کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-08 ساعت 11:22)qesign نوشته:  مدیکال من اکسپایر شده و هنوز توی AP هستم ، حالا اگر جواب بدن و دوباره کارهای پزشکی رو انجام بدم ، باز از دم در مدارک رو تحویل می دم یا دوباره مراحل مصاحبه انجام میشه ؟ و اینکه چون اکتبر ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم ، به نظرت Tax سال جدید همسرم رو هم باید همراهم داشته باشم یا نه؟

اگر قبل از یکسال از تاریخ مصاحبه کلیر بشین، نیازی به مصاحبه مجدد نیست و مدارک رو فقط تحویل میدین. اگر بیشتر یک سال بشه، معمولا مجدد تاریخ مصاحبه تعیین میکنن که چیز خاصی نیست و تا الان که بچه ها توی مصاحبه دوم یک ضرب گرفتن ویزا رو.
در مورد مدارک tax از خوده سفارت حتما باید سئوال کنین، بسته به پرونده هرکسی فرق میکنه. البته بردنش ضرر نداره، هرچی آماده تر باشین بهتره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: qesign ، karo.eng ، sib 24 ، Tolu IR
itex عزيز ايشالا انتظار شما هم تمام بشه بالاخره

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR ، itex
Itex عزیز مرسی از پاسخهاتون و لیستی که مدیریت میکنید. این لیست به منتظرها خیلی کمک میکنه همانطور که به من هم کمک کرد. امیدوارم همه خیلی زود از این مرحله رد بشن و با هم بریم. دوستان مرحله اصلی ورود به مقصد و شروع زندگیه مجدده. مهاجرت یه جنگه که فقط یک پیروز داره اونم باید ما باشیم. من در سن چهل سالگی دارم هجرت میکنم. بعد سالها کار کردن تو این جا فهمیدم صداقت باعث شکست آدم میشه ولی میدونم که غیر از اینجا صداقت موجب موفقیت میشه. به قول فرامز عاصف
بعد عمری
توی این شهر
هی از این شاخه به اون شاخه پریدن
و به جایی نرسیدن
جون این مخلص بیچاره بیمایه کم پول گرفتار به لب آمد
و دو امر متضاد و متفاوت به حقیر گشت مسلم:
یا بدون هنر و کوشش و جدیت و تدبیر عمل کاری حسابی توی این شهر نتوان یافت
یا که با پشت هم اندازی، دغل سازی و خود سازی و خر کردن مردم
بخور از جیب همه آبی و نانی و هماندم بفرست یه صلواتی به روان پاک این مردم دلخسته آواره کم پول گرفتار
یا حقWink
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، inanna ، shadoow ، amirsalehish ، Tolu IR ، sanbad ، fahi ، itex
itex عزيز كه خيلى وقته كلير شدن، چرا هى ميگين ايشالا كلير بشين Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sib 24 ، Tolu IR ، itex
(2015-09-09 ساعت 00:23)amin1981 نوشته:  itex عزيز كه خيلى وقته كلير شدن، چرا هى ميگين ايشالا كلير بشين Smile)

ااا پس الان متن رو ویرایش میکنم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، Tolu IR ، fahi
از بچه های می ابوظبی کسی کلیر شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، Tolu IR
سلام.دوستانی که کلیر شدید و منتظر دریافت ویزا هستید اگه سفارت شما ابوظبی هست و مدیکال اکسپایر نشده یعنی زیر ۶ ماه هست احتیاج به حضورتون نیست آژانس یا هرفرد دیگه میتونه ویزا رو بگیره.نه حضورتون نیاز هست نه وکالت نامه به فردی.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable ، armehraboon ، shadoow ، amirsalehish ، Tolu IR ، ATYY ، sanbad ، fahi
اینجا برای بیان اعتقادات مذهبی نیست.
درصورت تکرار کاربران برخورد خواهد شد.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، armehraboon ، amirsalehish ، Tolu IR ، karo.eng
اونوقت كى حرف اعتقادى زد؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-09 ساعت 11:35)amin1981 نوشته:  اونوقت كى حرف اعتقادى زد؟ Smile

منو میگه امین جان. ما هم چون دعوامون کردن یواشکی میایم بچه ها رو لایک میکنیم میریم. همچین مویرگی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آی لاو یو مهاجر سرا Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، fahi
سلام دوستان
من تازه اينجارو پيدا كردم به جمعتون پيوستم. كيس من ازدواج با سيتيزن و مصاحبه در ١٧مي در ابوظبي داشتم كه بهم ap خورده، احتمالا به خاطر سابقه كارم در پتروشيمي! الان سه ماه و نيم از مصاحبه ام ميگذره و همچنان منتظرم. تا الان هم فقط يك بار تو سيس آپديت شدم تو تاريخ ١٠ آگوست و ديگر هيچ! ميخواستم بپرسم كه به چه آدرسي ميشه ايميل زد چون من هيچي پيدا نكردم به جز اينكه تو سايت سفارت تو قسمت contact us، اطلاعاتمون رو submit كنيم كه تا حالا دو بار ارسال كردم و هيچي تغيير نكرده و حتي آپديت هم نشدم! لطفاً بهم بگين كه به كجا ايميل بزنم!؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sib 24 ، Tolu IR
(2015-09-09 ساعت 12:53)Nasim.sp نوشته:  سلام دوستان
من تازه اينجارو پيدا كردم به جمعتون پيوستم. كيس من ازدواج با سيتيزن و مصاحبه در ١٧مي در ابوظبي داشتم كه بهم ap خورده، احتمالا به خاطر سابقه كارم در پتروشيمي! الان سه ماه و نيم از مصاحبه ام ميگذره و همچنان منتظرم. تا الان هم فقط يك بار تو سيس آپديت شدم تو تاريخ ١٠ آگوست و ديگر هيچ! ميخواستم بپرسم كه به چه آدرسي ميشه ايميل زد چون من هيچي پيدا نكردم به جز اينكه تو سايت سفارت تو قسمت contact us، اطلاعاتمون رو submit كنيم كه تا حالا دو بار ارسال كردم و هيچي تغيير نكرده و حتي آپديت هم نشدم! لطفاً بهم بگين كه به كجا ايميل بزنم!؟!

سلام
شما به این آدرس بریدhttp://www.abudhabiivo.net
که کیستونو از سایت سفارت چک میکنید. Contact us رو بالای صفحه بزنید مسیر رو ادامه بدید و متن ایمیل رو وارد و ارسال کنید. ایشالا زودتر کارتون انجام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR ، sib 24
(2015-09-09 ساعت 12:59)karo.eng نوشته:  

سلام
که کیستونو از سایت سفارت چک میکنید. Contact us رو بالای صفحه بزنید مسیر رو ادامه بدید و متن ایمیل رو وارد و ارسال کنید. ایشالا زودتر کارتون انجام بشه

مرسي، منم همين كارو كردم، پس ظاهراً بعضي وقتا هيچ جوابي نميدن! بهتون تبريك ميگم كه انتظارتون تموم شد بالاخره، اميدوارم موفق باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR ، sib 24
(2015-09-09 ساعت 13:10)Nasim.sp نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 12:59)karo.eng نوشته:  

سلام

مرسي، منم همين كارو كردم، پس ظاهراً بعضي وقتا هيچ جوابي نميدن! بهتون تبريك ميگم كه انتظارتون تموم شد بالاخره، اميدوارم موفق باشين.

بله دوست گرامی. مثلایه نمونه اش این بود که وقتی کلیر شدم چون ایمیلی نیومده بود ازشون سوال کردم چقدر زمان دارم بیام ویزا بگیرم. الان دو هفته از او موضوع میگذره و من فردا پاسمو از سفارت تحویل میگیرم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم. البته اینو هم بگم که گاهی تا دو هفته طول میکشه جواب بدن. من خودم 12 روز هم داشتم. از تبریک شما هم سپاسگذارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، fahi
(2015-09-09 ساعت 12:43)karo.eng نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 11:35)amin1981 نوشته:  اونوقت كى حرف اعتقادى زد؟ Smile

منو میگه امین جان. ما هم چون دعوامون کردن یواشکی میایم بچه ها رو لایک میکنیم میریم. همچین مویرگی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آی لاو یو مهاجر سرا Wink

اقا ceac من اين case creation date اپ شد امروز، ولى هنوز issue نشده، چون پاسم ديروز رسيده دستشون اينجورى شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، karo.eng ، fahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان