آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
دوستان من بالاخره پس از حدود ۱۰ ماه انتظار وارد خاک آمریکا شدم.

من و نامزدم عقد امریکأیمون رو انجام دادیم. نمیدونم کسی‌ میدون این مدرک ‎marriage sertificate‎ کی‌ میاد ؟

چون بعد از دریافت اون ما باید برای گرین کارت موقت من اقدام کنیم

من در ایالات کالیفرنیا - لوس آنجلس زندگی می‌کنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sara77 ، ana ، sib 24 ، parak51 ، mercedeh2011 ، sahar.90 ، msar ، Mmohajer ، Partov ، Shahab_shirazi
سلام زیبا جان.امیدوارم که اونجا به نهایت ارزوهات رسیده باشی.
واسه گرین کارت سوال دارم .با ویزای نامزدی چند وقته گرین کارت میاد؟
مرسی.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mary1977 ، msar
(2010-05-20 ساعت 04:39)Ziba نوشته:  
دوستان من بالاخره پس از حدود ۱۰ ماه انتظار وارد خاک آمریکا شدم.

من و نامزدم عقد امریکأیمون رو انجام دادیم. نمیدونم کسی‌ میدون این مدرک ‎marriage sertificate‎ کی‌ میاد ؟

چون بعد از دریافت اون ما باید برای گرین کارت موقت من اقدام کنیم

من در ایالات کالیفرنیا - لوس آنجلس زندگی می‌کنم.


سلام زيبا جان
تبريك ميگم بهت. من تازه بعد از 6 ماه جوابم اومده و بايد براي ويزام برم... مي‌خواستم ببينم شما بليط دوسره گرفتين و آيا از دفاتر ايران گرفتيد يا همسرتون از اونور براتون اينكارو كرد؟ منم اگه خدا بخواد ميام كاليفرنيا.... در مورد سؤالتون هم متاسفانه شخصا چيزي نمي‌دونم ولي تو گوگل خدارو شكر همه چيزو مي‌توني پيدا كني...
موفق باشيWink
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، mercedeh2011 ، msar
سلام

من بلیت یک سر به آمریکا گرفتم و هیچ فرقی‌ هم نداره از اینجا گرفته شه یا از ایران

فقط اگه از اینجا بگیرید احتمالا ارزونتر براتون میافته.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
بچه‌ها کسی میدونه بعد از ورود به آمریکا با ویزای نامزدی چقدر طول میکشه تا گرین کارت رو دریافت کنیم و مراحلش چیه؟
مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان عزیز کسی اطلاعاتی نداره در این زمینه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
بعد از عروسی باید یک سری مدارک رو پر کنید و به همراه ‎marriage license‎ به اداره مهاجرت ارسال کنید. بعد از چند وقت یکی دوتا نامه میاد براتون. بعد هم دوباره یک نامه میاد که بهتون وقت میدن برید انگشت نگاری. بعد از انگشت نگاری نامه ‎welcome‎ میاد براتون و بعد تا ۳ هفته بدش گیرین کارت به دستتون میرسه.
وقتی گیرین کارت رو گرفتن میرید برای سوشال اقدام میکنید. سوشال من یک هفته ای اومد.

از وقتی که مدارک و بفرستید اداره مهاجرت تا زمانی که گرین کارت به دستتون میرسه حدوده شش ماه طول میکشه. در ضمن مبلغ ‎1010‎ دلار هم باید برای گرین کارت پرداخت کنید. یه سایت هم گذاشتم براتون مرحله کار رو توضیح داده.
کد:
http://immigrationroad.com/visa/k1-fiance-fiancee-visa.php

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soofia ، Ziba ، viking ، kamelia ، ghmo ، ariyai ، mercedeh2011 ، Asal707 ، mehri11 ، msar
دمت گرم ‎ShoMpeT‎ جان
مرسی دوست عزیز ایشالا که جبران کنیم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
من در حدود 3 هفته هست که با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدم.
الان ازدواج کردیم و میخوام برای ‎adjustment of status‎ اقدام کنم، ولی این پروسه به نظر پیچیده میاد. از بین بچه های این فروم کسی هست که قبلا این مسیر رو رفته باشه و بتونه منو راهنمایی کنه؟

مهمترین سوال من در حال حاضر اینه:
جزو مدارکی که ما فرستادیم فرمهای ساپورت مالی و از جمله ‎i864‎ هم بود. این فرم مثل خیلی فرمهای دیگه به ما برگردونده نشد. حالا که میخوام برای ‎AOS‎ اقدام کنم، بازم این فرم چزو فرمهایی اومده که باید ارسال بشه.
یعنی من باید دوباره از ‎CoSponsor‎ خودم بخوام این فرم رو پر کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-07-18 ساعت 02:26)iraj1119 نوشته:  
سلام
من در حدود 3 هفته هست که با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدم.
الان ازدواج کردیم و میخوام برای ‎adjustment of status‎ اقدام کنم، ولی این پروسه به نظر پیچیده میاد. از بین بچه های این فروم کسی هست که قبلا این مسیر رو رفته باشه و بتونه منو راهنمایی کنه؟

مهمترین سوال من در حال حاضر اینه:
جزو مدارکی که ما فرستادیم فرمهای ساپورت مالی و از جمله ‎i864‎ هم بود. این فرم مثل خیلی فرمهای دیگه به ما برگردونده نشد. حالا که میخوام برای ‎AOS‎ اقدام کنم، بازم این فرم چزو فرمهایی اومده که باید ارسال بشه.
یعنی من باید دوباره از ‎CoSponsor‎ خودم بخوام این فرم رو پر کنه؟


سلام
اینجا رو ببینید:

‎http://www.visajourney.com/content/k1k3aos‎
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Asal707 ، msar ، سوونیا
از دوستانی که این پروسه رو گذروندن لطفا بگن که به چه ترتیبی هست؟
با وکیل یا بدون وکیل؟
هزینه ها و مدت زمان دریافت گرین کارت چقدر بوده؟
ممنون
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-07-20 ساعت 11:05)Soofia نوشته:  
از دوستانی که این پروسه رو گذروندن لطفا بگن که به چه ترتیبی هست؟
با وکیل یا بدون وکیل؟
هزینه ها و مدت زمان دریافت گرین کارت چقدر بوده؟
ممنون


کد:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2661&pid=59944#pid59944

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-06-30 ساعت 19:24)ShoMpeT نوشته:  
بعد از عروسی باید یک سری مدارک رو پر کنید و به همراه ‎marriage license‎ به اداره مهاجرت ارسال کنید. بعد از چند وقت یکی دوتا نامه میاد براتون. بعد هم دوباره یک نامه میاد که بهتون وقت میدن برید انگشت نگاری. بعد از انگشت نگاری نامه ‎welcome‎ میاد براتون و بعد تا ۳ هفته بدش گیرین کارت به دستتون میرسه.
وقتی گیرین کارت رو گرفتن میرید برای سوشال اقدام میکنید. سوشال من یک هفته ای اومد.

از وقتی که مدارک و بفرستید اداره مهاجرت تا زمانی که گرین کارت به دستتون میرسه حدوده شش ماه طول میکشه. در ضمن مبلغ ‎1010‎ دلار هم باید برای گرین کارت پرداخت کنید. یه سایت هم گذاشتم براتون مرحله کار رو توضیح داده.
کد:
http://immigrationroad.com/visa/k1-fiance-fiancee-visa.php

راستی این گرین کارت همونیه که مشروط هست؟
میشه بفرمایید که بعد از اینکه گرین کارت اومد چند وقت بعدش سیتیزن میشیم؟

زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، msar
آره مشروط بیده.
هنوز درباره سیتیزن شدن تحقیق نکردم! زوده ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soofia ، msar ، سوونیا
سلام دوستان
ممنون ميشم اگه دوستان پاسخ بدن كه وقتي با ويزاي نامزدي وارد آمريكا شديم بعد از چه مدت ميتونيم به ايران بيايم؟ به عبارتي كي پاس سفيد ميگيريم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان