کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سلام
بعد از حدود دوسال که سراغ مهاجر سرا نیامده بودم امشب یاد گذشته ها کرده و با کمی اندوه خواستم بیام سرکی بکشم ....پسورد یادم نبود و ..... بگذریم اومدم دوباره تو فضایی که جز مهربانی های اعضای گروه هیچ خاطره خوبی ازش نداشتم.
من یکی از برندگان ناکام سال 2013 هستم .سالی که به گواهی باسابقه ها و قدیمی تر ها اتفاقی که درش افتاد بی سابقه بود . سالی که خیلی ها مثل من که تمام مراحل مصاحبه رو با موفقیت گذرونده بوده ند و حتی اف بی ای چک شون هم اومده بود و سفید شده بودند با وجود مراجعه در وقت قانونی تعیین شده قبلی به سفارت پاسپورت سفید ( بدون ویزا ) بهشون تحویل شد.
یادم میاد به دلایلی مجبور شدم 3 بار واسه مصاحبه برم آنکارا و دفعه آخر فضای مسافر ها و همسفرمون از تهران تا آنکارا جور دیگه ای بود .غم داشتن همه یک جورهایی ... برام عجیب بود باور نمی کنید اما یکی از مسافرها از تهران تا خود آنکارا داشت اشک می ریخت اون موقع اصلا نمی دونستم چرا .....
وقتی رسیدم آنکارا تو فرودگاه از یکی از همسفر ها که مثل من بود شنیدم که ....... وقتی داشت توضیح می داد مسیر یک ساله ای که با کلی امید و هزینه تا اون زمان طی کرده بودم جلوی چشمهام مرور شد و در آخر هم فهمیدم چرا آنروز کل همسفرهام عزا دار بودند .....
امیدوارم تمام دوستانی که ثبت نام کردن یا برنده نشن یا اگه شدن موفق بشن تا انتهای راه برند.
اینم بگم که انرژی و تلاش مدیران این سایت برای راهنمایی هموطنان همیشه برام ستودنی و مثال زدنی بوده امیدوارم این همکاری زنجیر وار ادامه پیدا کنه.
پر حرفی کردم منو ببخشید
Sad
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
کاربران در حال بازدید این موضوع: reyhaneh_h
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: King Eagle ، msr839 ، puryapurya ، MEHR52
کاربران در حال بازدید این موضوع: alitab، DG-AMIR*، 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: King Eagle

ینی حتی یه مهمونم ندارم Big Grin امان از بی خوابی Sad
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: abas_kashan ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، amir_cool_2001 ، asher ، fatima96 ، ostokhan ، puryapurya ، JOOOJOOO ، 2taha ، MEHR52
(2015-04-04 ساعت 02:21)siyavash-2 نوشته:  سلام
بعد از حدود دوسال که سراغ مهاجر سرا نیامده بودم امشب یاد گذشته ها کرده و با کمی اندوه خواستم بیام سرکی بکشم ....پسورد یادم نبود و ..... بگذریم اومدم دوباره تو فضایی که جز مهربانی های اعضای گروه هیچ خاطره خوبی ازش نداشتم.
من یکی از برندگان ناکام سال 2013 هستم .سالی که به گواهی باسابقه ها و قدیمی تر ها اتفاقی که درش افتاد بی سابقه بود . سالی که خیلی ها مثل من که تمام مراحل مصاحبه رو با موفقیت گذرونده بوده ند و حتی اف بی ای چک شون هم اومده بود و سفید شده بودند با وجود مراجعه در وقت قانونی تعیین شده قبلی به سفارت پاسپورت سفید ( بدون ویزا ) بهشون تحویل شد.
یادم میاد به دلایلی مجبور شدم 3 بار واسه مصاحبه برم آنکارا و دفعه آخر فضای مسافر ها و همسفرمون از تهران تا آنکارا جور دیگه ای بود .غم داشتن همه یک جورهایی ... برام عجیب بود باور نمی کنید اما یکی از مسافرها از تهران تا خود آنکارا داشت اشک می ریخت اون موقع اصلا نمی دونستم چرا .....
وقتی رسیدم آنکارا تو فرودگاه از یکی از همسفر ها که مثل من بود شنیدم که ....... وقتی داشت توضیح می داد مسیر یک ساله ای که با کلی امید و هزینه تا اون زمان طی کرده بودم جلوی چشمهام مرور شد و در آخر هم فهمیدم چرا آنروز کل همسفرهام عزا دار بودند .....
امیدوارم تمام دوستانی که ثبت نام کردن یا برنده نشن یا اگه شدن موفق بشن تا انتهای راه برند.
اینم بگم که انرژی و تلاش مدیران این سایت برای راهنمایی هموطنان همیشه برام ستودنی و مثال زدنی بوده امیدوارم این همکاری زنجیر وار ادامه پیدا کنه.
پر حرفی کردم منو ببخشید
Sad

سیاوش جان دلیلش چی بود که پاسپورت سفید بدون ویزا دادند؟ توضیحی ندادند؟
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، aminb ، 2taha ، YOUNES
سلام. نه توضیح خاصی که نه .اما گویا دلیلش تکمیل شدن ظرفیت پذیرش از کشورمون بود گویا پذیرفته شده های اون سال خیلی ها موفق شده بودن که تا انتهای راه برند و برای ما ها که کارمون افتاده بود به روزهای آخر دیگه ظرفیتی نمونده بود .
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، aminb ، puryapurya ، 2taha
به باد رضا بىات تو تاپىک از هر درب سخنی که مىگفت
من مرد تنها شبم
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، vashahri ، پدی ، payamshad ، aminb ، taherifar ، puryapurya ، 2taha
دوستان شمارش معکوس نهایی شروع شد فقط 30 روز مونده به اعلام نتایج ، یعنی این 30 روز تموم میشه؟؟؟ خدایا تمامی بچه های مهاجرسرا رو غریق رحمت بفرما و دل ما را به دیار بلاد کفر شاد بفرما، همگی آمیییییییییییییین .....
(2015-03-30 ساعت 22:10)2taha نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 22:03)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 00:46)ostokhan نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 23:11)DELPHI5 نوشته:  کسی میدونه چه بلایی سر دی وی لاتاری اومد . من چند سال اونجا عضو بودم اما امسال که رفتم چکش کنم دیدم دیگه وجود نداره . یادمه مدیر اونو به یک نفر بنام محمد کانادا واگذار کرد و بقیه اش رو نمیدونم Sad

دایی میدونی محمد کانادایی کیه؟؟؟؟؟

باورت میشه بگم هاست برنامه رادیولاتری هستش که الان وبسایت
http://visa.tmlive.tv
رو اداره میکنه. برو با این کشف من حالشو ببر

میشه کامل توضیح بدید از جمع اونجا و دوستان توی اون سایت چه خبر . آقای محمد کانادا چی شدند
ايشون الحمدلله قبول شدن و ويزاي يكضرب كرفتن الان به كشوري كه همه ما ارزوشو داريم مهاجرت نمودند به اميد كرفتن ويزاي يكضرب همكي بجه هاي مهاجر سرا دست راست اقا محمد بالاي سر ما
سلام به همگی سال نو مبارک سیزده ها به در و تبریک بابت تفاهمنامه...راستش من هم یکی دو سوال در مورد آفای محمد یا همان آقای محمد کانادایی که اکثر دوستان هم میشناسنشون پرسیدم نمی دونم چرا سوالمو حذف کردند الان از دوستانی که یه خورده با برنامه این ویزای لاتاری آشنا هستند واقعا کسی هست که دیگه ایشونو نشناسه!!!!
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، asher ، fatima96 ، pouya007 ، puryapurya ، 2taha
آقااااا اول هفته امیدوارم سرحال باشید اونم بعد از تعطیلات !
لازم به تاکید بر حرف دوستان:
آمریکا=عمری کار!!!!
مثل ایران این همه تعطیلیه ی (بی خود و بی جهت ) نداره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: maria2000 ، msr839 ، hedyhoney ، asher ، pouya007 ، fatima96 ، aminb ، tabim4 ، ostokhan ، King Eagle ، puryapurya ، kuwait ، 2taha ، YOUNES
سلام به همه دوستان
مدتي به دليل مشغله نبودم من هم براي همه آرزوي سالي خوب و سرشار از موفقيت و سلامتي دارم. اميدوارم كه همه به آروزي هاشون برسن و برنده بشن. لطفا براي من هم دعا كنيد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، Sam2014 ، nima2016 ، azadeh.mohamad ، we are one ، asher ، reza12 ، pouya007 ، fatima96 ، aminb ، tabim4 ، King Eagle ، puryapurya ، 2taha ، MEHR52
بکار بستن بیش از اندازه از قدرت و انرژی، خود عملي است كه باعث جدایی شما از هدفتان خواهد شد.
Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، fatima96 ، aminb ، tabim4 ، ostokhan ، King Eagle ، puryapurya ، kuwait ، 2taha
دوستان سلام
اولين روز كاري بعد از عيدتون بخير
يك ماه ديگه نتايج اعلام ميشه و اميدوارم به ياري خدا دوستان قبول بشن و اگر قبول هم نشدن ناراحت نشيد چون حتما خداوند حكمتي در اين كار داشته براتون
می گذرد ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، aminb ، tabim4 ، Fifi2015 ، payamshad ، ostokhan ، King Eagle ، alireza_guitar ، puryapurya ، kuwait ، vashahri ، 2taha
(2015-04-04 ساعت 03:18)King Eagle نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: King Eagle

ینی حتی یه مهمونم ندارم Big Grin امان از بی خوابی Sad

منمممم بودمممممم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: msr839 ، King Eagle ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 15:28)pouya007 نوشته:  ترسیدم یه لحظه فکر کردم تاپیک کلا پاک شدTongue

پویا چند روز پیش یه لینک یک فایل zip گذاشتی که 50 مگابایت بود و گفتی wallpaper از جاهای مختلف امریکاست اما رود برش داشتی ولی من تونستم تو همون چند لحظه که بود دانلودش کنم اما انگا پسوورد داره نمیدونی پسووردش چی هست؟
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان