کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به دوستان عزیز - در شاخه اصلی مهاجرسرا دقیقا بعد از "مهاجرسرا>>امریکا" جای یک انجمن را خالی میبینم : "انجمن پیشکسوتان و صاحب نظران" !!! در اکثر انجمن ها دوستانی حضور دارند که تجربه زیادی در رابطه با مسائل ندارند و اکثرا یا به خوش و بش و مسائل عامیانه وقت گذرانی میکنند یا با دید عامیانه مسائل را تجزیه و تحلیل میکنند!! قطعا در این میان دوستان قدیمی حضور دارند که نقش تجربیات ایشان در بین این نظرات از چشم ما پنهان میماند! به نظر من لازم است ایجاد چنین انجمنی به مسئولین سایت پیشنهاد گردد تا بتوان سوالات تخصصی را از ایشان پرسید تا آنها بر اساس تجربیات خود (نه بر اساس نظرات عامیانه) نظر خود را اعلام نمایند.
همچنین بنده سوالی داشتم که امیدوارم در این انجمن برای آن پاسخی تجربی یا قانونی پیدا کنم:
اگر یک خانم با فرزند نوزادش توسط پروسه ی DV به امریکا برود و پس از دریافت GC برای همسرش که به دلیل AP و DV dead time در ایران مانده است درخواست F-2 بدهد، چه شرایطی باید داشته باشد تا بتواند برای همسرش ابتدا درخواست V-1 کند؟ و آیا حضور فرزند زیر یک سال میتواند دلیلی بر تعجیل در پروسه F-1 یا V-1 همسرش گردد؟ همچنین تا دریافت V-1 برای همسرش چقدر باید منتظر بماند؟ و همچنین با توجه به اینکه feeding فرزند را به عهده دارد و شاغل نیست تکلیف sponsoring برای همسر چه میشود ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
سلام دوستان، ما ٢٠ دسامبر ٢٠١٣ مدارك ويزاي نامزديمون در uscis بذيرفته شده اما تا حالا كه حدود ٧ ماه و نيم ميكذره هيج ايميلي در رابطه با اقدام كردن براي ويزا بدستمون نرسيده، كسي ميدونه كه معمولا جقدر طول ميكشه تا خبر بدن كه براي ويزا درخواست بديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خواهش ميكنم افراد با تجربه در زمينه ويزاي نامزدي به من كمك كنند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 13:26)Mawani نوشته:  خواهش ميكنم افراد با تجربه در زمينه ويزاي نامزدي به من كمك كنند

سلام
بعد از uscis بايستي پروندتون به nvc ميرفته كه با إرسال يك شماره پرونده براي شما ان را به سفارت ميفرستن و در همين حين از شما هم ميخوام كه فرم درخواست ويزا رو پر كنيد. به نظر ميرسه كه پروسه شما كمي طولاني شده و لازمه كه پروندتونو رو uscis پيگيري كنيد
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
ممنونم مهري جان، بله شماره برونده را داريم همان كيس نامبر اما وقتي وبسايت را جك ميكنيم نتنها تغيري در كيس مشاهده نميكنيم يعني مورد ما روي initial review متوقف شده الان هفت ماه و نيم هست و وقتي time processing را جك ميكنيم ميبينيم كه سايت خيلي كند ابديت ميشه، سوال من اينه كه معمولا بعد از جه مدت ايميل ميزنند براي visa application؟ لطف ميكنيد جوابم بديد، من تازه وارد و كسي هم ندارم مه به سوالاتم جواب بده

راستي ايا درست كه اتباع ايران و سه كشور ديكه بايد شخصا به سفارت يا دفتر كنسولي امريكا مراجعه و در خواست ويزا بدند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 13:08)bobo_ir نوشته:  سلام به دوستان عزیز - در شاخه اصلی مهاجرسرا دقیقا بعد از "مهاجرسرا>>آمریکا" جای یک انجمن را خالی میبینم : "انجمن پیشکسوتان و صاحب نظران" !!! در اکثر انجمن ها دوستانی حضور دارند که تجربه زیادی در رابطه با مسائل ندارند و اکثرا یا به خوش و بش و مسائل عامیانه وقت گذرانی میکنند یا با دید عامیانه مسائل را تجزیه و تحلیل میکنند!! قطعا در این میان دوستان قدیمی حضور دارند که نقش تجربیات ایشان در بین این نظرات از چشم ما پنهان میماند! به نظر من لازم است ایجاد چنین انجمنی به مسئولین سایت پیشنهاد گردد تا بتوان سوالات تخصصی را از ایشان پرسید تا آنها بر اساس تجربیات خود (نه بر اساس نظرات عامیانه) نظر خود را اعلام نمایند.
همچنین بنده سوالی داشتم که امیدوارم در این انجمن برای آن پاسخی تجربی یا قانونی پیدا کنم:
اگر یک خانم با فرزند نوزادش توسط پروسه ی DV به آمریکا برود و پس از دریافت GC برای همسرش که به دلیل AP و DV dead time در ایران مانده است درخواست F-2 بدهد، چه شرایطی باید داشته باشد تا بتواند برای همسرش ابتدا درخواست V-1 کند؟ و آیا حضور فرزند زیر یک سال میتواند دلیلی بر تعجیل در پروسه F-1 یا V-1 همسرش گردد؟ همچنین تا دریافت V-1 برای همسرش چقدر باید منتظر بماند؟ و همچنین با توجه به اینکه feeding فرزند را به عهده دارد و شاغل نیست تکلیف sponsoring برای همسر چه میشود ؟

من جواب سوالتون رو نمیدونم ولی فکر کنم توی روز مصاحبه دیده باشمتون Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
اها مهري خانم، حالافهميدم منظورتون جه بود، ما از nvc هنوز شماره برونده اي دريافت نكرديم

يه سوال ديكه، معمولا از تكميل فرم در خواست ويزا تا مصاحبه در دبي جقدر طول ميكشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 14:28)Mawani نوشته:  اها مهري خانم، حالافهميدم منظورتون جه بود، ما از nvc هنوز شماره برونده اي دريافت نكرديم

يه سوال ديكه، معمولا از تكميل فرم در خواست ويزا تا مصاحبه در دبي جقدر طول ميكشه؟

شما از uscis يه شماره رسيد مي گيري و شماره پرونده رو در nvc مي گيري. يعني پرونده شما در uscis هنوز در مرحله initial review هست؟ اگه اينطوره به نظر من حتما بهشون إيميل بزنيد يا تلفن كنيد و علت اين زمان طولاني رو جويا بشيد. البته پرونده من در سرويس سنتر كاليفرنيا بوده و هيچ نقص مدركي هم نداشته و از زمان إرسال مدارك به uscis و دريافت شماره پرونده در nvc دوماه طول كشيد. براي همين من نميدونم كه ممكنه چه اتفاقي افتاده كه مرحله اول پروسه شمارو طولاني كرده. شايد دوستاني كه شرائط مشابه شمارو داشتن جوابي برأتون داشته باشن
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-01 ساعت 13:08)bobo_ir نوشته:  سلام به دوستان عزیز - در شاخه اصلی مهاجرسرا دقیقا بعد از "مهاجرسرا>>آمریکا" جای یک انجمن را خالی میبینم : "انجمن پیشکسوتان و صاحب نظران" !!! در اکثر انجمن ها دوستانی حضور دارند که تجربه زیادی در رابطه با مسائل ندارند و اکثرا یا به خوش و بش و مسائل عامیانه وقت گذرانی میکنند یا با دید عامیانه مسائل را تجزیه و تحلیل میکنند!! قطعا در این میان دوستان قدیمی حضور دارند که نقش تجربیات ایشان در بین این نظرات از چشم ما پنهان میماند! به نظر من لازم است ایجاد چنین انجمنی به مسئولین سایت پیشنهاد گردد تا بتوان سوالات تخصصی را از ایشان پرسید تا آنها بر اساس تجربیات خود (نه بر اساس نظرات عامیانه) نظر خود را اعلام نمایند.
اگر یک خانم با فرزند نوزادش توسط پروسه ی DV به آمریکا برود و پس از دریافت GC برای همسرش که به دلیل AP و DV dead time در ایران مانده است درخواست F-2 بدهد، چه شرایطی باید داشته باشد تا بتواند برای همسرش ابتدا درخواست V-1 کند؟ و آیا حضور فرزند زیر یک سال میتواند دلیلی بر تعجیل در پروسه F-1 یا V-1 همسرش گردد؟ همچنین تا دریافت V-1 برای همسرش چقدر باید منتظر بماند؟ و همچنین با توجه به اینکه feeding فرزند را به عهده دارد و شاغل نیست تکلیف sponsoring برای همسر چه میشود ؟
با درود، برای ویزا V-1باید حداقل کیس شخص بالای 3 سال باشد که اَپپلای شده باشد!( در اینصورت شخص واجد شرایط می باشد) در مورد داشتن بچه، هیچ تفاوتی نمیکند با کیس های دیگر!( من خودم دو تا بچه دارم که یکی از اونها وقتی رفت اونجا نزدیک 2 سالش بود و الان 3 سال رو هم گذرونده و برای این موضوع تَره هم خورد نکردند برامون!) در مورد اسپانسر، باید یکی رو پیدا کنید که 2 سال گذشته مالیات هاش رو پرداخت کرده باشه و درآمد سالیانه اش هم با کیس شما مطابقت کنه، مثلا اگه شما رو فقط اسپانسر بشه، فقط شما نیستید بلکه همسرتون(چون کار نمی کنه و تکس نمیده) و بچه ها هم شامل میشوند(اگر یک خانواده 4 نفری باشید هر نفر حدودا 9000$ می شه که جمعا می شه 27000$) و نکته اینجاست که اگه اون شخص متاهل باشه اول از همه چیز باید این 9000 دلار ها به تعداد تک تک اعضای خانواده اش کم بشه و اگه تَهِ درآمد سالیانه اش چیزی باقی موند میاند حساب می کنند که می تونه شما رو ساپورت کنه یا نه! و معمولا چون افراد برای دادن مالیات کمتر هر کاری می کنند پس تو فرم مالیاتی درآمد خودشون رو پایین می زنند که مالیات کمتر بدهند و مشکل کار اینجاست.
یه راه دیگه هم این هست که بعضی ها به شخصی پول می دهند که بیاد اسپانسرشون بشه( یادمه یه جا خوندم که از 8000 تا میگیرند تا 12000!!!)
امیدوارم مطالب کافی بوده باشه، اگه دوستان مطالب تکمیلی داشته باشند ممنون میشم که بقیه رو در جریان قرار بدهند.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
با درود، در اینجا می خواستم از دوستانی که به من رتبه دادند کمال سپاسگزاری رو داشته باشم و معذرت بخاطر اینکه این سپاسگزاری بسیار دیر انجام می شه و دلیل اون هم اطلاع نداشتن بنده از روش فهمیدن این موضوع(اسامی اشخاصی که رتبه داده اند) بوده که دیروز تازه یاد گرفتم،
دوستان محترم، reasonable، gbtm و amjad لطف فرمودید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2014-08-01 ساعت 15:44)georgia1 نوشته:  با درود، در اینجا می خواستم از دوستانی که به من رتبه دادند کمال سپاسگزاری رو داشته باشم و معذرت بخاطر اینکه این سپاسگزاری بسیار دیر انجام می شه و دلیل اون هم اطلاع نداشتن بنده از روش فهمیدن این موضوع(اسامی اشخاصی که رتبه داده اند) بوده که دیروز تازه یاد گرفتم،
دوستان محترم، reasonable، gbtm و amjad لطف فرمودید.

والله منم هیچوقت توجه نکرده بودم !!مرسی از امجد و حامد و شاندیز و ارزوهای خوبشون برای من Big Grinمنم بهترینها رو براتون آرزو میکنمWink
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، amjad
K1 جزء ويزاهاي غير مهاجرتي هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
مهري جان شما بسلامتي كارتون انجام شده و رفتيد؟ كلا جقدر طول كشيد براتون؟ ما از texas service center اقدام كرديم، توي وبسايتشون كه سه هفته اي ميشه ابديت شده داشتن روي كيسهاي ١٧ دسامبر كار ميكردن، ما تاريخ approve شدن مداركمون ٢٠ دسامبر بوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 17:23)Mawani نوشته:  مهري جان شما بسلامتي كارتون انجام شده و رفتيد؟ كلا جقدر طول كشيد براتون؟ ما از texas service center اقدام كرديم، توي وبسايتشون كه سه هفته اي ميشه ابديت شده داشتن روي كيسهاي ١٧ دسامبر كار ميكردن، ما تاريخ approve شدن مداركمون ٢٠ دسامبر بوده

نه عزيزم منم مثل خيلي از دوستان اين تاپيك منتظر كليرنس هستم. الان ٥ ماهه كه از مصاحبه ام ميگذره ولي هنوز از ويزا خبري نيست. أينطوري كه تجربه نشون ميده تگزاس سنتر با سرعت كمتري رسيدگي ميكنه. ولي با اين حال اگه ميشه باهاشون تماس گرفت بهشون إيميل بزنيد. من نوامبر ٢٠١٣ اقدام كردم بعد از ٤٠ روز پروندم از uscis به nvc رفت و براي دوماه بعد از آنكارا وقت مصاحبه گرفتم. پروسه قبل از مصاحبه ٤ ماه طول كشيد. بطور كلي ٩ ماهه كه از تاريخ اولين أقدام ميگذره
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 17:08)Mawani نوشته:  K1 جزء ويزاهاي غير مهاجرتي هست

هم آره هم نه...
K1 ویزای نامزدی 90 روزه هستش که دارنده این نوع ویزا موظف میباشد تا قبل از اتمامه ویزا با نامزد آمریکایی خود ازدواج کند. پس نتیجه میگیریم تا قبل از اتمامه ویزا غیر مهاجرتی میباشد. اما اگر در این مدت 90 روز ازدواج کنید تبدیل به گرین کارت میشود...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان