موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
اقا من تازگیا از یکی از دوستام ی چیز شنیدم دارم میمیرم حالا نمیدونم خالی بسته یا هر چی که منو اذیت کنه چون میدونه چقدر میخوام برم
میگه که اگر اگر اگر select بشی و نتونی به هر دلیلی بری تا 2 سال یا 2 دوره نمی تونی شرکت کنی تو لاتاری :|
اقا واقعهیه؟ من شب خوابشو می بینم در این حد میخوام D:
ایشالا همگی قبول میشیم 3>
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-07 ساعت 17:49)pichak333 نوشته: یه نفر توی این تاپیک هست (البته غیر از خودم
) که من خیلی دوست دارم برنده بشه و یه جورایی مطمئنم. ایشالا که بشه.
همه دوست دارن برنده بشن که ایشالا میشن ولی بعضیا واقعا آینده ای اینجا ندارن.
کیه کیه؟
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروزآنجلینا جولی پست گذاشته لاتاری ایران رو برنده شده
ترو خدا پای هر گری گوری رو باز نکنید تو مملکت آخه .[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون 2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت
?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود
هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
دوستان سلام .با آرزوی قبولی اکثر مهاجر سرایی ها در لاتاری۲۰۱۶
من در تکمیل صحبت های دوستمون که میگه ...چرا من میخوام به آمریکا برم ؟من میگم:
میدونید چرا اکثر ایرانی ها میخوان به آمریکا مهاجرت کنند....
برای اینکه فکر میکننداونجا میتونند به آرزوهاشون برسن .(من میگم اگه تلاش کنند میتونند)
برای اینکه فکر میکننداونجا با آرامش زندگی میکنند.(من میگم زندگی در اونجا استرس خیلی کمتری داره مگه بخوای خودت اونو ایجاد کنی)
برای اینکه فکر میکننداونجا امنیت بیشتری داره (من میگم با خیال راحت زندگی کنید وبدون ترس )
و.....
--باید کار وتلاش زیادی بکنید ولی تعطیلات آخر هفته میتونید با تفریحات سالم خستگی یک هفته رو از بین ببرید
--دغدغه مسکن وغذا ندارید چون تورم وجود نداره وقیمت ها ثابت هستند
--میتونید برا ی آینده برنامه ریزی کنید حتی برنامه چند سال آینده رو چون شما هستید که میتونید اونو تغییر بدید
--حسرت خرید ماشین برا جوانها وجود نداره چون با کمی کار و تلاش میتونند اونو بدست بیارن
--برای آدمهای خلاق تو هر رشته ای وآدمهایی که پشتکار دارن امکان پیشرفت وجود داره وحتی میتونن شاخص بشن واز رفاه بهتری استفاده کنند
--ودر یک کلام ...به هر چیز خواهی توانی رسید....همیشه شاد باشید
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
یه خانمی را میشناسم که دوست خالم بود. (چون نمیخوام اسم بیارم میگم "نوشین")
میدونستم که نوشین و شوهرش و بچش آمریکا هستند. و میدونستم که شوهرش چند سال قبل از مهاجرت به خاطر بیماری ام اس فلج شده.
ولی همیشه فکر میکردم از طریق سرمایه گذاری رفتن. و چون دوست صمیمی نوشین اونجاست اون توی کارای مهاجرت کمکشون کرده. آخه همیشه خالم میگفت توی آمریکا دوست نوشین خیلی پشتشونه.
چند روز پیش که با خالم حرف میزدم و خالم گفت نوشین و خانوادش از طریق لاتاری رفتن یه لحظه تنم لرزید. با خودم گفتم (نمیشد به خالم بگم ، چون کسی خبر نداره من لاتاری شرکت کردم و کلا برنامم چیه) واقعا چه خدای بزرگی... کسی قبول شده که واقعا به این شانس نیاز داشته.
و آخر داستان این که اون آقا الآن توی آمریکا به یه شغل اینترنتی مشغوله و نوشین هم از شوهرش مراقبت میکنه و بابت پرستاریش از شوهرش از دولت حقوق میگیره.
اینها را گفتم که بگم واقعا اگر قسمت و صلاح کسی جایی باشه واسه خدا کاری نداره..
مطمئن باشید هر سال 50000 نفر ویزا میگیرن که بیشترین نیاز به این ویزا را دارند. یکی مریضه ، یکی استعداد نهفته داره ، یکی طرز فکرش به درد اینجا نمیخوره و هزاران دلیل دیگه...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-07 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-07 ساعت 21:49 توسط fatima96.)
(2015-04-07 ساعت 20:53)pichak333 نوشته: (2015-04-07 ساعت 20:12)pouya007 نوشته: (2015-04-07 ساعت 19:12)fatima96 نوشته: (2015-04-07 ساعت 17:49)pichak333 نوشته: یه نفر توی این تاپیک هست (البته غیر از خودم
) که من خیلی دوست دارم برنده بشه و یه جورایی مطمئنم. ایشالا که بشه.
همه دوست دارن برنده بشن که ایشالا میشن ولی بعضیا واقعا آینده ای اینجا ندارن.
کیه کیه؟
فاطیما خانوم شما هم کنجکاو شدین؟ من که از بس فکر کردم ترکیدم!!
pichak33 بگو کیه ما رو راحت کن دیگه!! (البته اگه فضولی نباشه و دوست داشته باشی بگی)
میترسم بگم بیش از حد امیدوار بشه بعد زبونم لال روز نتایج ...
به من بگووووووو توی پیام خصوصی لطفا لطفا لطفا قول میدم فقط به پوریا بگم و پوریا قول میده به پویا بگه و پویا قول میده به استخوان بگه استخوان قول میده به سوم وان لایک یو بگه و... پس لطفا لطفا لطفا بهم بگو
(2015-04-07 ساعت 21:45)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-04-07 ساعت 21:42)alireza.esmaili76 نوشته: دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟
هرچی سنتون کمتر باشه بیشتر موفق هستین .
ووووووووووی چقدرررررررررر خوب انشاءالله قسمت ما فسقل مهاجر ها هم باشه که بریم
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از بستگان بنده چند ساله با مدرک بالا مهاجرت از طریق لاتاری داشته وقتی مدرکشو رو میکنه کار پایینشو ازش میگیرن ولی مدرک ایران را هم ازش قبول نمیکنند