ایالات متحده به همراه بخشهایی از کانادا و مکزیک در شب؛ عکس از NASA
![[عکس: un46k42kfe5nrox5bfl0.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovLzhwaWMuaXIvaW1hZ2VzL3VuNDZrNDJrZmU1bnJveDViZmwwLmpwZw==)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، payamshad ، M.Ho ، kuwait ، puryapurya ، msr839 ، Abdorrezaa ، asher ، javadgorgani ، pouya007 ، alireza_guitar ، moxtar88 ، azadeh.mohamad ، saidoo ، we are one ، ostokhan ، DELPHI5 ، 2taha
2015-04-03 ساعت 23:29
(2015-04-03 ساعت 23:21)aminb نوشته: آقا یه سوال خوش تیپ اون برای همه هستش و علت اینکه کس دیگه ای برای شما رو نمیبینه اینه که در کل کسی درجه اخطار دیگران رو نمیبینه جز خود شخص ![]()
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
![]() ![]() راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور تشکر کنندگان:
(2015-04-03 ساعت 23:27)nima2016 نوشته:(2015-04-03 ساعت 23:21)aminb نوشته: آقا یه سوال پخخخخخخخخخخخخ ![]() ![]() ![]() ![]() باور کن یکسال بود ذهنم درگیر این بود روم نمیشد بپرسم خخخخخ ولی از اینا گذشته اون کلمه "هرایوایفقط " که نوشتی تو حلقم هه هه هه میخواستی بنویسی Har Kas دیگه؟ ![]() تشکر کنندگان: King Eagle ، puryapurya ،
2015-04-03 ساعت 23:47
سبک زندگی امریکایی
قسمت ششم: دیگران مقدمترند(همون شما بفرمایید خودمون) هر وقت که از یک مکان عمومی دیدن میکنید، ادب حکم میکند که درب را برای کسانی که در نزدیکی شما هستند باز کرده و اجازه دهید اول آنها وارد شوند انجام این کار برای خانمها بسیار مهمتر محسوب میشود. کسی که شما به او اجازه دادهاید اول وارد شود معمولاً با گفتن واژه Thank you از شما تشکر میکند و شما با گفتن واژه you're welcome به او پاسخ میدهید. البته اگر شما به منظور خرید چیزی در صف هستید(مثلاً اداره پست یا سوپر مارکت و...) نیازی نیست که به دیگران اجازه دهید این کار را زودتر از شما انجام دهند، همه افراد منتظر رسیدن نوبتشان میمانند. ----------------- قسمت بعدی: تعطیلات آخر هفته(به زودی) با تشکر از pouya007 برای معرفی مقاله تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، puryapurya ،
2015-04-04 ساعت 00:07
دوستان باید اعلام کنم که توافق فقط در زمینه هسته ای بود، لطفا با تاپ و شلوارک نرید بیرون خخخخ
. . . . . خودم میدونم بی مزه بود ولی نمیدونم چرا انقدر خنديدم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان:
2015-04-04 ساعت 00:29
خدایا ، به من توفیق ِ :
تلاش در شکست صبر در نومیدی رفتن بی همراه جهاد بی سلاح کار بی پاداش فداکاری در سکوت دین بی دنیا مذهب بی عوام عظمت بی نام خدمت بی نان ایمان بی ریا خوبی بی نمود گستاخی بی خامی مناعت بی غرور عشق بی هوس تنهائی در انبوه و دوست داشتن بدون آنکه دوست بداند عطا کن. آمین
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: babak_m ،
2015-04-04 ساعت 00:30
کاربران در حال بازدید این موضوع: abas_kashan*، Abdorrezaa، arash2014، fatima96، King Eagle، milade، moh1370، redbull، 1 مهمان
خسته نباشید تشکر کنندگان: milade ، King Eagle ، msr839 ،
2015-04-04 ساعت 00:39
سلام
ظهر دیدم کلی بچه ها با عکس همه رو حالی به حولی کردند . میخوام به اون دسته از دوستانی که هر روز سایت رو چک میکنند بگم . شما تقریباً زحمتی واسه لاتاری نکشیدید که بخواید اینقدر خودتون رو اذیت کنید ؛ این رو واسه این میگم که با سر زدن به این سایت وابستگیتون میره بالا و وقتی نتیجه انتخاب بشه و خدایی نکرده سلکت نشید ، دنیا رو سرتون خراب میشه ، چون شما با خوندن سفرنامه ها و دور همی ها و ... عادت کرده بودید و حالا ناگهان شما انتخاب نشدید ! واقعاً شاید احساس پوچی کنید ، بدتر از اون اونکه دوستانتون و یا فامیلی یا شخصی که حقش نبوده به نظر شما ، قبول شده و واقعاً شاید دچار افسردگی مقطعی بشوید . حقیقت اینکه خیلی ها واسه ویزای دانشچویی/سرمایه گذاری/کار/پنهاندگی و ... سالهاست که دارند سعی میکنند و خون دل میخوردند و با پول و جونشون بازی میکنند تا به بلاد کفر برسند ! شما ماکسیمم تلاشتون این بوده که یه فرم و یه قطعه عکس رو هزینه اش رو پرداختید ! پس با احساسات خودتون بازی نکنید و این یک ماه هم خیلی ریلکس زبانتون رو قوی کنید تا وقتی قبول شدید بتونید در بلاد کفر سریع یه کار پیدا کنید. وقتی قبول شدید وقت هسته که کل این سایت رو کنکاش کنید ، پس الان به خودتون فشار وارد نکنید که وابستگی پوچ ایجاد کنید واسه خودتون . آمریکا اونقدر ها هم که شما شاید بزرگش کردید نیست ، نمیگم بده ، نه ، خوبه ، اما ! اونجا یه کشور جهان اولی هست و مثل ایران نیست که بشه با دلالی و کلاهبرداری یک شبه پولدار شد ، اونجا یعنی عمری کار ، یعنی در صورتی که نتونی خودتو بکشی بالا ، بدهکاری و بدبختی بیچارتون میکنه . اونجا شغل ها واسه کسی تضمین شده نیست و هر روز ممکنه تعدیل کنند شما رو ! پس صحیح فکر کنید و تصمیم بگیرید ... تشکر از شما
2015-04-04 ساعت 00:41
دوتا سایت آموزش زبان انگلیسی
http://www.learn-english-online.org http://www.learnamericanenglishonline.com
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
![]() ![]() راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور تشکر کنندگان: milade ، rezijon ، msr839 ،
2015-04-04 ساعت 00:47
هموطن هاي عزيز و دوستاي مهاجر سراي من سلام
من براي چك كردن لاتاري امسال براي برادرم دوباره به اين سايت سرزدم وأي يادش بخير انگار همين ديروز بود ٢٠٠٩ نامه اومد در خونه و شروع پروسه نفس گير لاتاري الان از اون موقع پنج سال ميگذره ولي امروز كه دوباره اومدم تو سايت اون حال و هوا تكرار شد تاريخ نتائج ٥ مي هستش براي همتون آرزوي موفقيت دارم ولي يه توصيه براي همتون دارم حتي اگه برنده نشوديد ، تا ميتونيد زبان تونو قوي كنيد اينكه ميگن تو محيط شش ماهه زبان ياد ميگير يد ' كشكه
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
2015-04-04 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-04 ساعت 01:02 توسط farshadnikjoo.)
(2015-04-03 ساعت 23:11)aminb نوشته:ایشالله که امسال قبول میشی(2015-04-03 ساعت 22:53)farshadnikjoo نوشته:(2015-04-03 ساعت 22:48)King Eagle نوشته:(2015-04-03 ساعت 22:40)farshadnikjoo نوشته: سلام دوستان ی سوال داشتم ![]() ولی بازم جای ی سوال هست.آیا اون پاس موقتی که از طریق دانشجو بودن میگیری رو سفارت قبول می کنه ؟ آیا بخاطر خروج موقت گیر نمیدن ![]()
2015-04-04 ساعت 01:04
(2015-04-04 ساعت 00:47)m.memari نوشته: هموطن هاي عزيز و دوستاي مهاجر سراي من سلام خوش به حالتون، منم این سایت یه حس نوستالوژیکی واسم داره... ![]() واقعاً چقدر زود میگذره...
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥ تشکر کنندگان: King Eagle ، m.memari ،
2015-04-04 ساعت 01:09
(2015-04-04 ساعت 00:47)m.memari نوشته: تا ميتونيد زبان تونو قوي كنيد اينكه ميگن تو محيط شش ماهه زبان ياد این حرفتو باید طلا بگیرن خیلیها به ویژه اونایی که زبانشون سطح ضعیفتری داره اینطور فکر میکنن که شما 6 ماهه زبان یاد میگیری دلیلش هم شاید اینه که هنوز داخل دریای پهناور زبان انگلیسی شنا نکردن تا وسعتشو با تمام وجود درک کنن، شاید چند تا کلمه و جمله مختصر یاد گرفتن و فک میکنن که تا اینجای کار 50 درصد زبان رو یاد گرفتن و نمیدونن که شاید هنوز 5درصد هم نیستن بدون زبان چه آشنا داشته باشی چه پول کارت لنگه و احتمالاً افسرده هم میشی. با زبان اگر هم پول و آشنا نداشته باشی، هم پول واسه خودت میسازی هم آشنا. خود دانید تشکر کنندگان: King Eagle ، m.memari ،
2015-04-04 ساعت 01:14
(2015-04-04 ساعت 00:59)farshadnikjoo نوشته:سلام(2015-04-03 ساعت 23:11)aminb نوشته:ایشالله که امسال قبول میشی(2015-04-03 ساعت 22:53)farshadnikjoo نوشته:(2015-04-03 ساعت 22:48)King Eagle نوشته:(2015-04-03 ساعت 22:40)farshadnikjoo نوشته: سلام دوستان ی سوال داشتم دوست عزیز اگر شما سرباز هستید ، اقدام کنید برای گرفتن پاس ، به مسئولین نظام وظیفه و ارگانی که درش سرباز هستید بگید میخواید برید کربلا اگر اجازه سفر سیاحتی رو نمیدن . پاسپورت اصلا چیزی داخلش نیست که موقتی باشه یا نه ! اعتبارش مثل هر پاس دیگه 5 ساله . سپس یه پرواز میگیرید واسه کربلا ، از اونطرف ار عراق یه پرواز بگیرید واسه ترکیه و یا محل مصاحبه . البته این کار از نظر نظام وظیفه فکر میکنم غیر قانونی باشه و ممکنه گیر بدن بهتون که چرا ویزا یه کشور دیگه رو هم گرفتید و مهر ورود خروج اون کشور خورده توی پاستون . همون طور که عرض کردم پاس اصلا محدود نیست و میتونید به کنسول بگید که دانشجو . یا سرباز هستید ... اینهارو دیگه توی تاپیک سربازی دنبالش باش اونجا دوستان کمکت میکنند. تشکر تشکر کنندگان: King Eagle ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ،
2015-04-04 ساعت 01:51
(2015-04-04 ساعت 01:09)aminb نوشته:پروسه ما یه سال طول کشید من خیلی رو این حرف که شش ماهه زبان راه میوفتم حساب کرده بودم , برای همین زبان کار نکردم(2015-04-04 ساعت 00:47)m.memari نوشته: تا ميتونيد زبان تونو قوي كنيد اينكه ميگن تو محيط شش ماهه زبان ياد با وارتون نمیشه من اون اوایل میخواستم با سر برم تو دیوار که چرا تنبلی کردم , همون هفته دوم کار پیدا کردم ولی بخاطر زبان گفتن نه شش ماه برای اونایی که همه چی بلدان ولی نمیتونن حرف بزنن پیشنهاد میکنم اونائی که منل من زبانشون خوب نیست با حفظ کردن جملات روزمره شروع کنن اصلآ ریز نشید تو گرامر (نه اینکه گرامر مهم نیست , اشتباه نشه ) فقط اینه یه آهنگ حفظ کنید آموزش زبان نصرت خیلی خوبه این فقط تجربه منه امیدوارم دوستانه اهل فن بهشون بر نخوره
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست تشکر کنندگان: asher ،
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان