2013-02-12 ساعت 13:31
(2013-02-12 ساعت 13:22)Old_Spider نوشته:منظورم موقع کارنت شدن که نیست! یعنی یک دوره قبلتر از ماها. البته یک چیزی هم هست که اون موقعی که ما برای مصاحبه خواهیم رفت ان شاءالله یعنی اواخر خرداد تا تیر وقت خوبی واسه ارمنستان و گرجستان هست از نظر آب و هوا و گردش. من بیشتر به خاطر این موضوع راغب به تغییر هستم چون این دو کشور رو ندیدم. شاید فرصت خوبی باشه واسه دیدنشون(2013-02-12 ساعت 13:10)mehdi110 نوشته:(2013-02-12 ساعت 12:32)Old_Spider نوشته: سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟همشهری به نظر من منتظر باش ببینیم این شماره های آخر و نزدیک به ما کی و کجا دعوت میشن. یکماه مانده به وقت کارنت شدن هم می تونی تغییرش بدی. چون من هم با فکر کاستن از هزینه ها می خواستم این کار رو انجام بدم ولی فعلا منتظرم تا ان شاء الله نزدیکیای مصاحبه
ببین دوست من / اگر صبر کنیم شماره های نزدیک رو ببینیم که اون زمان کارنت شدیم و سخت میشه چون مدارکمون رو میفرستند به سفارت / باید از الان اقدام کنیم
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه