موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-05 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-05 ساعت 12:17 توسط iMap.)
اگر تو ایران کمتر از 15 تومن درآمد داری بورو قطعا
رشتت هم که کامپیوتر یا آی تی هست برات بهشته اونجا
منظور از صفر شروع کردن اون 20 هزار دلار برای سال اول کافیه تا جا بی افتی
سال اول ورودتو باید از اول ورودت هماهنگ شده بری جلو که یک هو مجبور نشی همون ماه اول به جای سه میلیون 60 میلیون خرج کنی
بعدش اگر هدفمند باشی همون تو 6 ماه اول روزها میری کار میکنی شب ها میری دانشگاه تا مدرک اونجا رو بگیری مجرد هم که هستی
بلاخره باید کار جنرال بکنی تا دانشگاهت تموم بشه من شنیدم بعضی ها بعد سال اول سه هزاردلار دادن ماشین خریدن اوبر کار میکنن
در کل زندگی بسیار بهتر از ایران هست(اگر درآمدت کمتر از 15 تا تو ایران باشه)
ویزا هم معلوم نیست برسه بهت بدن یا نرسه
بهمین دلیل تا ویزا تو پاسپورتت نخورده نباید چیزی رو تو ایران خراب کنی پول رو هم میتونی 80 تومن به یکی هماهنگ کنی سه روز بخوابونی تو حسابت پرینت تمکن مالی بگیری همین ماکسیموم 5-6 تومن خرج رفتن به سفارت و این چیزا میشه
من جای شما بودم میرفتم اگر هم نمیتونستم با فرهنگشون جلو برم میومدم ایران ازدواج میکردم میرفتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این فرم ۲۶۰ تا کی وقت داره پر کردنش؟
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-05-05 ساعت 12:16)iMap نوشته: اگر تو ایران کمتر از 15 تومن درآمد داری بورو قطعا
رشتت هم که کامپیوتر یا آی تی هست برات بهشته اونجا
منظور از صفر شروع کردن اون 20 هزار دلار برای سال اول کافیه تا جا بی افتی
سال اول ورودتو باید از اول ورودت هماهنگ شده بری جلو که یک هو مجبور نشی همون ماه اول به جای سه میلیون 60 میلیون خرج کنی
بعدش اگر هدفمند باشی همون تو 6 ماه اول روزها میری کار میکنی شب ها میری دانشگاه تا مدرک اونجا رو بگیری مجرد هم که هستی
بلاخره باید کار جنرال بکنی تا دانشگاهت تموم بشه من شنیدم بعضی ها بعد سال اول سه هزاردلار دادن ماشین خریدن اوبر کار میکنن
در کل زندگی بسیار بهتر از ایران هست(اگر درآمدت کمتر از 15 تا تو ایران باشه)
ویزا هم معلوم نیست برسه بهت بدن یا نرسه
بهمین دلیل تا ویزا تو پاسپورتت نخورده نباید چیزی رو تو ایران خراب کنی پول رو هم میتونی 80 تومن به یکی هماهنگ کنی سه روز بخوابونی تو حسابت پرینت تمکن مالی بگیری همین ماکسیموم 5-6 تومن خرج رفتن به سفارت و این چیزا میشه
من جای شما بودم میرفتم اگر هم نمیتونستم با فرهنگشون جلو برم میومدم ایران ازدواج میکردم میرفتم
15 میلیون ماهانه یا سالانه ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-05 ساعت 14:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-05 ساعت 14:10 توسط Ramintn.)
دوستان من دارم فرم ۲۶۰ رو پر میکنم
فقط چند تا سوال دارم
۱.اون قسمتی که ادرس ثابت تو آمریکا می خواد من ادرس دوستم رو دادم اما دوستم گفت قراره تا ۳ ماه از اونجا اسباب کشی کنه و ادرس جدیدش رو هم داد بهم،الان ادرس جدیدشو بنویسم یا ادرسی که الان اونجاست؟
۲.اون پایین که میگه ایا میخواین گرین کارت به این ادرس تو امریکا پست بشه رو بله بزنیم؟ البته گفت من با صابخونه هماهنگ میکنم اگه اومد بفرسته برام،اگه اون بگیره میتونه برام ارسال کنه؟
۳.تو قسمتی که ادرس ثابت می خواد میگه is your mailing address same as your present address اگه بله رو بزنیم یعنی هر چی پست کنن به ادرس حال حاضر یعنی ایران پست میکنن،،حالا اینجا بله رو بزنیم یا بهتره نه رو بزنیم و تو امریکا یه ادرس بدیم؟
لطفا راهنمایی کنید اینجا گیر کردم،،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من شغلم مجسمه سازی هست و محل کارم منزل.
واسه ادرس محل کار چی بنویسم؟ بازم ادرس منزل بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تاپیک چقدر سوت و کوره؟از اساتید کسی نیست سوالارو جواب بده؟یا هیشکی فرم ۲۶۰پر نمیکنه یا اینکه من خیلی ناواردم که هی سوال میپرسم،،دوستان راهنمایی کنید لطفا،،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه هر سفارتی برای ایرانیها قانون خاص خودش رو داره یک چیز جدیده یا از قدیم بوده؟
1- سفارت آنکارا صراحتا میگه مدارک پزشکی ایران رو قبول نمیکنه
2- سفارت آنکارا صراحتا میگه اکثر ایرانیها AP میخورن و سابقه کاری کامل درخواست کننده لازمه. نه فقط ده سال گذشته
3- سفارت آنکارا این مورد آخر رو هم که در مورد بچه ها هستش من نفهمیدم. اگه از دوستان کسی فهمید ممنون میشم بگه
4- سفارت ایروان هم صراحتا از ایرانیها میخواد یک رزومه کامل از دوره های تحصیلی و همینطور کاری ارائه بدن
5- فقط سفارت ابوظبی مشخصا در مورد ایرانیها چیزی نخواسته
این هم عین متن انگلیسی دستورالعمل سفارت آنکارا و ایروان:
ANKARA
1. A copy of your immunization records (medical records from Iran will not be accepted).
2. Most Iranian applicants require some type of administrative process before traveling to the United States. The applicant's entire employment history is needed, not just the past 10 years.
3. If a one-time-only exit stamp can be obtained for the child applicant, contact the embassy before the interview to make sure the file is complete to avoid a possibly lengthy wait in Turkey.
Yerevan
If you are Iranian: A resume or CV explaining your entire education and work history