موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-10 ساعت 10:13)yasamine نوشته: (2012-12-10 ساعت 02:52)hadiseh.t نوشته: (2012-12-09 ساعت 18:45)hamid1357 نوشته: (2012-12-09 ساعت 16:15)hadiseh.t نوشته: (2012-12-09 ساعت 11:34)aaghaafi نوشته: نه به خاطر این مسائل نیست ما می ترسیم با این کار شانس من بیاد پائین به هر حال همسر من به راحتی می تونه بصورت توریست به آمریکا بیاد و هر بار هم سه ماه اقامت داشته باشه . اینه که گفتیم دیگه ریسک کار من بالا نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز همسر شما که باید حتما با شما زمان مصاحبه بیاد چون تو شناسنامه شما اسم همسرتون هست واونا میگن همه اعضای کیس باید همراهتون باشن و این از نظر اونا قابل قبول نیست اگرم نیاد احتمالش هست که به شما هم ویزا ندن ودر مورد گرفتن ویزا باید بهتون بگم که زمانی که پاسا رو میزارید سفارت میتونید پاس همسرتون رو نزارید که ویزای آمریکا رو نگیره ولی بازم از یه وکیل مهاجرتی در موردش مشورت کن.
با کسب اجازه از کلیه بزرگترها .......... با سلام به دوست عزیزم. اگر مشکل شما اینه که به خاطر پاس خانومتون ممکنه به شما ویزا ندن اصلا چنین مشکلی وجود نداره و خیالتون راحت باشه ولی اگر مشکل چیز دیگری است که فرق خواهد کرد. من در کلیه متونی که در سایت وزارت خارجه است ندیدم که گفته باشد افرادیکه در فرم ثبت نام کردید باید همراهتان باشند بلکه گفته شده افرادیکه می خواهند با شما به آمریکا بیایند. به هر حال بهترین گزینه این است که به سفارت ایمیل بزنید و فقط بپرسید که اگر همسرتان قصد اخذ ویزا را نداشته باشد لزومی دارد در مصاحبه باشد یا خیر؟
دوست عزیز اگه شما ندیدید من به چشمای خودم دیدم که دوستانی بودن که برای گرفتن ویزا رفتن وفرزندشون رو ثبت نام نکردند وکیسشون رد شده لطفا مستدل اظهاراتتون رو بیان کنید همه اعضای کیس باید زمان مصاحبه حضور داشته باشند اگر این جوری نبود برای چی باید کیس اون افراد رد میشد میگفتند نمی خوایم برای فرزندمون اقدام کنید تو سایت زده کلیه اعضای خانواده باید فرم رو پر کنند برای چی این رو نوشته اگه این جوری نبود مینوشت کسایی که قصد اومدن دارن این فرم رو پر کنند.
سلام حدیثه جان
اگر یک خانواده 4 نفری، پدر، مادر، پسر25 ساله و دختر 20 ساله باشند. طبیعتا پسر 25 ساله جزء کیس نبوده چون سنش از 21 سال بیشتره و فرمها را برایش پرنکرده اند برای کی سی سی. حالا این پسر 25 ساله هم باید برای مصاحبه بره یا لازم نیست؟ و هیچ راهی به نظرتون میرسه که بتونند اونو هم ببرند مصاحبه و ویزا بگیره و کلا خانوادگی برن اونطرف؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب این سوالو بدید.
سلام دوست عزیز پسرتون شرایط اخذ این ویزا رو ندارند چون سنشون از 21 به بالاست متاسفانه ولی من مطمینم وقتی که رفتید میتونید براشون اقدام کنید و برای کیسای خانوادگی این جوری خیلی راحت به پسرتون ویزا میدن بهترین کار اینه که پسرتون فعلا برای ویزای دانشجویی اقدام کنه و لازم نیست که همراه شما بیاد زمان مصاحبه با شما تشریف بیارند .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
در رابطه با ارسال بالا و پاسخ حديثه جان الان يكي از بچه هاي مهاجرسرا كه فرزند بالاي 21 سال دارند و موقع ثبت نام اوليه ايشون را ثبت نام نكرده بودند ولي در فرم 230 جزو افرادي كه ميخواهند بعدا بيايند اسم ايشان را برده بودند و در نامه مصاحبه اسم اين فرزند بالاي 21 سال هم جزو beneficary است به نظرتون حتما اين فرزند بايد براي مصاحبه همراهشون باشه يا اينكه چون بالاي 21 سال است نياز نيست همراه ببرند ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر ما هم حدود 3900 . ولی به قول شما اگر هم به خاطر 40_30 تا شماره بیفتیم ماه بعد خوشحال باشیم که به زودی کارنت میشیم.
من نگران دو رقم آخر شمارم هستم می گم نکنه مثل به خاطر سی ، چهل تا عدد ناقابل یک ماه دیگه شوتم کنن اون طرف
دی
[/quote]
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی,کلیر ۸ می
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
هچی دیگه یه دفه بگید تا 8000 کارنت کنند که خیاله ماهم راحت بشه دیگه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 16:14 توسط refiusa.)
گاهی نتها کاری که از دستت بر میاد اینه که نه تعجب کنی نه تصور نه تحیر
فقط نفس عمیقی بکشید و ایمان داشته باشی که کارها همان طور که باید درست خواهدشد
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اندکی صبر ،
سحر نزدیک است
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی-،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.به همه. من. موقع ثبت. نام لاتاري خودم ثبت نام نكردم و يكي از دوستام اين زحمت و كشيد ولي راستش الان يادش نيست كه فرزند زير 21 سال منو هم توي فرم هاي من نوشته يا نه. من از كجا بايد متوجه بشم.؟ من واسه اين فرزندم فرم 230 فرستادم ولي مي ترسم مشكلي بيش بياد. :-( راستي من توي فرم 230 قسمت 43aيادم رفت قسمت yes. رو تيك بزنم.حالا خيلي واسم مشكل درست ميشه؟ راستي من توي قسمت 29 اسم فرزند بالاي 21 سالمم.نوشتم. ولي توي قسمتاي 31 و 32 فقط با yes و no جواب دادم. نكنه فكر كنن من اونم مي خوام با خودم ببرم: -( لطفا راهنماييم كنيد اخه واقعا. نكرانم. بعضي ها ميكن امكان داره به خاطره اينا كيس و رد كنن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
واقعا این کارمندای آمریکایی هم کار نمیکننا
الان ساعت 10 صبح هست (کنتاکی) و هنوز خبری نیست
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز