آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سوالات خود در مورد پرکردن قسمت مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام را در این تاپیک مطرح کنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ali.narooei ، sarah_xzx ، mitr.p ، arash1989 ، farzad-it ، saied-k ، Nazem ، majidusa01 ، satrap ، amir_ebrahimi99 ، fateme mi
من تقریبا لیسانسم را گرفتم فقط 2 واحد نگه داشتم(به خاطر سربازی و وقت برای کنکور ارشد و این جور چیزها) و بهمن هم دو واحد را خود خوان می گیرم و تا عید فارغ التحصیل می شوم. حالا سوال اینه که توی فرم ثبت نام بنویسم لیسانس یا تعدادی واحد دانشگاهی . خودم فکر می کنم که تحصیلات در شانس قبولی تاثیر مثبت داشته باشد. ازطرفی مطمئنم که تا زمان اعلام نتایج لیسانسم را می گیرم (مگر آنکه زبانم لال بمیرم یا اتفاقی در این حدود که آن وقت کلا آمریکا رفتن لغو است!!!) حالا اگر قبول شوم به من نمی گویند که زمان صدور مدرک تو بعداز ثبت نام بوده و در زمان ثبت نام با اطلاعات غلط فرم را پر کردی؟ به قول معروف آیا مته را به خشخاش می گذارند یا اینکه نمی گذارند!! و همین که زمان تحویل مدارک لیسانس داشته باشم کافی است.
با تشکر از لطف دوستان.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saied-k ، SH1A2R3
سلام
من هم سوالي مثل دوست عزيزمون ‎arash1989‎ دارم،من اين سوال را درجاهاي ديگه هم مطرح كردم(در آن زمان اين تاپيك وجود نداشت) به نظرم بهترين جا براي سوالم اينجا باشه.
اول خدمت دوستان عرض كنم كه من دوسال سابقه كاري رو كه اگه مدرك ديپلم 12 نداشته باشي مي توني جايگزينش كني رو ندارم.
من الان نه ديپلم دارم و نه پيش دانشگاهي ولي اگه چندتا درسي رو كه كم دارم بگذرونم ديپلم 11 ساله مي گيرم(دي امتحان دارم) و از سويي ديگر همزمان با كم داشتن چند درس از سال سوم دبيرستان در پيش دانشگاهي(سال چهارم) ثبت نام كردم و از مشاور مدرسه(بزرگسالان) پرسيدم گفت خرداد پيش دانشگاهيت(سال چهارم) تموم ميشه كه فكر كنم ژوئن ‎2012‎ بشه و اگه بر فرض يك ماه بعد يعني جولاي ‎2012‎ مداركش رو بگيرم،با توجه به اعلام نتايج و ارسال فرم هاي پس از قبولي طبق زمان بندي برام مشكلي پيش نمياد؟افسر مصاحبه هنگام مصاحبه به تاريخ گرفتن مدارك گير نميده؟
البته شانس برنده شدن من بسيار ناچيز هستش ولي من اين سوال رو پرسيدم كه اگه شرايط شركت در لاتاري رو ندارم،شركت نكنم بزارم واسه سال هاي بعد.
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.

خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saied-k ، SH1A2R3 ، majidusa01
سلام

‎- arash1989‎ جان ! شما براي شركت در لاتاري و دريافت ويزا به مدرك ديپلم نياز داريد.
اين را هم بدانيد كه داشتن مدرك بالاتر تحصيلي تاثيري در قبولي هيچ فردي ندارد.
اگر ديپلم شما 12 ساله هست يا داراي مدرك پيش دانشگاهي هستيد مي توانيد انها را به سفارت ارائه كنيد.انتخاب گزينه ‎high school degree‎ كار شما را راه مي اندازد.
اگر مطمئن نيستيد كه مدرك ليسانس شما براي تاريخ مورد نظر ( اگر قبول شويد بهار يا تابستان سال بعد ) قابل ارائه به سفارت است گزينه ‎some university courses‎ را انتخاب كنيد و با ارائه يك گواهي اشتغال به تحصيل و ترجمه ان به سفارت مي توانيد صحت ادعاي خود را ثابت كنيد. در اين صورت لازم است قبل از اتمام تحصيلاتتان يك گواهي كه نشان دهد شما چه واحد هايي را در دانشگاه گذرانده ايد ، تهيه كنيد و اماده نگه داريد.
اگر هم مطمئن هستيد ليسانس شما اماده تحويل در روز مصاحبه احتمالي خواهد بود گزينه ‎university degree‎ را انتخاب نماييد . ولي فكر مي كنم چون مراحل اداري اماده شدن اصل ليسانس در ايران خيلي طول مي كشد بتوانيد روي گرفتن گواهي موقت پايان تحصيلات دوره كارشناسي حساب كنيد. به هر حال شما به مدرك تحصيلي نياز داريد كه بتوانيد ترجمه كنيد و به افيسر سفارت نشان دهيد تا ادعاي خود را كه در فرم ثبت نام نوشته ايد ثابت كنيد.


‎- Hadi joon‎ جان !
به نظر مياد زمان بندي پيچيده اي داريد ؛ كه اگر شانس داشته باشيد مي توانيد مدرك پيش دانشگاهي را به سفارت ارائه كنيد . پس انتخاب گزينه ‎high school degree‎ براي شما مناسب است.

موفق باشيد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: arash1989 ، nastaran86 ، amir_ebrahimi99 ، manila ، Ramkal
‎saied-k‎ عزیز با تشکر از پاسخ شما ولی من گمان کنم هنوز یک ابهام داشته باشم و آن اینکه نفهمیدم اگر ‎university degree‎ انتخاب کنم باید اصل مدرک را ببرم یا اینکه گواهی موقت. کلا کی باید اصل مدرک را ببریم کی گواهی چون تا آنجا که من از روال کار دانشگاه خبر دارم اصل مدرک را به این زودی ها نمی دهند مگر آنکه مقدار زیادی پول به دانشگاه پرداخت کنی.
بعد فکر نکنم گواهی قابل ترجمه باشد مگر اینکه پایان خدمت داشته باشی.(البته مطمئن نیستم ولی چون یکبار برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل برای کار دیگری اقدام کردم رویش نوشته بود غیر قابل ترجمه)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اگر کسی مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشه چیکار باید بکنه ؟

من دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم و کاردانی کامپیوتر هم دارم الان هم داتشجوی کارشناسی هستم. من شرایطم چطور هست ، البته بالای ۴ سال سابقه کاری هم دارم این کمکی میکنه ؟

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
منم سوال احسان و آرش و دارم: من دیپلم فنی حرفه ای دارم یعنی پیش دانشگاهی نرفتم اما مدرک کاردانی گرفتم به نظرتون اشکالی پیش نمیاد؟
و یکی دیگه اینکه مدرک کاردانی که الان دارم مدرک موقته و همونجوری که آرش خان گفتن روش نوشته ارزش ترجمه ندارد یعنی باید هر جوری شده حتما مدرک اصلش و بگیرم ؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-09-26 ساعت 15:59)ehsan310 نوشته:  
اگر کسی مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشه چیکار باید بکنه ؟

من دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم و کاردانی کامپیوتر هم دارم الان هم داتشجوی کارشناسی هستم. من شرایطم چطور هست ، البته بالای ۴ سال سابقه کاری هم دارم این کمکی میکنه ؟





ببین دوست عزیز

اولاً داشتن سابقه کاری و تحصیلات بالاتر و ‎...‎ هیچ کمکی به برنده شدن نمیکنه ‎Big Grin
دوماً شما اگر بخواهید با سابقه ی کاری اقدام کنید باید بتونید مدرکی دال بر اینکه شما به مدت دوسال سابقه کاردر کاری که نیاز به حداقل دو سال آموزش رو داره بگیرید و اگر برنده شدید اون مدرک رو ترجمه کنید و به سفارت ببرید در ضمن شما می تونید تایپیک های سال های قبل رو مطالعه کنید که قطعاً به نتیجه ی بهتری میرسیدShy
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم ‎. . . !
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saied-k ، Ramkal
درود بر دوستان خوب ‎...‎
دوستان لینک های زیر رو مرور کنید و فکر نکنم مطالعه شون خالی از لطف باشه ‎...‎
آمار گیری مدارک تحصیلی برندگان ‎2010‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1216‎
آمار گیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2011‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2615‎
آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2012‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4321‎
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: majidusa01 ، behzad7 ، mahboobeh A.tehrani ، nastaran86 ، Ramkal
بستگی داره شماره کیس شما چند بیاد ‎!!!!‎
اگرمدرک ندارید در هنگام ثبت نام ، بعد از آن تلاش کنید برای گرفتن مدرک ‎....‎ شاید در هنگام مصاحبه قبول کردند .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: da2016 ، foad5514
(2011-09-26 ساعت 15:43)arash1989 نوشته:  
saied-k عزیز با تشکر از پاسخ شما ولی من گمان کنم هنوز یک ابهام داشته باشم و آن اینکه نفهمیدم اگر ‎university degree‎ انتخاب کنم باید اصل مدرک را ببرم یا اینکه گواهی موقت. کلا کی باید اصل مدرک را ببریم کی گواهی چون تا آنجا که من از روال کار دانشگاه خبر دارم اصل مدرک را به این زودی ها نمی دهند مگر آنکه مقدار زیادی پول به دانشگاه پرداخت کنی.
بعد فکر نکنم گواهی قابل ترجمه باشد مگر اینکه پایان خدمت داشته باشی.(البته مطمئن نیستم ولی چون یکبار برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل برای کار دیگری اقدام کردم رویش نوشته بود غیر قابل ترجمه)



دوست عزيز فكر كنم گزينه ‎some university courses‎ و گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل بتونه به شما كمك كنه. گواهي اشتغال به تحصيل نه گواهي پايان تحصيلات!
(2011-09-26 ساعت 17:56)sadafsetareh نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 16:57)ابی22 ‎pid='135001 نوشته:  
درود بر دوستان خوب ‎...‎
دوستان لینک های زیر رو مرور کنید و فکر نکنم مطالعه شون خالی از لطف باشه ‎...‎
آمار گیری مدارک تحصیلی برندگان ‎2010‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1216‎
آمار گیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2011‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2615‎
آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2012‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4321‎

آقا من تایپیکای بالا رو نگا کردم ولی جوابمو نگرفتم : اینکه مدرک کاردانی داشته باشم قبول هست .از اونجا که من دیپلم فنی ‎(11‎ ساله ) دارم.و مدرک کاردانی رو به جای دیپلم 12 ساله میپذیرن
؟Cool


فكر كنم گزينه ‎vocational school‎ معادل كارداني باشه ؟؟؟!!! البته مطمئن نيستم . لطفا بقيه دوستان هم راهنمايي كنند.

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
انصراف از تحصیل یا اخراج از دانشگاه باید مدرک رو دیپلم بزنه یا ‎some univeristy courses?‎
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
‎PMA: Positive Mind Attitude‎
W.Clement ‎Stone‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-09-26 ساعت 18:53)saied-k نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 15:43)arash1989 ‎pid='134973 نوشته:  
saied-k عزیز با تشکر از پاسخ شما ولی من گمان کنم هنوز یک ابهام داشته باشم و آن اینکه نفهمیدم اگر ‎university degree‎ انتخاب کنم باید اصل مدرک را ببرم یا اینکه گواهی موقت. کلا کی باید اصل مدرک را ببریم کی گواهی چون تا آنجا که من از روال کار دانشگاه خبر دارم اصل مدرک را به این زودی ها نمی دهند مگر آنکه مقدار زیادی پول به دانشگاه پرداخت کنی.
بعد فکر نکنم گواهی قابل ترجمه باشد مگر اینکه پایان خدمت داشته باشی.(البته مطمئن نیستم ولی چون یکبار برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل برای کار دیگری اقدام کردم رویش نوشته بود غیر قابل ترجمه)



دوست عزيز فكر كنم گزينه ‎some university courses‎ و گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل بتونه به شما كمك كنه. گواهي اشتغال به تحصيل نه گواهي پايان تحصيلات!
(2011-09-26 ساعت 17:56)sadafsetareh نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 16:57)ابی22 ‎pid='135001 نوشته:  
درود بر دوستان خوب ‎...‎
دوستان لینک های زیر رو مرور کنید و فکر نکنم مطالعه شون خالی از لطف باشه ‎...‎
آمار گیری مدارک تحصیلی برندگان ‎2010‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1216‎
آمار گیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2011‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2615‎
آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ‎2012‎ »»»»»»»» ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4321‎

آقا من تایپیکای بالا رو نگا کردم ولی جوابمو نگرفتم : اینکه مدرک کاردانی داشته باشم قبول هست .از اونجا که من دیپلم فنی ‎(11‎ ساله ) دارم.و مدرک کاردانی رو به جای دیپلم 12 ساله میپذیرن
؟Cool


فكر كنم گزينه ‎vocational school‎ معادل كارداني باشه ؟؟؟!!! البته مطمئن نيستم . لطفا بقيه دوستان هم راهنمايي كنند.





من در این باره اطمینان کامل ندارم ولی اگه فرم فارسی شده رو ببینید اونجانوشتهvocational ‎school‎ میشه آموزشگاه حرفه ای.

باید دید دوستان سال های قبل که وضعیت این دوستمون رو داشتند چی میگن...!!!!



(2011-09-26 ساعت 21:47)hamed2010 ‎pid='135077 نوشته:  
انصراف از تحصیل یا اخراج از دانشگاه باید مدرک رو دیپلم بزنه یا ‎some univeristy courses?‎

‎some univeristy courses‎ یعنی شما دارین در حال حاظر چند واحد دانشگاه رو می گدرونده و باید برای مصاحبه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیرید که اگر اخراج شده باشید نمیتونید این گواهی رو بگیرید پس ریسک نکنید و گزینه ی ‎High School Degree‎ روبزنید و خیالتون از بابت مدرک تحصیلی راحت باشه.

درضمن باید بدونید که بالا بودن مدرک تحصیلی اصلاًو هیچ امتیازی محسوب نمیشه برای برنده شدن در قرعه کشی.
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم ‎. . . !
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saied-k ، hamed2010
(2011-09-26 ساعت 16:23)sadafsetareh نوشته:  
منم سوال احسان و آرش و دارم: من دیپلم فنی حرفه ای دارم یعنی پیش دانشگاهی نرفتم اما مدرک کاردانی گرفتم به نظرتون اشکالی پیش نمیاد؟
و یکی دیگه اینکه مدرک کاردانی که الان دارم مدرک موقته و همونجوری که آرش خان گفتن روش نوشته ارزش ترجمه ندارد یعنی باید هر جوری شده حتما مدرک اصلش و بگیرم ؟؟؟


با سلام به دوست عزيز

1- بله بايد مدرك اصلي را بگيري براي ترجمه

2- شما يك مدرك دانشگاهي داريد پس بايد ‎University Degree (‎ مدرك دانشگاهي ) را تيك بزنيد.

موفق باشيد.
‎To Wounds From One[font=Arial][/font]‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ابی22 ، marko ، ali.narooei ، sadafsetareh
سلام به همه دوستان عزیز
من یک سوال دارم همه تاپیکها رو هم خوندم و به جوابی که میخوام نرسیدم و میدونم سوالم هم تکراری هست راهنمایی های بالا رو هم خوندم بازم به جوابم نرسیدم البته راهنمایی های دوستان کامله . من پیش دانشگاهی نخوندم چون دیپلم فنی دارم وکاردانی کامپیوتر هم دارم در حال حاضر هم ترم 2 کارشناسی ناپیوسته هستم . الان میخوام بدونم چونکه پیش دانشگاهی ندارم نمیتونم شرکت کنم ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان