کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
انشالله كه هر جه زودتر ويزاتو دريافت كني و خبر خوشحالي بهمون بدي، ميتونم دركت كنم انتظار خيلي سخت،ولي انشالله عاقبتش شيرين[emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 19:11)Mawani نوشته:  انشالله كه هر جه زودتر ويزاتو دريافت كني و خبر خوشحالي بهمون بدي، ميتونم دركت كنم انتظار خيلي سخت،ولي انشالله عاقبتش شيرين[emoji4]

ممنونم mawani جان، منم براي شما آرزوي صبر و آرامش در طول پروسه دشوار مهاجرت دارمSmileSmile
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 04:14)amjad نوشته:  Elahvision قصه نخور ، فقط شما بدشانس نیستی ، آنکارا هم همین متن رو گذاشته!! و به احتمال زیاد ابوظبی ، چون مشکل از W.DC هست و همه سفارتها رو در بر گرفته
http://turkey.usembassy.gov/

سال 2010 با عقبگرد ویزا بولتن بطور اساسی و نیز ابطال قزعه کشی لاتاری سال بعدش (اگر اشتباه نکنم ) و همه بخاطر اشتباه انسانی کارکنان شرکتهای پیمانکاری اداره مهاجرت !! ما تازه فهمیدیم در این مدینه فاضله و مهد تکنولوژی چه شیر تو شیری !!

با تجربه محدود من که اینجا با مدینه فاضله خیلی فاصله داره. مخصوصاً هرچی به دولت وصل میشه یک مشکل جدی برای مردم ایجاد میکنه از سیستم بیمه Obamacare بگیر تا گرفتن کارت شناسایی تا از بین رفتن بانک اطلاعاتی ویزا!!! همون سال 2010 به دلیل اشکال در الگوریتم قرعه کشی، لاتاری باطل شد یا سیستم آنلاین بیمه روز درمیون از فشار متقاضی میخوابید. حالا شما در مقایسه Google رو ببین که در ثانیه به میلیونها نفر سرویس میده، سالی یک بار 20 دقیقه ممکنه از کار بیفته چون خصوصیه، اگر دولتی بود کلاً خوابیده بود.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، hamed.us ، shaya ، shadoow ، فری خانم
مهري جان سلام ببخشيد الان يادم اومد كه سوال كنم كه ايا شما خودتون حضورا براي ويزا درخواست داديد يا انلاين، ؟؟ جون اخيرا با خط قرمز تو وبسايتشون نوشته بود اتباع ايران ، سوريه، كوبا و سودان بايد حضورا به سفارت يا دفتر كنسولي مراجعه وبراي ويزا درخواست بدند،
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 21:22)Mawani نوشته:  مهري جان سلام ببخشيد الان يادم اومد كه سوال كنم كه ايا شما خودتون حضورا براي ويزا درخواست داديد يا انلاين، ؟؟ جون اخيرا با خط قرمز تو وبسايتشون نوشته بود اتباع ايران ، سوريه، كوبا و سودان بايد حضورا به سفارت يا دفتر كنسولي مراجعه وبراي ويزا درخواست بدند،

اون موقع در خواست ويزا در سفارت آنكارا انلاين بود اما الان رو نميدونم. اگه أينطوري باشه پس حد اقل سه بار بايد رفت و أمد كرد!!!! واقعا كه..... هر دم از اين باغ بري ميرسد....تازه تر از تازه تري ميرسد!!!!!Rolleyes
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
اه واقعا[emoji4]، خيلي ممنونم از جوابهاتون، به اميد شنيدن خبرهاي خوب و شادي افرين از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11
(2014-08-01 ساعت 21:22)Mawani نوشته:  مهري جان سلام ببخشيد الان يادم اومد كه سوال كنم كه ايا شما خودتون حضورا براي ويزا درخواست داديد يا انلاين، ؟؟ جون اخيرا با خط قرمز تو وبسايتشون نوشته بود اتباع ايران ، سوريه، كوبا و سودان بايد حضورا به سفارت يا دفتر كنسولي مراجعه وبراي ويزا درخواست بدند،

دوست عزیز لطفا مقررات مهاجرسرا را رعایت نمایید.. و سوالات خودتون را در تاپیک مربوط به سوالتون بپرسید.و یا از طریق پیام خصوصی...

باتشکر.
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، behnam7 ، فری خانم
(2014-07-31 ساعت 13:14)amjad نوشته:  کسی میدونه این پیغام تو سیس یعنی چی ؟Sad
تا دیشب Administrative Process بودم
Expiring Soon
(2014-07-31 ساعت 13:42)amjad نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 13:22)shaya نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 13:14)amjad نوشته:  
فکر کنم یکی دیگه هم اینطوری شده بود اگه صفحات قبل رو چک کنی میبینی !!
ایمیل داد برای سفارت اونا درستش کردن !!
ممنون Shaya جان
الان دیدم مردادی و بهنام 7 هم همین وضعیت رو داشتن و ظاهرا با ارسال ایمیل اصلاح کردن!

آقا با یه کار گروهی ازطرف کلیه اعضاء با سواد و البته دارای نت ، خانواده در اینجا و اونجا ! ایمیل بارونشون کردیم و امروز پرونده به حالت اول برگشت Big Grin ایمیل هم دادن که معنیش این میشد : تو اگه دلت به این خوشه بیا همون متن قبلی رو برات میذاریم برو حالشو ببر !!! Sad
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، georgia1 ، mehri11 ، shaya ، hamed.us ، itex
(2014-08-01 ساعت 14:12)Mawani نوشته:  ممنونم مهري جان، بله شماره برونده را داريم همان كيس نامبر اما وقتي وبسايت را جك ميكنيم نتنها تغيري در كيس مشاهده نميكنيم يعني مورد ما روي initial review متوقف شده الان هفت ماه و نيم هست و وقتي time processing را جك ميكنيم ميبينيم كه سايت خيلي كند ابديت ميشه، سوال من اينه كه معمولا بعد از جه مدت ايميل ميزنند براي visa application؟ لطف ميكنيد جوابم بديد، من تازه وارد و كسي هم ندارم مه به سوالاتم جواب بده

راستي ايا درست كه اتباع ايران و سه كشور ديكه بايد شخصا به سفارت يا دفتر كنسولي امريكا مراجعه و در خواست ويزا بدند؟

دوست عزيز فكر مي كنم كه اين هم زمان خيلي مشخصي نداره چون پرونده من درست يكسال طول كشيد تا به nvc بره و تايمي هم كه اعلام مي كنند بر خلاف nvc اصلا با نظم پيش نميره
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 20:08)itex نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته:  لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .

من یک بار پرسیدم گفتن برای دادن جواب شنبه ها باز هستش. یک نکته مهم هم بگم جدول وقت دهی مدیکال کمی تغییر کرده و مثلاً برای افراد "بالای" 15سال نوشته 2روزکاری زمان میگیره.
در کل من حس خوبی نسبت به وضعیت سفارت ندارم مخصوصاً با بلایی که جدیداً سر بعضیها اوردن و ویزا ندادن... نتیجه اینکه پیاده هم اگر شده همین امروز برو.
امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟
به نظر من با ایران ایر پرواز یک شنبه عصر رو بگیر تا شب اونجا باشی و بری هتل و صبح دوشنبه اول وقت برو مدیکال و جوابت رو 3 شنبه بگیری.
این بهتره تا اینکه شنبه بری مدیکال و 1 شنبه رو بیخودی هزینه کنی و 2 شنبه بری جواب.
بهتره اگر قراره 1 روز برای مدیکال بیخودی صرف کنی ، از اون طرف برای ویزا وقت صرف کنی و منتظر بمونی .
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان سلام
روش رتبه دادن به بچه ها چگونه است؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33
(2014-07-29 ساعت 22:21)S K نوشته:  سلام،
بر اساس مطلبی که در لینک زیر نوشته با وجود مشکلی که برای سیستمشون پیش آمده اولویت با کیسهای مهاجرتیه. گویا مشکل سیستم مربوط به ویزاهای غیر مهاجرتی بوده ولی عجیب اینه که شماره جدیدی اعلام نمیشه.
http://travel.state.gov/content/visas/english.html
یک سوال آیا متقاضی جدیدی میشناسید که ظرف روزهای اخیر یا بعد از مشکل سیستم ویزاش صادر شده؟

مشكل كليه فرقي نمي كنه من خودم هفته پيش ابوظبي بودم و كليه كيس هاي لاتاري خانوادگي و نامزدي كه خودم بودم ويزا نگرفتن با اينكه همه كلير شده بودن و مشكلي هم نداشتن
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-07-29 ساعت 22:21)S K نوشته:  سلام،
بر اساس مطلبی که در لینک زیر نوشته با وجود مشکلی که برای سیستمشون پیش آمده اولویت با کیسهای مهاجرتیه. گویا مشکل سیستم مربوط به ویزاهای غیر مهاجرتی بوده ولی عجیب اینه که شماره جدیدی اعلام نمیشه.
http://travel.state.gov/content/visas/english.html
یک سوال آیا متقاضی جدیدی میشناسید که ظرف روزهای اخیر یا بعد از مشکل سیستم ویزاش صادر شده؟

مشكل كليه فرقي نمي كنه من خودم هفته پيش ابوظبي بودم و كليه كيس هاي لاتاري خانوادگي و نامزدي كه خودم بودم ويزا نگرفتن با اينكه همه كلير شده بودن و مشكلي هم نداشتن
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، ad_jojo
(2014-08-02 ساعت 08:40)فری خانم نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 20:08)itex نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته:  لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .

من یک بار پرسیدم گفتن برای دادن جواب شنبه ها باز هستش. یک نکته مهم هم بگم جدول وقت دهی مدیکال کمی تغییر کرده و مثلاً برای افراد "بالای" 15سال نوشته 2روزکاری زمان میگیره.
در کل من حس خوبی نسبت به وضعیت سفارت ندارم مخصوصاً با بلایی که جدیداً سر بعضیها اوردن و ویزا ندادن... نتیجه اینکه پیاده هم اگر شده همین امروز برو.
امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟
به نظر من با ایران ایر پرواز یک شنبه عصر رو بگیر تا شب اونجا باشی و بری هتل و صبح دوشنبه اول وقت برو مدیکال و جوابت رو 3 شنبه بگیری.
این بهتره تا اینکه شنبه بری مدیکال و 1 شنبه رو بیخودی هزینه کنی و 2 شنبه بری جواب.
بهتره اگر قراره 1 روز برای مدیکال بیخودی صرف کنی ، از اون طرف برای ویزا وقت صرف کنی و منتظر بمونی .
فری جان قربونت شاهین دیروز رفته Tongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم ، پدی
(2014-08-02 ساعت 09:33)فری خانم نوشته:  دوستان سلام
روش رتبه دادن به بچه ها چگونه است؟
فرشته ی عزیز
روی اسم کاربر مورد نظر کلیک کن و در قسمت رتبه جزییات می تونی رتبه بدی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، پدی ، romance33 ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان