کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-12-14 ساعت 14:34)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:00)paris a نوشته:  دوستای عزیزم چه خبر؟ azadandish جونم چه خبر تونستی وقت بگیری؟piboo جونم چه کار میکنی؟حسابی مشغول هستییا!!
دلم براتون تنگ شده حسابی, برای من که هر روز 1000 روز میگذره دلم میخواد این روزا زودی تموم بشه

پریسا جون سلام ، اره بالاخره گرفتم . فوریه است . از تو چه خبر ؟ ایمیل وقت سفارتت اومد ؟ کی هست ؟

سلام عزیزم بله اومد برای من مارچ هست به امید خدا ویزای یک ضرب می گیریم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، hamed.us ، romance33 ، ysf ، mahbube ، yalda91
(2013-12-14 ساعت 14:35)hamed_na نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:07)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 13:50)hamed_na نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 12:32)azadandish نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 16:52)hamed_na نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
اگه کسی لطف کنه کمکم کنه ممنون میشم
حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟

مرسی بابت جواب
اره اینکارم کردم ولی نمیدومن با اونم مصاحبه میشه یا نه؟ باید بیاد سفارت یا نه؟
حامد جان برو روی این لینک سفارت انکارا و سوالت رو همینجا بپرس .ظرف 5 روز کاری بهت جواب میدن .
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

ممنون آزاداندیش عزیز
حالا ایمیل زدم ببینم چی میگن
خیلی لطف کردی مرسی

خواهش میکنم ، وقتی می بینم دوستان خوبی مثل شما که لطف میکنند با جوابهاشون زمانی که مستاصلی کمکت میکنند من هم وظیفه خودمم میدونم که انچه رو که میدانم در طبق اخلاص براشون پیشکش کنم . امیدوارم که جوابت رو بزودی از همین لینک بگیری . موفق باشی دوست عزیز

(2013-12-14 ساعت 14:39)paris a نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:00)paris a نوشته:  دوستای عزیزم چه خبر؟ azadandish جونم چه خبر تونستی وقت بگیری؟piboo جونم چه کار میکنی؟حسابی مشغول هستییا!!
دلم براتون تنگ شده حسابی, برای من که هر روز 1000 روز میگذره دلم میخواد این روزا زودی تموم بشه

پریسا جون سلام ، اره بالاخره گرفتم . فوریه است . از تو چه خبر ؟ ایمیل وقت سفارتت اومد ؟ کی هست ؟

انشاله عزیزم . Smile
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، paris a ، ysf ، sepideh jan
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
من کیسم نامزدیه قبلا" ازدواج کردم و جدا شدم و یه پسر 13ساله هم دارم که ویزای اون میشه کی2
وقت مصاحبه هم گرفتم
کسی از دوستان اطلاع داره که اونجا با پسرم هم مصاحبه میکنن یا نه؟ اصلا" باید حضور داشته باشه؟
پرداختو برای هر دو نفرمون انجام دادم ولی توی سایت جلوی تاریخ مصاحبم فقط کیس نامبر منو نوشته وفقط نوشته کی1
حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟

مرسی بابت جواب

دوست عزیز هر شخصی که قراره بهش ویزا تعلق بگیره باید در هنگام مصاحبه در سفارت و برابر آفیسر حاضر باشه.حتی اگه نوزاد 2 ماهه باشه ولی فکر نمیکنم که ازش سوالی پرسیده بشه.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، ysf ، paris a ، battosai ، yalda91
(2013-12-14 ساعت 14:42)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:35)hamed_na نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:07)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 12:32)azadandish نوشته:  حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟

مرسی بابت جواب
حامد جان برو روی این لینک سفارت انکارا و سوالت رو همینجا بپرس .ظرف 5 روز کاری بهت جواب میدن .
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

ممنون آزاداندیش عزیز
حالا ایمیل زدم ببینم چی میگن
خیلی لطف کردی مرسی

خواهش میکنم ، وقتی می بینم دوستان خوبی مثل شما که لطف میکنند با جوابهاشون زمانی که مستاصلی کمکت میکنند من هم وظیفه خودمم میدونم که انچه رو که میدانم در طبق اخلاص براشون پیشکش کنم . امیدوارم که جوابت رو بزودی از همین لینک بگیری . موفق باشی دوست عزیز

(2013-12-14 ساعت 14:39)paris a نوشته:  

انشاله عزیزم . Smile
سلام به دوستان گلم ،پريسا جون دقيقا برا من هم ديگه روزها خيلي كند ميگذره انشااله كه اين روزهاي انتظار برا همه تموم بشه،azadandish عزيز تبريك ميگم من و شما و پريسا جون انشااله خبرهاي خوبي رو تو اين دو ماه داريم كلي دوستون دارم بجه ها به اميد ويزا يك ضرب
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish ، ysf ، paris a ، سانازی ، mahbube ، yalda91
پیبو جون من هم امیدوارم که با خبر ویزای یکضربت خوشحالمون کنی . Smile
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf ، paris a ، piboo
(2013-12-14 ساعت 16:33)romance33 نوشته:  
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
وقت مصاحبه هم گرفتم

مرسی بابت جواب

دوست عزیز هر شخصی که قراره بهش ویزا تعلق بگیره باید در هنگام مصاحبه در سفارت و برابر آفیسر حاضر باشه.حتی اگه نوزاد 2 ماهه باشه ولی فکر نمیکنم که ازش سوالی پرسیده بشه.موفق باشید.

ممنونم romance عزیز
خیلی لظف کردی روشنم کردی
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-12-14 ساعت 14:22)سانازی نوشته:  ...راستش من که پارسال رفته بودم ویزای نامزدی رد شدم اگه اطلاع داشته باشین و دوباره ازدواجی اقدام کردیم به خاطر اینکه خیلی سخت گذشت برام اونجا رو دوست ندارم خاطرش خوب نیست برام حالا اونجا فامیل هم داریم و زبانشم کامل بلدم و زبان انگلیسیم به خوبیه ترکی نیست.نمیدونم از لحاظ اشنایی به شهر زبان راحتم ولی به قول یکی از دوستان برم ارمنستان یا ابوظبی مشکل و استرس جای تازه هم خودش یه چیزه دیگس.
من فقط نظر خواستم از کسایی که اطلاعی دارن.عمو سعیید اخه یه زمونی امار میگرفتین جدولی بود که نشون میداد ارمنستان نسبت به 2 سفارته دیگه خلوتره.الان این امارو دیگه نداریم؟من تایپکای دیگه خیلی وقته سر نزدم.
حالا اگر خاطره خوشی نداری یه چیزی. ولی برای مصاحبه رفتن و یک هفته اقامت توریستی در هر کشوری ارتباط زبانی برقرار نکردن خیلی هم اهمیت نداره. آنکارا شلوغتر از بقیه هست ولی سالهاست که با ایرانی ها مصاحبه می کنن و به نظرم خیلی حرفه ای تر از ایروان هستند. اون جدول هم از منتظرسرای لاتاری ها گرفته شده بود و برای کیس های لاتاری بود.
من دو بار آنکارا رفتم. الانم آمریکام. بین خودمون باشه. حقیقتش من یک دهم سر زندگی و شادی و شعف ترک ها تو آنکارا رو اینجا ندیدم. خیلی بهم خوش گذشت. اگر عمری به دنیا بود و جیبم پر پول حتماً یه روزی به آنکارا بر می گردم. با همه این حرفها اگر شما مطمئنی که تغییر محل مصاحبه تاخیری در پروسه ات بوجود نمیاره همه این حرف ها رو نشنیده بگیر و لحظه ای تردید نداشته باش. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، سانازی ، mahbube ، yalda91 ، kamela ، MONA FB ، romance33 ، sib 24
(2013-12-14 ساعت 11:48)denag نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 22:20)zahraj نوشته:  ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﻛﻮﺍﻫﻲ ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺗا ﺠﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﺷﻪ? ﻣﺎﻝ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺶ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻴﺴﺖ? ﻳﻌﻨﻲ ﺟﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺸﻮ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﻤﺪﻳﺪﻛﺮﺩ?

زهرا جان ترجمه شناسنامه 6 ماه اعتبار داره. مهر رو نمیدونم، به همسر من گفتن دوباره ترجمه کنه. خیلی هم دیر گفتن که ترجمه رو باید به روز کنه، وقتی که دیگه آنکارا بود. اینه که علاوه بر کلیرنس نقص مدرک هم داشت. شما حتما ایران ترجمه رو به روز کنید که اونجا به مشکل نخورید. اما از عدم سوء پیشینه چیزی نمیدونم. مگه خواستن؟ معمولا چون پلیس ایران رو قبول ندارن از ایرانیها نمیخوان و خودشون چک میکنن.

ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻨﻢ ﻣﻂﻤﻌﻦ ﻧﻴﺴﺗﻢ ﻣﻂﺎﻟﺐ ﺍﻳﻨﺠﺍﺭو ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻴﻠﻴﺎﻣﻴﻜﻦ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﻣﻨﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ميكيرم
پاسخ
تشکر کنندگان: denag
(2013-12-14 ساعت 21:59)zahraj نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 11:48)denag نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 22:20)zahraj نوشته:  ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﻛﻮﺍﻫﻲ ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺗا ﺠﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﺷﻪ? ﻣﺎﻝ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺶ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻴﺴﺖ? ﻳﻌﻨﻲ ﺟﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﺸﻮ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﻤﺪﻳﺪﻛﺮﺩ?

زهرا جان ترجمه شناسنامه 6 ماه اعتبار داره. مهر رو نمیدونم، به همسر من گفتن دوباره ترجمه کنه. خیلی هم دیر گفتن که ترجمه رو باید به روز کنه، وقتی که دیگه آنکارا بود. اینه که علاوه بر کلیرنس نقص مدرک هم داشت. شما حتما ایران ترجمه رو به روز کنید که اونجا به مشکل نخورید. اما از عدم سوء پیشینه چیزی نمیدونم. مگه خواستن؟ معمولا چون پلیس ایران رو قبول ندارن از ایرانیها نمیخوان و خودشون چک میکنن.

ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻨﻢ ﻣﻂﻤﻌﻦ ﻧﻴﺴﺗﻢ ﻣﻂﺎﻟﺐ ﺍﻳﻨﺠﺍﺭو ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻴﻠﻴﺎﻣﻴﻜﻦ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﻣﻨﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ميكيرم

برا سفارتو نمیدونم ولی سوء پیشینه تو ایران 1ماه اعتبار داره چون من رفتم که مدارکمو برا ترجمهء مجدد بدم گفتن عدم سوء پیشینت اعتبارش 1ماهه و تایید نمیشه مجبور شدم یکی دیگه بگیرم ضمنا" آره اونا گواهی پلیس ایرانو نمیخوان ولی عدم سوءپیشینه که مربوط به احکام دادگاه های ایران هست رو میخوان
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، sib 24 ، denag
(2013-12-14 ساعت 21:11)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:22)سانازی نوشته:  ...راستش من که پارسال رفته بودم ویزای نامزدی رد شدم اگه اطلاع داشته باشین و دوباره ازدواجی اقدام کردیم به خاطر اینکه خیلی سخت گذشت برام اونجا رو دوست ندارم خاطرش خوب نیست برام حالا اونجا فامیل هم داریم و زبانشم کامل بلدم و زبان انگلیسیم به خوبیه ترکی نیست.نمیدونم از لحاظ اشنایی به شهر زبان راحتم ولی به قول یکی از دوستان برم ارمنستان یا ابوظبی مشکل و استرس جای تازه هم خودش یه چیزه دیگس.
من فقط نظر خواستم از کسایی که اطلاعی دارن.عمو سعیید اخه یه زمونی امار میگرفتین جدولی بود که نشون میداد ارمنستان نسبت به 2 سفارته دیگه خلوتره.الان این امارو دیگه نداریم؟من تایپکای دیگه خیلی وقته سر نزدم.
حالا اگر خاطره خوشی نداری یه چیزی. ولی برای مصاحبه رفتن و یک هفته اقامت توریستی در هر کشوری ارتباط زبانی برقرار نکردن خیلی هم اهمیت نداره. آنکارا شلوغتر از بقیه هست ولی سالهاست که با ایرانی ها مصاحبه می کنن و به نظرم خیلی حرفه ای تر از ایروان هستند. اون جدول هم از منتظرسرای لاتاری ها گرفته شده بود و برای کیس های لاتاری بود.
من دو بار آنکارا رفتم. الانم آمریکام. بین خودمون باشه. حقیقتش من یک دهم سر زندگی و شادی و شعف ترک ها تو آنکارا رو اینجا ندیدم. خیلی بهم خوش گذشت. اگر عمری به دنیا بود و جیبم پر پول حتماً یه روزی به آنکارا بر می گردم. با همه این حرفها اگر شما مطمئنی که تغییر محل مصاحبه تاخیری در پروسه ات بوجود نمیاره همه این حرف ها رو نشنیده بگیر و لحظه ای تردید نداشته باش. موفق باشی.

ساناز جان بنده هم در تکمیل فرمایش عمو سعید میگم که یک هفته اصلن زمانی نیست که شما انقدر بخوای خودتو نگرانش کنی .
و اینکه مصاحبه فرقی نمیکنه کدوم سفارت انجام بشه بیشتر بستگی به شانس و تکمیل بودن مدارکت داره .
تو تاپیک کلیرنس الی از عید تا حالا منتظره و ابوظبی بوده در حالی که خیلیا از ابوظبی یه ضرب گرفتن .
پس هیچ چیز قطعی نیست .

امیدوارم موفق باشی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، Saeedv13 ، kamela ، romance33 ، sib 24 ، سانازی
اخ اخ عمو سعید..منم با اینکه امریکا بودم و ترکیه هم بارها رفتم(شهر های مختلفش) عااااشق ترکیه هستم.واقعا خوش میگذره.به فرهنگ ما نزدیک هستن.امریکا اگه کار بکنه ادم که صبح تا شب کار کار کااار اگرم بیکار باشی دق میکنی...ترکیه عااالی.نمیدونم چرا بعضیا میگن بده!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، MONA FB ، yalda91 ، denag
بچه ها(مونا و یلدا)نمیدونم زمانی که ماها(شوهر من و شما)مصاحبه شدین چرا خیلی ها برگه صورتی گرفتن!خیلی ها هم الان بیشتر از 8ماهه که منتظرن...شوهر من با چند نفر در انکارا اشنا شد که توی هتل هم بودن..اونا هم با فاصله یکی 2 روز مصاحبه داشتن....چند تاشون برگه صورتی گرفتن که من پریروز باهاشون صحبت کردم اونا هم هنوز کلیر نشدن...راستی اونا گفتن که شکایت کردن(حالا به کجا نمیدونم!)گفتن اگر فرجی بشه شامل حال ماهم میشه..چقدررررر ما بد شانس بودیم..البته شایدم خوش شانس بودیم چون حتمااااا حکمت خداست و خیری توشه...من امروز سایت رو چک کردم ببینم کلیر شدیم یا نه...قلبم داشت میریخت..یک شماره دیدم که فقط شماره اخرش با ما فرق داشت.تاحالا شماره ای مثل خودمون ندیده بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sib 24 ، MONA FB ، yalda91 ، denag
(2013-12-14 ساعت 21:11)Saeedv13 نوشته:  حالا اگر خاطره خوشی نداری یه چیزی. ولی برای مصاحبه رفتن و یک هفته اقامت توریستی در هر کشوری ارتباط زبانی برقرار نکردن خیلی هم اهمیت نداره. آنکارا شلوغتر از بقیه هست ولی سالهاست که با ایرانی ها مصاحبه می کنن و به نظرم خیلی حرفه ای تر از ایروان هستند. اون جدول هم از منتظرسرای لاتاری ها گرفته شده بود و برای کیس های لاتاری بود.

پیرو فرمایش عمو سعید، من و همسرم هم از آنکارا خیلی خوشمون اومد و راضی بودیم و وقتی که همسرم رفت آمریکا گفت ترجیح میده که ترکیه زندگی کنه.هم مردمش خوب بودن و هم شهرش.البته آنکارا نسبت به استامبول خیلی بهتره و باکلاس تره.به هر حال طبق فرمایش عمو سعید آنکارا حرفه ای تر عمل میکنه.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shadoow ، kamela ، denag ، سانازی
(2013-12-15 ساعت 10:32)romance33 نوشته:  پیرو فرمایش عمو سعید، من و همسرم هم از آنکارا خیلی خوشمون اومد و راضی بودیم و وقتی که همسرم رفت آمریکا گفت ترجیح میده که ترکیه زندگی کنه.هم مردمش خوب بودن و هم شهرش.البته آنکارا نسبت به استامبول خیلی بهتره و باکلاس تره.به هر حال طبق فرمایش عمو سعید آنکارا حرفه ای تر عمل میکنه.Big Grin
شقایق دو تا جمله گفتی همش "ما" و "فرمایشات ما" و "نظرات ما" در آنها بودTongue. در بین همسایه های ایران اصولاً "ما" از ترکیه خیلی خوشمان می آید. به 5 دلیل:
1- شادمانی ملت
2- شباهت های فرهنگی
3- اقتصاد بدون نفت
4- موقعیت جغرافیایی بی همتا یا به قولی سوق الجیشی
5- سیستم ح.کوم.ت.ی
دو چیز این مملکت هم "ما" را ناراحت می کند:
1- عدم توانایی در برقراری ارتباطات کلامی با عوام الناس
2- ح.کوم.ت
در مورد تفاوت موارد آخر سئوال نفرمایید که "ما" بنا به مصالح عالیه سایت از توضیح بیشتر معذوریمTongue.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، kamela ، denag ، سانازی
(2013-12-15 ساعت 03:18)kamela نوشته:  بچه ها(مونا و یلدا)نمیدونم زمانی که ماها(شوهر من و شما)مصاحبه شدین چرا خیلی ها برگه صورتی گرفتن!خیلی ها هم الان بیشتر از 8ماهه که منتظرن...شوهر من با چند نفر در انکارا اشنا شد که توی هتل هم بودن..اونا هم با فاصله یکی 2 روز مصاحبه داشتن....چند تاشون برگه صورتی گرفتن که من پریروز باهاشون صحبت کردم اونا هم هنوز کلیر نشدن...راستی اونا گفتن که شکایت کردن(حالا به کجا نمیدونم!)گفتن اگر فرجی بشه شامل حال ماهم میشه..چقدررررر ما بد شانس بودیم..البته شایدم خوش شانس بودیم چون حتمااااا حکمت خداست و خیری توشه...من امروز سایت رو چک کردم ببینم کلیر شدیم یا نه...قلبم داشت میریخت..یک شماره دیدم که فقط شماره اخرش با ما فرق داشت.تاحالا شماره ای مثل خودمون ندیده بودم.

درسته کاملیا جان . و اما دلایلش به نظر من : اول اینکه اون زمان واقعا سفارت شلوغ بود ، روزی که من رفتم سالن سفارت به حدی شلوغ بود که برای بیشتر افراد صندلی واسه نشستن نبود و همین طور فردا و پس فرداش که دوستان دیگه تو هتل مصاحبه داشتند و میگفتن ، اما الان یکی از بچه های تاپیک کلیرنس محمد، رفته ترکیه ویزاشو بگیره میگه سفارت خلوت بوده . یکی دوتا از بچه های دیگه هم که تازگیا رفتن میگن هم سفارت هم مطب خلوت بوده . و البته این شلوغی فکر میکنم برای پارسال بی سابقه بوده و کسانی که در جریانش بودن مثل الهه با کمی دقت و اینده نگری سفارتشون رو به ابوظبی انتقال دادن و یه ضرب گرفتن .
روزی که من مصاحبه داشتم فکر کنم بالای 100-150 نفر مصاحبشون بود و مگه 3-4 تا افیسر حالا ترک یا امریکایی یا هر جایی فرقی نمیکنه چقدر میتونن حواسشون رو جمع کنن . فک کنم همرو از دم کلیرنس طولانی دادن تا ضریب اشتباه احتمالیشون بیاد پایین .
دوما اینکه همون موقع بود که انفجار بوستون اتفاق افتاد و اوج تحریم ها همون زمان بود و شایدم خیلی مسائل دیگه .
ولی به هر حال درست میشه و من زیاد مثل قبل نگرانش نیستم . به قول شما حتما حکمتی داشته . SmileSmile
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، الی1 ، battosai ، yalda91 ، kamalir36 ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان