کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
یه نفر توی این تاپیک هست (البته غیر از خودم Big Grin) که من خیلی دوست دارم برنده بشه و یه جورایی مطمئنم. ایشالا که بشه.
همه دوست دارن برنده بشن که ایشالا میشن ولی بعضیا واقعا آینده ای اینجا ندارن.
تشکر کنندگان: redbull ، pouya007 ، taherifar ، payamshad ، msr839 ، rezijon ، fatima96 ، babak_m ، puryapurya ، kuwait ، 2taha
سلام به همگی
اقا من تازگیا از یکی از دوستام ی چیز شنیدم دارم میمیرم حالا نمیدونم خالی بسته یا هر چی که منو اذیت کنه چون میدونه چقدر میخوام برم
میگه که اگر اگر اگر select بشی و نتونی به هر دلیلی بری تا 2 سال یا 2 دوره نمی تونی شرکت کنی تو لاتاری :|
اقا واقعهیه؟ من شب خوابشو می بینم در این حد میخوام D:
ایشالا همگی قبول میشیم 3>
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، kuwait
(2015-04-07 ساعت 17:49)pichak333 نوشته:  یه نفر توی این تاپیک هست (البته غیر از خودم Big Grin) که من خیلی دوست دارم برنده بشه و یه جورایی مطمئنم. ایشالا که بشه.

کیه کیه؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، babak_m ، pichak333 ، redbull ، msr839
(2015-04-07 ساعت 11:19)arash1392 نوشته:  دوستان سلام،
به عنوان یکی از بازماندگان لاتاری 2014، امیدوارم که همه عزیزانی که تو این فروم هستن، اردی بهشت ماه ، به دنبال سوالات جدید برای انجام کارهای مقدماتی مصاحبه باشن.

هممون با امید زنده ایم.
روز خوش.

چطور ممکنه همچین کیس نامبر پایینی از بازماندگان لاتاری باشه؟چی شد نتونستید ویزا بگیرید؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، dv2016 ، puryapurya
ديدم چند صفحه است كه بچه ها عكس نميزارن، گفتم خودم دست بكار بشم!

عكسي از شهر زيباي بلويو در سياتل كه قراره با خانم بچه ها بريم اونجا ساكن بشيم... ايشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 59d7ace99768.jpg]
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-03-31 ساعت 20:20)fatima96 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 17:14)alireza_guitar نوشته:  آهای جمعیت!
میدونید چرا میخوام از مملکت عزیزم برم؟!
میدونید چرا می خوام درامد بالام رو بی خیال بشم و برم؟
( غیر از بحث کنار خانواده بودنم حرف دلم رو میزنم)
میخوام سطح درامدم با سطح زندگیم همتراز باشه
میخوام وقتی از نمایندگی (مثلا بنز یا...) میرم ماشین انتخاب کنم، نگران کلاه رفتن به سرم نباشم!
میخوام وقتی بی حوصله میشم دسته همسرم رو بگیرم و توی یه کلاپ برقصم و انژیمو تخلیه کنم.
میخوام وقتی که بی پولم اما یه جنسی رو میخوام راااحت کریدیت بکشم.
می خوام با خیال راحت به تمام دنیا سفر کنم.
دوست دارم اگر بخوام یه آب جو بخورم نترسم با سرنگ از قبل خالیش کرده باشن!
دوست دارم می رم یه رستوران شیک از توی غذام سووووسک زنده در نیاد!
اگرم دراومد بتونم اون رستوران رو سوووو کنم و ازش خسارت بگیرم!
دوست دارم زنم پشت فرمون بشینه بدون ترس از موتوری که بخواد جلوش ویراژ بده و بترسونتش!
با آرزوی قبولی برای تک تک دوستان
آمریکا=عمری کار اما با آرامش خاطر و خیال

کاش اونی که باید بشنوه، بشنوه انشاءالله برنده بشید
حرفاتون عالی بود.پس معلوم میشه که حتی با پول زیاد هم نمیشه توی خونه خودمون راحت باشیم،البته خوب دوری از وطن هم خیلی راحت نیست ، ولی خوب من هنوز نمیتونم نظر بدم کامل چون اونجا نبودم.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، msr839 ، satin ، farrokh33 ، Alirezawee ، lottory2015 ، saidoo ، javadgorgani
(2015-04-07 ساعت 19:12)fatima96 نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 17:49)pichak333 نوشته:  یه نفر توی این تاپیک هست (البته غیر از خودم Big Grin) که من خیلی دوست دارم برنده بشه و یه جورایی مطمئنم. ایشالا که بشه.

کیه کیه؟

فاطیما خانوم شما هم کنجکاو شدین؟ من که از بس فکر کردم ترکیدم!!Big Grin
pichak33 بگو کیه ما رو راحت کن دیگه!! (البته اگه فضولی نباشه و دوست داشته باشی بگی)Smile
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: rezijon ، babak_m ، pichak333 ، redbull ، msr839 ، farrokh33
امروزآنجلینا جولی پست گذاشته لاتاری ایران رو برنده شده

ترو خدا پای هر گری گوری رو باز نکنید تو مملکت آخه .[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
تشکر کنندگان: babak_m ، redbull ، msr839 ، hamid32 ، kuwait ، javadgorgani
(2015-04-07 ساعت 20:12)pouya007 نوشته:  

کیه کیه؟

pichak33 بگو کیه ما رو راحت کن دیگه!! (البته اگه فضولی نباشه و دوست داشته باشی بگی)Smile

میترسم بگم بیش از حد امیدوار بشه بعد زبونم لال روز نتایج ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، redbull ، msr839 ، fatima96 ، tabim4 ، asher
دوستان سلام .با آرزوی قبولی اکثر مهاجر سرایی ها در لاتاری۲۰۱۶
من در تکمیل صحبت های دوستمون که میگه ...چرا من میخوام به آمریکا برم ؟من میگم:
میدونید چرا اکثر ایرانی ها میخوان به آمریکا مهاجرت کنند....
برای اینکه فکر میکننداونجا میتونند به آرزوهاشون برسن .(من میگم اگه تلاش کنند میتونند)
برای اینکه فکر میکننداونجا با آرامش زندگی میکنند.(من میگم زندگی در اونجا استرس خیلی کمتری داره مگه بخوای خودت اونو ایجاد کنی)
برای اینکه فکر میکننداونجا امنیت بیشتری داره (من میگم با خیال راحت زندگی کنید وبدون ترس )
و.....
--باید کار وتلاش زیادی بکنید ولی تعطیلات آخر هفته میتونید با تفریحات سالم خستگی یک هفته رو از بین ببرید
--دغدغه مسکن وغذا ندارید چون تورم وجود نداره وقیمت ها ثابت هستند
--میتونید برا ی آینده برنامه ریزی کنید حتی برنامه چند سال آینده رو چون شما هستید که میتونید اونو تغییر بدید
--حسرت خرید ماشین برا جوانها وجود نداره چون با کمی کار و تلاش میتونند اونو بدست بیارن
--برای آدمهای خلاق تو هر رشته ای وآدمهایی که پشتکار دارن امکان پیشرفت وجود داره وحتی میتونن شاخص بشن واز رفاه بهتری استفاده کنند
--ودر یک کلام ...به هر چیز خواهی توانی رسید....همیشه شاد باشید
یه خانمی را میشناسم که دوست خالم بود. (چون نمیخوام اسم بیارم میگم "نوشین")
میدونستم که نوشین و شوهرش و بچش آمریکا هستند. و میدونستم که شوهرش چند سال قبل از مهاجرت به خاطر بیماری ام اس فلج شده.
ولی همیشه فکر میکردم از طریق سرمایه گذاری رفتن. و چون دوست صمیمی نوشین اونجاست اون توی کارای مهاجرت کمکشون کرده. آخه همیشه خالم میگفت توی آمریکا دوست نوشین خیلی پشتشونه.
چند روز پیش که با خالم حرف میزدم و خالم گفت نوشین و خانوادش از طریق لاتاری رفتن یه لحظه تنم لرزید. با خودم گفتم (نمیشد به خالم بگم ، چون کسی خبر نداره من لاتاری شرکت کردم و کلا برنامم چیه) واقعا چه خدای بزرگی... کسی قبول شده که واقعا به این شانس نیاز داشته.
و آخر داستان این که اون آقا الآن توی آمریکا به یه شغل اینترنتی مشغوله و نوشین هم از شوهرش مراقبت میکنه و بابت پرستاریش از شوهرش از دولت حقوق میگیره.
اینها را گفتم که بگم واقعا اگر قسمت و صلاح کسی جایی باشه واسه خدا کاری نداره..
مطمئن باشید هر سال 50000 نفر ویزا میگیرن که بیشترین نیاز به این ویزا را دارند. یکی مریضه ، یکی استعداد نهفته داره ، یکی طرز فکرش به درد اینجا نمیخوره و هزاران دلیل دیگه...
دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، msr839 ، pichak333 ، farrokh33
(2015-04-07 ساعت 21:42)alireza.esmaili76 نوشته:  دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟

هرچی سنتون کمتر باشه بیشتر موفق هستین .
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، msr839 ، tabim4 ، pichak333 ، redbull ، farrokh33 ، puryapurya
(2015-04-07 ساعت 20:53)pichak333 نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 20:12)pouya007 نوشته:  

کیه کیه؟

میترسم بگم بیش از حد امیدوار بشه بعد زبونم لال روز نتایج ...

به من بگووووووو توی پیام خصوصی لطفا لطفا لطفا قول میدم فقط به پوریا بگم و پوریا قول میده به پویا بگه و پویا قول میده به استخوان بگه استخوان قول میده به سوم وان لایک یو بگه و... پس لطفا لطفا لطفا بهم بگو

(2015-04-07 ساعت 21:45)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 21:42)alireza.esmaili76 نوشته:  دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید. طبق صحبت اکثر دوستان این نتیجه حاصل میشه که کسانی که مدرک تحصیلی پایینی دارند در مهاجرت موفقیت بیشتری دارند ودوستانی که با مدرک تحصیلی بالاتری میرن امکان موفقیت وکار متناسب با مدرکشان کمتر حاصل میشه. نظرتون چیه؟

هرچی سنتون کمتر باشه بیشتر موفق هستین .

ووووووووووی چقدرررررررررر خوب انشاءالله قسمت ما فسقل مهاجر ها هم باشه که بریم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، pichak333 ، puryapurya ، asher
یکی از بستگان بنده چند ساله با مدرک بالا مهاجرت از طریق لاتاری داشته وقتی مدرکشو رو میکنه کار پایینشو ازش میگیرن ولی مدرک ایران را هم ازش قبول نمیکنند
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4 ، pichak333 ، pouya007 ، asher ، Abdorrezaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان