کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-29 ساعت 20:39)shaya نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 19:04)ali214 نوشته:  سلام به همگي
چرا سايت ارمنستان اپديت نميشه؟؟
الان تقريبا ٣ هفته شده?

هی داداش یا شایدم آبجی !!دیر اومدی زود هم میخوای بری !!TongueBig Grinعیدت هم مبارکWink
من فکر میکنم شاید بخاطر این خبر باشه که سایت ارمنستان آپ دیت نشده

Glitch crashes global US passport, visa operations

http://www.foxnews.com/us/2014/07/23/gli...perations/
شاید هم طبق گفته بچه های منتظر از سال پیش این همون سکوت دوسه ماهه ای باشه که پارسال هم بوده بخاطر کیسهای لاتاری و دانشجو احتمالا 30 سپتامبر پرونده ما رو بگیرن دستشون Big Grinما هم که میبینی اینجا داریم تمرین صبوری میکنیم Smile
سلام زياد هم زود نيومدم?
تاريخ مصاحبه ام 19Feb بوده، الان ١٦٠روزه
اگه از همون اول بگن فلان تاريخ بيا ادم راحتره و تكليف زندگيشو ميدونه.خدا اين بلاتكليفي رو نصيب هيچكس نكنه.
الان نه تو ايران زندگي داريم نه كارمون درست شده ?????
خوش به حال اون كسايي كه هيچوقت فكر مهاجرت نيستن. والا به خدا.همه ميگن خوش به حالت داري ميري، نميدونن كه چه اعصابي ازت داغون ميشه تا بري
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
سلام،
بر اساس مطلبی که در لینک زیر نوشته با وجود مشکلی که برای سیستمشون پیش آمده اولویت با کیسهای مهاجرتیه. گویا مشکل سیستم مربوط به ویزاهای غیر مهاجرتی بوده ولی عجیب اینه که شماره جدیدی اعلام نمیشه.
http://travel.state.gov/content/visas/english.html
یک سوال آیا متقاضی جدیدی میشناسید که ظرف روزهای اخیر یا بعد از مشکل سیستم ویزاش صادر شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2014-07-29 ساعت 22:21)S K نوشته:  سلام،
بر اساس مطلبی که در لینک زیر نوشته با وجود مشکلی که برای سیستمشون پیش آمده اولویت با کیسهای مهاجرتیه. گویا مشکل سیستم مربوط به ویزاهای غیر مهاجرتی بوده ولی عجیب اینه که شماره جدیدی اعلام نمیشه.
یک سوال آیا متقاضی جدیدی میشناسید که ظرف روزهای اخیر یا بعد از مشکل سیستم ویزاش صادر شده؟

الان k1جزو کدومه مهاجرتی یا غیر مهاجرتی ؟من که گیج شدم در سیس جزو مهاجرتی است در بقیه جاها جزو غیر مهاجرتی !!!بخشکی شانس Tongue
حالا شاهین داره میره ببینیم چی میشه!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزيز
كيس مهاجرتي شامل كيسهاي ازدواج ميشه يا لاتاري يا هر دو؟؟؟؟
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-07-30 ساعت 00:43)ali214 نوشته:  
سلام دوست عزيز
كيس مهاجرتي شامل كيسهاي ازدواج ميشه يا لاتاري يا هر دو؟؟؟؟

هر دو Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214
[font=Arial][/font]از کنار اقیانوس آرام سلام میکنم به تمام دوستان قدیمی و جدید . Tongue
من 1 ماه و نیمه که رسیدم امریکا و امروز بعد از 2-3 ماه به این سایت سر زدم .
اول یک خسته نباشی به ایتکس عزیز که همچنان به جدول منتطران رسیدگی میکنه . این لیست با ما 5-6 نفر شروع شد و الان 121 نفر ه . واقعا دستت درد نکنه Rolleyes
دوم از اینکه اکثر دوستان کلیر شدن خوشحالم اما آیا واقعا صد سال تنهایی و قرمه سبزی و پیام و بهنام و مردادی هنوز منتظرند؟ Sad امیدوارم اینطور نباشه . امیدوارم این لیست روز به روز تعدادش کمتر و کمتر بشه.

من تعداد خیلی زیادی پیام خصوصی داشتم که اکثرا در مورد امریکا سفر از ایران و غیره بود که همین جا به طور خلاصه جواب میدم . شاید برای منتظرینی که مرحله بعدیشون قطعا پروازه مفید باشه . Wink
همونطور که میدونید پس از کلیر شدن باید بلافاصله به سفارت مراجعه کنید و ویزارو بگیرید . الیته در صورت نیاز به تجدید مدیکال از دکتر وقت بگیرین .
ویزا یک ورقه پرینت شده است که به پاسپورت چسبوندن. به همراه یک پاکت زرد که نباید باز بشه .
من با پرواز یک طرفه امارات که همسرم از امریکا گرفته بود اومدم. تیکت و برام ایمیل کرد ، بردم دفتر امارات ( توانیر ) پروازو چک کرد بلیط صادر کرد و مهر زد و از بانک ارز گرفتم . همین . Cool
فرودگاه امام همیشه شلوغه خیلی دیر نرید . شانس من چندین گروه داشتن میرفتن برزیل جای سوزن انداختن نیود.

واسه ایران بلیط پاسپورت عوارض خروج دم دستتون باشه . فرودگاه مقصد پاکت زرد . آدرس - پاسپورت - ورقه ای که تو هواپیما دادن و مریوط به وسایل همراهتونه . تو فرودگاه امریکا دوباره عکس میددازن اثر انگشت میگیرد و پاکت و میگیرد و امضا میکنید و تمام . ول کام تو یونایتد استید.
چمدون من و باز نکردن . پرواز طولانیه احتمال سر درد و دهیدراته شدن بدنتون هست. وقتی میرسید حس عجیبیه و من فکر میکردم تو فیلما هستم . Big Grin
5-6 روز طول میکشه ساعت بدن تنظیم بشه . یک هفته بعد سوشال سکیوریتی نامبر رو به ادرستون میفرستندWink و برای گرفتن ایدی اگر لازم داشته باشید به اداره راهنمایی میرید و درخواست میکنید اونم 2 هفته بعدش میاد . Cool
دیروز هم بعد از 1.5 ماه گرین کارتم اومدTongue که تا 2016 اعتبار داره (2ساله ).
اینجا همه چیز هست بهتر و مرغوب تر . پر از فروشگاه و مرکز خرید، فراوونی لباس و ... ، مغازه ایرانی ، افغانی که هر چیز ی و دارند و مغاره مکزیکی که همه مدل میوه و سبزی و دارند و هیچ چیز اوردنش ضروری نیست باز اگه چیز خاصی براتون مهمه بپرسید .
تنها مشکل من در حال حاضر برقراریه ارتباط به دلیل لهجه اینجایی هاست . Sad خیلی تند صحبت میکنند . روزهای اول هیچی نمی فهمیدم . دارم بهتر میشم .
با اینکه خیلی فیلم میدیدم ولی ...
رانندگی فوق العاده راحته . گرمای هوا در طول ظهر تا عصر زیاده که خوب ایران هم همین طوره دیگه . :
در کل اینکه میگن آسمان همه جا یه رنگه من میگم اینجا آسمونشم آبی تره . امیدوارم هر چه زودتر همتون بیاید .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، itex ، Alireza83 ، Reflection ، shmo ، shaya ، romantic ، hamed.us ، amjad ، شاهین1 ، houmanmir ، behnam7 ، فری خانم ، shadoow ، inanna
(2014-07-30 ساعت 01:13)MONA FB نوشته:  [font=Arial][/font]از کنار اقیانوس آرام سلام میکنم به تمام دوستان قدیمی و جدید . Tongue
من 1 ماه و نیمه که رسیدم آمریکا و امروز بعد از 2-3 ماه به این سایت سر زدم .
اول یک خسته نباشی به ایتکس عزیز که همچنان به جدول منتطران رسیدگی میکنه . این لیست با ما 5-6 نفر شروع شد و الان 121 نفر ه . واقعا دستت درد نکنه Rolleyes
دوم از اینکه اکثر دوستان کلیر شدن خوشحالم اما آیا واقعا صد سال تنهایی و قرمه سبزی و پیام و بهنام و مردادی هنوز منتظرند؟ Sad امیدوارم اینطور نباشه . امیدوارم این لیست روز به روز تعدادش کمتر و کمتر بشه.

من تعداد خیلی زیادی پیام خصوصی داشتم که اکثرا در مورد آمریکا سفر از ایران و غیره بود که همین جا به طور خلاصه جواب میدم . شاید برای منتظرینی که مرحله بعدیشون قطعا پروازه مفید باشه . Wink
همونطور که میدونید پس از کلیر شدن باید بلافاصله به سفارت مراجعه کنید و ویزارو بگیرید . الیته در صورت نیاز به تجدید مدیکال از دکتر وقت بگیرین .
ویزا یک ورقه پرینت شده است که به پاسپورت چسبوندن. به همراه یک پاکت زرد که نباید باز بشه .
من با پرواز یک طرفه امارات که همسرم از آمریکا گرفته بود اومدم. تیکت و برام ایمیل کرد ، بردم دفتر امارات ( توانیر ) پروازو چک کرد بلیط صادر کرد و مهر زد و از بانک ارز گرفتم . همین . Cool
فرودگاه امام همیشه شلوغه خیلی دیر نرید . شانس من چندین گروه داشتن میرفتن برزیل جای سوزن انداختن نیود.

واسه ایران بلیط پاسپورت عوارض خروج دم دستتون باشه . فرودگاه مقصد پاکت زرد . آدرس - پاسپورت - ورقه ای که تو هواپیما دادن و مریوط به وسایل همراهتونه . تو فرودگاه آمریکا دوباره عکس میددازن اثر انگشت میگیرد و پاکت و میگیرد و امضا میکنید و تمام . ول کام تو یونایتد استید.
چمدون من و باز نکردن . پرواز طولانیه احتمال سر درد و دهیدراته شدن بدنتون هست. وقتی میرسید حس عجیبیه و من فکر میکردم تو فیلما هستم . Big Grin
5-6 روز طول میکشه ساعت بدن تنظیم بشه . یک هفته بعد سوشال سکیوریتی نامبر رو به ادرستون میفرستندWink و برای گرفتن ایدی اگر لازم داشته باشید به اداره راهنمایی میرید و درخواست میکنید اونم 2 هفته بعدش میاد . Cool
دیروز هم بعد از 1.5 ماه گرین کارتم اومدTongue که تا 2016 اعتبار داره (2ساله ).
اینجا همه چیز هست بهتر و مرغوب تر . پر از فروشگاه و مرکز خرید، فراوونی لباس و ... ، مغازه ایرانی ، افغانی که هر چیز ی و دارند و مغاره مکزیکی که همه مدل میوه و سبزی و دارند و هیچ چیز اوردنش ضروری نیست باز اگه چیز خاصی براتون مهمه بپرسید .
تنها مشکل من در حال حاضر برقراریه ارتباط به دلیل لهجه اینجایی هاست . Sad خیلی تند صحبت میکنند . روزهای اول هیچی نمی فهمیدم . دارم بهتر میشم .
با اینکه خیلی فیلم میدیدم ولی ...
رانندگی فوق العاده راحته . گرمای هوا در طول ظهر تا عصر زیاده که خوب ایران هم همین طوره دیگه . :
در کل اینکه میگن آسمان همه جا یه رنگه من میگم اینجا آسمونشم آبی تره . امیدوارم هر چه زودتر همتون بیاید .
با درود بر شما، ممنون بخاطر موضوعاتی که بیان کردید، فقط و فقط تنها آرزوم اینه که این لحظاتی که شما سپری کردید رو( از ویزا گرفتن، بلیط تهیه کردن، اون هیجانی که برای رسیدن به نزدیکان و خیلی چیزهای دیگه رو بچه های این تاپیک خودشون بزودی حس و تجربه کنند،)
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، shaya ، MONA FB ، mehri11 ، platypus15 ، houmanmir ، فری خانم ، inanna
????
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-29 ساعت 22:06)ali214 نوشته:  سلام زياد هم زود نيومدم?
اگه از همون اول بگن فلان تاريخ بيا ادم راحتره و تكليف زندگيشو ميدونه.خدا اين بلاتكليفي رو نصيب هيچكس نكنه.
خوش به حال اون كسايي كه هيچوقت فكر مهاجرت نيستن. والا به خدا.همه ميگن خوش به حالت داري ميري، نميدونن كه چه اعصابي ازت داغون ميشه تا بري

هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی. شما 8 ماه رو فرض کن طول میکشه، اگر هم کمتر طول کشید که بهتر.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، ali214 ، behnam7 ، فری خانم ، shadoow
(2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته:  امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟

اگر زودتر بری خرجش بیشتر هست ولی به نظر ارزش داره آدم 300-400 دلار بیشتر بده ولی با خودش بگه سعیم رو کردم. به نظر من که همین الان برو شاید بتونی تا یکشنبه مدیکال رو انجام بدی. فوقش اینه که سه روز الکی اونجایی دیگه به عوض بعداً نمیگی کاش زودتر رفته بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، georgia1 ، شاهین1 ، behnam7 ، shadoow
(2014-07-30 ساعت 02:56)itex نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 22:06)ali214 نوشته:  سلام زياد هم زود نيومدم?

هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی. شما 8 ماه رو فرض کن طول میکشه، اگر هم کمتر طول کشید که بهتر.
مرسي دوست عزيز
شما درست ميگي خودمم سعي ميكنم كه بهش فكر نكنم ولي بازم يهو فكرش ميافته تو سرم
اميدوارم كار همه زودتر انجام بشه. فقط كساني كه درگير اين شرايط هستن حال همو ميفهمن
بقيه فكر ميكنن كه الان ما يك انتظار شيرين رو ميگذرونيم ونميدونن كه تو چه برزخي هستيم.
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، فری خانم
دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-30 ساعت 16:19)mok3 نوشته:  دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟

خیر Wink
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-30 ساعت 16:32)hamed.us نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 16:19)mok3 نوشته:  دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟

خیر Wink

با تشکر از پاسختون ولی من هیچ چیزی از دیجسترم ندارم حتی نمیدونم کدوم شعبه دیجستر کردم لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-30 ساعت 16:39)mok3 نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 16:32)hamed.us نوشته:  

خیر Wink

با تشکر از پاسختون ولی من هیچ چیزی از دیجسترم ندارم حتی نمیدونم کدوم شعبه دیجستر کردم لطفا راهنمایی کنید

مجدد با اطلاعات پاس پورت وارد usvisa-info.com بشین و پرینت مجدد بگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، behnam7 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان