موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 12:05)ali214 نوشته: (2014-07-30 ساعت 02:56)itex نوشته: (2014-07-29 ساعت 22:06)ali214 نوشته: سلام زياد هم زود نيومدم?
تاريخ مصاحبه ام 19Feb بوده، الان ١٦٠روزه
اگه از همون اول بگن فلان تاريخ بيا ادم راحتره و تكليف زندگيشو ميدونه.خدا اين بلاتكليفي رو نصيب هيچكس نكنه.
الان نه تو ايران زندگي داريم نه كارمون درست شده ?????
خوش به حال اون كسايي كه هيچوقت فكر مهاجرت نيستن. والا به خدا.همه ميگن خوش به حالت داري ميري، نميدونن كه چه اعصابي ازت داغون ميشه تا بري
هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی. شما 8 ماه رو فرض کن طول میکشه، اگر هم کمتر طول کشید که بهتر.
مرسي دوست عزيز
شما درست ميگي خودمم سعي ميكنم كه بهش فكر نكنم ولي بازم يهو فكرش ميافته تو سرم
اميدوارم كار همه زودتر انجام بشه. فقط كساني كه درگير اين شرايط هستن حال همو ميفهمن
بقيه فكر ميكنن كه الان ما يك انتظار شيرين رو ميگذرونيم ونميدونن كه تو چه برزخي هستيم.
دقيقا من هم هرچي سعي ميكنم كه بهش فكر نكنم نميشه ، يه روزهاي هم كه يه كم ارومتر هستم فأميل هاي محترم دست بر نميدارن و با بيانات خود روح و روان منو مورد لطف قرار ميدن اميدوارم طبق گفته ايتكس عزيز همون ٨ ماه طول بكشه وإلا من كه راضي هستم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 03:03)itex نوشته: (2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته: امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟
اگر زودتر بری خرجش بیشتر هست ولی به نظر ارزش داره آدم 300-400 دلار بیشتر بده ولی با خودش بگه سعیم رو کردم. به نظر من که همین الان برو شاید بتونی تا یکشنبه مدیکال رو انجام بدی. فوقش اینه که سه روز الکی اونجایی دیگه به عوض بعداً نمیگی کاش زودتر رفته بودم.
حق با شماست به زحمت بلیط گیر اووردم جمه 1 اگوست دارم میرم برگشتم رو 8 اکوست جمعه بعدش (7 عصر)اوکی کردم دلم شور میزنه با توجه به مشکلات اخیر امیدوارم تا جمعه جوابم بیاد شنبه مدیکال میرم دوشنبه به سفارت تحویل میدم.پناه بر خدا ببیمیم چی میشه...
فقط یه سوال تو ذهنمه دو دلم نمیدونم این ایمیل رو به سفارت بدم یا بیخیال شم و برم مدیکال جدید بدم اونم اینه که : مدیکال من تا 31 اگوست اعتبار داره من قبل 31 اگوست (اگه ویزام رو بدن) ایران را به مقصد ال ای ترک خواهم کرد نمیدونم ازشون بپرسم ایا ضرورتی داره مدیکال رو تمدید کنم یا نه؟؟؟واقعا الان 3 روزه با خودم درگیرم ایمیل بدم ازشون بپرسم ؟ میترسم کارم قاطی پای و خراب شه .
ممنون از راهنماییهای مفید دوستای با تجربه مهاجر سرایی ام......
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 23:12)georgia1 نوشته: (2014-07-30 ساعت 20:02)شاهین1 نوشته: (2014-07-30 ساعت 03:03)itex نوشته: (2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته: امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟
اگر زودتر بری خرجش بیشتر هست ولی به نظر ارزش داره آدم 300-400 دلار بیشتر بده ولی با خودش بگه سعیم رو کردم. به نظر من که همین الان برو شاید بتونی تا یکشنبه مدیکال رو انجام بدی. فوقش اینه که سه روز الکی اونجایی دیگه به عوض بعداً نمیگی کاش زودتر رفته بودم.
حق با شماست به زحمت بلیط گیر اووردم جمه 1 اگوست دارم میرم برگشتم رو 8 اکوست جمعه بعدش (7 عصر)اوکی کردم دلم شور میزنه با توجه به مشکلات اخیر امیدوارم تا جمعه جوابم بیاد شنبه مدیکال میرم دوشنبه به سفارت تحویل میدم.پناه بر خدا ببیمیم چی میشه...
فقط یه سوال تو ذهنمه دو دلم نمیدونم این ایمیل رو به سفارت بدم یا بیخیال شم و برم مدیکال جدید بدم اونم اینه که : مدیکال من تا 31 اگوست اعتبار داره من قبل 31 اگوست (اگه ویزام رو بدن) ایران را به مقصد ال ای ترک خواهم کرد نمیدونم ازشون بپرسم ایا ضرورتی داره مدیکال رو تمدید کنم یا نه؟؟؟واقعا الان 3 روزه با خودم درگیرم ایمیل بدم ازشون بپرسم ؟ میترسم کارم قاطی پای و خراب شه .
ممنون از راهنماییهای مفید دوستای با تجربه مهاجر سرایی ام......
با درود، ببینید دوست عزیز من خودم به شخصه اگه ویزام رو بدهند نهایتا طی 5 روز از ایران خارج میشم، اگر شما هم مثل من تصمیم گرفتید دیگه مدیکال رو تمدید نکنید و اونها ویزا رو اتوماتیکلی تا انتهای مدیکال صادر می کنند، اگر هم نمی دونید که می تونید به سرعت ایران رو ترک کنید یا نه! پس بهتره تمدیدش کنید.
در این مورد که شک ندارم قبل از این تاریخ میرم حتی بلیط رزرو هم دارم .در این صورت برای تمدید نکردن مدیکال باید به سفارت ایمیل بدم و اطلاع بدم که قصد خارج شدن از ایران رو قبل اتمام مدیکال دارم؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-31 ساعت 13:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-31 ساعت 13:16 توسط amjad.)
کسی میدونه این پیغام تو سیس یعنی چی ؟
تا دیشب Administrative Process بودم
U.S. Department of State
IMMIGRANT VISA APPLICATION
Expiring Soon
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 13:22)shaya نوشته: (2014-07-31 ساعت 13:14)amjad نوشته:
فکر کنم یکی دیگه هم اینطوری شده بود اگه صفحات قبل رو چک کنی میبینی !!
ایمیل داد برای سفارت اونا درستش کردن !!
ممنون Shaya جان
الان دیدم مردادی و بهنام 7 هم همین وضعیت رو داشتن و ظاهرا با ارسال ایمیل اصلاح کردن!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
در این مورد که شک ندارم قبل از این تاریخ میرم حتی بلیط رزرو هم دارم .در این صورت برای تمدید نکردن مدیکال باید به سفارت ایمیل بدم و اطلاع بدم که قصد خارج شدن از ایران رو قبل اتمام مدیکال دارم؟
[/quote]
خب پس از رسیدن یه سر به سفارت بزنید و موضوع رو در میون بزارید اگه موافقت کردن که چه خوب اگر هم بهانه آوردند که برید مدیکال رو تمدید کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي من انكارا هستم امروز ويزايه كسايروكه قبل إز تعتيلات clear شدن رو دادن بخاطر دير شدنش ديگه ب ptt ندادن گفتن فردا پس فردا بيان إز سفارت بگيرن
به اميد كلير شدن هممون
منتظر موندن و بلا تكليفي بدترين چيزه
يهً بنده خداي رو بد إز دوسال ok كردن
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
Elahvision قصه نخور ، فقط شما بدشانس نیستی ، آنکارا هم همین متن رو گذاشته!! و به احتمال زیاد ابوظبی ، چون مشکل از W.DC هست و همه سفارتها رو در بر گرفته
http://turkey.usembassy.gov/
سال 2010 با عقبگرد ویزا بولتن بطور اساسی و نیز ابطال قزعه کشی لاتاری سال بعدش (اگر اشتباه نکنم ) و همه بخاطر اشتباه انسانی کارکنان شرکتهای پیمانکاری اداره مهاجرت !! ما تازه فهمیدیم در این مدینه فاضله و مهد تکنولوژی چه شیر تو شیری !!