar88 ، azadeh.mohamad ، we are one ، ostokhan ، 2taha
دوست عزیز،شغل ازاد که بد نیست داشته باشی، خللی توی یکضرب گرفتنت ایجاد نمیکنه،
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، puryapurya ، msr839 ، asher ، javadgorgani ، alireza_guitar
(2015-04-03 ساعت 22:53)farshadnikjoo نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 22:48)King Eagle نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 22:40)farshadnikjoo نوشته:  سلام دوستان ی سوال داشتم
من 20 روز دیگه دارم میرم خدمت.اگه لاتاری 2016 قبول بشم چی میشه؟
می تونم برم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

آره میتونی چشماتو ببندی توی رویا بری مصاحبه تازه میتونی تا دم در کاخ سفید هم بری Big Grin عزیزدل سرباز تا اونجایی که من میدونم فقط میتونه سفرهای زیارتی بری مثه مکه و کربلا البته شما میتونی بگی میخوای بری زیارت آنتالیا Big Grin شما ینی نمیدونستی که قراره سرباز بشی که اومدی ثبتنام کردی؟ حالا اینکه قبول بشی الکی یکی از گزینه ها میسوزه هیچ شما فکر خودت باش که اگر قبول بشی چه حس بدی بهت دست میده و چجوری از نظر روحی بهم میریزی که چه شانسیه که باس توی سربازی قبول بشی.

پاسخت جالب بود ممنون Smile
ولی اگه بتونم تو خدمت دانشگاه بدون کنکور قبول شم(کارشناسی ارشد) و از خدمت انصراف بدم چی؟

آره از طریق دانشگا میتونی اینکارو بکنی یعنی دانشگا قبول شی از سربازی بیای بیرون بری دانشگا وثیقه بگذاری بری کاراتو بکنی و الفرار
من خودم وقتی سرباز بودم یکسالشو کلاً اسم ننوشتم یکسالشو هم همین برنامه رو داشتم که قبول نشدم. حالا 2 سال از اون ماجرا میگذره پارسال که باز قبول نشدم امسال ببینیم خدا چی میخواد
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya ، msr839 ، pouya007 ، alireza_guitar
(2015-04-03 ساعت 23:04)ali_1370 نوشته:  American dream چیه؟

باوری ملی در ایالات متحده است که آزادی را زمینه‌ساز ترکیبی از کامیابی و موفقیت می‌داند. بنا بر تعریف جیمز تراسلو آدامز از رؤیای آمریکایی «زندگی هر شخص باید با فرصت‌هایی که به او بنا بر قابلیت‌ها و یا موفقیت‌هایش و فارغ از طبقه اجتماعی یا شرایط زاده شدنش داده می‌شود بهتر، غنی‌تر و کامل‌تر شود». ریشه‌های رؤیای آمریکایی را باید در اعلامیه استقلال ایالات متحده جست؛ آن‌جا که قویاً اظهار می‌دارد «همهٔ انسان‌ها برابر آفریده شده‌اند» و این‌که «آفریدگارشان حقوق سلب‌ناشدنی معینی به آن‌ها اعطا کرده‌است، که حق زندگی، آزادی، و جستجوی خوشبختی از جملهٔ آن‌هاست.
تشکر کنندگان: ali_1370 ، King Eagle ، rezijon ، MEHR52 ، puryapurya ، msr839 ، redbull ، asher ، pouya007 ، alireza_guitar ، we are one ، DELPHI5
آقا یه سوال
یکی بیاد به من بگه چرا تو اون قسمتی که تعداد ارسالا و تشکرهاو... هر شخصی نوشته میشه برای من یک چیز بیشتر داره و نوشته: "درجه اخطار: 0%" اما واسه هیچ شخص دیگه‌ای نیست این. من نمیفهم یعنی چی!!!!
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya ، msr839 ، pouya007
(2015-04-03 ساعت 22:53)farshadnikjoo نوشته:  پاسخت جالب بود ممنون Smile

آره داداش اونطوری میتونی اقدام کنی اما اینم در نظر بگیر که ادامه سربازی شما اگر بخوای انجامش بدی طبق قانون اون سال خواد بود نه طبق قانون حال حاظر ولی در کل آره میتونی دانشگاه قبول شدی پاس بگیری تا اونجایی که من میدونم
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: aminb ، puryapurya ، msr839 ، javadgorgani ، pouya007 ، alireza_guitar ، ostokhan
شبتون آروم
امیدوارم فردا یک روز خوب و یک هفته ی عالی براتون باشه

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، rezijon ، payamshad ، puryapurya ، msr839 ، pouya007 ، azadeh.mohamad ، ostokhan ، 2taha
با تشکر از مدیران محترم و آرزوی قبولی همه دوستان
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، ostokhan ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 22:54)almascanada نوشته:  تو فرم ۲۶۰ دیگه داداش اونجا میگم باید بنویسم یا نه؟ اگه ننویسم مشکلی داره اونا شک میکنن که من ۲.۵ سال بعد فارقالتحصیلی بیکار موندم ؟

نه عزیز فکر نمیکنم گیر بدن چون در اون صورت حداقل 20-30درصد از نفراتی که از ایران قبول میشن مدتها بیکارن حتی کشور خودشونم کلی نرخ بیکاری داره حالا شما میخوای بنویسی یا ننویسی در کل فکر نمیکنم فرقی بکنه البته از این لحاظ که نشون میده آدم کاری هستی شاید توفیقی حاصل کنه

تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، asher ، alireza_guitar ، pouya007
(2015-04-03 ساعت 23:21)aminb نوشته:  آقا یه سوال
یکی بیاد به من بگه چرا تو اون قسمتی که تعداد ارسالا و تشکرهاو... هر شخصی نوشته میشه برای من یک چیز بیشتر داره و نوشته: "درجه اخطار: 0%" اما واسه هیچ شخص دیگه‌ای نیست این. من نمیفهم یعنی چی!!!!

دوست عزیز
اون قسمت برای همه وجود داره و هر کس فقط مال خودشو میبینه
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، asher ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان