کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
علی جان واقعااا راست میگی؟؟؟من شماره رو که چک میکردم یک لحظه شک شدم...دیدم یکی از شماره ها عین شماره ما هست و همینجور دونه دونه شماره ها درست در میومد تا اینکه اخرین شمارش فرق داشت....تاحالا حتی شماره ای نزدیک به خودمونم ندیده بودم....واقعا نشونه خوبی؟؟؟از کجا میدونی علی جان؟

پریسا جون تولدت مبارک خانوم...ارزو میکنم خدا یک کادوی تولد خوب بهت بده..اون چیزی رو بهت بده که میخواهی....همیشه شاد باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، romance33
الان چند وقته همسرم بهم میگه اصلا نگران اسپانسر نباش...به خدا کشتتته منو...هی بهش میگم اخه چرا؟میگه برانکه اسپانسر حله..میگه یکی هست میخواد اینکارو بکنه برامون...ولی ایندفعه خیلللی داره موزی بازی در میاره..همش بهش میگم خوب اینکه میگی کی هست..میگه الان هیچی ازم نپرس و بهت نمیگم کی هست تا وقتی که شمارمون در بیاد....میگه اگه بهت بگم هی گیر میدی Sad ...میگم چه گیری میگه هی میخوای بپرسی ازش..خلاصه حرسم میده و نمیگه ولی میگه یک ذره هم بهش فکر نکن چون حله....حالا خدا داند راست میگه یا نه!!!تاحالا توی این 6 سال ازش دروغ نشنیدم برای همین بهش اعتماد کردم....میگم نکنه داری اینارو میگی که من کمتر فکر کنم میگه ننننننه اسپانسر جوره...حالا چند ماهی هست خیالم راحت تره..البته تا به چشم نبینم باور نمیکنم...حالا اگه حقیقت داشته باشه و اسپانسر داشته باشیم شماره همسرم که درومد من باید برم امریکا Sad .......بچه ها من عاشق ایرانم نمیدونم چطوری برم!!!!!غم عالم توی دلمه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shabnam.84 ، yalda91 ، battosai ، romance33 ، shadoow ، sib 24 ، denag
کاملا پاپیچش نشو. احتمال زیاد میخواد سورپرایزت کنه. به خاطر همین نمیگه چون خیلی وقته بابت این اسپانسر درگیر بودی عزیزم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، romance33 ، shadoow ، sepideh jan
پریسا جون عزیزم تولدت مبارک باشه .بهترین آرزوهارو برام دارم ان شاءالله برات خبرهای خوشی در راهه.
منم تولدم شنبه هست .خداکنه امسال ساله خاطره انگیزی بشه .بچه ها امروز یکی از دوستانم که 2.5 برای کانادا اقدام کرده بود ویزاش اومد خیلی خوشحال شدم ولی دلم گرفت همش به من می گفت تو میری من هنوز منتظرم باورش نمی شه بعد 2 سال و 7 ماه ازدواج هنوز ویزام نیومده .خیلی سخته حکمتشو درک کنم .دوری خیلی مسائل به دنبال میاره .شورو شوق ادم تو این انتظار از بین میره ......
بچه ها برام دعا کنید خیلی احتیاج دارم .

کاملیا جون خیره بهت که می گم حتما درست میشه :-)
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، kamela ، shandiz ، paris a ، romance33 ، shadoow ، shabnam.84 ، MONA FB ، sepideh jan ، الی1
(2013-12-17 ساعت 17:51)kamela نوشته:  علی جان واقعااا راست میگی؟؟؟من شماره رو که چک میکردم یک لحظه شک شدم...دیدم یکی از شماره ها عین شماره ما هست و همینجور دونه دونه شماره ها درست در میومد تا اینکه اخرین شمارش فرق داشت....تاحالا حتی شماره ای نزدیک به خودمونم ندیده بودم....واقعا نشونه خوبی؟؟؟از کجا میدونی علی جان؟

پریسا جون تولدت مبارک خانوم...ارزو میکنم خدا یک کادوی تولد خوب بهت بده..اون چیزی رو بهت بده که میخواهی....همیشه شاد باشی

برای ما هم همین اتفاق افتاد حالا ببین برای من چه طوری بود اصفهان بودم با اینترنت ذغالی همراه اول کانکت شدم شماره بابا اینا رو من حفظ بودم میدونستم کلیتش چیه . آقا ما یه شماره دیدیم (یادش به خیر ) Smile . ساعت 2 نصف شب فکرشو بکن Smile))) زنگ زدم خونه . همون چیزی بود که همون لحظه فکر میکردم . بعد از این که دو کیس نامبر دیگه درست بود و خاله اینا کارنت شده بودن . رسید به شماره خودمون . که گفتم برای اطمینان پشت تلفن بخونن . شماره آخر فرق داشت آقا ما هم لجمون گرفته بود ... من به بابا میگفتم 7 نه 5 میگفت نه 5 میگفتم نه 7 آخر سر بابام گفت به جان خودم دارم میبینم 5 Smile)))) فکرشو بکن ساعت 2 نصف شب زنگ زدیم . آخر سر Sad ولی الان یادم میاد چهقدر فان بود اونموقع . بعد از این اتفاق 2 ماه بعدش برای ما اومد من عکس هم گرفتم از این اتفاق بزرگ تو لب تاپ بعد از 13 سال . Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، kamela ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، shabnam.84 ، MONA FB
(2013-12-17 ساعت 21:14)yalda91 نوشته:  پریسا جون عزیزم تولدت مبارک باشه .بهترین آرزوهارو برام دارم ان شاءالله برات خبرهای خوشی در راهه.
منم تولدم شنبه هست .خداکنه امسال ساله خاطره انگیزی بشه .بچه ها امروز یکی از دوستانم که 2.5 برای کانادا اقدام کرده بود ویزاش اومد خیلی خوشحال شدم ولی دلم گرفت همش به من می گفت تو میری من هنوز منتظرم باورش نمی شه بعد 2 سال و 7 ماه ازدواج هنوز ویزام نیومده .خیلی سخته حکمتشو درک کنم .دوری خیلی مسائل به دنبال میاره .شورو شوق ادم تو این انتظار از بین میره ......
بچه ها برام دعا کنید خیلی احتیاج دارم .

کاملیا جون خیره بهت که می گم حتما درست میشه :-)

كاملا حق داري يلدا جون انشااله به همين زودي خبر خوبي ميشنوي ،ديگه آخرهاي كاره
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، kamela ، romance33 ، shadoow ، azadandish
(2013-12-17 ساعت 13:59)paris a نوشته:  بچه امروزم تولد منه Smile یعنی می شه خدا یه کادوی تولد به من بده

پریسای عزیزم ،
هر روز برایت رویایی باشد در دست
نه دوردست
عشقی باشد در دل
نه در سر
و دلیلی باشد برای زندگی
نه روز مره گی
تولدت مبارک
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، ysf ، نيما ٩٢ ، kamela ، shandiz ، paris a ، shinna ، romance33 ، shadoow ، azadandish ، sepideh jan
یلدای گلم ممنونم ازت.انشاالله کلیر شدن خودت به زووودی زود...یلدا جون اونقددددر درکت میکنم که نمیدونم چی بگم.روزی نیست به یادت نباشم و توی دلم به سیستم کار این امریکایی ها بد و بیراه نگم.اینهمه ادم میرن امریکا اونوقت توکه مدتهاست اقدام کردی و ازدواج کردی اینهمه منتظری...ولی بدون دیگه اخرش و همین روزا کلیر میشی.ارزومه یک روز این صفحه رو باز کنم و شادیت رو ببینم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، kamalir36 ، sib 24 ، yalda91
علی جان چه جالب.والا من بدونم 3 ماه دیگه کلیر میشم هم خوشحال میشم ولی بدوووونم..نه اینکه ادم ندونه 8 ماه دیگست یا 8روز دیگه..کاش یکجوری بود ادم میتونست بفهمه کی هست...از زندگی بدون برنامه ریزی و بلا تکلیفی متنفرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، yalda91 ، MONA FB ، sepideh jan
مرسی ریتا جون
مرسی کاملا جون
مرسی یلدا جون
مرسی از ارزو های قشنگتون
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamalir36 ، kamela ، yalda91
(2013-12-18 ساعت 09:25)paris a نوشته:  مرسی ریتا جون
مرسی کاملا جون
مرسی یلدا جون
مرسی از ارزو های قشنگتون
... و مرسی پریسا جون ...
بابت رعایت بند 14 قوانین مهاجرسرا:
"۱۴- برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد."
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، shadoow ، storagemeter ، kamela ، ghazal72 ، yalda91 ، khder ، MONA FB
(2013-12-17 ساعت 13:59)paris a نوشته:  بچه امروزم تولد منه Smile یعنی می شه خدا یه کادوی تولد به من بده

پریسای عزیزم تولدت مبارک . امیدوارم که هرسال برای تولدت بهترین کادویی که ارزوش رو داری بگیری . صدو بیست ساله بشی عزیزم در کنار همسر وخانواده مهربانت .... Smile
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، kamela ، yalda91 ، shadoow ، romance33 ، الی1 ، sepideh jan
سلام . خانوم کاملا میشه من یه سوال از شما بپرسم . اگر شما بودین عشق رو انتخاب میکردین یا مهاجرت ؟ آینده چی میشه ؟ چه اتفاقی میوفته ؟ .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela ، yalda91
علی دوباره عاشق شدی ؟؟؟ lol
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91
بچه ها تولداتوون مبارک . چه تولد بارونیه !!! امیدوارم به آرزوهای قشنگتوون برسین .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان