کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-07 ساعت 21:42)alireza.esmaili76 نوشته:  دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟

من چنین نظری ندارم اما اگه اینجوری به نظر میرسه به خاطر اینه که کسایی که تحصیلات پایین تری دارند شاید تن به هر کاری بدن برای موفقیت اما کسی که پزشکی خونده براش انجام هر کاری سخت تره...
تشکر کنندگان: tabim4 ، msr839 ، pichak333 ، pouya007 ، puryapurya ، asher
(2015-04-07 ساعت 21:36)pichak333 نوشته:  یه خانمی را میشناسم که دوست خالم بود. (چون نمیخوام اسم بیارم میگم "نوشین")
میدونستم که نوشین و شوهرش و بچش آمریکا هستند. و میدونستم که شوهرش چند سال قبل از مهاجرت به خاطر بیماری ام اس فلج شده.
ولی همیشه فکر میکردم از طریق سرمایه گذاری رفتن. و چون دوست صمیمی نوشین اونجاست اون توی کارای مهاجرت کمکشون کرده. آخه همیشه خالم میگفت توی آمریکا دوست نوشین خیلی پشتشونه.
چند روز پیش که با خالم حرف میزدم و خالم گفت نوشین و خانوادش از طریق لاتاری رفتن یه لحظه تنم لرزید. با خودم گفتم (نمیشد به خالم بگم ، چون کسی خبر نداره من لاتاری شرکت کردم و کلا برنامم چیه) واقعا چه خدای بزرگی... کسی قبول شده که واقعا به این شانس نیاز داشته.
و آخر داستان این که اون آقا الآن توی آمریکا به یه شغل اینترنتی مشغوله و نوشین هم از شوهرش مراقبت میکنه و بابت پرستاریش از شوهرش از دولت حقوق میگیره.
اینها را گفتم که بگم واقعا اگر قسمت و صلاح کسی جایی باشه واسه خدا کاری نداره..
مطمئن باشید هر سال 50000 نفر ویزا میگیرن که بیشترین نیاز به این ویزا را دارند. یکی مریضه ، یکی استعداد نهفته داره ، یکی طرز فکرش به درد اینجا نمیخوره و هزاران دلیل دیگه...

من شخصا چنین اعتقادی ندارم که هر کی برنده شده حتما نیاز داشته...
اما به این اعتقاد دارم که حتما مصلحتش این بوده
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333 ، redbull ، pouya007 ، لیلا... ، satin ، puryapurya ، MEHR52 ، علیرضا اس ، vashahri ، ElAl2014 ، 2taha ، tabim4
(2015-04-07 ساعت 21:59)mona_usa نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 21:42)alireza.esmaili76 نوشته:  دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟

من چنین نظری ندارم اما اگه اینجوری به نظر میرسه به خاطر اینه که کسایی که تحصیلات پایین تری دارند شاید تن به هر کاری بدن برای موفقیت اما کسی که پزشکی خونده براش انجام هر کاری سخت تره...
کاملا تصادفی انتخاب میشه نفر و هیچ گزینشی جز قرارگرفتن در سهمیه کشور خودش ندارد. اینکه شرایط فرد چی باشه مثل مدرک و .... اینها تو مصاحبه تاثیر میذاره و .....
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
تشکر کنندگان: pichak333 ، redbull ، pouya007 ، msr839 ، علیرضا اس
ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﺣﺮﻑ ﻣﻌﯿﻦ The
:1 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﻣﺜﻞ ﺍﻭﻟﯿﻦ،ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻭ ...
:2 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﻔﺎﺕ ﻋﺎﻟﯽ ﯾﮏ ﺳﯿﻼﺑﯽ ﯾﺎ ﺩﻭﺳﯿﻼﺑﯽ ﻣﺜﻞ The
bestﯾﺎ The most beautiful
:3 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﻢ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﻭﺍﮊﻩ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ،
USA/united states america
:4 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺭﺷﺘﻪ ﮐﻮﻫﻬﺎ،ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ،ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ
ﻫﺎ،ﺩﺭﯾﺎﻫﺎ،ﻣﺠﻤﻮﻉﻩ ﺟﺰﺍﯾﺮ ﻭ ...
ﻣﺜﻞ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ ﺁﺭﺍﻡ The pacific ocean
:5 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎ،ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎﯼ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻭ ﻣﻠﯽ ﻭ ...
ﻣﺜﻞ The new york time ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ .
:6 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﻭﯾﮋﻩ ﻣﺜﻞ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ،ﻣﺎﻩ،ﮐﺮﻩ ﯼ ﺯﻣﯿﻦ،ﻭ ...
ﻭ . . .
............................................................
....................
ﮐﺠﺎ ﺍﺯ The ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﻨﯿﻢ؟
ﺩﺭ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺧﺎﺹ ﻭ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﻣﺜﻞ ﺭﯾﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ،ﮐﻮﻫﻬﺎﯼ ﺧﺎﺹ
ﻭ ﻣﻨﻔﺮﺩ،ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺗﮏ ﺣﺮﻓﯽ ﻣﺜﺎﻝ ﺍﯾﺮﺍﻥ،ﺟﺰﯾﺮﻩ ﯼ
ﻣﻨﻔﺮﺩ،ﺷﻬﺮ،ﺩﺭﯾﺎﭺﻩ،ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻭ ...

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pichak333 ، milade ، puryapurya ، redbull ، azadeh.mohamad ، lottory2015 ، payamshad ، pouya007 ، saidoo ، DELPHI5 ، tabim4
با سلام نوشته اید: ..طبق صحبت اکثر دوستان...
آیا این اکثر دوستان آمریکا بودند ویا اطلاعاتشون دقیق هست ؟من فکر نمیکنم . کسایی که مدرک پایینی دارند وتخصص کاری هم ندارند تن به هر کاری میدن این کارها که معمولا کار تو فروشگاه ویا رستوران هست ساعتی حدود ۸دلار است که اگه بتونه روزی ۸ساعت و۵روزدرهفته هم کار کنه میشه حدود ۱۳۰۰دلار .که با کرایه خونه وخوراک وهزینه انرژی و......شاید بتونه کم نیاره وسر به سر باشه .خب شما به این میگید موفقیت؟ ولی کسایی که مدرک بالا ویاتخصص تو رشته ای مثلا تاسیسات دارند ساعتی از حدود ۵۰ دلار شروع میشه .وشما به این میگید عدم موفقیت .در همه جوامع مدرک بالا وتخصص کاری درآمد بالاتر و ارزش اجتماعی بیشتری نسبت به دیگران وجود دارد .همیشه شاد باشید
علی هانتر میشه عکس پروفایلت رو بزرگش رو بگذاری ؟ عکس کی هست ؟ مدل لباسش خوشم اومده ...

ممنون میشم .
تشکر کنندگان: msr839
کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، azadeh.mohamad، fatima96، MEHR52، milade، puryapurya، shahin2737، صونا حمد

با آرزوی قبولی برای کلیه دوستان مهاجرسرا.....

خواستم یه حاضری بزنم
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، Alirezawee ، pichak333 ، asher ، pouya007 ، msr839 ، tabim4
نبود اون دوستامون که سکوت اختیار کردن کاملاً محسوسه....
میشه سکوتتون را بشکنید و بیاد این روزهای آخر بازم تو این تاپیک همه کنار هم باشیم؟؟؟Wink
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
باز هم به زمان اعلام نتایج لاتاری نزدیک می شویم و خیلی از دوستان تمامی آرزوی های خود را در قبولی در آن خلاصه کرده اند...دوستانی که بیشتر تجربه دارند میدونند زمانی که پیغام عدم قبولی رو میبینید چه حس و حال بدی به آدم دست میده...پس خواهش میکنم تمام آینده خود را در قبولی لاتاری نبینید که اگه خدایی نکرده قبول نشدید ناراحت بشید...پس باز هم توصیه برادرانه میکنم تا زمان هست آموزش زبان رو فراموش نکنید ولی میدونم کوش گوش شنوا..با تاسف باید بگم تنها امید بستن به لاتاری عین خودکشی به امید نجات توسط دیگران است
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: .samira ، Alirezawee ، amin_j ، pichak333 ، علیرضا اس ، pouya007 ، kuwait ، ziba62ka ، msr839 ، tabim4
اینم زمان باقی مانده تا اعلام نتایج تا این لحظه
27 روز و 19 ساعت و 25 دقیقه
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: pichak333 ، .samira ، علیرضا اس ، asher ، pouya007 ، hamid32 ، msr839 ، 2taha ، tabim4
سلام مجدد
من زبانم بد نیست...ولی اگه دوستانی هستند که زبانشون خوبه و می تونند به بقیه دوستان داوطلب کمک کنند پا پیش بزارند تا خدایی نکرده اگه قبول نشدیم حداقل یه حرکت خوب انجام شده باشه و مثل سال های قبل گروه متلاشی نشه
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: علیرضا اس ، pouya007 ، msr839 ، tabim4
پارسال براى قبولى كلى انرژى مثبت فرستادم ده بار كتاب رازو خوندمو مو به مو اجراش كردم مغزم منفجر شد از بس خودمو تو سفارت تجسم كردم و تمام مراحل و مثه ديونه هاروزى ده بار مرور ميكردم از روح جمعى وفردى و در و ديوارو درخت و گل و آسمون وزمين و كل كائنات خواستم و نشدامسال فقط و فقط از خدا ميخوام ببينم لطفش شامل حالمون ميشه يا نه
دوست من سلام
یادتون باشه پارسال هم گفتم زیاد به لاتاری دل نبند ید که اگه خدایی نکرده قبول نشدیم زندگیه عادیمون به هم نخوره
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: babisondes ، pouya007 ، کوهنورد ، msr839 ، rezijon ، tabim4
آرزوی موفقیت و قبولی برای تک تک شما عزیزان Smile
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

(2015-04-08 ساعت 01:30)Mahmood129 نوشته:  آرزوی موفقیت و قبولی برای تک تک شما عزیزان Smile

ایولا داری محمود جانRolleyes . دعا کن این ماه کارنت بشیمWink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: pouya007 ، Mahmood129 ، puryapurya ، msr839 ، rezijon ، tabim4

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان