آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه)
با توجه به اینکه یکی از برندگان نامه دوم خود را دریافت کرده است، از برندگان ‎2011‎ خواهشمندیم اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم خود را در این تاپیک قرار دهند.

لطفا توجه داشته باشید:
فقط مطابق با فرمت زیر اطلاعات خود را قرار دهید.
‎___________________________________‎
کیس نامبر :
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه :
استان/کشور محل دریافت:
تاریخ مصاحبه :
سفارت :
تاریخ پست از مبدا ارسال ‎(KCC‎ یا سفارت):
‎_____________________________________‎

متشکرم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، free_free ، alirezagh ، rayan.s ، WIKIMAN ، maxsupermax ، Donkey chance ، kaveh1979 ، AMIN3Y ، sohi ، sorena ، marsaaa
با سلام من امروز نامه دوم رو دريافت كردم و تاريخ مصاحبه رو هم 20 اكتبر اعلام كردن. واقعا گيج شدم تمام برنامه هام به هم ريخت
تاریخ ورود به آمریکا: 8 اپریل
Standing Stones
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: User ، free_free ، AMIN3Y
سلام آقا کاوه ‎1979‎ والا کسی از من سوالی نکرد و خدا اون روز رو نیاره که در مورد چیزی اطلاعات داشته باشم و جواب ندم. نامه من برای 13 آگوست هست و امروز که 31 آگوسته به دستم رسیده در ضمن پاکتی که بدست من رسیده (البته هنوز خودم ندیدمش چون مسافرتم) 2 برگ کاغذ بیشتر نداره بنابراین فکر می کنم فرم ها رو باید از سایت بگیریم.
تاریخ ورود به آمریکا: 8 اپریل
Standing Stones
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Amir78 ، kaveh1979 ، AMIN3Y ، sorena
سلام دوستان
منم امروزدریافت کردم از طریق پست؛رنگ پاکت هم سفید و اندازه پاکت ‎(A4).‎
مصاحبه من در این تاریخه04 ‎october‎ -دو تا صفحه آچاره که عنوان شده برای کامل کردن مراحل بعدی ‎step 4‎ در این سایت رو دنبال کنم.
‎www.dvselectee.state.gov‎
شماره کیس ‎: 2011AS000000xx‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: ‎2010 ,may19‎
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may ‎26,2010‎
تاریخ کارنت شدن کیس: ‎Sep. 2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2010 ,September 4‎
تاریخ مصاحبه: ‎october 04, 2010‎
تاریخ دریافت ویزا:october ‎04,2010‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، User ، lale ، kaveh1979 ، free_free ، peyman74 ، AMIN3Y ، shahram298 ، rasa ، sorena
(2010-09-04 ساعت 15:35)suntino نوشته:  
نامه من برای 13 آگوست هست و امروز که 31 آگوسته به دستم رسیده در ضمن پاکتی که بدست من رسیده (البته هنوز خودم ندیدمش چون مسافرتم) 2 برگ کاغذ بیشتر نداره بنابراین فکر می کنم فرم ها رو باید از سایت بگیریم.


دوست عزیز، تبریک بابت دریافت نامه دوم
لطفا اطلاعات را مطابق با فرمت اعلام کنید و اگر امکانپذیر است از متن نامه یک اسکن یا عکس (با موبایل) بگیرید و ضمیمه کنید تا دوستان قبل از دریافت نامه دوم در تدارک مراحل بعد باشند.
متشکرم
(2010-09-04 ساعت 16:26)maryam_goli نوشته:  
سلام دوستان
منم امروزدریافت کردم از طریق پست؛رنگ پاکت هم سفید و اندازه پاکت ‎(A4).‎
مصاحبه من در این تاریخه04 ‎october‎ -دو تا صفحه آچاره که عنوان شده برای کامل کردن مراحل بعدی ‎step 4‎ در این سایت رو دنبال کنم.
‎www.dvselectee.state.gov‎

مبارکه،
اطلاعات را مطابق با فرمت اعلام کنید تا تاپیک ساماندهی و پاکسازی شود.
متشکرم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، upm2006 ، suntino ، maryam_goli ، lale ، rayan.s ، Amir78 ، peyman74 ، AMIN3Y ، free_free ، sorena
کیس نامبر :2011ََُAS00008xxx
تاریخ کارنت شدن:September ‎2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: 31 آگوست =
تاریخ مصاحبه ‎: 20‎ اکتبر= 28 مهرماه
استان/کشور محل دریافت:ایران/ تهران
سفارت :آنکارا
تاریخ پست از مبدا ارسال ‎(KCC‎ یا سفارت): 13 آگوست
(2010-09-04 ساعت 16:36)Amir78 نوشته:  
دوستان برنده ‎2011‎ که شماره انها زیر ‎9000‎ میباشد و برای ماه ‎oct‎ کارنت شده اند لطفا توجه کنید
نامه های سری دوم از تاریخ 13 شهریور که به اصطلاح امروز میباشد در حین توضیع درب منازل میباشد
لطفا دقت لازم را برای دریافت پاکت های خود از اداره پست منطقه ای که ادرس ان را به ‎kcc‎ داده اید برای ارسال پاکت ها و یا پستچی محل به عمل اورید


سلام امکانش هست در مورد خط سوم توضیح بدید اینکه چه چیزی رو باید دقت کرد در هنگام تحویل گرفتن مدارک
ممنون
تاریخ ورود به آمریکا: 8 اپریل
Standing Stones
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Amir78 ، AMIN3Y ، babak2010
سلام دوستان,
بالاخره تونستم برا دوستان ضمیمه ه ه ه ه کنم,روی این سرعت داغون روکم کردمBig GrinBig GrinBig Grin

اگر خواستید بخونید لطفا ‎zoom‎ کنید...
امیدوارم واضح باشه


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس ‎: 2011AS000000xx‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: ‎2010 ,may19‎
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may ‎26,2010‎
تاریخ کارنت شدن کیس: ‎Sep. 2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2010 ,September 4‎
تاریخ مصاحبه: ‎october 04, 2010‎
تاریخ دریافت ویزا:october ‎04,2010‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hanok ، kaveh1979 ، maxsupermax ، suntino ، satusa ، User ، Linspire ، peyman74 ، California ، mr.amir ، AMIN3Y ، nasnam ، rasa ، امیلا ، free_free ، sorena ، solanje ، Blaze
(2010-09-05 ساعت 01:15)maryam_goli نوشته:  
سلام دوستان,
بالاخره تونستم برا دوستان ضمیمه ه ه ه ه کنم,روی این سرعت داغون روکم کردمBig GrinBig GrinBig Grin
اگر خواستید بخونید لطفا ‎zoom‎ کنید...
امیدوارم واضح باشه


مریم عزیز، ممنونم از شما،

اطلاعات مهمی که متن نامه اعلام کرده زمان دقیق مصاحبه (روز و ساعت) است. بقیه موارد را به سایت ‎dvselectee.state.gov‎ مرحله 4 و سفارت آنکارا ارجاع داده است:
1- هنگام مصاحبه باید مدارک شناسایی (پاسپورت) را نشان دهید.
2- اگر امکار حضور در سفارت در تاریخ تعیین شده را ندارید، به سفارت اطلاع دهید.
3- از زمان دریافت نامه دوم به بعد، دیگر با ‎KCC‎ تماس نگیرید. بلکه به آدرس سفارت رفته و از فرم مخصوص ایمیل استفاده کنید.
4- در نامه دوم مشخص نشذه که دقیقا چه مدارکی و چه زمانی باید به سفارت آنکارا ارسال شود، به همین خاطر باید با سفارت آنکارا مکاتبه شود و این وارد را جویا شویم.
5- بنا بر گفته یکی از کاربران سایت با کیس سه رقمی، ‎KCC‎ در جواب مکاتبه ما مبنی بر اینکه "نامه دوم را به صورت ایمیل ‎PDF‎ ارسال کنید"، اعلام کرده که به دلایل امنیتی نمی توانند به صورت ایمیل زمان و ساعت دقیق مصاحبه را اعلام کنند و آنها باید منتظر رسیدن نامه دوم باشند و تنها متن نامه دوم را بدون دارا بودن زمان و ساعت مصاحبه ارسال کرده بودند. بنابراین توصیه من اینست که دوستان با کیس زیر ‎5000‎ از حالا به آدرس سفارت آنکارا/ ابوظبی رفته و تاریخ و زمان مصاحبه را بپرسند. اگر جوابی مبنی بر "هنوز پرونده شما به دست ما نرسیده است" دریافت کردید، ‎5-7‎ روز دیگر مجددا مکاتبه کنید.


اما بنا بر سایت ‎dvselectee.state.gov‎ برای مرحله مصاحبه باید به این شکل عمل کرد:
مرحله 3:
1- مدارک زیر را آماده کنید و به زبان انگلیسی ترجمه کنید همراه با مهر تایید کننده مترجم (دادگستری و خارجه):
a. مدرک تحصیلی حداقل دیپلم دبیرستان و یا بالاتر
یا
b. گواهی اشتغال بکار به مدت حداقل دو سال
2- مدرک تولد: شناسنامه همراه با توضیحات احتمالی (کسانی که شناسنامه آنها دارای توضیحات است، این قسمت نیز باید ترجمه شود)
3- مدارک مربوط به زندانی شدن و یا احکام دادگاهی
4- فرم ‎I-212‎ برای کسانی که قبلا از آمریکا دیپورت شده اند!
5- سند ازدواج رسمی (عقدنامه)
6- مدارک نشان دهنده پایان ازدواج (طلاق رسمی، فوت یکی از زوجین...)
7- مدرک سربازی (کارت پایان خدمت، کارت معافی)
8- گواهی عدم سود پیشینه (این مورد برای برندگان ایرانی مورد نیاز نیست)
9- مدارک نشان دهنده فرزند خواندگی (کسانی که فردی را به فرزندخواندگی قبول کرده اند)

در پایان هم سایت لاتری اعلام کرده که این مدارک در کشور های مختلف متفاوت هستند، و سفارت های مختلف راه های مختلفی را برای ارسال آنها اعلام می کنند.. برای اطلاعات دقیقتر با سفارت های مربوط به مصاحبه تماس بگیرید.

مرحله 4:
باید در روز و ساعت تعیین شده در مصاحبه حاضر شوید. عدم حضور شما و یا عدم آمادگی شما ممکن است به عدم صدور ویزا بیانحامد.
به سایت سفارت های مربوطه مراجعه کنید و لیست پزشکان معتمد را پیدا کنید. برای مصاحبه باید آزمایش های پزشکی و واکسیناسیون را انجام بدهید.
در زمان مصاحبه باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید:
1- نامه قبولی که از طریق پست دریافت کرده اید
2- پاسپورت های تمامی افراد (برنده و همراهان)
3- مدارک اصلی (به زبان فارسی) و ترجمه تایید شده آنها (که در بالا ذکر شده اند)

هزینه: هزینه مصاحبه باید به دلار آمریکا و فقط در زمان مصاحبه پرداخت شود. (این هزینه در حال حاضر ‎819‎ دلار آمریکا برای هر نفر است. و فقط باید به دلار آمریکا پرداخت شود.) سایر هزینه ها نیز "مانند هزینه آزمایش های پزشکی" به عهده فرد برنده است.
برای سایر جزئیات به سفارت مربوطه ارجاع داده است.
‎-------------------------------------------‎

راهنمای کنسولی سفارت آمریکا در آنکارا هم در مورد ارسال مدارک چیزی ننوشته بود (فقط تاکید کرده بود که نتایج آزمایش های پزشکی را به سفارت ارسال نکنید و حتا تاکید کرده بود که عکس اشعه ایکس را به سفارت نیاورید!). نکته مهمی ه ذکر کرده بود این بود که همه افراد 16 سال به بالا باید دارای پاسپورت جداگانه باشند.

کسانی که تاریخ مصاحبه آنها مشخص شده است، از فرم سایت آنکارا استفاده کنند و چگونگی ارسال مدارک و زمان آن را از آنکارا بپرسند و نتیجه را همین جا اعلام کنند.
متشکرم

منبع: ‎dvselectee.state.gov‎ و راهنمای کنسولی سفارت آمریکا در آنکارا: ‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3742.html‎
یافتن نقل قول‌ها
با سلام دوستان

امروز نامه من هم اومد.13 اگست فرستاده شده و 5 سپتامبر که امروز باشه بدستم رسید.2 برگه.تاریخ مصاحبه من همون 7 اکتبر و تغیری نکرده. پاکت نامه سفیده ودر سایز A4 هست.
فقط سوالی که هنوز پابر جاست و محتاجیم به جواب:
اینکه قبلا فرمی به نام فرم اطلاعات تماس همراه با نامه دوم واسه برندگان میومده و باید پر میشده و همراه با مدارک خواسته شده 15 روز قبل از زمان مصاحبه باید فرستاده میشده حالا که ‎kcc‎ شانس ما دیجیتال شده و همه رو پاس داده به سایت باید چیکار کرد؟؟
اصلا این فرم رو میخوان؟ اگه میخوان از کجا باید این فرم رو گرفت؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
شماره کیس: ‎2011AS000007xx‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت ‎:11 AUG‎
نامه دوم: ‎5 SEP‎
مصاحبه: ‎7 OCT‎
دریافت ویزا: ‎7 OCT‎
GOD ‎BLESS AMERICA
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: free_free
کیس نامبر ‎:2011AS000023xx‎
تاریخ کارنت شدن:September ‎2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: 5 سپتامبر
تاریخ مصاحبه : 26اکتبر
استان/کشور محل دریافت:ایران/ تهران
سفارت :آنکارا
تاریخ پست از مبدا ارسال ‎(KCC‎ یا سفارت): 13 آگوست
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rayan.s ، AmericanHamid ، بنيتا ، free_free
(2010-09-05 ساعت 13:23)SNAGHIAN نوشته:  
سلام ‎user‎ جان در مورد اینکه از ایرانی ها سو سابقه نمی خوان من چیزی تو سایت امسال ندیدم.میشه بگی این مطلب رو کجای سایت دیدی؟
در ضم هیچ فرم دیگه ای نباید پر کنیم؟؟به جز فرمی که برای اسپانسر من فرم دیگه ای ندیدم!!اگه چیز دیگه ای هست بگید ما هم بدونیم..

در این لینک ‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3742.html‎ آنجا که نوشته ‎select NVC case number‎ شما ‎ANK‎ را که انتخاب کنید یک فایل ‎PDF‎ برای شما دانلود می شود. در بند 5 نوشته:
‎5. POLICE CERTIFICATE: Police certificate is not required from Iran.‎

در نامه دوم در صفه دوم نوشته مدارک زیر را که ناقص است همراه خود به مصاحبه بیاورید. اما هیچ مدرکی ذکر نکرده، یعنی اینکه مدارک شما کامل است.
اما ارسال سایر مدارک ترجمه شده به سفارت را باید از سفارت بپرسیم.


(2010-09-05 ساعت 15:25)maryam_goli ‎pid='73487 نوشته:  
ممنون از بابت اطلاعات -مدیر فعال ما
من یک سوالی داشتم من قبلا از طریق همین ایمیل با آنکارا مکاتبه داشتم ولی جواب نگرفتم,نمیدونم دلیلش چی بوده فکر نمی کنم مثل ‎kcc‎ باشن که مرتب جواب ها روبدن,حالا نمیدونم دلیلش چیه که جواب ندان
آیا ایمیل دیگه برا مکاتبه هست,چون ما فقط میخوایم بدونیم باید مدارک رو پست کنیم مثل تجربه ی برندگان سال های قبل یا خیر!! در صورتی که تو میل )form)همچنین ‎subject or title‎ نداره در ارتباط با ارسال یا سوالی در مورد ‎.documents‎
با تشکر

خواهش می کنم، ممنون از لطف شما
من قبلا از طریق این فرم ایمیل ارسال کرده ام و آنها هم جواب دادند. احتمالا مدارک شما هنوز نرسیده به سفارت که جواب ندادند. البته این یک حدسه!
مجددا ایمیل بفرستید. تا جواب دهند.
من هنوز فرصت نکرده ام ایمیل بفرستم. شاید امشب بفرستم.
(2010-09-05 ساعت 13:44)kaveh1979 نوشته:  
امروز نامه من هم اومد.13 اگست فرستاده شده و 5 سپتامبر که امروز باشه بدستم رسید.2 برگه.تاریخ مصاحبه من همون 7 اکتبر و تغیری نکرده. پاکت نامه سفیده ودر سایز A4 هست.
فقط سوالی که هنوز پابر جاست و محتاجیم به جواب:
اینکه قبلا فرمی به نام فرم اطلاعات تماس همراه با نامه دوم واسه برندگان میومده و باید پر میشده و همراه با مدارک خواسته شده 15 روز قبل از زمان مصاحبه باید فرستاده میشده حالا که ‎kcc‎ شانس ما دیجیتال شده و همه رو پاس داده به سایت باید چیکار کرد؟؟
اصلا این فرم رو میخوان؟ اگه میخوان از کجا باید این فرم رو گرفت؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.


سلام نامه من هم امروز رسید.
لطفا اولین نفری که جواب ایمیل رو (اینکه چه مدارکی باید قبل از مصاحبه به سفارت ارسال بشه) از سفارت در انکارا دریافت کرد همینجا اعلام کند. من متن مکاتبه رو بعدا در تاپیک نمونه مکاتبه می گذارم.

لینک متن نمونه مکاتبه با سفارت برای اطلاع از مدارک ارسالی به سفارت پیش از مصاحبه: ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2588&pid=73514#pid73514‎
متشکرم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alirezagh ، maryam_goli ، kaveh1979 ، sorena
عکس پاکت ارسالی حاوی نامه دوم که امروز رسید:

[عکس: 68680d8024304ec3a8f8.jpg]
یافتن نقل قول‌ها
اگه به قسمت مصاحبه سفارت آمریکا تو آنکارا برید اینو نوشته:
‎Immigrant Visas‎

‎Interview Schedule‎



‎The US Embassy in ankara is attempting to contact all scheduled applicants to provide an alternative interview date.‎

Each applicant should have received an appointment letter in the mail, along with a list of instructions and a list of required documents. All of our currently scheduled appointments are listed below, sorted by case number. You can find your appointment date and time by using the Find command under the edit menu on your internet browser and entering your case number, or you can simply scroll down until you find your case number.‎

‎If you have not received your appointment letter by 3 weeks before your appointment, please contact us by E-mail.‎

1:طبق گفته اینها مدارک مورد نیاز باید تو نامه نوشته باشه
2: جالبه که گفته اگه نامه دوم رو تا 3 هفته قبل از مصاحبه نگرفتید با سفارت مکاتبه کنید.

منبع: ‎http://turkey.usembassy.gov/interview_schedule.html‎
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

‎ دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taraneh@mini ، alirezagh ، rayan.s ، OMID_R
سلام دوستان
نامه دوم من هم دیروز رسید (کرج) ، تو نامه اطلاعات زیادی نوشته نشده بود فقط مهم ترین مطلبی که بود تاریخ و ساعت مصاحبه بود که من قبلا از طریق ایمیل گرفته بودم ‎(19‎ اکتبر) در ابوظبی
تو نامه نوشته بود که اگه نمیتونین تو این زمان اعلام شده در سفارت حضور داشته باشین باید به سفارت اعلام کنید تا یه زمان دیگه بهتون اختصاص بدن و ضمنا اعتبار کل این پروسه تا 1 سال هست و بعد اون همه چی کان لم یکن! می شود ‎Wink
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، R.F ، alirezagh ، maxsupermax ، Monika ، peyman74 ، AMIN3Y ، sorena
(2010-09-06 ساعت 08:28)kiarash86 نوشته:  
سلام دوستان
نامه دوم من هم دیروز رسید (کرج) ، تو نامه اطلاعات زیادی نوشته نشده بود فقط مهم ترین مطلبی که بود تاریخ و ساعت مصاحبه بود که من قبلا از طریق ایمیل گرفته بودم ‎(19‎ اکتبر) در ابوظبی
تو نامه نوشته بود که اگه نمیتونین تو این زمان اعلام شده در سفارت حضور داشته باشین باید به سفارت اعلام کنید تا یه زمان دیگه بهتون اختصاص بدن و ضمنا اعتبار کل این پروسه تا 1 سال هست و بعد اون همه چی کان لم یکن! می شود ‎Wink

با سلام وتبریک
میشه خواهش کنم متن ایمیلی که جهت مطلع شدن از روز و تاریخ ومکان وساعت مصاحبه به ‎kcc‎ زدید رو بذارید تو سایت.
متشکرم.

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان