کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-07 ساعت 13:50)armin ronaldo نوشته:  سلام.بچه ها ما اینقدر has not select دیدیم که نمیدونیم قبول شیم چی مینویسه
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program
اینو میزنه با چند خط توضیح دیگه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: battosai ، vashahri ، 2taha ، payamshad ، fatima96 ، کوهنورد ، msr839 ، taherifar ، rezijon ، ziba62ka ، azadeh.mohamad ، kuwait
(2015-04-07 ساعت 14:05)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 13:12)vashahri نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 12:20)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 08:26)vashahri نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 20:53)alisarvareharchiabi نوشته:  تجربه نشون داده این افرادی که پست میذارن اینجا لاتاری برنده نمیشن . Smile)

پارسال یه آقا میلاد بود که تو شمارش معکوس خیلی هم آتیش می سوزوند لاتاری هم برنده شد خداروشکرRolleyes
عوضش من هیچی نمیگفتم لاتاری هم برنده نشدم . Wink

نه اینطور نیست برنده شد بعد اومد

miladfathi021 این کاربر در آپریل 2014 عضو شدن . حدود یه ماه قبل از اعلام نتایج... شاید منظور شماایوایدیگه ای هست.

قبول . اما حالا یه نفر فقط... این همه آدم . برید بترسید پست نذارین Smile
آها از اون بابتWink چشم دیگه پست نمی ذارم به نظرتون از حالا به بعد تاثیر داره؟SadBig Grin
Big Grin
تشکر کنندگان: battosai ، کوهنورد ، msr839 ، rezijon
(2015-04-07 ساعت 14:08)vashahri نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 14:05)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 13:12)vashahri نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 12:20)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 08:26)vashahri نوشته:  پارسال یه آقا میلاد بود که تو شمارش معکوس خیلی هم آتیش می سوزوند لاتاری هم برنده شد خداروشکرRolleyes
عوضش من هیچی نمیگفتم لاتاری هم برنده نشدم . Wink

نه اینطور نیست برنده شد بعد اومد

miladfathi021 این کاربر در آپریل 2014 عضو شدن . حدود یه ماه قبل از اعلام نتایج... شاید منظور شماایوایدیگه ای هست.

قبول . اما حالا یه نفر فقط... این همه آدم . برید بترسید پست نذارین Smile
آها از اون بابتWink چشم دیگه پست نمی ذارم به نظرتون از حالا به بعد تاثیر داره؟SadBig Grin

بله در توبه همیشه بازه .
تشکر کنندگان: vashahri ، کوهنورد ، msr839 ، rezijon ، ziba62ka
(2015-04-07 ساعت 12:07)khatarnak نوشته:  تبریک می گم به توافق لوزان

و تسلیتی هم به همکاران صادراتی مون

من از مالزی برگشتم و مجددا نوروز و بهار ایرانی را به همه ی دوستان

تبریک می گم کمتر از 4 هفته دیگر به روز سرنوشت ساز خواهیم رسید

درضمن این نکته را هم می گم که تا اول مهر اسامی منتشر خواهد شد

موفق باشید
منظورتون میشه توضیح بفرمایید؟؟؟از اول مهر؟؟؟
تشکر کنندگان: 2taha ، redbull ، msr839 ، taherifar ، rezijon
آقا جونم بگه تازگیا با یه آمریکایی تو فیس بوک دوست شدم.اهل دیترویت.
دیشب باهاش چت میکردم،لامصب اینقدر تند تند تایپ میکرد که من مثل کوآلا فقط نگاه میکردم و به زور میتونستم جوابشو بدم Big Grin
یعنی هر جمله ای که تایپ میکرد،سریع کپی میکردم توی translate تا بفهمم چیه.باز تا دوباره میرفتم تو چت میدیدم یه جمله دیگه نوشته Big Grin
یعنی ضربه فنی شدم در حد نیویورک!
به حساب خودمون زبانمون خوبه،ولی دیشب فهمیدم خیلی کار دارم هنوز.
البته یه سوال ازش پرسیدم که : تو که دانشجویی و کار هم میکنی،از زندگیت راضی هستی؟ که گفت : بله راضی ام Cool
و اینم گفت که دارم زبان اسپانیولی هم یاد میگیرم!
آقا جان،زبانتون رو قوی کنید....این هزار بار Smile
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
پسر راست میگیا این زبان و چیکار کنیم ، راستی آقای خطرناک منظورت از اول مهر چیه اونوقت ، [emoji50]
تشکر کنندگان: fatima96 ، pouya007 ، msr839 ، armin ronaldo ، taherifar ، puryapurya
(2015-04-07 ساعت 14:08)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 13:50)armin ronaldo نوشته:  سلام.بچه ها ما اینقدر has not select دیدیم که نمیدونیم قبول شیم چی مینویسه
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program

واااااااااااااااااااااااااایییییی منممممممم میخواااااااااام

آقاااااااا کاش آمریکا به جای اینکه قرعه کشی لاتاری میدید مهاجر سرا رو ببینه ما چقدرررررررررر دوستش داریم بعد انتخاب میکرد
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: 2taha ، ElAl2014 ، pichak333 ، pouya007 ، saidoo ، armin ronaldo ، msr839
(2015-04-07 ساعت 15:15)fatima96 نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 14:08)Abdorrezaa نوشته:  

واااااااااااااااااااااااااایییییی منممممممم میخواااااااااام

آقاااااااا کاش آمریکا به جای اینکه قرعه کشی لاتاری میدید مهاجر سرا رو ببینه ما چقدرررررررررر دوستش داریم بعد انتخاب میکرد

چه جمله ی دل انگیزی Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، saidoo ، کوهنورد ، msr839 ، armin ronaldo ، kuwait
(2015-04-07 ساعت 14:37)we are one نوشته:  آقا جونم بگه تازگیا با یه آمریکایی تو FB دوست شدم.اهل دیترویت.
دیشب باهاش چت میکردم،لامصب اینقدر تند تند تایپ میکرد که من مثل کوآلا فقط نگاه میکردم و به زور میتونستم جوابشو بدم Big Grin
یعنی هر جمله ای که تایپ میکرد،سریع کپی میکردم توی translate تا بفهمم چیه.باز تا دوباره میرفتم تو چت میدیدم یه جمله دیگه نوشته Big Grin
یعنی ضربه فنی شدم در حد نیویورک!
به حساب خودمون زبانمون خوبه،ولی دیشب فهمیدم خیلی کار دارم هنوز.
البته یه سوال ازش پرسیدم که : تو که دانشجویی و کار هم میکنی،از زندگیت راضی هستی؟ که گفت : بله راضی ام Cool
و اینم گفت که دارم زبان اسپانیولی هم یاد میگیرم!
آقا جان،زبانتون رو قوی کنید....این هزار بار Smile

اینا ذاتا تایپیست هستند و اصلا به کیبورد هم نگاه نمیکنند. چند وقت پیش یک سوالی راجع به کار از یکی از همکارام پرسیدم. توی یکی از مانیمانیتورهاش از روی نقشه ها داشت اطلاعات مورد نیاز من رو پیدا میکرد. تو مانیتور دیگه اش در حال تایپ یک ایمیل بود که اصلا بهش نگاه نمیکرد و همزمان با من هم صحبت میکرد. من که صحبت کردن و جواب ایمیل دادن بعد از یکسال هنوز کلی کاره واسم
تشکر کنندگان: pouya007 ، saidoo ، msr839
آقایون دادشا من برنده لاتاری 2016 شدم فقط کیس نامبرم 5 May معلوم میشه Big Grin رفتم دنبال جور کردن مدارکTongue
DV 2016 واس ماس . نمیدونم انقدر امید کاذب رو از کجا اوردمBig Grin
سلام دوستان. واقعا اینجا اعتیاد میاره.
امیدوارم همه بچه های اینجا و هرکسی که واقعا مثل ما آرزوش رفتنه برنده بشه. البته فقط برنده نه ویزا هم بگیره.
منم خواهرم 2014 برنده شد الان خداروشکر اونورن. ولی من از نزدیک استرسشو میدیدم. الان فقط بهم میگه زبان زبان زبان
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، payamshad ، saidoo ، کوهنورد ، msr839 ، 2taha ، rezijon ، لیلا... ، fatima96 ، puryapurya ، kuwait ، javadgorgani
داداش ریچارد همت مضاعفیا خوداییش ،فیلمای علمی تخیلی کنارت لنگ میندازه ، داداش انشاالله اینا خیالات نباشه و دربیای [emoji2] و منم دربیام [emoji14]
تشکر کنندگان: Richard ، pouya007 ، payamshad ، msr839 ، rezijon ، kuwait
بچه ها الان دو تا زن جلو مغازه مونده بودن یک دقیقه با هم حرف زدن دقیقا پنج یا شش دقیقه طول کشید خودافظی کنن یعنی حرف اصلی یک دقیقه حرف اضافع پنج دقیقه ،من واسم سواله یعنی آمریکا هم اینطوری هستن زنا[emoji50]
تشکر کنندگان: msr839 ، کوهنورد ، rezijon ، moxtar88 ، kuwait
28 روز یا 675 ساعت مونده تا ...
نمیدونم چه حسیه... من خیلی امیدوارم
خدایا کمکم کن...
امیدوارم این روزهای خوش آب و هوای بهاری با شنیدن خبرهای خوب براتون دل انگیزتر هم بشن.
بند یک اساسنامه چی چی میگه؟
.
.
.
.
.
.
قبولی امسال واس ماس
یعنی کلوهوم اجمعین ماس ماس.
تشکر کنندگان: Richard ، pichak333 ، pouya007 ، payamshad ، msr839 ، satin ، azadeh.mohamad ، moxtar88 ، hamid32 ، kuwait

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان