میخاستم از دوستانی که در اعتراض با حذف پست هاشون چند روزیه که پست نمیزاند خواهش کنم در تصمیمشون تجدید نظر کنند تاپیک فضای خیلی دوستانه خوبی داشت بعد از اینکه لیست منتظران 2016 دیدم متوجه شدم به لحاظ سن وسال جز ریش سفیدها منتظران هستم اینه که از دوستهای گلم این خواهش رو دارم که در چند هفته باقیمانده پست های دوستانه و مفیدشون رو از ما دریغ نکنند چون ظاهرا هنوز بعضی از دوستان در تاپیکهای دیگه فعال هستند . در ضمن به دوستانی که تازه به جمع دوستانه وصمیمی ما ملحق شدن خیر مقدم میگم. به امید خدا این دوستیها بعد از برنده شدن متین تر بشه.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
2015-04-08 ساعت 03:21
کاربران در حال بازدید این موضوع: DG-AMIR*
2015-04-08 ساعت 07:11
(2015-04-08 ساعت 00:37)milade نوشته: علی هانتر میشه عکس پروفایلت رو بزرگش رو بگذاری ؟ عکس کی هست ؟ مدل لباسش خوشم اومده ... از یه سایت مدل گرفتم چه طوری بزارم بلد نیستم :d :d
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧
2015-04-08 ساعت 08:59
(2015-04-08 ساعت 00:54)azadeh.mohamad نوشته: نبود اون دوستامون که سکوت اختیار کردن کاملاً محسوسه....یه آمار جالب تاپیک شمارش معکوس سال 2015 در تاریخ 7 اپریل تعداد 133 پست وجود داره در حالیکه در تاریخ مشابه یعنی دیروز در تاپیک شمارش معکوس 2016 تنها تعداد 55 پست گذاشته شده یعنی یه چیزی حدود 59 درصد کاهش نسبت به سال گذشته ... ب ![]() ![]() تشکر کنندگان: pouya007 ، Ali_Hunter ، azadeh.mohamad ، kuwait ، asher ، msr839 ، شادی رستگار ، rezijon ، tabim4
2015-04-08 ساعت 09:15
منم که قول داده بودم دیگه هیچی نگم اما نشد ... ناراحتم دوستان اعتصاب کردن
![]() تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، Ali_Hunter ، azadeh.mohamad ، asher ، msr839 ، شادی رستگار ، rezijon ، tabim4
2015-04-08 ساعت 09:50
(2015-04-08 ساعت 07:11)Ali_Hunter نوشته:سلام داداش(2015-04-08 ساعت 00:37)milade نوشته: علی هانتر میشه عکس پروفایلت رو بزرگش رو بگذاری ؟ عکس کی هست ؟ مدل لباسش خوشم اومده ... برو به این لینک که یه اپلود سنتر هست ، مسیر تصویر رو انتخاب کن ، تیک Downscale رو بردار ، Show in public gallery رو No بزن ، اپلود رو بزن و تمام ![]() اگر آدرس سایته مدله رو هم پ.خ کنی که دیگه مرسی داری تشکر تشکر کنندگان: pouya007 ، Ali_Hunter ، asher ، fatima96 ، msr839
2015-04-08 ساعت 09:55
به نظر من تعطیل کردن زندگی و فقط امیدوار بودن به بردن در لاتاری اصلن عاقلانه نیست.. در این که ادم باید به همه راه های ممکن رجوع کنه و امتحان کنه که شکی نیست ولی توقف و فقط رویاپردازی صرف زیاد عقلانی نیست.
من خودم 7-8 سال پیش پرونده مهاجرتی م برای یه کشوری رد شد ...تو اون سال های انتظار همه چی رو تعطیل کرده بودم و تازه با توجه به روند پیشروفت پرونده 70 درصد شانس داشتم ولی خب نشد و کار اشتباهی کردم که همه چی رو هولد نگه داشته بودم. حالا لاتاری که جای خود داره و شانس 1-3 درصدی بیشتر وجود نداره. از اون به بعد هم هیچ وقت تصمیمم برای رفتن عوض نشد و تو این مدت کارم رو عوض کردم و همچنان به زبان خوندم ادامه دادم و شانس این که به کشورهای زیادی از جمله اروپا سفر کنم به تنهایی رو هم داشتم و این برام خیلی خوب بود چون فهمیدم که هنوز هم مایلم مهاجرت کنم ... زیاد هوم سیک نخواهم شد... و قدرت ارتباط با مردم دیگر کشورها رو خواهم داشت ...در صورتی که قبلن شاید انقدر دقیق از این جزییات خبر نداشتم. بهترین کار امتحان تمام راه های معقول برای مهاجرت و تقویت زبان و سابقه کاری یا درسی به صورت موازیه ... نگران سن هم نباشید مادامی که شما زبانتون خوب باشه و حرفه ایی بلد باشید به سرعت تو محیط جا خواهید افتاد. تشکر کنندگان: pouya007 ، Rock ، puryapurya ، asher ، fatima96 ، msr839 ، lottory2015 ، saidoo ، rezijon ، farzad parsa ، javadgorgani
2015-04-08 ساعت 09:56
سلام به همه دوستان،ماشالا انجمن چقدر فعال شده،فکر کنم یه 3.5 سالی بود که نیومده بودم اینجا
![]() تشکر کنندگان: pouya007 ، farzad021 ، بازگشت ، puryapurya ، asher ، tenardie2bai ، msr839 ، شادی رستگار ، rezijon ، javadgorgani
2015-04-08 ساعت 10:12
سلام دوستان
سال 76 من سربازی رو خریدم اما باید 21 روز میرفتیم آموزشی صبح ساعت 6 دژبانی حاضری میزدیم و عصر ساعت 4 خسته و نالون میومدیم بیرون گروهبان های آموزشی ها هم وحشتناک اذیت میکردن در کل عقده هاشونو خالی میکردن هر روز تا من میرسیدم دم پادگان جلو تمام هم قطارا تعداد روز های باقی مانده را فریاد میزدم کلا یه رسم شده بود برا خودش بچه ها هم روزهای بعد تا منو میدیدن قبل از من با هم میگفتن یه سمفونی 300 نفره شده بود برا خودش اون روزها رو با الان که مقایسه میکنم اصلا دلم نمیخاد فردا بیاد برا همین هم روزهای عمرم سریع میگذره لحظه های زندگیتونو چه خوب چه ملال آور غنیمت بشمرید این ثانیه دیگه بر نمیگرده دوستتون دارم تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، hamed shayan ، pouya007 ، Ali_Hunter ، بازگشت ، Rock ، amir_ebrahimi99 ، ElAl2014 ، kuwait ، puryapurya ، asher ، ziba62ka ، fatima96 ، moxtar88 ، msr839 ، lottory2015 ، شادی رستگار ، 2taha ، rezijon ، farzad parsa ، pichak333 ، alireza_guitar
2015-04-08 ساعت 10:34
سلام دوستان میخواستم به چی بگم من دوستم سال پیش تو لاتاری دراومد رفت آمریکا هر هفته ۲۱ تا ۲۶ ساعت بستگی به منیجرش بهش کار میدن ، هر ساعت هم ۸ دلار بهش میدن و ماهی میکنه ۸۰۰ دلار و با یک ایرانی که اونجا داره دکترا میخونه همخونه شده یه خونه گرفتن تا مکروفرش توش داره با همین پولی که درمیاره داره کناره خونه و با خوردو خوراک رو پرداخت میکنه به حسابش هم دست نمیزنه ( رفیقم خودش مهندس برق هستش و تو فروشگاه کار میکنه ) یکی از رفیقای ایرانیش مهندس صنایع هستش نزدیکه ۲ سال هستش اونجاست تازه همین ماه رفته کمپانیه تیوتا داره ماهی ۳۰ هزار تا دلار میگیره یعنی الان زندگیش توپ شده
هر کی رفت باید خلاصه یه سال رو در نظر بگیره که تو کار درست و حسابیی نمیتونه بره ، اینجا آستاراست شمال استان گیلان آی لاوی یو بچه های در انتظار لاتاری ۲۰۱۶ تشکر کنندگان: pouya007 ، Ali_Hunter ، بازگشت ، Rock ، amir_ebrahimi99 ، azadeh.mohamad ، kuwait ، puryapurya ، asher ، ziba62ka ، fatima96 ، moxtar88 ، msr839 ، lottory2015 ، 2taha ، saidoo ، rezijon ، aryano ، farzad parsa ، javadgorgani ، pichak333
از طريق خواهرم اقدام نكردم چون ميگفتم خيلي طول ميكشه حدود ١٠-١١ سال اما كار اشتباهي كردم چون با اين شانس خوشگلم ١١٠ سال ديگه هم لاتاري نميبرم
![]() ![]() تشکر کنندگان: بازگشت ، kuwait ، puryapurya ،
2015-04-08 ساعت 10:52
(2015-04-08 ساعت 10:34)shayn.m.shayni نوشته: ... به حسابش هم دست نمیزنه یکی از رفیقای ایرانیش مهندس صنایع هستش نزدیکه ۲ سال هستش اونجاست تازه همین ماه رفته کمپانی تیوتا داره ماهی ۳۰ هزار تا دلار میگیره...منظور شما از حساب همون پولیه که از ایران برده بود؟ حقوق اون مهندس صنایع رو هم اگر امکانش هست یکبار دیگه بپرسید چون 30هزار در ماه خیلی عجیب غریبه. شاید سالی 30 هزار می گیره.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید. تشکر کنندگان: بازگشت ، puryapurya ،
2015-04-08 ساعت 11:02
(2015-04-08 ساعت 10:52)Abdorrezaa نوشته:سلام حسابش همون پولیه که برده آمریکا یعنی واسه خودش ۱۵۰۰۰ دلار برد اونجا تو حیابش گذاشته .و دوستش ۳۰۰۰۰ دلار در ماه میگیره تو کمپانیه تیوتا هستش خودش میگفت با حسرت میگفت ،یعنی کمی سابقه کاریه خوب میخواد تو همین شغل های معمولی مثل فروشگاه و پیتزا فروشی و از اینجور جاها و زبان زبان زبان میخواد ، که رفتی یک کمپانیه خوب میگن کجاهاکار کردی ، اگه بفهمن اخلاقت بد بوده دعوا کردی یا کم کاری کردی تو کارای قبلیت اونوقت استخدامت نمیکنن [emoji14](2015-04-08 ساعت 10:34)shayn.m.shayni نوشته: ... به حسابش هم دست نمیزنه یکی از رفیقای ایرانیش مهندس صنایع هستش نزدیکه ۲ سال هستش اونجاست تازه همین ماه رفته کمپانی تیوتا داره ماهی ۳۰ هزار تا دلار میگیره...منظور شما از حساب همون پولیه که از ایران برده بود؟ تشکر کنندگان: puryapurya ، asher ، pouya007 ، msr839 ، rezijon ، javadgorgani
2015-04-08 ساعت 11:34
تشکر کنندگان: asher ،
2015-04-08 ساعت 11:43
(2015-04-08 ساعت 09:56)amir_ebrahimi99 نوشته: سلام به همه دوستان،ماشالا انجمن چقدر فعال شده،فکر کنم یه 3.5 سالی بود که نیومده بودم اینجا به به بالاخره یک نفر از اعضای قدیمی هم اومد تو جمع تاپیک شمارش معکوس آرزوی موفقیت برای شما و همه ی دوستان عزیزم تو مهاجرسرا...... |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان