کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-26 ساعت 11:17)karo.eng نوشته:  من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوست بوده:
۲۰۱۴
ابوظبی ۸ کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا ۷ ................................. 218 ....................................
ایروان ۶ .................................. 162 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان ۱ .................................. 171 ..................................
یعنی سال ۲۰۱۵ یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم
پس يعنى ويزاى k1 توش نيست فقطf2a
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 12:07)amin1981 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 11:17)karo.eng نوشته:  من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوست بوده:
۲۰۱۴
ابوظبی ۸ کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا ۷ ................................. 218 ....................................
ایروان ۶ .................................. 162 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان ۱ .................................. 171 ..................................
یعنی سال ۲۰۱۵ یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم
پس يعنى ويزاى k1 توش نيست فقطf2a
بله. چون کیس خودم بود گذاشتم. اگه میخواید می تونم ببینم Wink
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، ATYY ، fahi ، Tolu IR
خدا خيرت بده k1 ببينيد

پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، shadoow
اين k1 همون كيوان خودمون صدا كنيم بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
كيوان رو ببينيد

پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، karo.eng
خب حالا میرم سراغ دوستان عشاق یا همون K1 خودمون. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوسته:
۲۰۱۴
ابوظبی 7 کیس کلیر شده و میانگین 247 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 14 ................................ 251 ....................................
ایروان 3 .................................. 168 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی 2 کیس کلیر شده و میانگین 107 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 2 ................................. 127 ....................................
ایروان 0 .................................. 0 .......................................... یا همون آب زرشک
البته ما نمیدونیم دیگه چه کسایی هستند که آمارشون اینجا نیست ولی با توجه به کم بودن اینطور کیسها شاید بشه دیدی پیدا کرد
مطلب دیگه اینه که ظاهرا آقایون آم ری کایی از عشاق یه جورایی خوششون میاد دیگه . حالا Smile
دوستان دعا کنید کار من درست بشه برم اروپا بمونم تا عطاشون به لقایشون ببخشم و فاتحه ه ه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، amin1981 ، tico ، Tolu IR
[quote='karo.eng' pid='653140' dateline='1440577715']
خب حالا میرم سراغ دوستان عشاق یا همون K1 خودمون. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوسته:
۲۰۱۴
ابوظبی ۷ کیس کلیر شده و میانگین 247 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 14 ................................ 251 ....................................
ایروان ۳ .................................. 168 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی ۲ کیس کلیر شده و میانگین 107 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا ۲ ................................. 127 ....................................
ایروان 0 .................................. 0 .......................................... یا همون آب زرشک
البته ما نمیدونیم دیگه چه کسایی هستند که آمارشون اینجا نیست ولی با توجه به کم بودن اینطور کیسها شاید بشه دیدی پیدا کرد
مطلب دیگه اینه که ظاهرا آقایون آم ری کایی از عشاق یه جورایی خوششون میاد دیگه . حالا Smile
دوستان دعا کنید کار من درست بشه برم اروپا بمونم تا عطاشون به لقایشون ببخشم و فاتحه ه ه
[/quo
دوست عزیز این دو نفر ابوظبی را نمیدونید چه تاریخی کلیر شدن؟ خولستم بدونم این دوماه یعنی کسی را کلیر کردن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
ايشالا ما كه ايروانيم تو اين تاپيك نيايم بعد مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، karo.eng
ايشالا يه ضرب بگيرى داداش
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنونم امين جان ايشالا

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 17:54)sara456 نوشته:  [quote='karo.eng' pid='653140' dateline='1440577715']
۲۰۱۴
ایروان ۳ .................................. 168 ......................................
۲۰۱۵
آنکارا ۲ ................................. 127 ....................................
[/quo
دوست عزیز این دو نفر ابوظبی را نمیدونید چه تاریخی کلیر شدن؟ خولستم بدونم این دوماه یعنی کسی را کلیر کردن ؟
سلام
به این آدرس برید لیست رو میتونید ببینید. من فقط لیست رو کمی آنالیز کردم
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?...utput=html
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 12:58)karo.eng نوشته:  خب حالا میرم سراغ دوستان عشاق یا همون K1 خودمون. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوسته:
۲۰۱۴
۲۰۱۵

باید اضافه کنم که سال 2015 تعداد کمتری توی لیست ثبت نام کردم و بیشتر ثبت نامیها مربوط به قبل میشه. حالا نمیدونم دلیلش کاهش بازدید از مهاجرسرا بوده یا کلن کمتر مصاحبه کرده سفارت.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tolu IR
با تشکر از itex عزیز بابت توضیحشون که من فراموش کرده بودم. من امروز صبح که چک کردم به تاریخ 27-Aug-2015 آپدیت شدم. فکر کنم فهمیدن من عصبانی شدم هااااااا. Tongue امبدوارم آپ زرشکی نباشه و مارو سیر آپ کنن Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، negar6043 ، fahi ، tico ، parsush ، Tolu IR ، sanbad
(2015-08-27 ساعت 10:05)karo.eng نوشته:  با تشکر از itex عزیز بابت توضیحشون که من فراموش کرده بودم. من امروز صبح که چک کردم به تاریخ 27-Aug-۲۰۱۵ آچدیت شدم. فکر کنم فهمیدن من عصبانی شدم هااااااا. Tongue امبدوارم آپ زرشکی نباشه و مارو سیر آپ کنن Big Grin

امیدوارم این آپ طلاییتون باشه و زود کلیر بشید حداقل ما امید بگیریم به کیسهای ازدواجی و نامزدی هم رسیدگی بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، amin1981 ، fahi ، Tolu IR
مطمئنید روز قبلش هم آپ نخورده بودید؟ آخه اونجا شبه و هنوز ساعت کاریه 27 آگوست نشده. آخرین باری که چک کردید ساعت چند به وقت ایران بود؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، amin1981 ، tico ، Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان